🐾☘
#تلنگر
رفیق ♥️
حواست به مین های جبهه مجازی
هست؟!
قربانی این جنگ بشی..دیگه تمومه...
شهید جنگ سخت میرسه به خدا...
ولی..
قربانی جنگ نرم..
از خدا دور میشه..
حواست باشه..
حواسمون باشه..
#حواسمون ☘ #باشه 🍃
@shahidhojajjy
#داستان.واقعی.شهادت.علی.خلیلی
آخر مگر چه کار کرده بود😔 فقط به دوستانش که آهنگ غیر مجاز و با صدای بلند گوش میدادند تذکر داده بود😞
درگیری علی خلیلی و احسان شاه قاسمی در ۲۵ تیر ۱۳۹۰ در منطقه تهرانپارس و در چهار راه سیدالشهدا روی داد. احسان شاه قاسمی و دوستانش در خودرو شخصیشان در حال گوش دادن به موسیقی 《غیر مجاز 》با صدای بلند بودند که علی خلیلی در راستای امر به معروف و نهی از منکر به آنها تذکر داد.
مشاجره نفسی آنان شدت گرفت و به درگیری فیزیکی منتهی شد و شاه قاسمی با وارد کردن ضربات چاقو به گردن خلیلی او را مجروح کرد. خود خلیلی علت تذکر را تعرض شاه قاسمی و دوستانش به دو زن اعلام کرده بود که در دادگاه اثبات نشد.
فردای همان روز شاه قاسمی دستگیر و بعدا به سه سال حبس و پرداخت دیه محکوم شد، اگر چه در نهایت پس از پرداخت دیه با رضایت خلیلی و پدرش از زندان آزاد شد. خلیلی پس از چند جراحی و مدتی بستری از بیمارستان مرخص شد و با پای پیاده به کربلا رفت.اما تقریبا سه سال بعد در ۴ فروردین ۱۳۹۳ در اثر عفونت ریوی در گذشت. به تشخیص پزشکی قانونی مرگ او مرتبط با جراحات گذشته بوده است. شاه قاسمی دوباره دستگیر و این بار به قتل متهم و به قصاص محکوم شد.
#داستان.واقعی.شهید.علی.خلیلی
@shahidhojajjy