eitaa logo
شهروند مشکین دشت
273 دنبال‌کننده
2.4هزار عکس
282 ویدیو
12 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
شماره نظریه : 7/1402/313 شماره پرونده : 1402-66-313ع تاریخ نظریه : 1402/07/04 استعلام : الف- آیا مهندسان ناظر مکلف به اعلام نظر در خصوص استحکام بنا و رعایت مقررات راجع به استحکام بنا موضوع آیین‌نامه طراحی ساختمان‌ها در برابر زلزله (استاندارد 2800) در خصوص سازه‌های تحت نظارت خود می‌باشند؟ ب- در صورت عدم اعلام نظر در خصوص موارد اعلامی که در نهایت به صدور حکم تخریب بنا در کمیسیون ماده 100 قانون شهرداری مصوب 1334 با اصلاحات و الحاقات بعدی منجر می‌شود، آیا اعضای این کمیسیون می‌توانند علیه مهندس ناظر مربوطه مطابق تبصره 7 ماده 100 قانون یادشده اعلام تخلف نمایند؟ نظریه مشورتی اداره کل حقوقی قوه قضاییه : الف- با عنایت به تبصره 7 ماده 100 قانون شهرداری مصوب 1334 با اصلاحات و الحاقات بعدی و مواد 33 (اصلاحی 1390) و 34 قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان مصوب 1374 با اصلاحات و الحاقات بعدی و آیین‌نامه‌های مربوط در خصوص عملیات اجرایی ساختمان که به مسؤولیت مهندسان ناظر انجام می‌شود، وظیفه مهندسان ناظر انطباق ساختمان با مشخصات مندرج در پروانه و نقشه‌ها و محاسبات فنی و نظارت مستمر بر آن است که با لحاظ تعریف «نظارت» در بند 1 - 31 مبحث دوم مقررات ملی ساختمان مصوب 1385، مشتمل بر نظارت بر مقررات ملی ساختمان و اصول مهندسی و رعایت ضوابط ایمنی و حفاظت کارگاه ساختمان در دست احداث است. ب- هر چند مطابق تبصره 7 ماده 100 قانون شهرداری مصوب 1334 با اصلاحات و الحاقات بعدی، شهرداری مکلف به اعلام تخلف مهندسان ناظر به مراجع ذیربط قانونی است؛ اما با عنایت به ماده 36 آیین‌نامه اجرایی قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان مصوب 17/11/1375 هیأت وزیران با اصلاحات و الحاقات بعدی، اعضای کمیسیون یادشده نیز می‌توانند تخلف مهندسان ناظر را به مراجع ذیربط اعلام نمایند.
هر شهروند یک ناظر؛ شکایات مردمی از دستگاه‌های اجرایی و اعلام گزارش‌های فساد اداری را می‌توان از طریق درگاه https://136.ir و تلفن هوشمند 136 ثبت و پیگیری کرد. سازمان بازرسی کل کشور
💠 ایجاد سامانه برای اتصال كدپستی به كدملی 👈 مقدمی؛ معاون حکمرانی الکترونیک و هوشمندسازی دولت سازمان اداری و استخدامی : 🔸 مبنای عمل این است که مردم بتوانند صرف ارائه کدملی به خدمات دولتی دسترسی داشته باشند و نیاز نباشد که هر بار آدرس و کدپستی خود را اعلام کنند. داده‌های کافی برای حل مشکل مردم در این زمینه وجود دارد و لازم است که دستگاه‌ها و نهادهای ارائه‌کننده خدمات به مردم، به دریافت الکترونیکی آدرس و کدپستی ارباب رجوع ملزم شوند. در فاز اول باید مدل ارائه شود، راه‌اندازی سامانه و اجرای آزمایشی آن در یک دستگاه خدمات‌رسان در فاز بعدی قرار دارد و پس از تست‌های لازم و انجام اصلاحات، می‌توان این سامانه را برای استفاده تمامی دستگاه‌های اجرایی کشور، توسعه داد.
