فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 رزمنده عرصه فکر
بیانات امام خامنه ای پیرامون شهیدمطهری
@shahidsoleymani110
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📸 تصویری از دیدار امروز معلمان با رهبر انقلاب اسلامی. ۱۴۰۲/۲/۱۲
🏷 #دیدار_معلمان
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 رهبر انقلاب هماکنون در دیدار معلمان:
باید هویت ایرانی و اسلامی و شخصیت ملی را در کودکان کشور زنده کنیم.
مساله زبان، ملیت و پرچم از مسائل اساسی و مهم است.
دانش آموز باید به ایرانی بودن خود افتخار کند که افتخار هم دارد.
🏷 #دیدار_معلمان
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📩 شهید مطهری به معنای واقعی کلمه یک معلم بود/ آثار شهید مطهری در اثر شهادت ایشان در دل جامعه جا باز کرد/ به همه و به خصوص به معلمین توصیه میکنم دستنوشتهها و سخنرانیهای شهید مطهری را بخوانند
✏️ رهبر انقلاب هماکنون در دیدار معلمان: یاد شهید عزیزمان مرحوم آیتالله مطهری را گرامی میدارم که به معنای واقعی کلمه یک معلم بود. همهی آن خصوصیاتی که ما در معلمین مدارسمان یا مدرسین دانشگاههایمان انتظار داریم، در این مرد وجود داشت. علم داشت، تعهد داشت، دقت داشت، پیگیری داشت، نظم و انضباط در کار داشت،
بحمداللّه شهادت او هم برکاتی برای کشور داشت. خود ایشان که خب به مقامات عالی رسید و آثار ایشان در اثر این شهادت در دل جامعه جا باز کرد و من توصیه میکنم نوشتههای ایشان و تنظیم شدههای سخنرانیهای ایشان را حتماً به خصوص معلمین، اینها را نگاه کنند، بخوانند. ۱۴۰۲/۲/۱۲
🏷 #بسته_خبری | #دیدار_معلمان
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📩 سپاسگزاری رهبر انقلاب از مجاهدت جامعه معلمان کشور:
معلمان، این سربازان گمنام نظام و اسلام، با سختیها و مشکلات فراوان در اطراف کشور مشغول مجاهدتند
✏️ رهبر انقلاب هماکنون در دیدار معلمان: اولین مطلبی که در باب معلم باید بنده امروز عرض بکنم، سپاس از جامعهی معلمان است؛ این سربازان گمنام نظام اسلامی و اسلام و مسلمین که در اطراف کشور در دورترین نقاط کشور بیسروصدا مشغول کارند، مشغول مجاهدتند. با سختیها، با مشکلات فراوان دارند کار میکنند. درواقع فرزندان ملّت را این جامعهی معلّمین دارند تربیت میکنند و آنها را برای آیندهی روشنی آماده میکنند.
معلّم در واقع معمار آیندهی کشور است. امروز شما دارید فردای کشور را میسازید. ۱۴۰۲/۲/۱۲
🏷 #بسته_خبری | #دیدار_معلمان
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📩 معلم، شاگرد را مثل فرزند خودش بداند
✏️ رهبر انقلاب، صبح امروز در دیدار معلمان: معلم شاگرد را مثل فرزند خودش بداند. شما در مورد پسر خودتان، دختر خودتان چه آرزوهایی دارید؟ نمیخواهید خوشبخت باشد؟ نمیخواهید سربلند باشد؟ نمیخواهید عاقل باشد؟ نمیخواهید با سواد باشد؟ نمیخواهید رفتار او احترامبرانگیز باشد در جوامع، در خانوادهها؟ انسان راجع به بچهاش این چیزها را میخواهد. عین همینها را از این شاگردتان هم بخواهید.
در خلال درس با رفتار، با کردار، با بیان، ایمان را، صلاح را، صلاحیتهای انسانی را در این شاگرد پرورش بدهید فرض کنید فرزند خودتان است. ۱۴۰۲/۲/۱۲
🏷 #بسته_خبری | #دیدار_معلمان
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 همخوانی سرود در ابتدای #دیدار_معلمان با رهبر انقلاب
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📩 از ابتکارات جالب مدارس غیردولتی باید استفاده کرد
✏️ رهبر انقلاب، صبح امروز در دیدار معلمان: بعضی از مدارس غیردولتی انصافاً ابتکارات جالبی دارند، کارهای بسیار خوبی انجام میدهند. از آن ابتکارات باید استفاده کرد لکن به مجموعهی مدارس غیردولتی هم باید نظارت داشت.
