در کتاب مادر نوشته نرجس شکوریان فرد، نکتههای نابی درباره فخر دو عالم، حضرت فاطمه زهرا (س) و شیوه تربیتی و و زندگی این بانو میخوانید.
شکوریان فرد در این کتاب با روایت کردن داستانهای تربیتی و اخلاقی از زندگی حضرت زهرا سلامالله علیها برداشتهای اجتماعی و اخلاقیاش را برای مخاطب نوشته است. با او لحظاتی را در خانه عزیزترین و والاترین انسان چند ساعتی بنشینید و با دنیا و تفکر و شیوه زندگی او آشنا شوید و میزبان سخنان چون در و گوهرش باشید.
خواندن کتاب مادر را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
علاقهمندان به آشنایی با سبک و سیاق زندگی ناب اسلامی را به خواندن این ااثر دعوت میکنیم.
#مادر
#میلاد_حضرت_فاطمه_زهرا
#معرفی_کتاب
✅پاتوق کتاب شهیده زینب کمایی
@maghar98
شهیدانه
کتاب «ر» زندگی رسول حیدری (مجید منتظری) را به تصویر کشیده است؛ زندگی مردی که در کنار مردمی از جنس خودش اما با زبان و آداب و رسوم متفاوت در کشوری غریب (بوسنی) به شهادت رسید.
این زندگی در سه فصل روایت شده است: فصل نخست، از زمانی آغاز میشود که رسول حیدری از سفر بوسنی در سال ۷۱ باز میگردد. نویسنده در این فصل، حال و هوای او در خانه و دلتنگیهای همسرش معصومه و بچهها را در آن روزها ترسیم کرده است. روایت زندگی در بخش بعدی وارد دوره دانشجویی او میشود که با همرزمانش در دانشگاه امام حسین علیهالسلام میگذرانند. فوتبالهای گل کوچک دانشکده فرصتی است برای بازگشت به دوران نوجوانی و جوانی و از آنجا خاطرات دوران کودکی رسول آغاز میشود و تا دوران انقلاب و بعد از آن، تا سال ۶۲، ادامه مییابد. تشکیل سپاه همدان، سپاه ملایر، دورههای آموزشی و جریان مبارزه با ضد انقلاب و شرکت در عملیات غرب و ازدواج با معصومه برزگر از مهمترین وقایع این برهه است که برای خواننده روایت میشود.
فصل دوم کتاب دوران تشکیل قرارگاه رمضان تا پایان جنگ را در بردارد و به دوره ورود به دانشگاه اشاره میکند که خواننده با فضای آن در فصل نخست آشنا شده است. در این فصل، مانند سایر فصول، سعی شده است روایتی انسانی از حضور رسول حیدری در تمام مراحل زندگی تصویر شود. چرا که برای مخاطب این کتاب، شناخت مردان جنگ و نه صرفاً شاهکارهای جنگی آنها اهمیت دارد. جذّابیت زندگی رسول نیز مانند بسیاری از دیگر مردان دوران جنگ، همین چهرهی انسانی اوست. به همین دلیل در همه جا نویسنده به عمد از جزییات عملیات جنگی عبور کرده است.
از آنجایی که نقطه تمایز زندگی رسول حیدری، شهادت او در بوسنی است، فصل سوم که به نُه ماه زندگی آخر او (مهر ۷۱ تا خرداد ۷۲) برمیگردد سفر آخر او به این سرزمین و جزییات حضورش در آنجا را در برمیگیرد و شاید نقطه عطف کتاب همین چیزی است که کتابهای نگاشته شده تاکنون به آن کمتر پرداختهاند.
استفاده از عکسها، آوردن نقل قولهای مستقیم و ارجاع به نامهها و اسناد خطی دیگر علاوه بر افزایش سندیت، بر جذابیت و لطافت کار افزوده است. نویسنده نام کتاب را از امضای همیشگی رسول پای نامههایش ر انتخاب کرده است.
#ر
#رسول_حیدری
#معرفی_کتاب
✅ پاتوق کتاب شهیده زینب کمایی
@maghar98
شهیدانه
پرده اول: وظیفه چه میشود؟
صبح معصومه صبحانه را رو به راه کرد. داشت سفره میچید که صدای داد و بیداد رسول را از اتاق دیگر شنید. دوید سمت اتاق. مهدی او را با طناب به تخت بسته بود. رسول هم مثلاً وانمود میکرد نمیتواند تکان بخورد. معصومه خندهاش گرفت. فکر کرده بود حتماً در این مدت، مهدی طناب را فراموش کرده باشد. چند ماه پیش که با بچهها رفته بودند فروشگاه قدس که خرید کنند، یک لحظه غفلت کرده بود و مهدی از جلوی چشمش غیب شده بود. وقتی پیدایش کرد دید طنابی را انتخاب کرده است و با خودش میکشد که معصومه برایش بخرد. گفته بود وقتی بابا بیاید، میخواهد با طناب او را ببندد که دیگر جایی نرود، پیش خودشان بماند. حالا چشم باز نکرده، اول رفته بود طناب را از گوشهی انباری بیرون کشیده بود و رسول را به تخت بسته بود و جدّی هم روی حرفش ایستاده بود و تا قول مردانه از رسول نگرفت، نجاتش نداد.
