eitaa logo
شهروند مشکین دشت
273 دنبال‌کننده
2.4هزار عکس
282 ویدیو
12 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
💠 چرا برای تغییر کاربری باغ یا زمین کشاورزی باید عوارض سنگین پرداخت کرد؟ 👈اگر قصد دارید یک زمین کشاورزی یا باغ را به کاربری مسکونی یا تجاری تبدیل کنید، باید بدانید که این کار فقط با پرداخت یک عوارض ساده حل نمی‌شود. براساس قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها، در صورتی که کمیسیون مربوط با تغییر کاربری موافقت کند، مالک موظف است هشتاد درصد ارزش روز زمین پس از تغییر کاربری را به عنوان عوارض پرداخت کند. این مبلغ مستقیماً به خزانه دولت واریز می‌شود، نه به شهرداری. هدف این قانون، جلوگیری از نابودی اراضی کشاورزی است، نه درآمدزایی صرف. اگر کسی بدون مجوز قانونی اقدام به تغییر کاربری کند، حتی پرداخت عوارض هم باعث قانونی شدن عمل او نخواهد شد. در قانون جدید، تخریب بنا (قلع و قمع) در عوض جزای نقدی در نظر گرفته شده است. 🔹نتیجه آنکه بدون مجوز اقدام نکنید؛ هم هزینه‌اش بالاست، هم ممکن است ملک شما با حکم دادگاه تخریب شود. ✍️حق‌شهر؛ همراه شما در مسیر احقاق حقوق شهروندی و مالکیت
برادر گرامی جناب آقای دکتر سپهر مدیر محترم حراست فرمانداری ویژه شهرستان کرج 🏴با نهایت تأسف و تأثر، درگذشت ( مادربزرگ گرامیتان ) را تسلیت عرض می‌نمایم، فقدان بانویی از نسل صبوری و مهر، ضایعه‌ای اندوه‌بار است که کلمات در تسلای آن ناتوان‌اند. ▪️از درگاه خداوند متعال برای آن والده🌷شهید والامقام شهید علیرضا سپهر درجات و برای جنابعالی و خانواده محترم، صبر و سلامتی مسألت دارم. ✍️کردلو
💠جلوی درب خانه و مغازه، ملک خصوصی شما نمی‌باشد. 👈قرار دادن موانع از سوی کسبه، نگهبانان ادارات و یا هر شخص دیگر در کنار کوچه، خیابان، مقابل مغازه یا خانه و ممانعت از پارک خودروهای دیگر نقض آشکار حقوق شهروندی است و طبق قانون مجازات نیز دارد» مسدود كردن كوچه و خيابان جرم است و مجازات دارد، 🔸طبق ماده ۲۴ قانون مدنی هیچ کس نمی تواند کوچه و خیابانهایی که بن بست یا مسدود نیست را تحت تملک قرار دهد. 🔸بنابراین نصب هر گونه تابلو پارک ممنوع، یا تهدید به پنچری خودروها در کوچه و خیابان های شهر جرم محسوب می شود و می توان از متخلفین در دادسرا شکایت کرد.
