eitaa logo
شهید موسوی نژاد
384 دنبال‌کننده
2.3هزار عکس
1.4هزار ویدیو
7 فایل
🌷🌷 اینجا قراره که فقط و فقط از #شـهدا درس زندگی بگیریم 🌷🌷 مطمئن باشین شهدا دعوتتون کردن 🌹سرهنگ پاسدار شهیدسیدعبدالحسین موسوی نژاد ولادت: خمین ۱۳۴۸/۲/۱     شهادت: منطقه سردشت ۱۳۹۰/۴/۳۰ مزار:گلزارشهدای قم "روزانه خواندن زیارت عاشوراراامتحان کنید"
مشاهده در ایتا
دانلود
Sibsorkhi - Dobare Hale Ghalbamo (128).mp3
3.46M
مسیر زندگیمو روضه‌هات‌عوض‌کرد..💔
عاشق خدا شدن سخت نيست!🌱 مقدمه‌ی آن دشوار است. مقدمه‌ی عشق به خدا، دل‌ بريدن‌ از دنيا و ديگران است. مقدمه‌ی عشق به خدا، گذشتن از خود و سپردن امور به اوست.
1_819609654.mp3
5.24M
روایت‌زیبایی‌که‌آدم‌رو‌شرمنده‌میکنه😔
ترور یکی از پاسداران مدافع حرم در تهران حوالی ساعت ۱۶ امروز یکی از پاسداران مدافع حرم در کوچه‌های فرعی خیابان مجاهدین اسلام تهران به دست دونفر موتورسوار با شلیک ۵ گلوله ترور شد و به شهادت رسید. این ترور در نزدیک خانه این شهید به وقوع پیوسته است. ضاربان تحت تعقیب نیروهای امنیتی هستند. تصویری از شهید حسن صیاد خدایاری بعد از ترور در خیابان مجاهدین اسلام تهران
شهید موسوی نژاد
ترور یکی از پاسداران مدافع حرم در تهران حوالی ساعت ۱۶ امروز یکی از پاسداران مدافع حرم در کوچه‌های
اطلاعیه سپاه پاسداران درباره به شهادت رسیدن شهید حسن خدایی روابط عمومی کل سپاه در اطلاعیه‌ای از شهادت مدافع سرافرازحرم " سرهنگ پاسدار صیاد خدایی" در اقدام تروریستی ضد انقلاب و عوامل وابسته به استکبار جهانی خبر داد. روابط عمومی کل سپاه در اطلاعیه‌ای با اعلام خبر اقدام جنایتکارانه تروریستی ضد انقلاب و عوامل وابسته به استکبار جهانی در شهادت یکی از مدافعان سرافراز حرم افزود : عصر امروز (یکشنبه) در یکی از کوچه های منتهی به خیابان مجاهدین اسلام در شرق تهران ، مدافع حرم "سرهنگ پاسدار صیاد خدایی" هدف جنایت تروریستی ضد انقلاب و عوامل وابسته به استکبار جهانی قرار گرفت. این اطلاعیه با تبریک و تسلیت شهادت مدافع سرافراز حرم سرهنگ پاسدار صیاد خدایی به خانواده معظم وی تاکید کرده است: اقدام لازم برای شناسایی و دستگیری ضارب یا ضاربین پیش‌بینی و در حال انجام است.
گاهی اوقات هم شهادت جلوی در خونه به استقبالت میاد...😔
شهید موسوی نژاد
گاهی اوقات هم شهادت جلوی در خونه به استقبالت میاد...😔
رقص و جولان بر سر میدان کنند رقص اندر خون خود مردان کنند چون جهند از دست خود دستی زنند چون رهند از نفس خود رقصی کنند... 😔
اِنّا لِلّه و اِنّا اِلیهِ راجعون خدای جان...! اِلیهِ راجعون یعنی پیش خودت، درسته؟! پیش خودت که جهنم نمیشه! میشه؟!