آیهای که در پس زمینه سخنرانی سید حسن نصرالله استفاده شده است:
أُذِنَ لِلَّذِينَ يُقَاتَلُونَ بِأَنَّهُمْ ظُلِمُوا وَإِنَّ اللَّهَ عَلَى نَصْرِهِمْ لَقَدِيرٌ
👈🏻به کسانی که [ستمکارانه] مورد جنگ و هجوم قرار می گیرند، چون به آنان ستم شده اذن جنگ داده شده، مسلماً خدا بر یاری دادن آنان تواناست.
سخنرانی سید هم اکنون شبکه ی خبر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💗 نماهنگ | دعای امام زمان(عج)
🎥 قرائت دعای سلامتی امام زمان(عج) توسط حضرت آیت الله خامنهای
✏️ رهبر انقلاب: وقتی «اَلّلهُمَّ کُن لِوَلِیّک» را میخوانید، در واقع دارید ارتباط میگیرید با امام زمانتان، که فرمودهاند: ما را دعا کنید، ما هم شما را دعا میکنیم.
@shahidjomhor313
┅┅✿🍃❀🌼❀🍃✿┅┅
ا✨﷽✨ا
🍃🌸پیامبراکرم(صلی الله علیه و آله و سلم):
🔹من آتاكُم مَعروفا فكافِؤوهُ، وإن لَم تَجِدوا ما تُكافِؤونَهُ فادْعوا اللّهَ لَهُ حتّى تَظُنّوا أنَّكُم قَد كافَيتُمُوهُ.
🔸هرگاه كسی به شما خوبی كرد، جبران كنید و اگر چیزی نداشتید، آنقدر به درگاه خدا برایش دعا كنید، تا یقین کنید جبران کرده اید.
📚وسائل الشیعه(ط-آل البیت)/ ج۱۶/ ص۳۰۷
🌹✨ولادت با سعادت فخر آسمان و زمین، حضرت محمد مصطفی (صلی الله علیه و آله و سلم ) و امام جعفر صادق (علیه السلام ) را به وجود نازنین امام زمان ارواحنا فداه و همه منتظران تبریک و تهنیت عرض می کنیم.
🌷#مَتیتَراناوَنَراکَ
🌷#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَالْفَـــرَج
@shahidjomhor313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀 شخصی که حتی ائمه علیهمالسلام هم به او پناه میبردن.
#کلیپ | #استاد_شجاعی
منبع :کوتاهی شیعیان در معرفی ابعاد شخصیتی پیامبر
@shahidjomhor313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
🎥 •• هشدار سردار زاهدی به تسلط دشمن بر تلفن همراه . . .
#شهيد_زاهدي | #تلفن_همراه
@shahidjomhor313
🌸فرخنده میلاد مسعود نبی مکرم اسلام (ص) و ششمین امام شیعیان حضرت امام جعفر صادق علیه السلام را تبریک میگوئیم.
@shahidjomhor313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عرشیان امروز زمین را لاله باران میکنند
خاک را خوشبوتر از زلف نگاران میکنند
آفرینش فیض از دیدار احمد میبرد
کعبه امشب سجده بر خاک محمد میبرد
🔹 عرض احترام و تبریک ولادت پیامبر(ص) و امام صادق(ع) خدمت شما 🌹
@shahidjomhor313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑🎥 فرا رسیدن ۳۱ شهریور، سالروز آغاز هفته دفاع مقدس گرامی باد
@shahidjomhor313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در آستانه اول مهر و بازگشایی مدارس یادی کنیم از این کوچولو😂👌🏻
@shahidjomhor313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ اصابت یکی از موشک های مقاومت حزب الله در حیفا ✌🏻
@shahidjomhor313
خدا رو شکر دیشب عزیزان ما در حزب الله لبنان حملات خوبی رو علیه صهیونیست ها ترتیب دادن تا یه مرهمی بر دلهای مومنین جهان باشه.
✅ ان شالله که قهرمانان یمن و عراق هم با ضرباتی که به غده سرطانی میزنن هر روز به نابودی صهیونیست ها نزدیک تر بشیم...
الحمدلله...🌷🌷🌷
@shahidjomhor313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
❗️چرا هفته جنگ، مقدس است؟
✅ کافیه بدانیم:
1⃣ فتحعلی شاه قاجار
✅ قرارداد گلستان/ ١١٩٢ شمسی «قفقاز، ارمنستان، گرجستان، داغستان، چچن و اینگوش و سواحل ارزشمند دریای کاسپین» به مساحت حدود ٢٣٠ هزار کیلومتر مربع را به روسیه داد.