رسول داشت میفهمید چقدر بهشان سخت گذشته است. برای همین سعی میکرد بیشتر سکوت کند و درد و دلهای معصومه را گوش بدهد و حرفهای تلنبار شدهی بچههایش را هم که بیشتر با رفتارهایشان نشان میدادند.
معصومه آن روز به قول رسول جشن گرفته بود و برایش مرغ پخته بود که غذای مورد علاقهی او بود. رسول وقتی فهمید معصومه برایش چه تدارکی دیده است، هیجان زده شد که «وای، چه عالی» و تند تند سفره را چید و مثل همیشه یکی یکی صدایشان زد: «صفا، صمیمیت، محبت، دوستی، عشق.» و به همین ترتیب دور سفره نشستند: «خودش، معصومه، علیرضا، زینب و مهدی.»
مثل همیشه خودش را ذوق زده نشان داد؛ اما معصومه میتوانست درک کند که این بار مزهی غذا به دهانش فرق دارد. دلش جای دیگری بود. هروقت فرصتی پیدا میکرد میخواست برایش از بوسنی بگوید. از اینکه چه چیزهایی دیده است. گرسنگی بچهها و بلاهایی که سرشان میآید، از دربه دریشان، از ترس و وحشتی که هرلحظه تجربه میکردند. اینکه در یک کرواتنشین، نود نفر مسلمان، از کودک یک ساله تا پیرمرد نود ساله را در خانهای حبس کرده بودند و همه را سوزانده بودند. دیده بود مادری که از بین آشغالها و ته ماندهی غذای سربازها دنبال یک تکه نان برای بچههایش میگشت، چطور با تیر زده بودند. غذا خوردن دیگر برایش راحت نبود.
«آنها هم مثل شما هستند، کودک معصوم و مسلمان. زنانشان همیشه در دلهرهاند.»
هر از گاهی اینها را تعریف میکرد که بچهها بدانند به خاطر چه کسانی رفته است. معصومه حرفهایش را میشنید؛ اما به روی خودش نمیآورد. دلش نمیخواست دیگر برود. حالا نوبت دیگران بود.
گفت: «مگر این چیزها نوبتی است؟ اگر نرفتند چی؟ وظیفه چه میشود؟» نشنیده گرفتم. باز پرسید: «حالا از نظر شما نوبت کیست؟» منظورم همان دوستان هم دانشگاهیاش بود که وقتی او رفت، ماندند. رسول دانشگاه امام حسین(ع) علوم سیاسی میخواند. ترم هفتم بود که رها کرد و رفت. گفتم: «باید درسشان تمام شده باشد، نه؟ از درس تو هم چیزی نمانده، یک یا دو ترم. درست است؟ حالا تو بمان و درست را بخوان و آنها بروند.»
#ر
#شهید_رسول_حیدری
#بریده_کتاب
✅پاتوق کتاب شهیده زینب کمایی
@maghar98
شهیدانه
پرده دوم: ما چون ایمان داریم، ده برابر آنها هستیم.
از همان سال ۱۳۶۰، رسول مسئول عقیدتی سیاسی را به محمد [یکی از دوستان نزدیک رسول] واگذار کرده بود. گاهی به محمد میگفت: «برو توی بازداشتگاه، با اینها حرف بزن. شاید توبه کنند و برگردند.»میرفتم حرف میزدم، موعظه میکردم. آنها اغلب دوستهای خود ما بودند که بعد از انقلاب بریده بودند از این راه. گاهی خسته میشدم از این بحث و نصیحت. برای رسول از قرآن و روایت میخواندم که رسول خدا میفرماید اگر تو هفتاد بار برای اینها استغفار بکنی، هرگز اینها پذیرفته نمیشوند؛ چون نفاقشان درونی است. دست از سر اینها بردار عمو رسول، درست نمیشوند. اما رسول قبول نمیکرد. میگفت: «نه وظیفهات است که بروی. شاید راه نجات باشد.»
