السَّلامُ عَلَیْکِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ اللهِ، السَّلامُ عَلَیْکِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللهِ، السَّلامُ عَلَیْکِ یَا عَمَّهَ وَلِیِّ اللهِ، السَّلامُ عَلَیْکِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ وَرَحْمَهُ اللهِ وَبَرَکاتُهُ
(🌹جشـن میلاد حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها🌹 )
سخنران: حجت الاسلام والمسلمین حسینی آملی
مداح: برادر محمد حسین صباحی
مکان: بنیاد ، خیابان دکتر حسابی ،
مسجد حضرت زینب 🕌
زمان: پنج شنبه ۲۰ اردیبهشت
بعد از نماز مغرب و عشا📿
May 11
#سلام_امام_زمانم❣
🌱الا امیر سحر، ای مسافر زهرا
امید وصل تورا بین هر دعا دارم...
🌱گدایی در این خانه آرزوی من است
ز نام توست اگر ذره ای بها دارم...
🔻#اینجا_خیمه_گاه_شهداست... 👇
🌷〰〰〰🇮🇷〰〰🌷
@shahidanemasjedehazratezeynab
🌷〰〰🇮🇷〰〰〰🌷
🕋 بِسْمِ اللّٰهِ السَّمیعِ الْبَصیر
هر اول روز ایجان، صدبار سلامٌ علیک
📕السَّلامُ عَلَیْکَ یا ثارَاللهِ وَابْنَ ثارِهِ، السَّلامُ عَلَیْکَ یا وِتْرَ اللهِ الْمَوْتُورَ فِی السَّماواتِ وَالْاَرض، اَشْهَدُ اَنَّ دَمَکَ سَکَنَ فِی الْخُلْدِ وَاقْشَعَرَّت لَهُ اَظِلَّهُ الْعَرشِ، وَبَكىٰ لَهُ جَمیعُ الْخَلائِق. #یاحسین(ع)
📒السَّلاَمُ عَلَيْکَ أَيُّهَا الصِّدِّيقُ الشَّهِيد، السَّلاَمُ عَلَيْکَ أَيُّهَا الْوَصِيُّ الْبَارُّ التَّقِی، أَشْهَدُ أَنَّکَ قَد اَقَمتَ الصَّلاَةَ وَ آتَيْتَ الزَّكَاةَ وَ اَمَرتَ بِالْمَعرُوفِ وَ نَهَيْتَ عَنِ الْمُنكَرِ وَ عَبَدتَ اللَّهَ مُخلِصاً حَتَّى اَتَاکَ الْيَقِين، السَّلاَمُ عَلَيکَ يَا اَبَا الْحَسَنِ وَ رَحمَةُ اللهِ وَ بَرَكَاتُه. #یارضا(ع)
📗السَّلامُ عَلَیْکَ عَجَّلَ اللهُ لَکَ مَا وَعَدَکَ مِنَ النَّصرِ وَ ظُهُورِ الْأَمْرِ، السَّلامُ عَلَیکَ یَا مَولای، اَنَا مَولاکَ عَارِفٌ بِاَولاکَ وَ اُخرَاک، اَتَقَرَّبُ إِلَى اللهِ تَعَالىٰ بِکَ وَ بِآلِ بَیْتِکَ، وَ اَنتَظِرُ ظُهُورَکَ وَ ظُهُورَ الْحَقِّ عَلَى یَدَیْک. #یامهدی(عج)
📘السَّلامُ عَلَیکِ یَا بِنتَ وَلِیِّ الله، السَّلامُ عَلَیکِ یَا اُخْتَ وَلِیِّ الله، السَّلامُ عَلَیکِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ الله، السَّلامُ عَلَیکِ یَا بِنتَ مُوسَى بْنِ جَعفَرٍ وَ رَحمَةُ اللهِ وَ بَرَکَاتُه. #یامعصومه(س)
🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸
بسم الله الرحمن الرحیم
🌹 آیات ۸۴ تا ۸۷ سوره انعام