👈دقیقاً مثل اینستاگرام که الگوریتم خاص خودشو داره و چیزهایی که بهشون علاقه داری رو بیشتر نشون می‌ده ▫️جهان هستی هم الگوریتم خاص خودشو داره و بیشتر چیزهایی رو بهت نشون می‌ده که : بهشون فکر می‌کنی، احساسشون می‌کنی، بهشون ایمان داری، و روی اون ها تمرکز می‌کنی. دوباره بخون😊☝️
⭕️گردهمایی بزرگ وعده صادق ما زنان 📣به گزارش روابط عمومی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان فردیس: 🔰نهضت ایثار بانوان حامی مقاومت، دومین مهر واره طلا به عیار خدا را برگزار می کند. ❇️سخنران سرکار خانم دکتر خزعلی معاونت محترم امور زنان و خانواده دولت ««آیت الله رئیسی»» ◾️▪️با نوای کربلایی مهدی عزیزی▪️◾️ 🗓 چهارشنبه /۵ دی/ ۱۴۰۳ ⏰️ ساعت۱۴ 📍مکان برگزاری کرج مشکین دشت مسجدجامع 💠اداره‌تبلیغات‌اسلامی‌شهرستان‌فردیس ╭─┅─🍃🆔🍃─┅─╮ 🆔 @idoalborz_fardis 🆔 ╰─┅─🍃🆔🍃─┅
مدارس ابتدایی البرز به‌جز شهرستان طالقان و بخش آسارا غیرحضوری می شود/ تعطیلی مهدهای کودک‌، پیش دبستانی و مدارس استثنایی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری البرز گفت: با تصمیم در کارگروه اضطرار و با توجه به هشدار اداره کل هواشناسی مبنی بر استقرار جوی پایدار در منطقه البرز مرکزی و افزایش غلظت آلاینده ها، مدارس ابتدایی در دو شیفت صبح و بعدازظهر، در تاریخ ۵ دی ماه ۱۴۰۳ به‌ جز شهرستان طالقان و بخش آسارا غیرحضوری اعلام می شود. احمد افضلی افزود: همچنین مهدهای کودک، پیش دبستانی و مدارس استثنایی نیز تعطیل خواهند بود. وی تاکید کرد: با توجه به وضعیت آلودگی هوا شایسته است از حضور غیر ضروری در فضای باز خودداری بعمل آورند ــــــــــــــــــــــــ❅✾❅ــــــــــــــــــــــــ ❇️ اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری البرز
سلام صبحتان بخیر ميلاد حضرت عيسي مسيح پیام آور عشق و محبت خجسته باد💐 سوره النور آیه 55 : وَعَدَ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ لَيَسْتَخْلِفَنَّهُمْ فِي الْأَرْضِ كَمَا اسْتَخْلَفَ الَّذِينَ مِنْ قَبْلِهِمْ ... ترجمه : خداوند به کسانی از شما که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده‌اند وعده می‌دهد که قطعاً آنان را حکمران روی زمین خواهد کرد، همان گونه که به پیشینیان آنها خلافت روی زمین را بخشید ...
*💠موج سنگین و سرد بارندگی جمعه وارد ایران می‌شود* 🔸مدل هواشناسی اروپایی ECMWF پیش‌بینی کرده که انتهای هفته جاری موج بارشی از غرب به ایران می‌رسد. 🔸گستره این موج تا از شمال تا شمال شرق نفوذ کرده و‌ نواحی از مرکز و جنوب کشور را نیز تکمیل می‌کند. مناطقی از بوشهر و هرمزگان نیز از باران این موج جدید بارشی منتفع خواهند شد. 🔸همچنین با توجه به سرمای هوا بخش اعظمی از بارش‌ها به ویژه در غرب کشور به شکل برف است و دامنه بارش برف در روز شنبه استان تهران را هم لمس می‌کند. 🔸حداکثر بارش برف پیش‌بینی شده بر اثر این سامانه تا نزدیک ۳۰ سانتی متر در ارتفاعات خوزستان بوده است.