علی غفاری جوانی بود که با تبلیغات گروهکها به کومله پیوسته بود. پسر شجاعی بود، با هیکلی درشت که از هیچ خطری نمیگذشت. رسول او را همراهش کرده بود و کنار خودش نگه داشته بود. از کودکی پدر و مادرش را از دست داده بود و برادر بزرگترش او و خواهرش را تر و خشک کرده بود. احساس تنهایی میکرد؛ اما به رسول اعتماد داشت و تمام درددلهایش را به او میگفت. در بیشتر گشتهای شناسایی سالهای ۱۳۵۹ و ۱۳۶۰ سرپل ذهاب و قصرشیرین رسول را همراهی میکرد. این بار علی غفاری به همراه رسول و چند نفر دیگر برای شناسایی رفته بودند قصرشیرین. دوازده شب رسیدند. قرار شد نوبتی کشیک بدهند تا هوا روشن شود و بتوانند محلِ تانکها را شناسایی کنند. نوبت کشیک علی برزگر (یکی از همرزمان رسول) بود.
«مهتاب بود و موشها میآمدند جلوی صورتم رژه میرفتند. یک لحظه احساس کردم سایهای رد میشود. خوب که دقت کردم، دیدم از تپهی روبه رویی یک گروه پشت سرهم رد میشوند. عینکم همراهم نبود. رسول را بیدار کردم، دوربین را گرفت و فهمیدیم نزدیک به سی نفرند. دنبال راهی میگشتیم که خودمان را نجات بدهیم. کنار رودخانهی الوند بودیم؛ اما هیچ کداممان هنوز شنا بلد نبودیم، به جز علی غفاری. تا دید رسول مستاصل است، گفت: «از جایتان تکان نخورید. میروم ببینم سرعت آب چقدر است، آنوقت خودم همهتان را میبرم آن طرف آب.»؛ اما نشد شنا کند. همینطور نگران بودیم، دوباره گفت: «هر روز چه قرآنی میخوانید؟ خب من هم امروز قرآن خواندم. نوشته بود ما چون ایمان داریم، ده برابر آنها هستیم. آنها اگر سینفر هستند ما سیصد نفریم.» با این حرفش انگار قفل ذهنمان باز شد و آرام شدیم. بعد کمی صبر کردیم و فرصت که فراهم شد برگشتیم عقب. رسول که از سپاه ملایر رفت همدان، کسی نتوانست با علی غفاری کار کند. انگار چم و خمش دست رسول بود. عذرش را خواستند و او هم چند سال بعد خودکشی کرد.»
#ر
#شهید_رسول_حیدری
#بریده_کتاب
✅پاتوق کتاب شهیده زینب کمایی
@maghar98
تولد در لس آنجلس
✏بعدها تو راه «بلیم» به «منائوس» هم یک گروه جوان اسرائیلی برخوردم. همه سرباز بودند، تازه سربازی شان تمام شده بود. با سنجاق هایی عرقچین ها را به مویشان وصل می کردند… یکی شان از من پرسید: «کجایی هستید؟»
با همان افتخار گفتم: «من ایرانی هستم.»
گفت:این چیست دستت؟»
گفتم: «این قرآن است»
بعد بقیه را صدا زد و گفت: «بیایید! یک نفر دارد توی این کشتی قرآن می خواند!»
همه شان تعجب کردند. آمده بودند من را تماشا می کردند و می گفتند: «نگاه کن! توی این کشتی قرآن می خواند!» این را مدام تکرار می کردند و با هم می خندیدند. من می رفتم بالاترین نقطه کشتی و قرآن می خواندم. جایی بود که کل جنگل آمازون، رفت و آمد کشتی ها، میمون ها و پرنده ها را می توانستم از آنجا ببینم.
#تولد_در_لس_آنجلس
#قرآن
#بریده_کتاب
✅پاتوق کتاب شهیده زینب کمایی
@maghar98🖌
عکس نوشته از کتاب تولد در لس آنجلس
ما واقعا فکر میکردیم، آمریکا جایی هست که هر کس پایش به آنجا برسد، آخر خوشبختی را احساس می کند.
#آمریکا
#بریده_کتاب
✅پاتوق کتاب شهیده زینب کمایی
@maghar98🖌
#بریده_کتاب
#تولد_در_لس_آنجلس
#بهزاد_دانشگر
گفت: «بیا از زیر قرآن ردت کنم. برای اینکه محافظت باشد. برزیل خیلی دور است.»
از زیر قرآن رد شدم و گفتم: «فریبا قرآن را بده همراهم باشد.»
با خودم فکر کردم دختره خرافاتی خجالت هم نمیکشد. آمده اینجا، در امریکا، توی مرکز علم و دانش، مثل امریکاییها میخورد، میگردد و میرقصد؛ اما هنوز دست از این خرافات برنداشته. بگذار سر فرصت چند صفحهاش را بخوانم و چند مطلب غیرعلمی و خرافاتیاش را پیدا کنم تا وقتی برگردم، توی صورتش بزنم.