✏️ آموزش و پرورش خودش را فارغ نداند از نظارت بر این مدارس غیردولتی.
✏️ البته عرض کردم این به معنای آن نیست که آن ابتکاراتشان، کارهای نویی که انجام میدهند در بعضی از این مدارس اینها نادیده گرفته بشود یا جلویش گرفته بشود. ۱۴۰۲/۲/۱۲
🏷 #بسته_خبری | #دیدار_معلمان
💻 Farsi.Khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
«شغل تو پیمبر وار ، اندیشه ی تو والا»
نماهنگ زیبای روز معلم
شاعر و خواننده : سیدصادق آتشی
♥️سلام امام زمانم♥️
با واژه ای از جنس عشق
دلم را راهی سمت تو میکنم
سـلام؛ همان بالی است پراز هواےدلتنگی همان پر پرواز که وقتی فاصله ها میان من و تو قد علم میکنند مرا به تو میرساند.
وقتے که چشمانم پرازجست و جوی توست مینویسم سلام و باز هوای پروانه شدن
در کوی تو به سرم میزند .
نمیدانم کجای این دنیا قرارگاه قدم های توست؟
نمیدانم حالت چگونه است؟
و این بی خبری بیقرارم میکند.
میخواهم به دورتو بگردم ،هر کجا که باشی پس، مینویسم
سلام علی آل یاسین
السلام علیک حین تقوم
السلام علیک حین تقعد
السلام علیک حین تصلی و تقنت ....
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
دشمن شناسی 52.mp3
10.66M
#شيطان_شناسی ۵۲
توی نگاه اهل آسمون...
گناهی کثیف تر از ندید گرفتن حقوق دیگران،
وجود نداره!
ابعاد این گناهو، بشناسیم؛
نکنه ما هم مبتلا باشیم!
@shahidsoleymani110
#بیان_خاطره_ای_از_شهید_مطهری
🔻متفکّر انقلاب در آئینۀ یک تجربۀ عینی:
مسجد بهاضافۀ «شعاع ملّی» و منهای «مجلس ختم»
۱. پس از آنکه استاد مطهری از حسینیۀ ارشاد کنارهگیری کرد، از طرف هیأت امنای مسجد الجواد تهران دعوت شد که امامت جماعت این مسجد را بپذیرد. او این دعوت را قبول کرد و در مدّت اندکی، این مسجد متحوّل گردید و به یکی از مهمترین پایگاههای تفکّر اصیل اسلامی و انقلابی تبدیل شد. ازاینرو، حکومت پهلوی نتوانست بیش از دو سال، حضور استاد مطهری را در این مسجد تحمّل کند و در نهایت، آن را تعطیل کرد. مسألۀ مهمی که در این میان وجود دارد و مغفول مانده است، شرطهای استاد مطهری برای پذیرش امامت این مسجد است. ایشان در تاریخ ۲۶/۴/۱۳۵۰، نامهای به هیأت متولیان مسجد الجواد مینویسد که مشتمل بر نکتههای فکری و فرهنگیِ بسیار تعیینکنندهای است.
۲. وی در ابتدای این نامه تأکید میکند برای این بنده، قبول جایگاه امام جماعت در یک مسجد، «وسیله» است نه «هدف»؛ من از آن نظر این جایگاه را میپذیرم که در محل، امکان ایجاد یک «مرکز اسلامی» که شعاعش از حدود ناحیه و حتّی از حدود یک شهر، وسیعتر باشد وجود داشته باشد(مرتضی مطهری، نامهها و ناگفتهها، ص۱۰۹-۱۱۰). او به دنبال این بوده است که یک «قرارگاه فکری و فرهنگی» ایجاد کند که بر روی جامعه، اثر بگذارد؛ چنانکه این قرارگاه، نهفقط «محله» و «شهر» را در بر بگیرد، بلکه جنبههای «ملّی» نیز داشته باشد. در بیان مطهری، حتّی باید از محله و بلکه شهر نیز فراتر رفت و هدفهای ملّی را دنبال کرد. واکنش حکومت پهلوی در کوتاهمدّت نسبت به این مسجد، گویای این حقیقت است که مطهری توانست منشأ اثر شود و دامنۀ تأثیر خود را بگستراند و برای آنها، چالش جدّی ایجاد نماید.
