فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلنشین ترین خنده ها....
🔻#اینجا_خیمه_گاه_شهداست... 👇
🌷〰〰〰🇮🇷〰〰🌷
@shahidanemasjedehazratezeynab
🌷〰〰🇮🇷〰〰〰🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
13.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏆 نامزد دریافت بهترین بازخوانی #سلام_فرمانده
برای فرزندی که عاشقانه برای مادر ناشنواش میخونه ❤️❤️
🌍 #انتشار_حداکثری_با_شما
----------------------
🇮🇷کانال سردار اسماعیل قاآنی
☫ @sardarghaani
#کتاب_با_بابا
براساس خاطراتی از
#سردار_شهید_حاج_محمد_طاهری
و فرزندش#مصطفی
#قسمت_چهاردهم
#دیدار یار
برای خدا قبل از این ماجرا، بنده در دانشگاه و هیئت، هم قاري قرآن بودم و هم مداحي مي کردم. پدرم نیز قاري قرآن و مداح بود.
در یکی از سؤالات نوار، آقاي پيروي از من پرسید: مداحی یا قرائت قرآن، کدام یک بیشتر ارزش دارد؟ من در جواب گفتم: کدام یک براي رضاي خداست؟ کدام یک ما را بالا برده؟ کدام یک در وجود ما غرور ایجاد نکرده؟ کدام یک باعث ریا نشده؟ هرچه براي خدا باشد ارزش دارد. کار مخفیانه که براي خدا باشد،خيلي با ارزش است و آنجا خيلي خریدار دارد. کسي که اعمالش در دنیا به جاي کمیت، کیفیت بیشتري داشته باشد آنجا بهتر استفاده می کند. بهترین درجات بهشت براي کساني است که خالصانه براي خدا زحمت کشیدند. من افراد مخلصي را در درجات بالاي بهشت دیدم که الذات بيشتري درک می کردند. حسرت ميخوردم کاش مقام من هم مثل آنها بود. در اینجا آقاي پیروي پرسید: غیر از شهدا چه افرادي را در بهشت دیدی؟ گفتم: کساني را دیدم که دردنیا انسانهاي مهربان، ساده، بدون کینه، راستگو و خیر بودند، افرادي که مردم به آنها اعتماد داشتند. اما بگذارید به گونه دیگري آنجا را توصیف کنم. برخي پزشکان می گویند: اوج لذت در دنياي مادي در لذات جنسي است. اما آنجا لذاتي به انسان نشان داده می شد که با هیچ چیز اینجا، حتي لذت جنسي قابل مقایسه نبود! لذتی که اهل بهشت مي برند با هیچ کدام از لذت هاي دنيا قابل قیاس نیست. آنجا بهترین شرایط لذت بردن براي انسان مهیا بود.همدیگر را دیده ایم و ميشناسیم! به کنارم آمد و مرا در آغوش گرفت.
از حضور او و گرماي محبت پدرانه اش که سالها از آن محروم بودم لذت بردم. کمي با هم قدم زدیم و درد دل کردیم. احساس کردم مقام او، از بقیه بهشتیانی که دیدم بسیار بالاتر است. درجاتي داشت که بقیه اینگونه نبودند. این را از احترام ملائک ميشد فهمید. پدر پیراهني به رنگ روشن بر تنش بود. ایشان بعد از کمي صحبت گفت: من باید بروم. سؤالي در ذهنم ایجاد شد: کجا باید