🔴 ادارات البرز فردا ۶ دی ماه تعطیل شد 👤معاون هماهنگی امور عمرانی : 🔹 شاهد افزایش شاخص و پایداری هستیم. 🔹مدارس، مراکز آموزشی دولتی و غیردولتی و دانشگاه ها و همچنین ادارات البرز به استثنای مراکز درمانی، نهادهای نظامی، انتظامی و واحدهای قضایی برای فردا پنجشنبه ۶ دی است. 🔹بر اساس اعلام آموزش و‌ پرورش امتحانات نهایی پایه دوازدهم به قوت خود باقی است و تصمیم‌گیری در خصوص زمان برگزاری امتحانات داخلی بر عهده مدیران مدارس خواهد بود. 🔹طرح زوج و فرد از درب منازل اعمال خواهد شد. 🔹به منظور حفظ سلامت خود و خانواده از حضور در فضای باز خودداری کرده و جهت تردد در سطح استان از وسایل نقلیه عمومی استفاده منند.
طی هماهنگی دبیر کمیسیون هماهنگی بانک‌های استان البرز با آقای افضلی معاونت محترم استانداری ، فردا بانک‌های استان البرز هم تعطیل هستند و شعب کشیک هم نخواهند داشت . روابط عمومی بانک ملی ایران استان البرز
💠خواب در این زمان توصیه نمی‌شود، حتی کوتاه 👈روشنک مکبری‌نژاد، پزشک عمومی و متخصص طب سنتی: 🔹 افرادی که شب‌ها تا دیروقت بیدار می‌مانند و صبح تا وسط روز می‌خوابند، دچار مشکلات مختلفی می‌شوند. این رفتار می‌تواند باعث چاقی، سندروم متابولیک، زردی رنگ چهره، کدر شدن رنگ صورت، افزایش فشار خون و بیماری‌های مختلف شود. 🔹برای بعضی‌ها خواب روز مناسب است اما مدت آن باید کوتاه باشد. خواب قیلوله که قبل از ناهار است، چون کوتاه است ایرادی ندارد. خواب طولانی‌مدتِ بعد از غذا هم اصلا توصیه نمی‌شود.
فراخوان استاندار البرز برای مشارکت بانوان توانمند در مسئولیت‌های مدیریتی استان نماینده عالی دولت در استان البرز با هدف ارتقای نقش بانوان در عرصه‌های مدیریتی استان و با توجه به رویکرد و توجه دولت وفاق ملی از بانوان توانمند استان که سوابق مدیریت و اجرایی موفق دارند، دعوت کرد تا برای پذیرش مسئولیت‌های مدیریتی رزومه خود را به حوزه استاندار البرز ارائه دهند. به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری البرز، مجتبی عبداللهی در نشست با بانوان شاغل در استانداری و فرمانداری ها و مشاوران دستگاه‌های اجرایی که روز چهارشنبه ۵ دی ماه ۱۴۰۳ در سالن شهدای دولت استانداری بمناسبت هفته گرامیداشت مقام زن برگزار شد، افزود: استان البرز به عنوان یک استان پیشرو از ظرفیت‌های بانوان در تمامی حوزه‌ها بهره‌مند است و اکنون با دعوت از بانوان محترم استان، فرصتی را برای آنها فراهم کرده‌ایم تا در مسئولیت‌های مدیریتی فعال‌تر حضور یابند. عبداللهی افزود: از بانوان توانمند استان دعوت می‌کنیم که رزومه‌های خود را ارسال کرده و خود را برای پذیرش مسئولیت‌ها معرفی کنند تا پس از بررسی های لازم بتوانیم با بهره‌گیری از توانمندی‌های آنها، به توسعه و پیشرفت استان کمک کنیم. بانوان توانمند استان می توانند رزومه خود را به حوزه استاندار البرز و یا اداره کل بانوان و خانواده استانداری البرز ارسال کنند.