🇮🇷
🎥 سلسله نشست های #جهاد_تبیین
🍃🌹🍃
✅ موضوع: عفاف و #حجاب
⏰ زمان: یک شنبه مورخه ۲۹ مردادماه ۱۴۰۲- ساعت ۲۱:۱۵
🎤 سخنران: حجت الاسلام و المسلمین ماندگاری
❌ لینک ورود به جلسه در پیام رسان روبیکا 👇
🆔 https://rubika.ir/sobheomid_khj
21.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
📢 #صدای_ثامن(۱۲۵) | علت بی اعتمادی درصدی از مردم، اندیشه انقلابی است یا غیرانقلابی
🍃🌹🍃
🎙 کارشناس: دکتر سیدجلال حسینی
🆔 http://eitaa.com/meyarpb
🆔 http://rubika.ir/meyar_pb
🇮🇷
📝 اصلاحات از زبان یک اصلاحطلب
🍃🌹🍃
🔻«جلال میرزایی» عضو فراکسیون اصلاحطلبان در مجلس دهم که در انتخابات نامنویسی کرده، درباره نوع حضور امثال روحانی، لاریجانی، جهانگیری و عارف در انتخابات به روزنامه «شرق» گفت: «واقعیت امر آن است که حسن روحانی یا علی لاریجانی و چهرههایی از این دست سالیان متمادی در پستها و مناصب مختلف حضور داشتهاند و اکنون برای جوانان و فعالان سیاسی اصلاحطلب، میانهرو و معتدل دیگر حضور این افراد جذابیت چندانی ندارد تا جایی که از حضور آنها در عرصه انتخابات استقبال نمیکنند. ... اطلاع دارم که کسانی مانند آقای لاریجانی، جهانگیری، دکتر عارف و سایر احزاب به افراد نزدیک خود پیشنهاد کردهاند که در مرحله پیشثبتنام حضور پیدا کنند تا در صورت تأیید بتوانند برنامه انتخاباتی خود را داشته باشند.»
🔺این نماینده سابق مجلس گفت: «اصلاحطلبان به چنان انفعال، اختلاف درونی و بنبستی رسیدهاند که کسانی مانند محمد مهاجری، حائری، مهدی نصیری و... برای آنها تعیین تکلیف میکنند. این نشان میدهد که سیاستورزی در اصلاحطلبان بد معنا شده است.»
🆔 http://eitaa.com/meyarpb
🆔 http://rubika.ir/meyar_pb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 ایران قوی در این هفته
🍃🌹🍃
✅ از ثبت نرخ رشد نقدینگی به کمترین رقم در ۴۵ ماه اخیر تا آزادسازی منابع مالی توقیف شده در کره جنوبی
🍃🌹🍃
#دولت_مردم
🆔 http://eitaa.com/meyarpb
🆔 http://rubika.ir/meyar_pb
1106.pdf
2.25M
🗞 صبح صادق شماره 1106 منتشر شد
📃 جدیدترین نسخه صبح صادق همراه با پرونده دولت مردمی؛ نگاهی به
عملکرد دوساله دولت سیزدهم را همینجا بخوانید.
🔹نسخه الکترونیکی هفته نامه صبح صادق، یکشنبهها صبح در پایگاه اینترنتی و پیشخوانهای مجازی منتشر میشود
@ssweekly
🇮🇷
🖼 چرخش سیاست منطقهای عربستان
🆔 http://eitaa.com/meyarpb
🆔 http://rubika.ir/meyar_pb
🇮🇷
📝 افشاگری معاون بانک مرکزی روحانی: همتی اطلاعات محرمانه را به صندوق بینالمللی پول داد‼️
🍃🌹🍃
🔻«قربانی» معاون اقتصادی وقت بانک مرکزی:
🔸به متهم که رسیدگی نشود، مدعی العموم میشود. آقای همتی، رئیس کل سابق بانک مرکزی مصداق بارز همین مَثَل است.
🔹همتی در سال ۱۳۹۹ در پی بحران کرونا درخواست یک وام ۵ میلیارد دلاری در قالب ابزار تامین مالی سریع (RFI) از صندوق بین المللی پول کرد که حتی نتوانست یک سنت از آن را بگیرد. درحالی که چون سهامدار هستیم، پول خودمان بود و کشورهای مختلف نیز این تسهیلات را گرفتند.
🔸صندوق برای پرداخت این وام کلی اطلاعات محرمانه از همتی خواسته بود که او همه اطلاعات مهم کشور اعم از وضعیت ارزی، نرخ تورم و... را به آنها داد، مواردی که خودش درباره آنها به مردم خودمان هم گزارش نمیداد! هر کسی از او میپرسید میگفت اینها محرمانه است.
🔹صندوق این اطلاعات را در مجله چشم انداز اقتصاد بین المللی چاپ کرد و تازه کاشف به عمل آمد که همتی چه کار خبطی کرده است. در داخل به او فشار آوردند و توضیح خواستند و او هم در نهایت همه چیز را کتمان کرد و گفت اطلاعات صندوق غلط است!
🔺حالا که پولهای بلوکه شده در کره، آزاد شده، جناب همتی که برای وام نگرفته از صندوق همه خواستههایشان را، آن هم در بحبوحه یک جنگ اقتصادی، اجابت کرد، در جایگاه مدعی العموم نشسته که شما نگذاشتید ما وام بگیریم و آزادسازی پولهایمان در کره هنر نیست!