برود؟ کجا بهتر از اینجا؟! | پدر جواب داد: خداوند مأموریتهایي به ما در دنیا داده تا از بندگان خدا گره گشایی کنیم. من و جمعي از شهدا باید برویم. اما به زودي برمی گردم. پدر این را گفت و من تنها در باغ زيباي بهشتي مشغول گشت و گذار شدم. در بهشت هوا مطبوع بود، باد و سرما و گرماي آزار دهنده وجود نداشت. هیچ محدودیت زماني و مکاني نبود. خستگي نبود. هرچه اراده مي کردي، مشاهده می کردیم. هیچ چیز مانع خواسته هاي ما نبود.اما دفعه بعد که پدرم را دیدم به من گفت: آماده هستي به دیدار پیامبر(ص) برویم؟ در ذهنم این بود که مگر پیامبر(ص) اینجا هستند؟ آیا اهل بیت: در همین بهشت برزخي هستند!؟ پدر گفت: بله، اجازه دادند شما هم با ما بیایي.به چشم بر هم زدني از محیط باغ بهشتي خودمان خارج شدیم. ما وارد باغ بسیار بزرگ و زیباتري شدیم که از آنچه دیده بودم بسیار باشکوهتر و زیباتر بود. من و پدر کنار جماعتي نشستیم که بیشترشان از شهدا بودند. در مقابل ما پیامبر اعظم حضرت محمد مصطفي(ص) قرار داشت. ایشان یک لباس بلند سفید برتن داشت و یک عباي کرمي رنگ روي لباسشان بود. موهاي بلند و زیبا، محاسن یک دست و قشنگ و سني حدود بیست و پنج تاسي سالداشتند. در سمت راست ایشان تمامي معصومين به ترتیب نشسته بودند. ابتدا امیرالمؤمنین و حضرت زهرا(س) و سپس فرزنداشان قرار داشتند. در سمت چپ پیامبر(ص)، به ترتیب حضرت ابراهیم، موسي و عيسي: و همینطور تمامی پیامبران نشسته بودند. اما همگی آنها مانند من، به چهره فوق العاده زیبای پیامبر(ص) خیره بودند و هیچکس پلک نمیزد! آنجا همه زیبا و نوراني بودند ولي زیبایی چهره پیامبر(ص) را با هیچکس نمي توانستم مقایسه کنم.تا آنجا که در وصف زیبایی ایشان چندین شعر سرودم. حتي يادم هست که با خودم گفتم: وقتي پیامبر(ص) اینقدر زیباست، پس چرا در قرآن از زیبایی حوریهها صحبت مي شود؟! البته تمام این چهره هاي زیبا از خاطرم رفته اما ميدانم اگریک بار دیگر آن جمال زیبا را ببینم جان خواهم داد. به قول مولوي زقیل و قال توگر خلق بو ببردندي
زحسرت و زفراقت همه بمردندي پیامبر(ص) مشغول صحبت شد و من و دیگران سراپا گوش بودیم. احساس می کردیم که تمام حقایقهستي از سوي پیامبر به ما منتقل ميشد. به تعبير دنیایي هیچکس پلک نمیزد! همه محو جمال بي مثال پیامبر(ص) بودند، حتي حضرت يوسف! در میان کساني که آنجا حضور داشتند و از محضر پیامبر(ص) استفاده می کردند، کساني مانند شهید برونسي و حاج همت را | شناختم. بقیه نیز از شهدا و دوستان پدرم بودند. آنها از لحاظ معنوي از بقیه شهدا بالاتر بودند. این را به راحتي ميشد فهمید، چرا که تمام شهدا آنجا نبودند. خوب به یاد دارم که با خودممي گفتم: هیچ لذتي در بهشت بالاتر از این نیست که انسان در محضر پیامبر(ص) باشد. احساس می کردم سعدي نیز، این چهره از پیامبر(ص) را دیده است آنگاه که می گوید:
ماه فروماند از جمال محمد
سرو نباشد به اعتدال محمد پیامبر(ص) سخنانی بیان داشتند که بیشتر آنها را فراموش کردم. فقط یادم هست که در پایان این نکته را به ما فهماندند: شما از دیدن چهره من که یک مخلوق خداوند متعال هستم چه حالی دارید؟ حال اگر بیایید و به بهشت رضوان برویم،خواهید دید که جلوه عنایت الهي و تجلي ذات حق، با شما چه خواهد کرد. من احساس می کردم كل علوم هستي و كل مطالبی که احتیاج داریم تا به تکامل رسیده و لایق بهشت رضوان شویم را از زبان رسول گرامی اسلام(ص) شنیده ام!
⬅️#ادامه_دارد....