...
صفحه اولش را باز کردم: «به نام خدای بخشاینده مهربان. اینک آن کتاب که در آن هیچ شبههای نیست و راهنمای پرهیزکاران است»... . برای همین چند خط چند لحظه مکث کردم. فکر کردم: اوووه! چه اطمینانی هم به خودش دارد...
چند آیه دیگر خواندم و جلو رفتم. یک دفعه با خودم گفتم معنی این آیه هایی که خواندم چه بود؟ همان اول کار می گوید: «این است کتابی که راهنمای پرهیزکاران است.» و برای آنها توصیفاتی را میگوید....
✅پاتوق کتاب شهیده زینب کمایی
@maghar98🖌
وقتی یه نفر تو دل آمریکا مسلمان میشه!
عجیب نیست ؟!
معمولا کسانی که میخوان آزاد میشن و میخوان از دست اسلام و دین و به قول خودشون محدودیت هاش دور باشن، میرن به یه جای دور.....یه جایی که خبر از دین و مذهب نباشه،
اما فقط کافیه خدا بخواد......
اگر خدا نظر کنه، در برزیل در وسط هیاهوی کارناوال رقص هم ایمان می آوری.....
در دل کفر و شرک و ماده گرایی دروازه ای از وحی به روت باز میشه؛ فقط کافیه چند دقیقه حواست را جمع کنی تا صدای خدا را بشنوی.
این ماجرایی واقعی از یک ایرانی بزرگ شده در لس آنجلس هست، بنام محمد عرب که علیرغم اینکه در خانواده مذهبی بزرگ نشده، اما دچار تحولی شگرف شده.
#تولد_در_لس_آنجلس
#بهزاد_دانشگر
#معرفی_کتاب
✅پاتوق کتاب شهیده زینب کمایی
@maghar98
عکسنوشت از کتاب تولد_در_لس_آنجلس
زندان ها و مدارس در آمریکا خیلی،شبیه هم هست یعنی ساختار هر دویشان یکی هست.
#تولد_در_لس_انجلس
#آمریکا
#بریده_کتاب
✅پاتوق کتاب شهیده زینب کمایی
@maghar98🖌
#بریده ای از کتاب تولد_در_لس_آنجلس
#بهزاد_دانشگر
در موقع مهاجرت جذابیتهایی ایجاد میشود. آدم وارد یک محیط جدید میشود. وارد فعالیتهای جدیدی میشود. انسانها اهدافی دارند و هر کاری انجام میدهند در راستای آن اهداف است. برای پیشرفت زندگیشان است. ولی بعد از اینکه این مراحل پشت سر گذاشته میشود، یک خستگی با خودش دارد. ایرانیهایی که به خارج از ایران رفتهاند، در این بازی میافتند و یک هیجان هم برایشان ایجاد میشود؛ ولی در نهایت توام با خستگی است. حالا باید ببینیم اصلا ارزش دارد یا ندارد؟ چون در این بازی شما یک چیزهایی را هم از دست میدهید؛ مثلا من در این شرایط، حیا و غیرتم را از دست داده بودم. آیا ارزش دارد که آدم وارد یک چنین بازیهایی میشود؟
ص 47
📚نذری کتاب👇
#کتاب_تولد_در_لس_آنجلس
📚 با صدقات شما میشود کتاب داد و فقر فکری و فرهنگی را درمان کرد.
✅پاتوق کتاب شهیده زینب کمایی
@maghar98🖌
این کتاب بینظیر است.
برای دل و حال خودمان،
برای چرایی ایران و اسلاممان،
برای خوب شدن روحهای خسته مان،
برای جوانها و نوجوانان دور و برمان...
کتاب تولد در لس آنجلس دیروز به دستم رسید. واقعا زیبا بود.محمد عرب که از 15سالگی به آمریکا رفتند و تحت تاثیر فرهنگ آنجا کاملا از دین دور شد. او برای تماشای کارناوال رقص و لذت جویی راهی برزیل میشود.خواهرش اورا از زیر قرآن رد میکند. و محمد برای اینکه بتواند به خواهرش بفهماند دچار خرافه پرستی شده قرآن را از او میگیرد و به برزیل میبرد. در برزیل قرآن را که باز میکند چنان جذب آن میشود و غرق در خواندن آن میشود که این سفر چهل روز به طول میکشد .و آن محمدی که باز میگردد دیگر آن محمد سابق نبود....و این تازه شروع ماجراهای بعدی است.باقی کتاب را می گذارم به عهده خودتان.