✅ قرارداد ترکمنچای/ ١٢٠٧ شمسی، «ایروان، نخجوان و بخشهایی از تالش و آذربایجان» و در مجموع حدود ۳۰ هزار کیلومتر مربع را به روسیه داد.
2⃣ ناصرالدین شاه قاجار:
✅ معاهده پاریس/ ١٢٣۵ شمسی «هرات و افغانستان و بلوچستان و مکران» به مساحت ٩٧۵/۲۲۵ کیلومتر مربع را از ایران جدا کرد!
✅ قرارداد حکمیت «گلد اسمیت» ١٢۵٠ شمسی/ مناطقی از: «پاکستان و سیستان» به مساحت ٣۵٠/٠٠٠ کیلومتر مربع از ایران جدا شد!
✅ «پیمان آخال»/ ١٢۶٠ شمسی/ «ترکمنستان، ازبکستان، تاجیکستان، قرقیزستان و قزاقستان» به مساحت ١/٢٢۶/۵٠٠ کیلومترمربع از ایران جدا و به روسیه تقدیم شد!
3⃣ زمان احمد شاه / ۱۲۹۸شمسی/ پیمان منطقهای مستشاران انگلیس، «امارات، قطر، عمان و چند جزیره بسیار ارزشمند دیگر» به مساحت ۴٠۵/٢٨٧ کیلومتر مربع رسماً از ایران جدا شد!
4⃣ زمان رضا شاه پهلوی/۱۳۱۶ شمسی پیمان سعدآباد/«ارتفاعات سوقالجیشی آرارات» به ترکیه؛ بخش عظیمی از «اروندرود» و اداره کامل آن به عراق؛ و «دشت وسیع نااُمید» به مساحت ۳ هزار کیلومتر به افغانستان بخشیده شد!
8⃣ زمان محمد رضا شاه پهلوی
✅ ١٣٣٣ شمسی بندر استراتژیک «فیروزه» در شرق دریای خزر از ایران جدا و به شوروی واگذار گردید!
✅١٣۵٠ شمسی مجمع الجزایر بحرین به مساحت بیش از ٧٠٠ کیلومتر مربع با انبوهی از مخازن نفت و گاز از ایران جدا شد!
🖌 #مهدوی_ارفع
@shahidjomhor313
28.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 فیلم کوتاه شهیدانه زیستن
🔸شهید ابراهیم همت
▫️روایتی از شهید ابراهیم همت در میدان جنگ به مناسبت هفته دفاع مقدس
@shahidjomhor313
.
1️⃣
📉بررسی اجمالی وضعیت اقتصادی ایران و عراق در آستانه شروع جنگ تحمیلی
🇮🇷 وضعیت اقتصادی ایران 🇮🇷
⚙️ بخش صنعت:
فعالیتهای صنعتی و تولید صنایع در سال 1357 به دلیل اعتصابات كارگران به ویژه در نیمه دوم سال عملاً راكد ماند و شاخص تولیدات صنعتی كه در نیمه اول سال حدود 17 درصد افزایش داشت، در نیمه دوم سال تا 42 درصد كاهش یافت و در شش ماهه نخست سال 1359 به دلیل خرابكاری گروهكهای ضدانقلاب به ویژه در مناطق غربی ایران ـ كه به دست عوامل وابسته به عراق و برای فراهم كردن زمینه مناسب جهت آغاز جنگ صورت میگرفت ـ فعالیت برخی از واحدهای تولیدی در این مناطق به تدریج متوقف گردید.
🌾 بخش كشاورزی:
هرچند در سال 1359، دولت حداقل قیمت تضمین شده برای برخی از محصولات مهم كشاورزی را افزایش داد اما به علت ادامه مشكلات اساسی در این بخش و استمرار جنگ به ویژه در برخی مناطق غلهخیز كشور، تولیدات كشاورزی متناسب با افزایش مصرف مواد غذایی نبود و در نتیجه، اتكای كشور به مواد غذایی وارداتی كاهش چندانی نیافت.
