آمده بودم که تـ❤️ـو را بشناسم
خودم را یافتم...🍃
رفیق شهیدم
عصرتوت متبرک به لبخند شهدا
@shahid_gomnam15
🔴 دستور العملی #مهم برای غروب #جمعه
صاحب کتاب #مکیال_المکارم درکتاب اداب الجمعات از مرحوم آخوند ملامحمد باقر فشارکی نقل می کند :
کسی وقت غروب روز جمعه این دعا را هفت نوبت بخواند تا هفته دیگر از بلیات محفوظ باشد ان شاالله
🔸أللهمَّ صَلِّ عَلی سَیِّدِنا مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد وَادْفَعْ عَنَّا البَلاءَ الْمُبْرَمِ مِن السَّماءِ وَ الْأرضِ إنَّکَ عَلَی کُلِّ شَئٍ قَدِیر
@shahid_gomnam15
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به خدا قسم از #شهدا جلو میزنید
اگر ...💔
امام خامنه ای 🎙
حاج حسین یکتا 🎙'
الـٰلّهُمَ؏َجــِّلِلوَلــیِّڪَاَلْفــَرَجْبحق حضࢪٺزینبڪبرۍسلاماللهعلیها🤲🕊
@shahid_gomnam15
Mohsen Farahmand - Dua Samat_1.mp3
12.38M
📿"دعای سمات"
غروب#جمعه
🎙محسن فرهمند
جهت تعجیل در فرج آقا #امام_زمان و شادے ارواح مطهر #شهدا صلوات +وعجل فرجهم
@shahid_gomnam15
♦️ خاطره
| دعا کنید شهیـد بشم... |
یه روز آقا آرمان بهمون گفت: بچهها همهتون فردا روزه بگیرید بیاید حوزه، قراره افطاری بدیم.
فرداش همه موقع اذان مغرب سر سفره نشسته بودیم. آقا آرمان رو کرد به بچهها گفت: خب انشاءالله که نماز و روزههاتون قبول باشه؛ شما دلهاتون پاکه و چیزی به افطار نمونده، ازتون میخوام برام یه دعا کنید.
همه گفتیم: آقا چه دعایی کنیم؟
آقا آرمان گفت: دعا کنید شهید بشم...
همهمون دستامون رو گرفتیم بالا دعا کردیم؛
اصلا انگار نمیدونستیم داریم چه دعایی میکنیم؛
شاید بعضیها معناش رو هم نمیدونستند...
• یکی از متربیهای شهید
شهید آرمان علی وردی
@shahid_gomnam15
☀️ #شهدا چراغ راه💡🍃
شهید حسن باقری یه جمله دارن میگن
اگر از دست کسی ناراحت هستید
دو رکعت نماز بخوانید و بگویید
خدایا این بندهیِ تو حواسش نبود
من از او گذشتم تو هم بگذر . . .
@shahid_gomnam15
🦋
"إِلَهِی هَبْ لِی قَلْباً يُدْنِيهِ مِنْكَ شَوْقُهُ"
خدايـا،
قلبى بـه مـن عنايت كـن
كـه اشتياقش او را بـه تـو نزديـک كـند
.
مهمان شام ۲۶.m4a
6.92M
کتاب : مهمان شام .. خاطرات شهید مدافع حرم مهندس سید میلاد مصطفوی 🌹
راوی : 🌷
قسمت 6️⃣2️⃣🌷
ادامه دارد....》
جهت تعجیل در فرج آقا #امام_زمان و شادے ارواح مطهر #شهدا صلوات +وعجل فرجهم🕊🦋
@shahid_gomnam15
شهید گمنام
سهم #روز_شصت_ویکم : نامه ۵۳ #نهج_البلاغه از بند ۷ تا بند ۸ 📜 #نامه53 : نامه به مالک اشتر (قسمت سو
🌹 سهم امروز نهج البلاغه نامه ۵۳ بند ۸ ، قسمت اول و دوم
📜 #نامه53 : نامه به مالک اشتر .
