هدایت شده از تکیه همت
هو المنتظر
«یادداشت های سفر لبنان»
بخش اول
و بالاتر از سیاهی...
خیلی زود و به محض خروج از فرودگاه، دوباره به ضاحیه دوست داشتنی سلام می کنم! لبنان برای من قبل از هر چیز با ضاحیه معنا پیدا می کنه! منطقه ای در حاشیه جنوبی بیروت که از اولین سفر به این کشور، همیشه بیشترین رفت و آمد و نشست و برخاستم در اون بوده! همیشه شلوغ، پر از زندگی، تلاش و کار! با چاشنی خلق و خوی خاص مردمان این سرزمین! (و البته فضای امنیتیش که این روزها و بعد از ماجرای ترورها، خیلی هم سنگین تر شده!)
این بار درست در روزهایی که جنگ می ره که وارد روزهای خاص خودش بشه و شاید روزهای سخت جنگ سی و سه روز تکرار بشه، دوباره در خیابان ها و کوچه هایش راه افتادم تا این مردم همیشه در جنگ و نهایت در یک قدمی جنگ را، این بار درست وسطش ببینم!
طبیعی است، که همه جا خلوت تر بود و کسب و کارها کم رونق! سفاکی و جنایتی که رژیم کودک کش در این یک سال در غزه مرتکب شده، هر عاقلی رو تکون می ده! مردم فکر جای امنی برای زن ها و بچه ها هستن و خیلی به کسب و کار فکر نمی کنن! در چهره مردم نگاه می کنم و سعی می کنم بفهمم حالشون چطوریه! مخصوصا نزدیک محل اسکانمون خانواده های زیادی هستن که برخیشون هم از جنوب اومدن اینجا! حقیقتا روحیه این مردم مثال زدنیه! شاید خاصیت زندگی در نزدیکی مرگ این باشه! به قول رفیق همسفرم وقتی در قبرستان قدم می زنی، ماه و سالی رو پیدا نمی کنی که این مردم در اون شهید نداده باشن! همه امیدوار و مصممن و دلخوش به سید مقاومت و مجاهدینش!
کم کم به خیابان های حاشیه که می رسم، شلوغی بیداد می کنه! می نشینم و تماشا می کنم به مردمی که همه گوشه ذهنشان به جنگ فکر می کنند!
در محدوده ضاحیه، محله ای به شدت فقیر نشین هم وجود داره، تا به حال انقدر مفصل وارد کوچه ها و بازارهای این محله نشده بودم! با اینکه این بازار درست روبروی سالنی بود که اکران های #منطقه_پرواز_ممنوع در لبنان از آنجا شروع شد! ولی این بار همسفر شیردلی دارم و با هم به دل این کوچه های مارپیچ و باریک زدیم! همنشینی فقر با گرمای زندگی! همه جا پر است از حضور و بازی کودکان و موتور سیکلت های کم رمقی که اینمارپیچ های باریک را با پیست اشتباه گرفته اند!
#طوفان_الاقصی
#قدس
#فلسطین
#لن_نترک_فلسطین
#لبنان
#ضاحیه
#قطعا_سننتصر
https://www.instagram.com/p/DAalSnxO7tc/?igsh=MXZzdm10cWZ4djl4eQ==
@tekye_hemmat
هدایت شده از بیسیمچی مدیا 🎬
2.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یک دقیقه وقت بزار و این ویدیو رو ببین تا متوجه بشی چرا صهیونیسم دشمن کل بشریت هست نه فقط مسلمانان و ایرانی ها و ...
#نشر_حداکثری
@BisimchiMedia
هدایت شده از بیسیمچی مدیا 🎬
2.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
878.9K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴چندین عملیات علیه اسرائیل آغاز شد
آغاز موشکباران
ساعتی قبل در خیابانهای تلاویو سگ کشی صهیونیستها آغاز شده بود و الان ادامه
و بعدش هم ادامهش...
#حسین_دارابی | عضوشوید 👇
http://eitaa.com/joinchat/443940864Cf192df24f0
878.9K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴چندین عملیات علیه اسرائیل آغاز شد
آغاز موشکباران
ساعتی قبل در خیابانهای تلاویو سگ کشی صهیونیستها آغاز شده بود و الان ادامه
و بعدش هم ادامهش...
#حسین_دارابی | عضوشوید 👇
http://eitaa.com/joinchat/443940864Cf192df24f0
شهیدبهنام.مکتب الزهرا(س)
🔴چندین عملیات علیه اسرائیل آغاز شد آغاز موشکباران ساعتی قبل در خیابانهای تلاویو سگ کشی صهیونیسته
خداروشکررررررر
تبریک میگم عزیزان🌸❤️
دلمون شاد شد
هدایت شده از کانال حسین دارابی
465.4K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ماشالله 😘😘😘😍😍
همش خورده
خورده
با صدای گزارشگر تکواندو بخونید
#حسین_دارابی | عضوشوید 👇
http://eitaa.com/joinchat/443940864Cf192df24f0
نصر نصر تا پیروزی✌️🏽🇰🇼
قرائت سوره نصر جهت پیروزی محور مقاومت 📖
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
إِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْحُ
وَرَأَيْتَ النَّاسَ يَدْخُلُونَ فِي دِينِ اللَّهِ أَفْوَاجًا
فَسَبِّـحْ بِحَمْدِ رَبِّكَ وَاسْتَغْفِرْهُ ۚ إِنَّهُ كَانَ تَوَّابًا
الحمدالله کما هو اهله🙏🏻
هدایت شده از سید کاظم روح بخش
🔴در صورت حماقت رژیم صهیونیستی پاسخ حداقل ۱۰۰ بار بیشتر از عملیات امروز خواهد بود
سپاه پاسداران
#سیدکاظم_روحبخش
https://eitaa.com/joinchat/2334982163C65bbc6af0d
هدایت شده از خبر فوری سراسری
.
♨️ مقر موساد ویران شد
🔹شبکه تلویزیونی النجبا عراق اعلام کرد که در حمله موشکی ایران مقر موساد به طور کامل ویران شد.
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
📌 #خبر_فوری_سراسری
بزرگترین کانال خبری تحلیلی در ایتا
@fori_sarasari