#نهج_البلاغه
🌎وَاعْلَمْ يَا بُنَيَّ أَنَّ الرِّزْقَ رِزْقَانِ: رِزْقٌ تَطْلُبُهُ، وَرِزْقٌ يَطْلُبُکَ، فَإِنْ أَنْتَ لَمْ تَأْتِهِ أَتَاکَ
💰پسرم بدان که روزى بر دو گونه است: يک نوع، روزى است که به جستجوى آن برمى خيزى (و بايد برخيزى) و نوع ديگرى آن که به سراغ تو خواهد آمد حتى اگر به دنبالش نروى خود به دنبال تو مى آيد»
🖊منظور امام عليه السلام از روزى هايى که انسان بايد به دنبال آن برود کسب و کارهاى روزانه است; مانند زراعت، صنعت، تجارت و امثال آن و منظور از روزى هايى که به دنبال انسان مى آيد، هرچند انسان به دنبال آن نرود امورى مانند ارث، هدايا و يا تجارت و درآمدهاى غير منتظره اى است که انسان به چنگ مى آورد; بنابراين اگر روزى هاى قسم اوّل براى او تنگ شود نبايد از لطف خدا مأيوس گردد و در عين تلاش و کوشش بيشتر انتظار روزى هاى ناخواسته را داشته باشد.
📘#نامه_31
🌷فرازی از زندگینامه شهید عباس اکبر زاده
🌺 روز نهم دی سال هزار و سیصد و چهل و چهار در یکی از روستاهای شهر بابل پسری به دنیا آمد که نامش را عباس گذاشتند.
دوران کودکی عباس مقارن شد با دوران اوج گیری انقلاب مردم برعلیه حکومت پهلوی؛ درآن روزها عباس همراه با پدرش - که مردی مذهبی و مقید به احکام اسلامی بود- در راهپیمایی ها شرکت می کرد، خود عباس هم با پخش اعلامیه و نصب آنها بر روی دیوار و فعالیت در مسجد ده در راه پیروزی انقلاب تلاش می کرد. عباس علاوه بر درس خواندن در کار کشاورزی به پدر کمک می کرد . پس از پیروزی انقلاب و آغاز جنگ تحمیلی با توجه به این که اوضاع معیشتی خانواده عباس زیاد مناسب نبود ، عباس نتوانست بیشتر از پنجم ابتدایی درس بخواند و مجبور شد برای کسب و کار به تهران بیاید. چون شغل برادر او خیاطی بود و از قبل آشنایی نسبی با این شغل داشت در تهران در محله بخارایی - که آن روزها خزانه فرح آباد نام داشت - در یک کارگاه خیاطی پیش آقای رضا دریاوران مشغول به کار شد. از آنجایی که کارگاه خیاطی در زیر زمین منزل حاج آقای فتوحی بود ، عباس توانست با شهید حسین فتوحی آشنا شود.
🌹شهید حسین فتوحی جزو اعضاء پاسداران انقلاب اسلامی بود . از طرفی چون کارگاه نزدیک به مسجد جامع شهید بخارایی واقع شده بود عباس خیلی دوست داشت که می توانست برای نماز جماعت به مسجد برود ولی به هر حال او شاگرد خیاطی بود و اجازه اوستای خیاطی برای رفتن به مسجد شرطی بود که موجب می شد عباس فقط گاهی اوقات برای نماز جماعت در مسجد حاضر شود. پس از شروع جنگ تحمیلی ، در سال 1360 زمانی که سن او به شانزده سالگی رسید برای دفاع از قرآن و اسلام اقدام به عضویت در نیروی مقاومت بسیج مستضعفین در مسجد جامع نمود. پس از مصاحبه های اولیه از عباس از آنجایی که سطح معلومات دینی عباس زیاد نبود در کلاس های عقیدتی پایگاه مشغول به آموزش شد. اوقات فراقت زیادی نداشت و جمعه ها به نماز جمعه میرفت.
تاریخ شهادت شهید اکبر زاده 1365/11/10 در عملیات کربلای پنج و گلزار این شهید در شهر بابل بخش بندپی غربی روستای مومن آباد ذکر شده است.
2️⃣ سالروز عروج ملکوتی
شهید عباس اكبرزاده نیازی
نام پدر : علی اكبر
نام مادر : ماه گل گل آقاپور
تاریخ تولد : 1344/10/09
تاریخ شهادت : 1365/11/10
محل شهادت : شلمچه
گلزار : مومن آباد (فکچال)
7️⃣9️⃣ کربلای پنج
🌹شهید عباس اکبرزاده از شهدای غریب مسجد جامع شهید بخارایی تهران به شمار می رود چون نه دوستان زیادی داشت و نه رفقایی که امروز از او خاطره ای تعریف کنند. امثال این شهید در میهن ما بسیار است که امروز همه ما مدیون رشادت و از جان گذشتن آنها هستیم.
#بارالها
مرا دلی ده که....
شوقش او را به تو نزدیک کند
و زبانی ده که....
راستگوییاش به سوی تو بالا رود