🌸 وَ وَهَبْنَا لَهُٓ إِسْحَاقَ وَيَعْقُوبَ ۚ كُلًّا هَدَيْنَا ۚ وَنُوحًا هَدَيْنَا مِنْ قَبْلُ ۖ وَمِنْ ذُرِّيَّتِهِ دَاوُودَ وَسُلَيْمَانَ وَأَيُّوبَ وَيُوسُفَ وَمُوسَىٰ وَهَارُونَ ۚ وَكَذَٰلِكَ نَجْزِي الْمُحْسِنِينَ (۸۴) وَزَكَرِيَّا وَيَحْيَىٰ وَعِيسَىٰ وَإِلْيَاسَ ۖ كُلٌّ مِنَ الصَّالِحِينَ (۸۵) وَإِسْمَاعِيلَ وَالْيَسَعَ وَيُونُسَ وَلُوطًا ۚ وَكُلًّا فَضَّلْنَا عَلَى الْعَالَمِينَ (۸۶) وَمِنْ آبَآئِهِمْ وَذُرِّيَّاتِهِمْ وَإِخْوَانِهِمْ ۖ وَاجْتَبَيْنَاهُمْ وَهَدَيْنَاهُمْ إِلَىٰ صِرَاطٍ مُسْتَقِيمٍ (۸۷)
🍀 ترجمه: و اسحاق و یعقوب را به ابراهیم بخشیدیم، و هر یک را هدایت كردیم، و نوح را پیش از این هدایت نمودیم، و از فرزندان او داود و سلیمان و ایّوب و یوسف و موسی و هارون را هدایت كردیم؛ این گونه نیكوكاران را پاداش می دهیم (۸۴) و زكریّا و یحیی و عیسی و الیاس را نیز كه از نسل اویند، هدایت نمودیم همه از شایستگان بودند. (۸۵) و اسماعیل و یَسَع و یونس و لوط را [هدایت كردیم]، و همه را بر جهانیان برتری دادیم (۸۶) و از پدران و فرزندان و برادرانشان بعضی را برتری عطا كردیم]، و آنان را برگزیدیم و به راهی مستقیم هدایت نمودیم (۸۷)
🌷 #َوَهَبْنَا: بخشیدیم
🌷 #هَدَيْنَا: هدایت کردیم
🌷 #ذُرِّيَّتِهِ: فرزندان او
🌷 #نَجْزِي: پاداش می دهیم
🌷 #الْمُحْسِنِينَ: نیکوکاران
🌷 #صالِحِين: شایستگان
🌷 #فَضَّلْنَا: برتری دادیم
🌷 #الْعَالَمِينَ: جهانیان
🌷 #آبَآئِهِمْ: پدرانشان
🌷 #َذُرِّيَّاتِهِم: فرزندانشان
🌷 #إِخْوَانِهِمْ: برادرانشان
🌷 #اجْتَبَيْنَاهُمْ: آنان را برگزیدیم
🌷 #صِرَاط: راه
🌸 این آیات همانند سایر آیات سوره انعام در #مکه نازل شده است. در این آیات به قسمتى از نعمت هایی كه خداوند به #ابراهيم داده است اشاره شده، و آن مواهب فرزندان صالح و نسل لايق و برومند است كه يكى از بزرگترين مواهب الهى محسوب مى شود. نخست مى فرمايد: «وَ وَهَبْنا لَهُ إِسْحاقَ وَ يَعْقُوبَ: و اسحاق و یعقوب را به ابراهیم بخشیدیم» سپس براى اين كه افتخار اين دو تنها در جنبه پيغمبرزادگى نبود، بلكه شخصاً در پرتو فكر صحيح و عمل صالح نور هدايت را در #قلب خود جاى داده بودند، مى فرماید: «كُلاًّ هَدَيْنا: و هر یک را هدایت کردیم»
🌸 و به دنبال آن براى اين كه تصوّر نشود، در دوران هاى قبل از ابراهيم، پرچمدارانى براى #توحيد نبودند، و اين موضوع از زمان او شروع شده اضافه مى كند، «وَ نُوحاً هَدَيْنا مِنْ قَبْلُ: و نوح را پیش از این هدایت نمودیم» در حقيقت با اشاره به موقعيّت #نوح كه از اجداد ابراهيم است و موقعيّت جمعى از پيامبران كه از فرزندان او هستند، موقعيّت ممتاز ابراهيم را از نظر وراثت و ريشه و ثمره وجودى مشخّص مى سازد. و به دنبال آن تعداد زیادی از پيامبران را كه از نسل ابراهيم بودند نام مى برد.