📈 تولید ناخالص ملی:
سال 1358 در شرایطی آغاز شد كه دولت با مشكلات بسیار پیچیده اقتصادی روبهرو بود. بر اساس برآوردهای مقدماتی در این سال تولید ناخالص ملی به قیمت ثابت بازار، معادل 5/2 درصد كاهش یافت كه البته به مراتب كمتر از كاهش آن در سال 1357 یعنی 15 درصد بود. اقداماتی كه دولت در سال 1358 برای غلبه بر مشكلات اقتصادی كشور انجام داد، تنها توانست تا اندازهای بحران موجود را تخفیف دهد و سال 1359 نیز دولت با مشكلات اقتصادی عدیدهای روبهرو بود. خصوصاً اینكه امریكا و اقمار آن از طریق فشارهای اقتصادی در صدد تضعیف و نابود كردن پایههای اقتصاد ایران بودند.
🏦 درآمدهای دولت:
كل درآمدهای دولت در سال 1357 با 4/21 كاهش نسبت به سال 1356 به 1599 میلیارد ریال محدود شد كه این كاهش ناشی از پایین آمدن درآمد فروش نفت و گاز بود كه با 32 درصد كاهش به 1013 میلیارد ریال رسیده بود. با این حال، در سال 1358، جمع درآمدهای دولت به دلیل افزایش قیمت نفت با 3/6 درصد افزایش به حدود 1700 میلیارد ریال رسید و در سال 1359 بار دیگر درآمدهای دولت با 22 درصد كاهش، تنها
9/1325 میلیارد ریال بود.
💲دریافتها و پرداختهای ارزی كشور:
در سال 1359 به دلیل تغییر سیاست كلی اقتصاد كشور مبنی بر كاهش صادرات نفت و كاهش خرید كشورهای غربی در پی تحریم اقتصادی ایران و وقوع جنگ تحمیلی، دریافتهای ارزی كشور در حدود 38 درصد كاهش یافت و از 7/22 میلیارد دلار در سال 1358، به حدود 9/13 میلیارد دلار در سال 1359 رسید.
به این ترتیب تولید و صادرات نفت نسبت به قبل از پیروزی انقلاب اسلامی به شدت كاهش یافت و به تبع آن درآمد ارزی ایران نیز كاهش محسوسی یافت. در حالی كه ایران در قبل از انقلاب تا پنج میلیون بشكه نفت در روز صادر میكرد، در ماههای قبل از جنگ (ژوئن و آگوست 1980) متوسط تولید نفت 4/1 میلیون بشكه در روز بود و صادرات آن به حدود 1 میلیون بشكه در روز ـ در مقایسه با 4/2 میلیون بشكه در روز در سال 1979 ـ كاهش یافته بود.
📊 تورم و قیمت كالاها:
تورم اقتصادی پس از انقلاب اسلامی، ادامه روندی بود كه پیش از آن با افزایش قیمت نفت آغاز شد و از نیمه سال 1356 شتاب گرفت، اما وضعیت خاص كشور در سالهای 1357 و 1358 آن را تشدید كرد. با اشغال سفارت امریكا در آبان 1358 كه سبب تحریم اقتصادی ایران و مسدود شدن ذخایر ارزی ایران در خارج شد، روند افزایش قیمتها شتاب گرفت. كسری عظیم بودجه در سال 1359 نیز نقش عمدهای در افزایش قیمتها داشت. در سال 1358 تولید ناخالص ملی 6/1 درصد كاهش یافت و حجم پول در سالهای 1358 و 1359 به ترتیب 35 درصد و 32 درصد و حجم شبهپول نیز به ترتیب 40 درصد و 13 درصد افزایش داشت.
📕کتاب تجزیه و تحلیل جنگ ایران و عراق (ریشه های تهاجم)، ج 1، ص
@shahidjomhor313
.
2⃣
بررسی اجمالی وضعیت اقتصادی ایران و عراق در آستانه شروع جنگ تحمیلی
🇮🇶 وضعیت اقتصادی عراق 🇮🇶
بر اساس قانون اساسی عراق، نظام اقتصادی این كشور به شیوه سوسیالیستی اداره میشد و دولت به جز در پارهای از بخشهای كشاورزی، خدمات و تجارت شخصی، همه فعالیتهای اقتصادی را در اختیار داشت.
🌾 كشاورزی:
پیش از روی كار آمدن دولت بعث، كشاورزی بخش اصلی اقتصاد این كشور را تشكیل میداد ولی به تدریج از اهمیت كشاورزی كاسته و بر اهمیت صنعت و خدمات افزوده شد. از كل مساحت این كشور 59 درصد صحرا و جنگل و 27 درصد زمینهای قابل كشت است.