🔻#اینجا_خیمه_گاه_شهداست... 👇
🌷〰〰〰🇮🇷〰〰🌷
@shahidanemasjedehazratezeynab
🌷〰〰🇮🇷〰〰〰🌷
بسم الله الرحمن الرحیم
🌴 #زیارت_حضرت_امیرالمومنین_امام علی (علیه السلام ) در #روزیکشنبه 🌴
🌹 السَّلامُ عَلَى الشَّجَرَةِ النَّبَوِیَّةِ وَ الدَّوْحَةِ الْهَاشِمِیَّةِ الْمُضِیئَةِ الْمُثْمِرَةِ بِالنُّبُوَّةِ الْمُونِقَةِ بِالْإِمَامَةِ وَ عَلَى ضَجِیعَیْکَ آدَمَ وَ نُوحٍ عَلَیْهِمَا السَّلامُ السَّلامُ عَلَیْکَ وَ عَلَى أَهْلِ بَیْتِکَ الطَّیِّبِینَ الطَّاهِرِینَ السَّلامُ عَلَیْکَ وَ عَلَى الْمَلائِکَةِ الْمُحْدِقِینَ بِکَ وَ الْحَافِّینَ بِقَبْرِکَ یَا مَوْلایَ یَا أَمِیرَ الْمُؤْمِنِینَ هَذَا یَوْمُ الْأَحَدِ وَ هُوَ یَوْمُکَ وَ بِاسْمِکَ وَ أَنَا ضَیْفُکَ فِیهِ وَ جَارُکَ فَأَضِفْنِی یَا مَوْلایَ وَ أَجِرْنِی فَإِنَّکَ کَرِیمٌ تُحِبُّ الضِّیَافَةَ وَ مَأْمُورٌ بِالْإِجَارَةِ فَافْعَلْ مَا رَغِبْتُ إِلَیْکَ فِیهِ وَ رَجَوْتُهُ مِنْکَ بِمَنْزِلَتِکَ وَ آلِ بَیْتِکَ عِنْدَ اللهِ وَ مَنْزِلَتِهِ عِنْدَکُمْ وَ بِحَقِّ ابْنِ عَمِّکَ رَسُولِ اللهِ صَلَّى اللهُ عَلَیْهِ وَ آلِهِ وَ سَلَّمَ وَ عَلَیْهِمْ أَجْمَعِینَ. 🌹
🌴 #زیارت_حضرت_فاطمةزهرا سلام الله علیها در #روزیکشنبه 🌴
🌷 السَّلامُ عَلَیْکِ یَا مُمْتَحَنَةُ امْتَحَنَکِ الَّذِی خَلَقَکِ فَوَجَدَکِ لِمَا امْتَحَنَکِ صَابِرَةً أَنَا لَکِ مُصَدِّقٌ صَابِرٌ عَلَى مَا أَتَى بِهِ أَبُوکِ وَ وَصِیُّهُ صَلَوَاتُ اللهِ عَلَیْهِمَا وَ أَنَا أَسْأَلُکِ إِنْ کُنْتُ صَدَّقْتُکِ اِلّا أَلْحَقْتِنِی بِتَصْدِیقِی لَهُمَا لِتُسَرَّ نَفْسِی فَاشْهَدِی أَنِّی ظَاهِرٌ بِوِلایَتِکِ وَ وِلایَةِ آلِ بَیْتِکِ صَلَوَاتُ اللهِ عَلَیْهِمْ أَجْمَعِینَ
🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸
بسم الله الرحمن الرحيم
#تفسیر_یک_دقیقه_ای_قرآن_جلسه_195
🌷 #آیه_178_سوره_بقره
🌸 يَأَيُّهَا الَّذِينَ ءَامَنُواْ كُتِبَ عَلَيْكُمْ الْقِصَاصُ فِى الْقَتْلَى الْحُرُّ بِالْحُرِّ وَالْعَبْدُ بِالْعَبْدِ وَالْأُنْثى بِالْأُنْثى فَمَنْ عُفِىَ لَهُ مِنْ أَخِيهِ شَىْءٌ فَاتِّبَاعٌ بِالْمَعْرُوفِ وَأَدَآءٌ إِلَيْهِ بِإِحْساَنٍ ذَلِكَ تَخْفِيفٌ مِّنْ رَّبِّكُمْ وَرَحْمَةٌ فَمَنِ اعْتَدَى بَعْدَ ذَلِكَ فَلَهُ عَذَابٌ أَلِيمٌ
🍀 ترجمه:اى كسانى كه ایمان آورده اید! قصاص در مورد كشتگان، بر شما مقرّر گردیده است: آزاد در برابر آزاد و برده در برابر برده و زن در برابر زن، پس اگر كسى از جانب برادر خود (یعنى صاحب خون و ولىّ مقتول) مورد عفو قرار گیرد. باید شیوه اى پسندیده پیش گیرد و به نیكى (دیه را به ولى مقتول)بپردازد،این حكم تخفیف و رحمتى است از طرف پروردگارتان، پس براى كسى كه بعد از این(از حكم خدا) تجاوز كند،عذاب درناكى دارد.