#تولد_در_لس_آنجلس
#محمد_عرب
#معرفی_کتاب
✅پاتوق کتاب شهیده زینب کمایی
@maghar98🖌
برزیل برای بسیاری نماد فوتبال و هیجان است. برای بخشی از مردم، پله، زیکو و ..... نماد خوشگذرانی و عیش و نوش و برای بخشی دیگر، رقص و موسیقی های تند و پرهیجان.
من از دسته ی دوم بودم . به خصوص وقتی که با یک اتفاق جدید در شهر « روی دو ژانیرو» آشنا شدم: کارناول رقص. از وقتی با این کارناوال آشنا شدم، بی تاب دیدنش بودم. تا آنروز همه نوع عیش و نوش و خوش گذرانی را تجربه کرده بودم؛ اما حس میکردم این یک چیز دیگریست.....
گروهی زن.وارد که میرقصند و میرقصند و به دنبال لذت بیشتر هستند.
#تولد_در_لس_آنجلس
#بهزاد_دانشگر
#بریده_کتاب
✅پاتوق کتاب شهیده زینب کمایی
@maghar98
شهیدانه
داستانی زیبا از زندگانی امام محمدباقر(ع)
از شام به سمت مدینه به راه افتاد
با صحنه عجیبی مواجه شد
جمعیتی عظیم که در یک جا جمع شده بودند
پوشش و قیافه آنها به مسلمانان نمی خورد
علت را جویا شد
گفتند این تجمع سالیانه علما و کشیشان مسیحی است که اکنون جمع شده اند و منتظر اسقف بزرگ می باشند
امام_باقر علیه السلام به داخل جمعیت رفت
اسقف بزرگ و سال خورده با احترام و عظمت استقبال خاصی وارد شد و در صدر جمعیت نشست
شروع کرد به وارسی چهره هایی که آنجا بودند
نگاهش به امام باقر علیه السلام افتاد
چهره ایشان توجه اسقف را به خود جلب کرد
سوال کرد:
از ما مسیحیان هستی یا از مسلمانان؟
- از مسلمانان
از دانشمندان آنها هستید یا از نادان ها؟
- از افراد نادان نیستم
اول من سوال بپرسم یا شما میپرسی؟
- اگر مایلید شما سوال کنید
شما مسلمانان ادعا می کنید اهل بهشت میخورند و می آشامند اما مدفوعی ندارند! آیا در این جهان نمونه از چنین اتفاقی وجود دارد؟
- بله نمونه آن جنین است که در شکم مادر تغذیه می کند اما مدفوع ندارد
ابتدا گفتی از دانشمندان نیستی
- خیر من گفتم از افراد نادان نیستم
سوال دیگری دارم
- بفرمایید
شما مسلمان ها معتقد هستید هرچه از میوه ها و نعمت های بهشتی استفاده می شود از آن کاسته نمی شود. آیا در این دنیا شبیه چنین چیزی وجود دارد؟
- بله شما اگر در همین دنیا از شعله آتشی صد ها مشعل دیگر را روشن کنید چیزی از شعله اول کم نمی شود اما دیگر مشعل ها با آن روشن می شوند
اسقف هر آنچه سوال که فکر می کرد می تواند از مسلمانان بپرسد و آنها پاسخی ندارند را مطرح کرد تا در آن جمع یک سوال بی پاسخ از مسلمین باقی بماند اما ناکام ماند.
رو به مردم کرد و گفت: شما من را در این جمع آورده اید و یک دانشمند در جمع قرار داده اید تا من را رسوا کنید؟! دیگر با شما سخن نخواهم گفت و اگر تا سال دیگر زنده باشم دیگر در این جمع حاضر نخواهم شد.
سپس از جا برخاست و رفت...
#امام_باقر(ع)
#ماه_رجب
#رجبیون
✅پاتوق کتاب شهیده زینب کمایی
@maghar98
خلاصه داستان: در دوره ای که با رویکرد به آینده ی نزدیک ترسیم شده، ابَر نکبت های عالم ویروسی 😷درست می کنند که به جان مردم می افتد که هر کس آن ویروس را بگیرد قطعا می میرد.😵 نیمی از مردم دنیا را کشته اند، خودشان به کره ی ماه🌙 گریخته اند و هم مسلکان شان را هم دارند می برند.
تنها یک دانشمند ایرانی 🌀می ماند که می تواند پادزهر آن را بیابد اما به شرط آن که جان خودش را فدا کند
دکتر متخصص از ایران عازم #فلسطین میشود و با کمک تعدادی از مردم آزادیخواه جهان به آزمایشگاه مخوف راه پیدا میکند در حالیکه نیمی از مردم مردهاند و سرمایه داران صهیونیست به کره ماه رفتهاند،حال بقیه رمان را بخوانید.
در چشم اندازی که این رمان مقابل چشمان خواننده قرار می دهد، بیداری و اتحاد و حرکت آزادگان جهان جلوه گر است.