🔥نفت و گاز:
ذخایر نفت عراق در هنگام حمله به ایران 3/34 میلیارد بشكه یا 7/4 میلیارد تن تخمین زده شده بود. در برنامه پنج ساله دوم عمرانی
(80-1976) این كشور پیشبینی شده بود كه تولید سالانه نفت افزایش یابد.
عراق قبل از جنگ 5/3 میلیون بشكه نفت در روز تولید میكرد. ذخایر گاز عراق در سال 1970 میلادی حدود 764 میلیارد متر مكعب تخمین زده شده بود.
⚙️ صنعت:
صنایع عراق شامل صنایع مونتاژ، مصرفی و وابسته است. واحدهای صنعتی عراق عبارتند از پتروشیمی، آلومینیم، ذوب آهن، سیمان، برق.
🛤 راهها و بازرگانی:
طول راهآهن این كشور 2145 كیلومتر و راههای شوسه آن برابر با 20 هزار و 800 كیلومتر و راههای آبی داخلی برابر با 1015 كیلومتر است. مهمترین كالاهای صادراتی این كشور عبارت است از: نفت، خرما، پنبه، پشم و مهمترین كالاهای وارداتی نیز عبارت است از: پارچه، چای، شكر، مواد شیمیایی، ماشینآلات صنعتی، آهن و فولاد، اتومبیل، دارو و تسلیحات نظامی.
شركای تجاری عراق عبارت بودند از: اتحاد جماهیر شوروی (سابق)، ژاپن، انگلیس، فرانسه، ایتالیا و برزیل.
💰 بودجه و هزینه:
واحد پول عراق دینار و برابر با 1000 فلس است. در سال 1979، دلار امریكا برابر با 3/295 فلس و 100 دینار عراق برابر با
6/338 دلار امریكا بود.
عراق در آستانه آغاز جنگ علیه ایران، وضعیت اقتصادی خوبی داشت؛ كشوری ثروتمند بود و درآمد فراوان نفت برای گردش چرخهای اقتصاد و رفاه مردم آن كفایت میكرد. در آن زمان ذخایر ارزی این كشور بیش از 30 میلیارد دلار بود.
📕کتاب تجزیه و تحلیل جنگ ایران و عراق (ریشه های تهاجم)، ج 1، ص 79-83.
@shahidjomhor313
📩 پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب اسلامی در پی حادثه اندوهبار معدن طبس
📢 برای کاهش ابعاد این مصیبت هر اقدام لازم را انجام دهید
🔹️ در پی حادثه اندوهبار انفجار معدن در طبس و جان باختن شماری از کارگران، حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی ضمن تسلیت به خانوادههای داغدار، بر لزوم بیشترین تلاش برای امدادرسانی به کارگران تاکید کردند.
📝 متن پیام رهبر انقلاب به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
حادثهی تلخ و اندوهبار، در معدن ذغال سنگ در طبس را که در آن تعدادی از کارگران قربانی یا مصدوم شدند، به خانوادههای این عزیزان و مردم آن منطقه تسلیت عرض میکنم. به مجموعهی امداد که از سوی مقامات دولتی برای کمک به محل حادثه رفتهاند تاکید میکنم که بیشترین تلاش خود را مصروف نجات آنان کنند و برای کاهش ابعاد این مصیبت هر اقدام لازم را انجام دهند. رسیدگی فوری به وضع مصدومان نیز باید مورد اهتمام قرار گیرد.
سیدعلی خامنهای
اول مهر ۱۴۰۳
@shahidjomhor313
مردی میانِ زندگی و مرگ، رفته بود
از زیرِ سنگ هم شده نان دربیاورد...
#طبس_تسلیت
@shahidjomhor313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ ببینید | روایت آیتالله خامنهای از روز اول مدرسه و اولین معلم خود
@shahidjomhor313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔️ نه تکریم !
⛔️ نه تعظیم !
⛔️ نه تعریف !
⛔️ نه تشویق !
✅ بلکه اشاره امام ملکوتیان، به «احساس حقارت خود»، در پیشگاه، آنان که از خود گذشتند و برای لقاءالله آماده شدند 😭
🤲 الله الرزقنا توفیق الشهاده فی سبیلک.
🤲 شهادت هنر مردان خداست، هنر از خود گذشتن.
@shahidjomhor313
◼️به یاد کارگران خفته در خاک معدن طبس
🔰و رحمت خدا بر او که حامی کارگران معدن بود...
🏷#ایران_تسلیت🇮🇷🏷#طبس
🏷#معدن_طبس
@shahidjomhor313