🌷#قصاص:از ریشه «قصّ» به معناى پیگیرى است. پیگیرى قتل تا مجازات قاتل را «قصاص» گویند.
🌷 #الحر:انسان آزاده
🌷 #العبد:بنده
🌷 #الأنثی:زن
🌷 #عفى: مورد عفو قرار گیرد
🌷 #اخیه:برادرش
🌺 طایفه ای از اهل جاهلیت می خواستند بر طایفه ای دیگر برای قصاص بر آنها تجاوز کنند آنها راضی نبودند که در قبال برده ای از خود برده ای از آنها را قصاص کنند و می خواستند شخص دیگری قصاص شود و همچنین در قبال زن می خواستند مردی دیگر را قصاص کنند. قرآن می گوید هر که قاتل هست خود قاتل باید قصاص شود. اگر انسان آزاده ای انسان آزاده ای دیگر را کشت خود همین قاتل باید قصاص شود و اگر برده ای برده ی دیگر را کشت خود همین برده ی قاتل باید قصاص شود و اگر زنی زن دیگر را به قتل رساند خود همین زن باید قصاص شود.
🌺 در هر اجتماعى گاه و بیگاه قتلى صورت مى گیرد، یک دین جامع و كامل همانند اسلام، در قبال چنین حوادثى طرح و برنامه ى عادلانه و منطقى ارائه می دهد كه بتواند جلوى ازدیاد وتكرار چنین حوادث وهمچنین جلوى انتقام هاى نابجا و احیاناً سوءاستفاده ها را بگیرد، تا قاتلان، جسور نشوند وخون مظلوم به هدر نرود. در جاهلیّت قبل از اسلام، گاه به خاطر كشته شدن یك نفر، قبیله اى به خاك و خون كشیده مى شد و جنگهاى طولانى به راه مى افتاد. اسلام هم حفاظت خون مردم و هم رضایت طرفین و رعایت حدود و اندازه را در نظر گرفته است. اگر صاحب خون یعنی ولی مقتول عفو کرد یا دیه ای گرفت دیگر ولی مقتول نباید به فکر انتقام باشد در این صورت از حکم الهی تجاوز کرده است و برای متجاوزان عذابی دردناک است.
🔹پیام های آیه 178 سوره بقره 🔹
✅ براى تحقّق احكام دینى، حكومت دینى لازم است.
✅ در قانون قصاص، اصول تساوى و عدالت مورد توجّه است. «الحُرّ بالحُرّ و العبد بالعبد و الاُنثى بالاُنثى...»
✅ قاطعیّت و عطوفت در كنار هم لازم است. «فمن عفى له من اخیه» گویا اولیاى مقتول، برادر قاتل هستند و قاتل، از مرز اسلام و اخوت بیرون نمى رود.
✅ حقوق اسلامى، آمیخته با اخلاق اسلامى است. «كتب علیكم القصاص... فمن عفى»
✅ اسلام، نه مانند یهود تنها راه را قصاص مى داند و نه همچون مسیحیّت بهترین راه را عفو مى شناسد، بلكه راههاى مختلفى مثل قصاص، خونبها و عفو را مطرح مى كند. «كتب علیكم القصاص... فمن عفى»
✅ جواز عفو قاتل و تبدیل قصاص به گرفتن خونبها، براى تربیت شماست. «تخفیف من ربّكم»
✅ تجاوز از حدود الهى و سوءاستفاده از آن ممنوع است. «فمن اعتدى علیه... فله عذاب الیم»
✅ اگر در قانونى تخفیف قرار دادید، جلو سوء استفاده ها را بگیرید. «ذلك تخفیف... فمن اعتدى»
#تفسیر_یک_دقیقه_ای_قرآن
🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