گفت : دوست دارم منم شهید بشم!
گفتم : شهید خودش رو لایق میکنھ
فقط طلب نمیکنه .
┄═🌿🌹🌿═┄
💌 #شھــیـــدانه
شهید مجید پازوکی🌷
حرف اول و آخرش شهدا بود. گویا به دنبال گمشده ای در وجود خود می گشت، شاید هم محبوبی آسمانی به خود مشغولش کرده بود، شهید «مجید پازوکی» یا به تعبیر خودش «عبدالحسین خادم الحسین» لبخند شیرین و چفیه ای بر سر شاید به یاد ماندنی ترین تصویری ست که از «آقا مجید» به یادگار مانده. مدل چفیه بستنش به سبک «آقا مجید» معروف و ماندگار شده است.
❓بعد از شهادت علی آقا محمودوند از آقا مجید پرسیدم، بعد از عملیات علی آقا چه کسی فرمانده می شه؟ گفت: فرمانده نداریم. گفتم: خب چه کسی مسئول شما می شه؟ گفت: ما یه مسئول بیشتر نداریم، اون هم امام زمانه «عج». گفتم: خب بالآخره یه کسی به شما دستور می دهد! گفت: ما فقط از امام زمان «عج» دستور می گیریم. همیشه می گفت من فقط یک سربازم. به هیچ عنوان نمی شد فهمید که او چکاره است، حتی تا بعد از شهادتش نیز نمی دانستیم او فرمانده تفحص لشکر ۲۷ بود.
💭 شهید مجید پازوکی خواب های بسیار زیبایی می دید برخی از آنها را در دفتر خود با تاریخ سال و مناسبت یادداشت کرده. در یکی از دست نوشته هایش چنین رقم زده است. مانور خلیج فارس خواب دیدیم کلام امام بر صفحه ای نوشته شده است که "ما تنها با آنهایی کار داریم که رهرو عشقند نه تکلیف."
💗 مجید، ماه رجب رو خیلی دوست داشت. میگفت هر چه در ماه رمضان گیرمون می آد به برکت ماه رجب هست. سالها ماه رجب رو توی منطقه بود و آخرش هم توی همین ماه شهید شد.
🇮🇷 @shahidmedadian
..............................
🇮🇷 @shahidmedadian
هدایت شده از ❤️جبهه فرهنگی سرلشکر بقایی ❤️
12.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥روایتی از غسل پیکر شهید سلیمانی و شهدای جبهه مقاومت 💔
#سردارشهید_حاج_قاسم_سلیمانی
https://eitaa.com/joinchat/2782331172C961681c03d
هدایت شده از کانال شهیدابراهيم هادی ❤️رفیق شهیدم❤️
Salam Bar Ebrahim35.mp3
4.69M
📚 #کتاب_صوتی 🔊
«هر شب قبل از خواب کتاب خوب بشنوید»
🏷 کتاب #سلام_بر_ابراهیم
🌷#داستان_زندگی_شهید_پهلوان_بی_مزار
🌷#شهید_ابراهیم_هادی
🍂#انتشارات_شهید_ابراهیم_هادی
🍂#قسمت_سی_و_پنجم
💚ابراهیم یعنی بنده خدا بودن ص۲۲۰❤️
💚فراق ص۲۲۰❤️
💚حل مشکلات مردم حتی بعد از شهادت❤️
🔹️يك ماه از مفقود شدن ابراهيم مي گذشت. هيچ كدام از رفقاي ابراهيم حال و روز خوبي نداشتند.هــر جــا جمــع مي شــديم از ابراهيــم مي گفتيــم و اشــك مي ريختيــم.
🔹️براي ديدن يكي از بچه ها به بيمارســتان رفتيم. رضا گوديني هم آنجا بود. وقتي رضا را ديدم انگار كه داغ دلش تازه شده، بلندبلند گريه مي كرد.
🔹️بعد گفت: بچه ها، دنيا بدون ابراهيم براي من جاي زندگي نيســت! مطمئن باشيد من در اولين عمليات#شهيد مي شم!
🔹️يكي ديگر از بچه ها گفت: ما نفهميديم ابراهيم كه بود. او بنده خالص خدا بــود. بين ما آمد و مدتي با او زندگــي كرديم تا بفهميم معني بنده خدا بودن چيست.
🔹️ديگري گفت: ابراهيم به تمام معنا يك پهلوان بود، يك عارف پهلوان...
📝 کتاب سلام بر ابراهیم، زندگینامه ای مختصر و بیش از شصت خاطره درباره شهید بزرگوار و مفقود الاثر ابراهیم هادی است،مردی که با داشتن قهرمانی ها، پهلوانی ها، رشادت ها، مروت ها و... با دریافت مدال شهادت کمال یافت.
#سلام_بر_ابراهیم
🇮🇷 @shahidmedadian
@rafiq_shahidam96
╰━━🌷🕊🌼🕊🌷━━╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شبنشینی_با_مقام_معظم_رهبری
خط درگیری با دشمن رو مشخص کنید!
#سلامتی_فرمانده_صلوات
🇮🇷 @shahidmedadian
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹شهید مهدی زین الدین:
شهدا را یاد کنید، آنها شما را نزد اباعبدالله علیه السلام یاد می کنند.
🎥 و زیارت مرقد یک شهید هویزه
#شهید_اصغر_پهلوان_نژاد
❤️ دل گرفته؛ ای حسین جان؛ رنگ خون شهدا را
به #شهیدان_هویزه برسان سلام ما را...
🇮🇷 @shahidmedadian
🌻بسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ🌻
السلام علی شهدای #کربلا ❤️❤️
سلام به دوستان ✋
امروز هم به مدد شهدا ، کارمون رو شروع میکنیم...
طبق فرمایش امام خامنہ اے ؛
« زنگہ داشتن یاد #شهدا ، کم تر از #شهادت نیست ... »
اللهم عجل لولیک الفرج🤲🌸
──┅═ঊঈ🌹ঊঈ═┅──
🇮🇷 @shahidmedadian
4_5791793128419625721.mp3
21.59M
.. ❀❀ با امـام زمانت یه قـرار عـاشقانه بذار
و هــر روز
❣ #دعای_عهد بخون... ❀❀❣
🎙با صدای آقای #بحرالعلومی
❣الّلهُــمَّ_عَجِّــلْ_لِوَلِیِّکَــــ_الْفَــرَج❣
#سلام_امام_زمانم
🌹هر صبح ڪہ سلامت مےدهم
و یادم مےافتد ڪہ صاحبے
چون تو دارم:
ڪریم،مهربان،دلسوز،رفیق،
دعاگو،نزدیڪ...
و چہ احساسِ نابِ آرامش بخش
و پر امیدے است داشتنِ تو...
#اللﮩـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجــــ
سلام اے نور خدادر تاریڪے هاے زمین
#اللهم_عجل_لولیک_فرج_