📌دوقطبیِ کاذب سیاسی، موجب انتخاب افراد ضعیف و سودجو میشود
📌خفقان و دیکتاتوری سیاسی، نتیجۀ دوقطبیهای غیرواقعی است!
👈🏻 #بزرگداشت_۹دی
🔻قشر گستردهای از مردم هستند که در این انقلاب، دچار سوءتفاهم شدهاند و ما همیشه بهواسطۀ این سوءتفاهم، داریم هزینه میدهیم؛ هم مردم در انتخابات، بازی میخورند و همه ضرر میکنند، هم در مواردی مثل فتنۀ ۸۸ بعضیها از این سوءتفاهم بهشدت سوءاستفاده میکنند.
🔰دوقطبیِ «اصلاحطلب و اصولگرا» یک سوءتفاهم و یک دوقطبی کاذب است. این جناحبندیها و دوقطبیهای دروغین در جامعه، اجازه نمیدهد اوضاع ما بهتر بشود. کمااینکه اگر دانشجوها بخواهند اساتید خود را بر اساس همین دیدگاه جناحی انتخاب کنند؛ طبیعتاً «علم» ضربه میخورَد. در زمینههای دیگر هم اگر بخواهیم جناحی برخورد کنیم، قطعاً ضربه خواهیم خورد.
🔻دوقطبیِ سیاسی کاذب، موجب میشود در انتخاباتها، افراد ضعیف اما زرنگ و سودجو انتخاب شوند. چون طرفداران این گروه میگویند: «اگر به اینها رأی ندهیم، جناح مقابل رأی میآورد! لذا هرچند شایسته نیستند به اینها رای میدهیم!» طرفداران آن گروه هم، همین را میگویند. لذا افراد غیرشایسته و ضعیف، بر سر کار میآیند.
🔰البته اختلافنظر و تفاوتِ جریانهای سیاسی در کشور لازم است و موجب رشد ما خواهد شد، اما وقتی دوقطبیسازی بشود، اختلافنظرها دچار خفقان سیاسی میشود و بهخوبی بروز پیدا نمیکند. چون اگر کسی در یک جناح سیاسی، بخواهد برخی از نظرات جناح مقابل را تأیید کند، بهشدت مورد هجمه قرار میگیرد که «چرا جناح مقابل را تقویت میکنی؟!»
🔻خفقان سیاسی و دیکتاتوری سیاسی، نتیجۀ جناحبندیها و دوقطبیهای غیرواقعی است. این دیکتاتوری سیاسی، الان در اروپا دارد تجربه میشود. الان در فرانسه، این یک موضوع جدّی است؛ مردم دنبال نجات از این دوقطبیهایی هستند که سرشاخههای هر دوقطب در دست صهیونیستهاست!
🔰جناحبندیِ سیاسیِ کاذب که مانع شایستهسالاری است، بدتر از دیکتاتوری است. علامه طباطبایی(ره) میفرمود: دموکراسی از دیکتاتوری بدتر است (ترجمه الميزان/4/194) امروز همین نوع دموکراسی است که دارد اینهمه در جهان ، جنایت میکند.
👤علیرضا پناهیان
🚩دانشگاه تهران- ۹۷.۱۰.۹
👈🏻متن کامل:
@Panahian_text
🇮🇷
https://eitaa.com/shahidmohamadhoseinbashiri
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥برنامه یک روز کاری رهبر انقلاب
🔹رهبر انقلاب: از ساعت ۵ صبح کارم را شروع میکنم.
🇮🇷
https://eitaa.com/shahidmohamadhoseinbashiri
امیر المومنین علی علیه السلام فرمود:
💢 ریاکار را سه نشانه است:
📌 وقتی مردم را ببیند ، خوشحال می شود
📌و اگر تنها بماند دچار کسالت می گردد
📌و دوست دارد که او را در تمام کارهایش ستایش کنند.
اصول کافی ، ج ۲ ، ص ۲۹۵
حالا دیگه هر کی ببینه چقدر از این خصوصیات رو داره. راحت میشه فهمید که هر کدوم از ما چقدر خالصانه داریم کار میکنیم و چقدر خدای نکرده ریاکاریم...
📌 مثلا طرف تا یه مهمونی توی خونش میاد نمازش رو اول وقت میخونه ولی وقتی که توی خونه کسی نباشه، انقدر خسته و کسل هست که دیگه توی آخرین لحظات نماز میخونه!
💢خب این بیچاره معلومه گرفتار ریا هست!
یا یه کار خوبی انجام میده بعد از همه انتظار تشکر داره!
کافیه یه کار خوبی انجام بده ولی کسی ازش تشکر نکنه! دیگه اون کار خوب رو انجام نمیده!
بابا تو دیگه کی هستی؟! 😒
امیر المومنین علی علیه السلام روحی فداه میفرماید:
✴️ هیچ بنده ای به حقیقت #اخلاص نمی رسد مگر آنکه "دوست نداشته باشد" که مردم او را بر کارهایی که برای خدا انجام داده ستایش کنند.
بحار الانوار، ج ۶۹ ، ص ۱۰۵
💢 هر کدوم از ما چقدر در معرض ریا هستیم؟
خیییلییییی!
✅ حالا چطور میتونیم از ریا جلوگیری کنیم؟
با کنترل ذهن.
🔷 آقا یه مدت ذهن خودت رو کنترل کن. تا یه کار خوبی کردی و احساس کردی ته دلت انگاری داره خوشش میاد، سریع ذهنت رو کنترل کن.
⭕️ بگو وظیفته! باید انجام میدادی. هر کسی جای تو بود و خدا این همه بهش نعمت میداد صد برابر کار خوب میکرد. بیجا میکنی خودنمایی کنی!😒
این میشه کنترل ذهن برای از بین بردن ریا
که البته اینا همش نیاز به تمرین داره.