eitaa logo
شهروند مشکین دشت
273 دنبال‌کننده
2.4هزار عکس
282 ویدیو
12 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
💠بر اساس رأی وحدت رویه هیأت عمومی دیوان عالی کشور مقرر شد. 👈 کارگران مشمول قانون کار صرفا در صورتی مستحق دریافت خسارت تاخیر (در دریافت حقوق ) خواهند بود که کارفرما به موجب رأی صادره از هیأت تشخیص یا هیأت حل اختلاف مستقر در اداره کار و امور اجتماعی به پرداخت دین در حق کارگر محکوم شده باشد ولی از پرداخت آن امتناع کرده باشد.
💠افزایش ۳۰ درصدی نرخ جریمه‌ها از ۲۵ اسفند تا ۱۵ فروردین 👈رئیس پلیس راهور فراجا: 🔸۲۵ اسفند تا ۱۵ فروردین به مقدار یک سوم به مبلغ اصلی تخلفات حادثه‌ساز اضافه خواهد شد. 🔸افزایش نرخ جریمه صرفا به منظور بازدارندگی است.
💠آغاز شارژ «کالابرگ» دهک‌های ۴ تا ۷ از عصر پنجشنبه 👈سخنگوی طرح کالابرگ: اجرای فاز سوم کالا برگ الکترونیک با شارژ و واریز اعتبار به حساب ۱۰ میلیون سرپرست خانوار دهک‌های «چهارم تا هفتم» از عصر پنجشنبه آغاز می‌شود.
⁉️چراغ سبز برای افزایش حداقل دستمزد به میزان تورم 🔸 بنابر اطلاعات واصله، طرفین مذاکرات مزدی بر خلاف دوره قبل شورای عالی کار با افزایش حقوق و دستمزد کارگران بر اساس تورم سالیانه موافقت کرده اند و قرار است این موضوع در دستور کار جلسه آینده شورای عالی کار قرار بگیرد.
سال 🚒چهارشنبه ای که با یک بی احتیاطی کوچک  برای خیلی ها با حوادث مختلف روبرو است 🔹حدود نیمی از آسیب‌های ناشی از حوادث چهارشنبه پایان سال سوختگی  است. دست، چشم و پا بیشترین نقاط آسیب‌پذیر بدن در حوادث چهارشنبه سوری گزارش شده است و متاسفانه آسیبهای چشم حتی ممکن است منجر به نابینایی شود.
💧هوای آب را داشته باشیم 👈 در روزهای آخر سال و تب‌ و تاب خانه‌تکانی، انتظار داریم در این فصل، با صرفه‌جویی در مصرف، هوای آب را داشته باشیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
2.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گاهی وقت‌ها... همه تکیه‌گاه یک مرد؛ می‌شود همسرش! پشت نبی خم شد؛ با رفتنت! اَلسَّلامُ‌عَلَیکِ یااُمُّ‌المُؤمنین یاخدیجه‌الکُبری
🏴وفات ام المومنین حضرت خدیجه(س) را به عموم مسلمانان جهان تسلیت عرض میکنم
✍تعیین حداقل مزد ۱۴۰۴ کارگران به هفته آینده موکول شد 🔹سیصد و سی و چهارمین شورای عالی کار در محل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار شد. در این جلسه موضوع تعیین حداقل دستمزد ۱۴۰۴ کارگران به نتیجه نرسید و چانه‌زنی آن به هفته آینده موکول شد. 🔹️ در این جلسه موضوع تعیین حداقل دستمزد ۱۴۰۴ کارگران به نتیجه نرسید و این امر به سه شنبه هفته آینده، ۲۸ اسفند موکول شد.
🟢رأی شماره ۵۵۳ ـ ۱۳۸۸/۸/۱۳ هیأت عمومی دیوان عدالت اداری اشخاص پس از فسخ قرارداد و تسویه حساب تا زمان اعاده به خدمت مجدد در سازمان متبوع به لحاظ این که مصدر خدمتی نبوده اند استحقاق دریافت حقوق و مزایای ایام عدم خدمت را ندارند.
12.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سال ۶۷ در روزهای حساس جنگ، ۷۰ نفر از رزمندگان برای عملیاتی بدون بازگشت داوطلب می‌شوند، فرمانده یکی از ۷۰ نفر را از صف بیرون می‌کشد و می‌گوید تو همراه ما نیا و باید بمانی هیچ یک از این دسته ۷۰ نفره بازنمی‌گردند و همه آن‌ها شهید می‌شوند، آن یک نفر که اعزام نشد، حسن بسکابادی است که امروز بهترین پزشک نوزادان ایران است که با وجود داشتن پیشنهاد از بهترین کشورهای دنیا، در ایران مانده است و رایگان به درمان محرومان می‌پردازد