{ قسمت چهارم }
8️⃣ شناخت اقشار گوناگون اجتماعی :
🔹 اوّل سيمای نظاميان
♦️ برای فرماندهی سپاه كسی را برگزين كه خيرخواهی او برای خدا و پيامبر ( صلّی الله عليه و آله و سلّم ) و امام تو بيشتر و دامن او پاک تر ، شكيبایی او برتر باشد از كسانی كه دير به خشم آيد و عذر پذير تر باشد و بر ناتوان رحمت آورد و با قدرتمندان با قدرت برخورد كند، درشتی او را به تجاوز نكشاند و ناتوانی او را از حركت باز ندارد. سپس در نظاميان با خانواده های ريشه دار دارای شخصيّت حساب شده خاندانی پارسا دارای سوابقی نيكو و درخشان كه دلاور و سلحشور و بخشنده و بلند نظرند ، روابط نزديک بر قرار كن ، آنان همه بزرگواری را در خود جمع كرده و نيكی ها را در خود گرد آورده اند. پس در كارهای آنان به گونه ای بينديش كه پدری مهربان درباره فرزندش می انديشد و مبادا آنچه را كه آنان را بدان نيرومند ميكنی در نظرت بزرگ جلوه كند و نيكوكاری تو نسبت به آنان را - هر چند اندک باشد - خوار مپندار زيرا نيكی آنان را به خيرخواهی تو خوانَد و گمانشان را نسبت به تو نيكو گرداند و رسيدگی به امور كوچک آنان را به خاطر رسيدگی به كارهای بزرگشان وا مگذار ، زيرا از نيكی اندک تو سود ميبرند و به نيكی های بزرگ تو بی نياز نيستند. برگزيده ترين فرماندهان سپاه تو ، كسی باشد كه از همه بيشتر به سربازان كمک رسانَد و از امكانات مالی خود بيشتر در اختيارشان گذارد ، به اندازه ای كه خانواده هايشان در پشت جبهه و خودشان در آسايش كامل باشند ، تا در نبرد با دشمن ، سربازان اسلام تنها به يک چيز بينديشند. همانا مهربانی تو نسبت به سربازان ، دل هايشان را به تو ميكشاند و همانا برترين روشنی چشم زمامداران، برقراری عدل در شهرها و آشكار شدن محبّت مردم نسبت به رهبر است ، كه محبّت دل های رعيّت جز با پاكی قلب ها پديد نمی آيد و خيرخواهی آنان زمانی است كه با رغبت و شوق پيرامون رهبر را گرفته و حكومت بار سنگينی را بر دوش رعيّت نگذاشته باشد و طولانی شدن مدت زمامداری بر ملّت ناگوار نباشد. پس آرزوهای سپاهيان را بر آور و همواره از آنان ستايش كن و كارهای مهمّی كه انجام داده اند بر شمار زيرا يادآوری كارهای ارزشمند آنان، شجاعان را بر می انگيزاند و ترسو ها را به تلاش وا می دارد، ان شاء الله . و در يک ارزشيابی دقيق رنج و زحمات هر يک از آنان را شناسایی كن و هرگز تلاش و رنج كسی را به حساب ديگری نگذاشته و ارزش خدمت او را ناچيز مشمار تا شرافت و بزرگی كسی موجب نگردد كه كار كوچكش را بزرگ بشماری ، يا گمنامی كسی باعث شود كه كار بزرگ او را ناچيز بدانی. مشكلاتی كه در احكام نظاميان برای تو پديد می آيد و اموری كه برای تو شبهه ناک میشود را به خدا و رسول خدا (صلّی الله عليه و آله و سلّم) باز گردان ، زيرا خدا برای مردمی كه علاقه داشته هدايت شان كند فرموده است : « ای كسانی كه ايمان آورديد از خدا و رسول و امامانی كه از شما هستند اطاعت كنيد و اگر در چيزی نزاع داريد ، آن را به خدا و رسولش باز گردانيد .» پس باز گرداندنِ چيزی به خدا ، يعنی عمل كردن به قرآن و باز گرداندن به پيامبر (صلّی الله عليه و آله و سلّم) يعنی عمل كردن به سنّت او كه وحدت بخش است نه عامل پراكندگی.
🔹 دوّم سيمای قضات و داوران
♦️ سپس از ميان مردم ، برترين فرد نزد خود را برای قضاوت انتخاب كن ، كسانی كه مراجعه فراوان ، آنها را به ستوه نياورد و برخورد مخالفان با يكديگر او را خشمناک نسازد ، در اشتباهاتش پافشاری نكند و بازگشت به حق پس از آگاهی برای او دشوار نباشد ، طمع را از دل ريشه كن كند و در شناخت مطالب با تحقيقی اندک رضايت ندهد و در شبهات از همه با احتياط تر عمل كند و در يافتن دليل اصرار او از همه بيشتر باشد و در مراجعه پياپی شاكيان خسته نشود. در كشف امور از همه شكيبا تر و پس از آشكار شدن حقيقت، در فصل خصومت از همه برّنده تر باشد، كسی كه ستايش فراوان او را فريب ندهد و چرب زبانی او را منحرف نسازد و چنين كسانی بسيار اندک اند. پس از انتخاب قاضی هر چه بيشتر در قضاوت های او بينديش و آنقدر به او ببخش كه نياز های او بر طرف گردد و به مردم نيازمند نباشد و از نظر مقام و منزلت آنقدر او را گرامی دار كه نزديكان تو به نفوذ در او طمع نكنند ، تا از توطئه آنان در نزد تو در امان باشد. در دستوراتی كه دادم نيک بنگر كه همانا اين دين در دست بدكاران اسير گشته بود كه با نام دين به هواپرستی پرداخته و دنیای خود را به دست می آوردند.