#زایو
#رمان_فرجام_مگر
#معرفی_کتاب
پاتوق کتاب شهیده زینب کمایی
@maghar98
شهیدانه
رمان زایو یک رمان خیالی نیست یک واقعیتی است از زمانه ای که داریم در آن زندگی می کنیم و آینده ای که به سوی آن در حرکتیم؛
آنچه که دارد در مقابل چشمانمان رخ می دهد پیشرفت و توسعه ی سخت افزاری و نرم افزاری است و برعکس سقوط سردمداران دنیا به مدیریت آمریکایی که در کشورهای مختلف بر مسند نشسته اند و شرافت و مردانگی را زیر پاگذاشته اند و مردمان کشورهایشان را مثل حیوانات اهلی اداره میکنند.
این اثر که به قلم مصطفی رضایی کلورزی به رشته تحریر در آمده است، رمانی در ژانر علمی تخیلی است که حوادث آن در سال ۱۴۲۰ هجری شمسی روایت میشود. دورانی که در آن یک بیماری وحشتناک به نام «زی.اُ.» یا «زایو» سراسر دنیا را فراگرفته است و نیمی از جمعیت زمین به واسطه گسترش این بیماری مردهاند. از جانب فلسطین گزارشی به ایران میرسد که در آن به وجود یک آزمایشگاه مشکوک در اعماق زمین، در منطقهای در فلسطین اشاره میشود. دکتر علی پارسا محقق و میکروبشناس ایرانی برای یافتن سرنخهایی از زایو و نجات ساکنان زمین از دست این میکروب کشنده با یک گروه آموزشدیده برای رفتن به این آزمایشگاه آماده میشوند ولی در طول مسیر با اتفاقات عجیبی روبرو میشوند که باعث آشنایی آنها با یک تیم حرفهای بینالمللی در حوزه شناسایی و مبارزه با بیماریهای میکروبی میشود.
دکتر پارسا با این تیم همراه میشود؛ تیمی که یکی از اعضای اصلی آن یک پژوهشگر سرشناس آمریکایی به نام بیل اسمیت است.
همراهی این تیم و آشنایی بیشتر دکتر پارسا و بیل اسمیت در این مسیر زمینهساز اتفاقات جالبی در ادامه داستان میشود...
«زایو» داستانی پر افت و خیز دارد که با رویکردی آینده نگارانه چهرهی ایران در آیندهای نسبتاً دور را روایت میکند. زمانی که حکومت اسرائیل از بین رفته است و ایران یکی از قدرتهای علمی دنیاست.داستانی که قهرمان اصلی آن یک دانشمند ایرانی است که با کمک و همفکری نخبگان سایر کشورهای جهان به مقابله با بزرگترین دشمن نسل بشر میرود.
#زایو
#رمان_آینده
#دانشمند_ایرانی
#معرفی_کتاب
✅پاتوق کتاب شهیده زینب کمایی
@maghar98
#گزیده_ای_از_کتاب📚
خیلی ها عقیده دارند ساخت و انتشار این ویروس مرگبار، عمد صورت گرفته. آنها می گویند یک توطئه پشت قضیه است. می گویند از زمانی که جهان در آستانه انقلاب بزرگ قرار گرفت، این ویروس مشکوک گسترش یافت.
اکنون در سال 2041 بیشتر کشورهای دنیا خطر را حس کرده و با تشکیل گروه های بین المللی، برای مبارزه با ویروس زایو در تلاش اند.
در این میان وزارت نور جمهوری اسلامی ایران از یک ویروس شناس خبره به نام دکتر علی پارسا دعوت می کند تا در یک ماموریت ویژه برای کشف نمونه و خنثی سازی ویروس اقدام کند.
او همراه یک گروه ویژه بین المللی به سر نخ و اطلاعات شگفت انگیزی دست پیدا می کند؛ اما در این مسیر حوادث و اتفاقات مرگباری پیش روی آنهاست...
#زایو
#کرونا
#رمان_آینده
#بریده_کتاب
✅پاتوق کتاب شهیده زینب کمایی
@maghar98
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 معرفی و تقدیر از رمان زایو توسط وحید جلیلی، دبیر جشنواره فیلم عمار
🔺وحید جلیلی: جامعه تشنه #نگاه_امیدوار برای جامعه است.
باید در #چهل_سالگی_انقلاب، رویایی ایرانی و رویایی انقلابی با استفاده از قالبهای گوناگون هنری در جامعه تبیین شود.
نویسنده جوانی رمانی با نام #زایو منتشر کرده
است. تجدید مکرر این کتاب نشان میدهد که جامعه تشنه این است که با یک #نگاه_امیدوار و سرافراز برای آینده طراحی کند و رویایی برای ایران آینده داشته باشد.