🆔 http://eitaa.com/meyarpb
🆔 http://rubika.ir/meyar_pb
*مسابقه کتابخوانی*
*ویژه کارکنان شهرداری وخانواده های محترمشان*
مهلت شرکت در مسابقه --: ۱۴٠۲/۶/۶
جوایز:
کمک هزینه سفر اربعین
کارت هدیه
جهت دانلود کتاب به ادرس کانال بصیر شهرداری اهواز مراجعه نمائید
https://eitaa.com/shahrdariahvaz
ورود به مسابقه👇👇👇
https://formafzar.com/form/u7fhd
namaz-seiri-kutah-dar_[www.ketabesabz.com].pdf
4.53M
پی دی اف کتاب سیری کوتاه در نماز
تاریخچه زیارت با پای پیاده
زیارت با پای پیاده، بزرگداشتی است که از گذشته بوده و اختصاص به زمان خاصی ندارد، همان گونه که نقل شده، حضرت آدم هزار بار به زیارت خانه خدا رفت، در حالی که این مسیر را به وسیله قدمهایش پیمود و این شیوه، اختصاص به دین و فرهنگ خاصی هم ندارد، همان گونه که قیصر، پادشاه روم با خدا پیمان بسته بود که هر گاه در نبرد با امپراتوری ایران پیروز شود، به شکرانه این پیروزی بزرگ، از مقر حکومت خود (قسطنطنیه)، پیاده به زیارت بیت المقدس برود و پس از پیروزی، به نذر خود عمل کرده و پای پیاده رهسپار بیت المقدس شد.
از نقلهای تاریخی این گونه به دست میآید که تشرف به بارگاه ائمه اطهار (ع) با پای پیاده، از زمان حضور ائمه رایج بوده و در نقاط مختلف سرزمین اسلامی صورت گرفته است ؛ ولی در قرنهای گوناگون اسلامی و به مقتضای حکومتهای مختلف، مشکلات بسیاری به خود دیده و همان گونه که زیارت ائمه اطهار (ع) در زمانها و مکانهای مختلف دچار سختیهای فراوان بوده، این سنت نیز دارای فراز و نشیب بوده است .[۱]
حاکمان حکومتهای شیعی مانند حکومت آل بویه و حکومت صفویه، به این سنت حسنه اقدام کرده و سعی در تبلیغ آن بین شیعیان داشتهاند. بنا به نوشته ابن جوزی، جلال الدولة، یکی از نوادگان عضدالدولة، در سال ۴۳۱ ه. ق با فرزندان و جمعی از یاران خود برای زیارت، رهسپار نجف شده و از خندق شهر کوفه تا مشهد امیرالمؤمنین (ع) در نجف را که یک فرسنگ فاصله بود، پیاده و با پای برهنه پیمود. در زمان حکومت صفویه نیز اهتمام بسیاری بر زیارت با پای پیاده صورت گرفته است. شاه عباس صفوی و علمای بزرگ عصر ایشان همچون مرحوم شیخ بهایی، برای رواج فرهنگ زیارت در بین مردم، در سال ۱۰۰۹ ه. ق از اصفهان عزم مشهد کرده و با پای پیاده به زیارت امام علی بن موسی الرضا (ع) رفت. نقلهای دیگر تاریخی نیز شهادت بر این مطلب میدهد .
علما و بزرگان نیز، به تأسی از ائمه اطهار (ع)، اهتمام بسیار زیادی به این سنت حسنه داشتهاند و نقل شده که زیارت کربلا با پای پیاده، تا زمان مرحوم شیخ انصاری (قده) مرسوم بوده و حتی نقل شده است که ایشان طبق نذری که داشته، با پای پیاده به زیارت امام علی بن موسی الرضا (ع) رفتهاند و مرحوم آخوند خراسانی (قده) نیز به همراه اصحابشان با پای پیاده به زیارت کربلا مشرف میشدند. میرزا حسین نوری (قده) اهتمام بسیاری به این امر مهم داشته و هر سال در روز عید قربان به همراه جمعی از زائرین امام حسین (ع) به پیادهروی از نجف تا کربلا اقدام میکردند و این سفر، سه روز به طول میانجامید.
به گفته برخی پژوهشگران، راهپیمایی در روز اربعین از زمان امامان معصوم (ع) در بین شیعیان رایج بوده است. سید محمدعلی قاضی طباطبایی در کتاب تحقیق درباره اول اربعین سیدالشهداء، زیارت امام حسین در روز اربعین را سنت و رفتار مداومِ شیعیان از زمان ائمه دانسته که در زمان بنیامیه و بنیعباس نیز به این حرکت پایبند بودهاند. گفته شده است پس از دوره شیخ انصاری این سنت فراموش شده بود و محدث نوری آن را احیا کرد.نویسنده کتاب ادب الطف در گزارشی از مراسم اربعین در کربلا، اجتماع در این مراسم را به اجتماع مسلمانان در مکه تشبیه و به حضور هیئتهای عزاداری در آن اشاره کرده که برخی به ترکی، عربی، فارسی و اردو مرثیه میخواندهاند. ادب الطف در سال ۱۳۸۸ق/۱۹۶۷ م منتشر شده و نویسنده آن، جمیعت راهپیمایان اربعین را بیش از یک میلیون نفر تخمین زده است.
کانال بصیر شهرداری اهواز
https://eitaa.com/shahrdariahvaz
*مسابقه کتابخوانی*
*ویژه کارکنان شهرداری وخانواده های محترمشان*
مهلت شرکت در مسابقه --: ۱۴٠۲/۶/۶
جوایز:
کمک هزینه سفر اربعین
کارت هدیه
جهت دانلود کتاب به ادرس کانال بصیر شهرداری اهواز مراجعه نمائید
https://eitaa.com/shahrdariahvaz
ورود به مسابقه👇👇👇
https://formafzar.com/form/u7fhd
namaz-seiri-kutah-dar_[www.ketabesabz.com].pdf
4.53M
پی دی اف کتاب سیری کوتاه در نماز