eitaa logo
شهید شو 🌷
4.2هزار دنبال‌کننده
19.2هزار عکس
3.7هزار ویدیو
71 فایل
مطالبی کمتر روایت شده از شهدا🌷 #به‌قلم‌ادمین✎ وقت شما بااهمیته فلذا👈پست محدود👉 اونقدراینجاازشهدامیگیم تاخریدنےبشیم اصل‌مطالب،سنجاق‌شدھ😉 کپی بلامانعه!فقط بدون تغییر درعکسها☝ تبادل: @the_commander73 📱 @Shahiidsho_pv زیلینک https://zil.ink/Shahiidsho
مشاهده در ایتا
دانلود
204-6410-1.zip
577.8K
💔 📚کتاب خاطرات سرلشگر آزاده شهید حسین لشگری ⏳ از ۱۸ سال اسارت در زندان های رژیم بعث صدام 💞 @shahiidsho💞
💔 در تاریخ 19 مرداد 1362 ارتش بعث صدام، شهر گیلانغرب را مورد بمباران وحشیانه هوایی قرارداد و بسیاری از مردم بیگناه را به خاک و خون کشید در این بمباران هوایی 150 نفر از افراد شهر مقاوم گیلان‌غرب که بیشتر آنها نیز زنان و کودکان و غیر نظامیان بودند به شهادت رسیدند و 472 نفر از زنان، کودکان، جوانان و پیران نیز به شدت مجروح شدند. 💞 @shahiidsho💞 "کپی آزاد ، بدون تغییر در عکس!"
شهید شو 🌷
💔 حرف آخر... در آخرین روزی که قرار بود به منطقه اعزام شود، نیمه شب سراسیمه از خواب برخاست و از خوابش برایم تعریف کرد. خواب دیده بود که حضرت زینب (س) در خواب به او فرمودند "در شهادت باز شده، سریع خودت را برسان که در شهادت بسته نشود"! خواب بی بی زینب او را در تصمیمی که گرفته بود راسخ‌تر کرد و آن زمان بود که از ته قلب راضی به رفتتش شدم اما مجدد از او پرسیدم: بچه هایت چه می شوند؟ پاسخ داد: خودم و فرزندانم به قربان بی بی رقیه (س). ✍🏻 شاید برای خیلی‌ها خواب، مسئولیت نیاورد اما کسانی هستند که با یک خواب عاقبت بخیر شدند... جا دارد بگوییم تک تک مدافعان حرم، توسط حضرت زینب انتخاب شدند وگرنه هر کسی لایق پاسداری از حریم ناموس اباعبدالله نیست... همسر انتشار به مناسبت 💞 @shahiidsho💞 "کپی آزاد ، بدون تغییر در عکس!"
شهید شو 🌷
💔 روزمان را متبرک می‌کنیم به یاد شهیدی که با تیر خلاص داعش به شهادت رسید... بعد از شهادت محسن حججی
💔 روزمان را متبرک می‌کنیم به یاد شهید بی سر🥀 سه روز قبل از شهادت، باخبر شد که صاحب فرزندی شده است. وقتی خبر را شنید حال دیگری داشت، از طرفی، عملیات هم شروع شده بود و می خواست کنار بچه ها بماند، اما با اصرار فرمانده اش (شهید احمد اللّهیاری) راهی وطن شد تا پسر تازه متولد شده اش را ببیند. دیدار او با فرزند دلبندش یک روز بیشتر طول نکشید و بلافاصله به منطقه بازگشت با چند جعبه شیرینی که بین بچه های گردان پخش کرد. بعد از آن آماده عملیات شد. قبل از رفتنش می‌گفت: این عملیات یک چیز دیگری است و نمی شود به این راحتی ها از خیرش گذشت!... در میانه آتش و خون، گلولهٔ توپی زوزه کشان به سمت او آمد و به ناگاه سر این سردار شجاع بر اثر اصابت مستقیم گلوله توپ از تن جدا شد و خون از رگ های گلویش به آسمان فوران کرد🩸 پیکر بی سر شهید تا چند قدم جلو رفت و در مقابل چشمان بهت زدهٔ دوستانش بر زمین افتاد.... آری... ما بوسه‌هایی می‌شناسیم مثل روضه، زخم دار .... 📸اسفند ۱۳٦۳ اولین و آخرین بوسه سردار بی‌سر عملیات بدر بر صورت فرزندش چند روز قبل از شهادت دسته گلی از صلوات به نیابت از تمامی شهدا از صدر اسلام تاکنون، هدیه می‌دهیم محضر حضرت علی و فاطمه زهرا سلام الله علیهما 🌸الّلهُمَّ‌صَلِّ‌عَلَی‌مُحَمَّدٍوَآلِ‌مُحَمَّدٍوَعَجِّلْ‌فَرَجَهم🌸 راوی: همرزم انتشار به مناسبت محرم و ایام 💞 @shahiidsho💞 "کپی آزاد ، بدون تغییر در عکس!"
عاشورا فانی.mp3
28.44M
💔 روز بیست و پنجم🥀چله زیارت عاشورا هدیه به به نیت تعجیل در ظهور امام زمان و برآورده شدن حاجات اعضای کانال شهیدشو چله زیارت 💞 @shahiidsho💞
💔 شهادت یکی از رهبران حماس در جنوب لبنان خبرگزاری لبنان اعلام کرد که ارتش رژیم صهیونیستی خودرویی را در نزدیکی شهر صیدا در جنوب لبنان هدف قرار داده و طی آن یکی از رهبران حماس را ترور کرده است. در این حمله «سامر الحاج» از رهبران حماس به شهادت رسیده است. 💞 @shahiidsho💞
10.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💔 ماجرای بی‌خوابی دختر شهید صدرزاده وقتی که عروسک‌ها برای دخترها رنگ می‌بازند... برشی از سخنرانی حجت الاسلام راجی، به مناسبت سالروز سلام‌الله‌علیها 💞 @shahiidsho💞
💔 ارادت به حضرت رقیه(س) انگار وقتی روضه می‌خواند خودش را در صحرای کربلا می‌دید و بارها شده بود که در حین مداحی بی‌حال می‌شد و نفس‌هایش به شماره می افتاد... اوج ارادت علی در مداحی‌اش روضه حضرت رقیه س بود و خیلی با احساس، رفتن خار در پای این بی‌بی را بیان می‌کرد بابا جان آن دم که من از ناقه افتادم و غش کردم بابا تو کجا بودی از ما تو جدا بودی رقیه جان .... عزیز بابا آن دم که تو از ناقه افتادی و غش کردی من بر سر نی بودم مشغول دعا بودم به مناسبت 💞 @shahiidsho💞 "کپی آزاد ، بدون تغییر در عکس!"
💔 بیش از ۱۲۵ فلسطینی در حمله رژیم صهیونیستی به نمازخانه‌ی مدرسه تابعینِ غزه شهید شدند؛ دقیقا هنگام برپایی نماز صبح🥀 حمله چنان شدید بوده که تقریبا همه پیکرها تکه تکه شدند. اگر برای ارباب به سر و سینه می‌زنیم.... اگر شور کربلایی داریم خوب است در پی کسب شعور حسینی هم باشیم شمر زمانه را بشناسیم و به دیگران بشناسانیم... 💞 @shahiidsho💞 "کپی آزاد ، بدون تغییر در عکس!"