نویسنده با قلمی زیبا و جذاب وارد این فضا شده و از خط شکنان این عرصه است.
#درباره_کتاب📚
🔸️پرداختن به آینده و فرجام جهان، موضوعی است که در متون دینی اسلامی و شیعی زیاد به آن پرداخته شده اما در عرصه هنری این غرب به ویژه آمریکا است که در آثار خود لیبرالیسم را به عنوان منجی جهان معرفی می کند.
🔸️این رمان وارد محدوده ای شده که پیش از این فقط غرب و هالیوود از آن سخن می گفتند. رمانی آینده نگرانه که از تشکیل "جمهوری اسلامی فلسطین"، "فروپاشی اسرائیل" و قیام توده های مردم آمریکا علیه رژیم سرمایه داری حاکم بر این کشور سخن می گوید.
🔸️زایو چهره ی ایران در آینده ای نسبتاً دور را روایت میکند.
#زایو
#رمان_آینده
#معرفی_کتاب
✅ پاتوق کتاب شهیده زینب کمایی
@maghar98
پیام اصلی داستان: در هر زمانی حق پیروز است البته به شرطی که یاران حق در راهی که شروع کرده اند استقامت به خرج بدهند و به آن امید دارند.
پیام های فرعی اش، خباثت دشمنان انسانیت است، اگرچه ظاهرا رفاه را فراهم کرده اند اما این رفاه برای بستن دهان آن هاست تا آسایش شان مانع بزرگ بیداری دل ها و فکرشان و حرکت شان شود.
و دیگر اینکه اگر اهل حق با هم متحد شوند می توانند تمام بدی ها را از بین ببرند و پیروز می شوند هر چند که در سختی قرار بگیرند، ایران پرچمدار تمدن اسلامی و نجات دهنده ی بشریت است زیر سایه ی خداوند متعال و با تکیه بر ولایت البته اگر جوانانش همچنان بیدار بمانند، دل از آسایش و رفاه ببرند و تن به سختی مبارزه با استکبار در سراسر جهان بدهند.
بهر حال این رمان گام بلندی در رویکرد نگاه به آینده ی روشن است و اسرائیل قطعا نابود شدنی است.
این کتاب با الهام از سخن رهبر مقام معظم رهبری که اسرائیل بیشتر از بیست و پنج سال آینده خود را نمی بیند، نوشته شده.......
پاتوق کتاب شهیده زینب کمایی
@maghar98
کتاب زایو (رمان)
🔺زایو ایده جسورانه مدیریت جمهوری اسلامی بر جهان است .این رمان در آینده و سال 1420 شمسی میگذرد.
🔺زمانی که رژیم صیونیستی از هم پاشیده شده است و جمهوری اسلامی فلسطین تشکیل شده است. جایی که ایران مدیر جهان است
🔺در این رمان ویروسی در جهان همه گیر شده است که علاج این ویروس در دستان دانشمندی ایرانی است
292صفحه
#زایو
#دانشمند_ایرانی
#رمان_فرجام_مگر
✅پاتوق کتاب شهیده زینب کمایی
@maghar98
📜 #بخشی_از_کتاب
فرانس شروع کرد به توضیح دادن و گفت: هر دو نامزد انتخابات در اون کشورها(فرانسه و آلمان)، دو کاندیدای کاملا مردمی بودن. اونا به پشتوانه ی مردمشون اعلام کردن که می خوان یه *حکومت بر پایه ی مکتب فکری جدید ایجاد کنن؛ در واقع یه جمهوری جدید.* چیزی که در قرن اخیر، *دلیل پیشرفت فوق العاده ی کشورهایی مثل کشور شما بود، دکتر پارسا!* واقعه ای که از اروپا براتون گفتیم، تحولیه که انقلاب«حزب آسمان» در آمریکا مثل یک قطره ست در آسمان.
#رمان #رمان_آینده #آینده
#شصت_سالگی_انقلاب
#زایو
✅پاتوق کتاب شهیده زینب کمایی
@maghar98
«نیروهای آمریکایی ریخته بودند توی نجف. زمزمهها را میشنیدیم که میخواهند بیایند سمت صحن و معلوم نبود چه بر سر مرقد امیرالمومنین (ع) درمیآورند. خیلی از مجاهدان عراقی که در ایران بودند، برای دفاع آمده بودند، مردم عادی هم بودند؛ اما نیاز به یک فرمانده خیلی احساس میشد.
همان روزها سر و کلّه حاجی پیدا شد. با دشداشه عربی آمده بود مقرمان، نزدیک حرم امام علی (ع). باورم نمیشد. پرسیدم: «حاجی چهطور خودت رو به اینجا رسوندی؟» چطورش را نگفت، ولی گفت: «اومدم این آمریکاییها رو از نجف بیاندازم بیرون...».
