🔴 اگر قاآنی من را عضو سپاه کند، انتقام شهید فخری زاده را می گیرم!
🔸فقط کوتوله ها دنبال مذاکره هستند
🔻 رحیم پور ازغدی:
🔹دیشب به لطف یکی از دوستان، یادداشتهایی از شهید بنیانگذار، استاد فخریزاده را دیدم. پیشتر ندیده و نخوانده بودم. دیشب هم نخواندم، بلعیدم و افسوس خوردم بر بزرگمردی که جلوی بتهای ما زانو نزد، بزرگ در «فیزیک» و «فلسفۀ علم» و بزرگ در انسانیت و معنویت، مجاهدی ناشناخته برای ما و کاملا شناخته برای واشنگتن و لندن و تلآویو که او را پدر «تکنولوژی هستهای» و مغزمتفکر «هوافضا» نامیدند و کشتند.
🔹ضمن آنکه اهل تعارف نیستم و اگر برادر قاآنی فرمانده من در سالهای جنگ، ما را به عضویت سپاه قدس بپذیرد در هر عملیات انتقامی در هر جای عالم که باشد شرکت میکنم.
🔹بویژه اینک که گرفتار کوتوله هایی هستیم که هوسی جز مذاکره باشیطان ندارند و نمیدانیم به کدام خدا نماز میبرند.
@shahidmohammadrezaalvani
حجت الاسلام مرتضي آقا تهراني كه سال ها در آمريكا به تحصيل و فعاليت مذهبي مشغول بوده است، يكي از خاطرات دوران تحصيل خود را چنين بيان مي كند:
«دانشگاه بينگهمتون كه در ايالت نيويورك قرار دارد،سالانه يك سمينار فلسفي برگزار مي كند و از فيلسوفان بزرگ دنيا دعوت مي شود تا با شركت در اين مراسم، به ارائه ي مقاله و كنفرانس علمي بپردازند. ارائه ي مقاله و كنفرانس در اين سمينار، داراي ارزش علمي براي اساتيد خواهد بود. چه اينكه در مجلات علمي دانشگاه به چاپ مي رسد و جزو فعاليت هاي علمي به حساب مي آيد.
حدود 14 يا 15 سال پيش، از حضرت #آيت_الله_مصباح يزدي-دامت بركاته- دعوت شد تا در اين سمينار حضور يافته و كنفرانس علمي داشته باشند. اين سمينار توسط چيرمن دپارتمان فلسفه ي دانشگاه ، جناب آقاي پرفسور آنتوني پرويس و پرفسور پرويز مروج اداره مي شد.
حضرت آيت الله مصباح نيز دعوت اين دانشگاه را پذيرفته و در روز مقرر حدود 20 دقيقه به ارائه ي كنفرانسي راجع به فلسفه ي ملاصدرا پرداخت. اين كنفرانس بلافاصله توسط پروفسور مروج به زبان انگليسي ترجمه مي شد. كنفرانس آيت الله مصباح آن قدر براي شركت كنندگان جالب و اثرگذار بود كه به طور ممّتد و مفصل براي ايشان دست مي زدند.
پروفسور آنتوني پرويس(چيرمن دانشگاه و رئيس سمينار) كه به شدت تحت تأثير كنفرانس آيت الله مصباح قرار گرفته بودند، از شركت كنندگان تقاضا كرد كه در صورت امكان يكي از آنها وقت خود را به آيت الله مصباح بدهد تا بحث ديگري از فلسفه ي اسلامي را ارائه دهند.
يكي از حاضران در جلسه نيز با وجود ارزش علمي كنفرانس در اين سمينار، بلافاصله وقت خود را به آيت الله مصباح داد و ايشان نيز بحث خود را ادامه دادند. بحث استاد مجدداً بسيار مورد توجه شركت كنندگان واقع شد.
🔻اين ماجرا گذشت تا اينكه سالها بعد، در اوج حملاتي كه به آيت الله مصباح در روزنامه هاي دوم خردادي صورت مي گرفت، روزي آقاي پرويس كه استاد راهنماي بنده بود، به من گفت:
مرتضي! من سابقاً فكر مي كردم كه اين حق توحّشي كه آمريكايي ها از برخي كشورها و به ويژه ايران مي گرفتند، اشتباه است. اما الان نظرم عوض شده است و معتقدم كه اين حق توحّش را بايد بگيرند!
گفتم چرا چنين اعتقادي پيدا كرده ايد؟! گفت: مگر در كشور شما چند نفر مثل آيت الله مصباح وجود دارد كه مطبوعات داخلي خودتان اين همه به ايشان حمله و اهانت مي كنند؟
من متحير ماندم كه چه پاسخي به او بدهم. گفتم: نويسندگان اين نوع جرايد به واقع نماينده ي مردم ايران نيستند و از علم و دانش بهره اي ندارند؛ از همه گذشته، فكر مي كنم تعهدي به دين و وطن خود ندارند.»