۳. آنگاه مطهری مینویسد برای اینکه چنین هدفی عملی گردد چند شرط لازم است که نخستین آن، «اختیارات کامل در همۀ شؤون اعم از اداری، مالی، تبلیغاتی و تعلیماتی» است(همان، ص۱۱۰). مطهری میداند که چنانچه زمام و عنان کار در اختیار همگان باشد، کار پیش نخواهد رفت و تجربۀ تلخ حسینیۀ ارشاد تکرار خواهد شد. ازاینرو، در همین نقطۀ آغاز تأکید میکند که لازمۀ ایجاد قرارگاه فکری و فرهنگی، «وحدت فرماندهیِ» آن است. کسی چون او باید بتواند برنامههای حکیمانه و خلّاقانۀ خود را با خیال آسوده و فراغ بال، به اجرا بگذارد و توانش صرف چانهزنی با نیروهای دیگر نشود.
۴. شرط دوّمی که مطهری نگاشته این است که چون وضع «جلسات ختم»، بهخصوص با شرکت بانوان، حیثیّت این مؤسسه را پایین میآورد و هرگز نخواهد گذاشت این مؤسسه، یک مؤسسۀ آبرومند و مورد احترام بشود؛ لازم است از جلسات ختم - که خواهناخواه مستلزم «شرکت بانوان به وضع حاضر» است - صرفنظر شود و بودجۀ دیگری در نظر گرفته شود(همان، ص۱۱۰). بیانشدن این شرط از فیلسوفی همچون مطهری که وجودش غرق در تحقیق و مطالعه و فهم عمیق دین است، بسیار جالب است. شاید در نگاه خام، تصوّر شود که مطهری چنین حسّاسیّتهایی نداشته است و این قبیل دغدغهها، «نازل» و «پیشپاافتاده» هستند، اما مطهری با آن مقام عملی و معرفتی برجسته، آشکارا چنین شرطی را مطرح کرده است. این دقتنظر وی نسبت به «حجاب بانوان» که یکی از شعائر اسلامی است، نشان میدهد که مطهری اگرچه اهتمام به «بنیانهای فکری» دارد، امّا از «ظواهر» و «شعائر» نیز غافل نمیشود و مسیر تساهل و بیتفاوتی و سبکانگاری نسبت به پوستۀ دین را در پیش نمیگیرد.
۵. مطهری در توصیف شرط سوّم مینویسد متأسفانه، بعضی از مقامات دولتی، هر چندی یکبار، برخلاف نظر اولیای مؤسسه، جلسهای در آن تشکیل میدهند که تاحدودی به این مؤسسه رنگ دولتی میبخشد. با توجّه به روحیۀ مردم ما، این کار هر چند هیچ ربطی به اولیای مؤسسه ندارد، اما مانع رشد مؤسسه خواهد شد. این مشکل از مشکل جلسات ختم، کوچکتر نیست(همان، ص۱۱۰). این شرط، حسّاسیّت مطهری را نسبت به «انقلاب» و «انقلابیگری» نشان میدهد؛ تا آنجا که وی در آن شرایط اختناقآلود و مستبدانه، آشکارا آن را در نامه میآورد و حضور خود را در مسجد، مشروط به «ممنوعیّت برگزاری جلسات دولتی» در آن میکند. روشن است که هزینۀ این شرط، در نهایت متوجّه مطهری میشده و ساواک درمییافت که مطهری چنین زاویه و اعتراضی دارد، امّا با این حال، وی پروایی از بیان و مطالبۀ آن ندارد.
«دکترمهدی جمشیدی»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ای صفای قلب زارم
هرچه دارم از تو دارم
تا قیامت ای رضا جان
سر زخاکت بر ندارم
#چهارشنبه_های_امام_رضایی
ا﷽ا
🌹اسماء الهی🌹
#یا_سلطان
📝به پادشاه ازجهت سلطه ای که در
مملکت داردسلطان گفته می شود.
صاحب امر،حاکم ومالک بودن،همه زیر
مجموعه سلطان بودن است.وروشن است
که این اسم#سلطان به طورمطلق برازنده
خداست.
سلطنت اوظاهروباطن همه موجودات را
شامل است.
سلطه وسلطنت نیزهم خانواده #سلطان
می باشد.
#یا_سلطان👈ای والی وغالب برمملکت
وجود
✨دردعای سمات می خوانیم:
بسلطانک الذی عرفت لک به الغلبة دهر
الدهور👈ازتودرخواست می کنم به سلطنت که غلبه توباآن درهمه اعصارو
زمان هاشناخته می شود.
👈آیه سوم سوره مبارکه حمددرقرائتی
می خوانیم: ملک یوم الدین👈یعنی
پادشاه روزقیامت
سلطان منی سلطان منی
واندردل وجان ایمان منی
درمن بدمی زنده شوم
یک جان چه بودصدجان منی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 استقبال مردمی از آیت الله رئیسی در فرودگاه دمشق