#سلیمانی_عزیز
مدافع_حرم
#قاسم_سلیمانی
#بریده_کتاب
✅ پاتوق کتاب شهیده زینب کمایی
@maghar98
هدایت شده از شهیدانه
کتاب «سلیمانی عزیز» روایتگر خاطراتی متفاوت و خواندهنشده از سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی در ۲۵۶ صفحه بههمراه متن کامل وصیتنامه ابن شهید والامقام توسط انتشارات «حماسه یاران» منتشر شد.
کتاب سلیمانی عزیز بههمت موسسه فرهنگی «حماسه ۱۷» و نویسندگی «عالمه طهماسبی»، «لیلا موسوی» و «مهدی قربانی» به نگارش در آمده است.
به گفته مدیر تولید انتشارات «حماسه یاران»، این اثر کاری تولیدی و محصول مصاحبهها، گفتوگوها و خاطرات شفاهی دوستان، همرزمان و آشنایان شهید حاج قاسم سلیمانی است که سعی دارد با قلمی ساده و دلنشین، گوشهای از زندگی مرد همیشه در صحنه جبهه مقاومت را پیشکش نگاه خوانندگان کند.
#سلیمانی_عزیز
#قاسم_سلیمانی
#معرفی_کتاب
✅پاتوق کتاب شهیده زینب کمایی
@maghar98
هدایت شده از شهیدانه
🔺 زدیم بغل. وقت نماز بود. گفتم: «حاجی قبول باشه.»
گفت: «خدا قبول کنه انشاءاللّه.»
نگاهم کرد. گفت: «ابراهیم!»
نگاهش کردم.
ــ نمازی خوندم که در طول عمرم توی جبهه هم نخوندم...
_حاج آقا شما همه نماز هاتون قبوله.
قصه اش فرق میکرد. رفته بود کاخ کرملین. قرار داشت با پوتین. تا رئیس جمهور روسیه برسد وقت اذان شد. حاجی هم بلند شد، اذان و اقامه اش را گفت: صدایش پیچید توی سالن. بعد هم ایستاد به نماز. همه نگاهش میکردند. میگفت: در طول عمرش همچین لذتی از نماز نبرده بود.
پایان نماز پیشانی اش را گذاشت روی مهر. به خدای خودش گفت: « خدایا این بود کرامت تو، یه روزی توی کاخ کرملین برای نابودی اسلام نقشه می کشیدند، حالا من قاسم سلیمانی اومدم اینجا نماز خوندم. »
راوی: ابراهیم شهریاری
2️⃣
🔹کتاب سلیمانی_عزیز
🔹خاطراتی جذاب و خواندنی از زندگی و رزم سردار شهید حاج قاسم سلیمانی + متن کامل وصیتنامه
#سلیمانی_عزیز
#نماز_در_کاخ_کرملین
#قاسم_سلیمانی
بریده_کتاب
✅پاتوق کتاب شهیده زینب کمایی
@maghar98
هدایت شده از شهیدانه
میهمان جلال طالبانی بودم؛ آن روزها رئیس جمهور عراق بود. پرسید: « میدونی اینجایی که نشستی ، چند وقت پیش کی نشسته بود؟»
_نه از کجا باید بدونم.
خاطره اش را برایم تعریف کرد.
«ژنرال سلیمانی چند روز پیش اینجا نشسته بود، داشتیم صحبت میکردیم که منشی دفتر اومد، بر گوشم چیزی گفت و رفت. ژنرال پرسید: آقای طالبانی! موضوع چیه؟ گفتم: رئیس جمهور آمریکا پشت خطه، شما اجازه میدید صحبت کنم و یا بذارم واسه بعد؛ گفت: نه، صحبت کن. تلفن را وصل کردم، خواست برود بیرون که راحت حرف بزنم. گفتم: نه، نیازی نیست. لا به لای صحبت ها به اوباما گفتم: میدونی الان کی جلوی من نشسته؟ گفت: نه. گفتم: الان ژنرال قاسم سلیمانی درست نشسته روبروی من.»
با دلهره گفت: « جدی میگی؟»
لحنش طوری شد که حس کردم از هیبت اسم ژنرال سراسیمه از جایش بلند شده و تمام قد ایستاده.»
ابهتش نه فقط رودرو بلکه از پشت تلفن هم دشمن را می گرفت.»
راوی: پرویز_فتاح
#سلیمانی_عزیز
#ابهت_سردار_سلیمانی
#قاسم_سلیمانی
بریده_کتاب
✅پاتوق کتاب شهیده زینب کمایی
@maghar98