برگرفته از كتاب گفتمان مصباح ص ۱۸۴ و ۱۸۵
@shahidmohammadrezaalvani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌🎥 هشدار !
خطری که در آینده ای نزدیک ایران را تهدید میکند!
اونایی که به #فرزندآوری اعتراض میکنن ببینن!
#نخبگان جامعه دارن هشدار میدن!☝️
🎙 دکتر بانکی پور (نماینده مجلس)
#فرزند_آوری
@shahidmohammadrezaalvani
✖️علامه بزرگوار حضرت آیت الله مصباح یزدی(دامت برکات) در کلام رهبری
#مصباح_انقلاب
@shahidmohammadrezaalvani
📌 یک عکس پیدا کنید که #ماسک داشته باشد
📃 پی نوشت
💢 همین نامرد بود که با بن سلمان قرارداد #واکسیناسیون #کودکان_یمنی و سوری ( #سوریه ) امضا کرد که خوشبختانه ما با سر و صدای فضای مجازی تا این ترمزشان را کشیده ایم
💢 چرا که هیچ کشوری را به جز ایران برای انجام این خیانت ندارند و خوشبختانه #عوامل_نفوذی آنها به علت لو رفتن این توطئه کثیف پروژه را مسکوت نگه داشته اند.
🇮🇷 جامعه اسلامی حامیان کشاورزی ایران
#بیل_گیتس #کرونا
#روازاده
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
🆔 @pedarefetneh2 🔜 #پدرفتنه
@shahidmohammadrezaalvani
⭕️حمید رسایی: و اما قصه پرغصه این دو عکس؛ هر دو دکترا داشتند، یکی از ایران دیگری از آمریکا،، هر دو زمان جنگ تحمیلی قدم میزدند، یکی با باکری دیگری با جان کری، هر دو در نظام جمهوری اسلامی مسئولیت داشتند، یکی در
مجلس دیگری در دولت، هر دو در برابر امضای برجام واکنش نشان دادند، یکی اشک میریخت دیگری قهقه میزد...
یکی برجام را خوانده بود دیگری نه
@shahidmohammadrezaalvani
⇩۶ کلید طلایی🔑⇩
⛔️دلی را نشکن؛
شاید←خانه خدا باشد.
⛔️کسی راتحقیر مکن؛
شاید←محبوب خدا باشد.
⛔️از هيچ عبادتي دریغ مکن؛
شاید←کلید رضايت الله باشد.
⛔️سر نماز اول وقت حاضر شو؛
شاید←آخرین دیدارت با خدا باشد.
⛔️هيچ گناهي را كوچك ندان؛
شايد←خشم خدا در آن باشد.
⛔️ازهیچ غمی ناله نکن؛
شاید←امتحانی ازسوی خدا باشد.
@shahidmohammadrezaalvani
#سیره_شهدا
♻️شهید حجت الاسلام محمد امین کریمیان خطاب به فامیل و همه مردم در وصیتنامه اش می نویسد:
🔺من از این دنیا با همه زیباییاش می روم و همه آرزوهایم را رها می کنم اما به ولایت و حقانیت علی ابن ابیطالب ع و خداوندی خدا یقه تان را میگیرم اگر خامنه ای را تنها بگذارید.
🔹اگر از سرهای ما کوه درست کنند هرگز نخواهیم گذاشت روزی نسل های بعدی ما در کتاب تاریخشان بخوانند خامنهای مثل جدش حسین ع تنها ماند.
🔸خواهش آخرم این است که سلام مرا به امام خامنه ای برسانید و بگویید اگر دوباره زنده شوم از تکه تکه شدن در راه تو ابایی ندارم.
@shahidmohammadrezaalvani
قسمتی از وصیتنامه :
هروقت به سر قبرم آمدید سعی کنید روضه از حضرت علی اکبر (ع) یا حضرت زهرا (س) بخوانید و مرا به فیض بالای گریه برسانید 🌸
#شهید_حسین_معز_غلامی
@shahidmohammadrezaalvani
🌱آیت الله جاودان مےفرمـودنـد:
⇜اگہ کسی در جنگ #شهید بشہ
یکبار شهید شده 🌿
اما ⇜کسی اگہ
با #هوای_نفس خودش بجنگہ
#هرروز_شهید_میشہ🥀🕊
♥️ #شهید_محمدرضاالوانی
#سهمشمایکصلوات
♡ #اللهـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرج♡
@shahidmohammadrezaalvani
✨ امام صادق علیه السلام:
✨اگر کسی گرفتار و اندوهگین است
《ذکر یونسیه》را بسیار بخواند✨
💙《لا الهَ الا أنتْ سُبْحانَکَ
انّی کُنتُ مِنَ الظّالِمین》💙
📚 خصال
@shahidmohammadrezaalvani