❣ عشقِ ترحّمی یا عشقِ توسّلی❣
✍اگر انسان "ترحُّماً" به همسرش احترام بگذارد، اين برای خودش خطرناک است. احترام و محبت مرد نسبت به همسرش و بالعکس بايد "توسُّلاً" باشد.
👈 همانگونه که اگر بخواهيد امام رضاعلیه السلام را زيارت کنيد، ترحّما زيارت نمیکنيد، بلکه ايشان را وسيله برای قرب خدا قرار میدهيد، و يا هنگامیکه اسماء الهی را میخوانيد و "يا ربِّ، يا اللّه، يا رحمن، يا رحيم و ..." میگوييد، با اين لفظ و با توجه به مفهوم آن، و حالت روحی خويش، متوسّل به اسماء الهی میشويد
👌 و همچنین ائمه طاهرين(ع) را، که اسماء حسنای الهی تکوينی حضرت حق هستند، توسّلاً زيارت میکنید.
💔در علائق خانوادگی نيز بايد مهر و محبت، توسّلاً اِعمال گردد و محور، حب الهی باشد.
📌اگر مردی به همسر خود ترحّم کند، اين بدان معنی است که خودش را در موضع قدرت میبيند و حال اينکه تمام انسانها در موضع احتياجاند و در طريقِ بندگی او وسائلی را میجويند.
💢احترام شما به مؤمن نيز بايد "توسّلی" باشد؛ مگر اينکه طرفِ احسان شما جزوِ مکتب و دين شما نباشد؛ آنوقت ترحّم اشکالی ندارد. اما هرگز نبايد به يک شيعه ترحّم کنيد.
❣اگر زن و شوهر توسّلاً به يکديگر محبت کنند، اولين چيزی که سهل میشود، تحمل ناملايمات طرفين برای يکديگر است و اگر در خانهای، خداوند، محور ايثار شد، اين خانه اساساً محل سرپرستی الهی خواهد شد.
«آیت الله سیدمنیرالدین حسینی الهاشمی»
5.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📛آسیب بازی های رایانه ای...
🔴#تربیت_فرزند ۱۵۸
@shahidsoleymani110
خانواده آسمانی ۱۶.mp3
12.37M
#خانواده_آسمانی ۱۶
غصهها، سرگردانیها، گم شدن در هیاهوی دنیا، نداشتن نشاط در زندگی، احساس پوچی و...
به دلیل عدم وجود دو عامل بسیار مهم در زندگی است؛
۱. شناخت خودِ حقیقی
۲. شناخت خانواده حقیقی
چرا این دو عامل تا به این حد میتواند در مسیر رشد فردی و اجتماعی انسان موثر باشد؟
@shahidsoleymani110
#تربیت_فرزند
🔑کلیدهای رفتار با نوجوان
🔑1️⃣ همیشه فرزندتان را نصیحت نکنید: گرچه نصایح شما به نفع نوجوانان است، ولی آنان در این مقطع کمتر مایل به شنیدن آن هستند. ساکت باشید، به او فرصت دهید صحبت کند. با عجله حرفش را قطع نکنید و نظرتان را نگویید.
🔑2️⃣ مرزهای مشخصی ایجاد کنید: از آنجا که اغلب نوجوانان میخواهند استقلال بیشتری را تجربه کنند، ممکن است به کرات شما را به چالش بکشند. در این شرایط تعیین حدود برای حفظ یک رابطه سازنده بسیار مهم است. مرزها باید به طور خاص و واضح مشخص شوند.
🔑3️⃣ خونسردی خود را حفظ کنید: اگر تحمل شنیدن حرفهای نوجوان را ندارید، عصبانی نشوید. برای مثال اگر میگوید: دوستهایم سیگار میکشند. سریع عصبانی نشوید و نگویید: دیگر حق نداری با آنان دوست شوی. عصبانیت شما باعث میشود نوجوان بقیه حرفهایش را نزند و صحبت خاتمه یابد.