بصیر شهرداری اهواز
سوال دوستان چرا حضور ایران در منطقه انقدر مهم است؟
پاسخ
تصور کنید آمریکا در لبنان پایگاه نظامی داشت و مقاومت حزب الله وجود نداشت؛
تصور کنید آمریکا در عراق پس از نبرد میدانی ۲۰۰۳ به پیروزی نهایی رسیده بود و مقاومت داخلی در عراق بر ضد اشغالگری شکل نگرفته بود؛
تصور کنید آمریکا در جنگ هفت سالهی سوریه غلبه کرده بود و اینک حکومتی متحد غرب و صهیونیسم در آنجا حاکم بود و داعش و دیگر گروه های تروریستی هم مجال فعالیت و توسعهی ارضی داشتند؛
تصور کنید آمریکا در افغانستان و همچنین به مدد سعودیها در یمن به پیروزی رسیده بود؛
در آن صورت وضعیت امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران چگونه بود؟ آیا تا بهحال جنگ مستقیم آمریکا علیه ایران عملیاتی نشده بود؟ موارد فوق فقظ بخشی از طرح های نظامی آمریکا برای تسلط بر منطقه و تهدید قدرت و سپس موجودیت جمهوری اسلامی ایران بوده است.
اگر ایران یا متحدین ایران در این عرصهها فعال نبودند بدون شک آمریکا در منطقه هژمون نظامی مطلق بود.
آمریکا تنها در یک جنگ پیروز شد و آن جنگ خلیج فارس ۱۹۹۱ ضد صدام بود. و علت آن این بود که دکترین نظامی صدام صرفا محدود به جغرافیای خود بود و با اولین برخورد نظامی درهم شکست.
شکستهای راهبردی آمریکا در منطقه نتیجهی سیاستهای ترکیه یا روسیه نبوده است بلکه این ایران و «محور مقاومت» است که آن را به شکست کشانده است بدون اینکه آسیبی متوجه ایران شود.
منطقِ این موفقیتها ریشه در «دکترینِ راهبردی جمهوری اسلامی» دارد که سیاست دفاعی آن صرفا دفاع از سرزمین خود نیست بلکه ایجاد و بسطِ «هویت مقاومتی فرامذهبی» در جغرافیای منطقه است.
محمد جمشیدی
✖️درباره آمریکا سیاست ما حساب شده و مشخص است/ این سیاست با رفت و آمد اشخاص تغییر نمیکند...
♦️رهبرمعظم انقلاب :برخی تصورشان از دولت آمریکا این است که اگر دولتی خودش را تسلیم کرده به آن رژیم، بهره خواهد برد.
♦️آنهایی که خودشون رو تسلیم کردند ضربه خوردند. نمونه آن کمپ دیوید است که ۳۰ سال عقب افتادن و نمونه ش رژیم پهلوی است که کشور را عقب افتاده کردند.
♦️امروز انتخابات آمریکاست. به ما ارتباطی نخواهد داشت و سیاست ما مشخص است.
⭕️ تاملی در چرایی اهمیت یافتن انتخابات آمریکا برای مردم ایران
🔹«زمانى که ولیدبن عبدالملک خلیفه شد، چون خیلى اهل جمع کردن ثروت و جواهرات و اشیاء قیمتى بود، مردم کوچه و بازار وقتى به همدیگر می رسیدند، مکالماتشان از این قبیل بود:
🔹آقا! فلان لباس را آوردند، شما خریدید؟ آقا! فلان نگین را فلان کس آورده، شما خریدید؟ یعنى مردم همه اش راجع به خرید و فروش وسایل و اشیاء زینتى و امثال اینها حرف می زدند!
🔹بعد از ولید، سلیمان بن عبدالملک خلیفه شد. او اهل ساختمان سازى بود و به کاخ سازى و ساختمان سازى خیلى عشق می ورزید. مورخ می گوید مردم حتّى وقتى براى نماز به مسجد می آمدند، یکى می گفت: آقا! شما کار ساختمانىِ منزلتان را تمام کردید؟ دیگرى می گفت: آقا! شما فلان خانه یا زمین را خریدید؟ دیگرى می گفت: آقا! شما آن دو اتاق را اضافه کردید؟ حرفهایشان همه از این قبیل بود!
