eitaa logo
امام زادگان عشق
94 دنبال‌کننده
14.9هزار عکس
4هزار ویدیو
331 فایل
خانواده های معظم شهداء و ایثارگران محله مسجد حضرت زینب علیها سلام . ستاد یادواره امام زادگان عشق ارتباط با مدیر کانال @ya110s تاریخ تاسیس ۱۳۹۷/۱۰/۱۶
مشاهده در ایتا
دانلود
انسان شناسی 006.mp3
11.93M
۶ 🎤 ✋ تمام وجدان‌های بیدار شهادت می‌دهند که؛ قرن‌ها فعالیت بشر در زمینه‌های گوناگون علمی، اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و...، بسیار بیشتر از آن که خیر و خوبی و خوشبختی برای انسان به ارمغان بیاورد، به خلق انواع‌ بیماری‌های جسمی و روحی... به تولید درد و رنج و فساد و قتل و غارت و خونریزی... انجامیده است! ← حقیقتا دلیل این اتفاق چیست؟! ← جهان چگونه باید خود را از این وضع، نجات دهد؟!
6.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔊این روزها افراد زیادی از هنرشان در راه استفاده میکنند..! 👌 🚩 👇👇 〰💠〰🌸〰💠 @Heiat1400_p_zeinaby 〰💠〰🌸〰💠
21.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
*✅ حضرت زینب رو اینجوری به بچه‌ها معرفی کنید!* 🔻ما معمولا چگونه حضرت زینب (س) را توصیف می‌کنیم؟ ❓ آیا ایشان خانمی بودند که خیلی مظلوم واقع شدند و ما ماه محرم برای ایشان گریه می‌کنیم؟ 🔅 یا خانمی که وارد درگاه عبیدالله می‌شود، در شرایطی که چند روز قبل از آن، همه عزیزان خود را از دست داده است... عبیدالله بالای مجلس نشسته و حضرت زینب (س) به همراه سایر خانمها به حالت اسیر وارد مجلس او می شوند... حضرت بسیار با صلابت سر خود را بالا می‌گیرند و خانم‌ها دور او حلقه میزنند و حرکت می‌کنند.... ⚡️حضرت زینب در چنین شرایطی حدود ۸۴ زن و بچه را مدیریت می‌کند و وقتی وارد دربار یزید می‌شود هم به او می‌گوید: تو فرزند کسی هستی که توسط جد ما آزاد شد، اینکه الان من با تو صحبت می‌کنم از چرخش روزگار است وگرنه اصلا شأن من این نیست که بخواهم با تو صحبت کنم. ✔️ هر کیدی می‌خواهی به کار ببر اما بدان یاد و ذکر ما فراموش نخواهد شد. *🔺 اگر می‌گوییم الگوی ما حضرت زینب است، لازم است در ذهن بچه‌ها، تصویر واقعی از ایشان شکل گیرد.* ☑️ این در حالی است که وقتی از بچه ها می‌پرسیم حضرت زینب چگونه شخصیتی است، معمولاً می‌گویند کسی که خیلی مورد مصیبت واقع شدند! *✅ این در حالی است که بُعد صلابت و رشادت حضرت زینب خیلی پررنگ‌تر و برجسته تر از مصیبت هایی است که بر ایشان وارد شده است.* "دکتر علی غلامی"
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
9. فصل هفت.mp3
3.81M
9. فصل هفت.mp3 «بسم الله الرحمن الرحیم» فصل هفتم .mp3 کتاب خون دلی که لعل شد خدمت شما دوستان گرامی مروری بر زندگی امام خامنه ای «حفظ الله» به روایت خود حضرت آقا 👌 🔻... 👇 🌷〰〰〰🇮🇷〰〰🌷 @shahidanemasjedehazratezeynab 🌷〰〰🇮🇷〰〰〰🌷
دعای فرج آقا امام زمان (عج) فراموش نشود. التماس دعا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کلام حق تعالی
حدیث روز
درس بزرگان
درس شهدا