🌸 نخست مى فرماید: «وَ مِنْ ذُرِّيَّتِهِ داوُدَ وَ سُلَيْمانَ وَ أَيُّوبَ وَ يُوسُفَ وَ مُوسى وَ هارُونَ: و از فرزندان او داود و سلیمان و ایوب و یوسف و موسی و هارون را هدایت کردیم» و در پايان آيه مى فرمايد: «وَ كَذلِكَ نَجْزِي الْمُحْسِنِينَ: و این گونه نیکوکاران را پاداش می دهیم» به اين ترتيب روشن مى كند كه مقام و موقعيّت آنان در پرتو اعمال و رفتار آنها بود. و سپس اضافه مى كند: «وَ زَكَرِيّا وَ يَحْيى وَ عِيسى وَ إِلْياسَ كُلٌّ مِنَ الصّالِحِينَ: و زکریا و یحیی و عیسی و الیاس را نیز که از نسل اویند، هدایت نمودیم همه از شایستگان بودند» يعنى، مقامات آنها جنبه تشريفاتى و اجبارى نداشت بلكه در پرتو #عمل_صالح در پيشگاه خدا شخصيّت و عظمت يافتند.
🌸 سپس نام چهار نفر ديگر از پيامبران و رهبران الهى را ذكر نموده، مى فرمايد: «وَ إِسْماعِيلَ وَ الْيَسَعَ وَ يُونُسَ وَ لُوطاً وَ كلاًّ فَضَّلْنا عَلَى الْعالَمِينَ: و اسماعیل و یسع و یونس و لوط را هدایت کردیم و همه را بر جهانیان برتری دادیم» و سپس اشاره كلّى به پدران و فرزندان و برادران #صالح پيامبران نام برده كه بطور تفصيل اسم آنها در اينجا نيامده است که می فرماید: «وَ مِنْ آبائِهِمْ وَ ذُرِّيّاتِهِمْ وَ إِخْوانِهِمْ وَ اجْتَبَيْناهُمْ وَ هَدَيْناهُمْ إِلى صِراطٍ مُسْتَقِيمٍ: و از پدران و فرزندان و برادرانشان بعضی را برتری عطا کردیم و آنان را برگزیدیم و به راهی مستقیم هدایت نمودیم»
🔹 پیام های آیات ۸۴ تا ۸۷ سوره انعام
✅ #فرزند_صالح، هدیه و موهبت الهی است.
✅ سنت #هدایت و #بعثت، همواره جریان داشته است.
🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹اے شهیـد
میدانم از اینجا
ڪہ من نشسته ام
تا آنجا که تو ایستادهاے
فاصله بسیار استـ
امّا ڪافیستـ
تو فقط دستم را بگیرے
دیگر فاصلهاے نمی ماند.
سلام ✋
#عاقبتمون_شه🌹دایی
🔻#اینجا_خیمه_گاه_شهداست... 👇
🌷〰〰〰🇮🇷〰〰🌷
@shahidanemasjedehazratezeynab
🌷〰〰🇮🇷〰〰〰🌷
انسان شناسی ۱۶۱.mp3
12.12M
#انسان_شناسی ۱۶۱
#رهبری
#استاد_شجاعی
- دانشمند بودن من /
- عالِم و عاقل بودن من /
- کمالات معنوی من /
- موفقیتهای جهادی من /
💥در نگاه خدا پشیزی نمیارزد اگر :
قلب من، نسبت به زمان قبل از کسب این کمالات، مهربانتر، خاضعتر، دلسوزتر و رئوفتر و رقیقتر... نشده باشد!
ادا نه ... واقعیِ واقعیِ واقعی
چگونه حفظ چنین حالتی ممکن است؟
🚩#هیئت_بانوان_پیشکسوت_زینبی_س
👇👇
〰💠〰🌸〰💠
@Heiat1400_p_zeinaby
〰💠〰🌸〰💠