🔹بعد از این دو نفر، عمربن عبدالعزیز آمد. او اهل عبادت بود. مورخ می گوید مردمِ کوچه و بازار وقتى به هم می رسیدند، یکى می گفت: آقا! راستى شما دیروز دعاى ماه رجب را خواندید؟ دیگرى می گفت: آن دو رکعت نماز را خواندید؟!» اینها بخشی از بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار با مسؤولان نظام در سال 84 بود، حالا بنگرید به رفتارهای دولتمردان ما در مقابل کنش های جمعی و فرهنگ عمومی مردم.
🔹برای پاسخ به این سئوال و حل این مساله که چرا انتخابات 2020 آمریکا اینقدر برای مردم ایران مهم شده و به جرات می توان گفت در تاریخ انقلاب این حجم از پیگیری و تاثیر بی سابقه شده، تنها کافیست به رفتار دولتمردان کشور طی 7 سال گذشته تاملی داشته باشیم. آنچنان که سال 92 تمامی کاندیداها جز یکنفر در ابراز تمایل برای مذاکره از یکدیگر گوی سبقت می گرفتند و تنها راه حل مشکلات کشور را مذاکره با کدخدا دانستند و سپس رئیس جمهور منتخب تمامی مسائل کشور را حتی مشکل آب خوردن مردم را به مذاکره گرده زد. وقتی عراقچی امضا جان کری را تضمین دانست و ظریف در برابر هر تجاوزی به سند توافق و تحریم جدیدی لبخند زد و نمایندگان مجلس هم ذوق زده با نماینده خانم اروپایی سلفی گرفتند و حتی اخیرا رئیس جمهور سابق هم می گوید ایران و آمریکا می توانند محور وحدت باشند و بیایید باهم گفتگو کنیم و در یک کلام همه امورات کشور را به خارج از کشور گره می زنیم معلوم است مردم باید اینچنین منتظر نتایج انتخابات آمریکا باشند.
🔹اساسا این کنش و رفتار مردم در انتظار و پیگیری بی سابقه انتخابات آمریکا، بطوریکه بازار ارز و بورس و بقیه حوزه های اقتصادی و سیاسی کشور، همگی بطور غیرواقعی و مصنوعی منتظر و معطل نتیجه انتخابات آمریکا مانده اند، نتیجه طبیعی رفتارهای 7 سال گذشته دولتمردان و نخبگان سیاسی کشور است.
🔹بسیار دقیق فرمودند که، «النّاس على دین ملوکهم»، حال این منطق را تسری دهید به رفتارهای دولتمردان و ماجراهای حقوق های نجومی، وزرای هزار میلیاردی، مانور تجمل و اشرافیگری و امثالهم که این ها تا سال ها چه بلایی بر سر مردم و فرهنگ عمومی کشور خواهد آورد.
✍️ #علیرضا_فقیهی_راد
ضمن خدمت فرهنگیان .pdf
6.05M
✅ #پردهنگار
🌀موضوع: مذاکره یا رابطه با آمریکا؛ عامل پیشرفت یا فلاکت کشورها
💢نویسنده: دکتر ابوذر یاسری
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#مذاکره_آمریکا
hedayat_zanan 15-08-99.pdf
446.8K
🛑 نشريه الکترونيکي هدايت/ شماره 20
✅ اسکتبارستیزی ضامن تداوم انقلاب اسلامی
#نشستهای_بصیرتی
#روشنگری
4_5956148414302389867.mp3
1.58M
✅ "نقشه راه"
💬سلسله سخنرانی های موضوعی
❇️ با محوریت بیانیه گام دوم انقلاب
💢موضوع: تقابل نظریه محافظه کاری با نظریه انقلاب اسلامی
🇮🇷دکتر سید جلال حسینی/ کارشناس مسائل سیاسی
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#بیانیه_گام_دوم_انقلاب
#افول_آمریکا
#تبعیض_نژادی
هدایت شده از مطلب بیان شده
10.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بسم الله الرحمن الرحیم
با عرض سلام و ادب
باتوجه به اینکه فردا سه شنبه رزمایش ثامن4 بمناسبت هفته بسیج برگزار می گردد
دوستان می توانند سوالات سیاسی خود را از امشب مطرح نموده تا توسط *هادیان سیاسی* پاسخ داده شوند.
ای دی های طرح سوال👇
@Baghatolla_313
https://eitaa.com/Komil4
@fadaeieRahbaram