*💠هفت تکلیف راهبردی/ پیام رهبر معظم انقلاب به مناسبت اربعین شهادت جمعی از هم‌میهنان، سرداران با کفایت نظامی و دانشمندان برجسته‌ی هسته‌ای* ملت سرافراز ایران! 🔹چهلمین روز شهادت جمعی از هم‌میهنان عزیزمان، که در میان آنان سرداران با کفایت نظامی و دانشمندان برجسته‌ی هسته‌ئی بودند، فرا رسید. این ضربه را گروه حاکم خبیث و جنایتکار صهیونی که دشمن رذل و عنود ملت ایران است وارد آورد. بیشک فقدان فرماندهانی چون شهیدان باقری و سلامی و رشید و حاجی‌زاده و شادمانی و دیگر نظامیان، و دانشمندانی چون شهیدان طهرانچی و عباسی و دیگر دانشمندان، برای هر ملتی سنگین است. اما دشمن ابله و کوته‌بین به هدف خود نرسید. آینده نشان خواهد داد که هر دو حرکت نظامی و علمی شتابنده‌تر از گذشته به سمت افق‌های بلند پیش خواهد رفت انشاءالله. 🔹شهیدان ما خود راهی را برگزیده بودند که گمان دستیابی به مرتبه‌ی والای شهادت در آن کم نبود و سرانجام به آنچه آرزوی همه‌ی فداکاران است رسیدند؛ بر آنان گوارا باد؛ امّا ناگواری آن برای ملت ایران بویژه خانواده‌های شهیدان و بویژه کسانی که آنان را از نزدیک می‌شناختند سخت و تلخ و سنگین است. 🔹در این حادثه نقاط درخشانی را نیز بروشنی میتوان دید. اولاً تحمل و صبوری و استحکام روحیه‌ی بازماندگان که در نوع خود جز در تحولات جمهوری اسلامی ایران دیده نشده است. ثانیاً استقامت و ثبات دستگاه‌های زیر امر شهیدان، که نگذاشتند این ضربه‌ی سنگین، فرصت‌ها را سلب و در حرکت آنان وقفه ایجاد کند. و ثالثاً شکوهِ پایداریِ معجزه آسای ملت ایران که در اتحاد و استحکام روحی و عزم راسخ آنان بر ایستادگیِ یکپارچه در میدان به ظهور رسید. ایران اسلامی در این حادثه یک بار دیگر استواریِ بنیان خود را نشان داد. دشمنان ایران آهن سرد میکوبند. 🔹ایران اسلامی به توفیق الهی روز به روز قویتر خواهد شد باذن الله. 🔹مهم آن است که ما از این حقیقت، و از تکلیفی که از سوی آن بر دوش ماست غفلت نکنیم. 🔹حفظ اتحاد ملی وظیفه‌ی یکایک ما است. 🔹شتاب لازم در پیشرفت دانش و فناوری در همه‌ی بخش‌ها وظیفه‌ی نخبگان علمی است. 🔹حفظ عزت و آبروی کشور و ملت، تکلیف بی اغماض گویندگان و قلم‌زنان است. 🔹مجهز کردن روزافزون کشور با ابزارهای حراست از امنیت و استقلال ملی، وظیفه‌ی فرماندهان نظامی است. 🔹جدیت و پیگیری و به نتیجه رساندن کارهای کشور وظیفه‌ی همه‌ی دستگاه‌های مسئول اجرائی است. 🔹هدایت معنوی و نورانی‌ کردن دلها و توصیه به صبر و سکینه و ثبات مردمی وظیفه‌ی حضرات روحانی است. 🔹و حفظ شور و شوق و شعور انقلابی وظیفه‌ی یکایک ما و بویژه جوانان است. خدای عزیز رحیم همگان را موفق بدارد. 🔹درود بر ملت ایران و سلام بر جوانان شهید، بر بانوان و کودکان شهید، و بر همه‌ی شهیدان و داغداران آنان.
💠 مهم‌ترین عوامل محدود کننده مالکیت در حقوق شهری 👈در حقوق شهری، مالکیت خصوصی به‌صورت مطلق شناخته نمی‌شود. هر جا که تصرف مالکانه موجب ضرر به دیگران یا اخلال در نظم عمومی شود، قانون آن را محدود می‌کند. 🔰مصادیق: ۱.جلوگیری از تصرفاتی که برای املاک مجاور مزاحمت ایجاد می‌کند (مثل اشراف یا سلب نور) ۲.ممنوعیت ساخت‌وساز در حریم خطوط راه‌آهن، آثار تاریخی یا فضاهای خاص ۳.منع افراز یا تفکیک زمین‌هایی که حفظ یکپارچگی بافت شهری در آن‌ها ضروری است ۴.جلوگیری از تفکیک اراضی کشاورزی خلاف ضوابط قانونی ۵.الزام به رعایت ضوابط نوسازی در بافت‌های فرسوده ۶.ممنوعیت قطع، جابه‌جایی یا اتلاف درختان و فضای سبز ۷.ضرورت حفظ کاربری زراعی و باغی، حتی برای متصرفان ۸.الزام به حفظ کاربری پارکینگ برای جلوگیری از اشغال فضاهای عمومی ۹.محدودیت در تغییر نوع استفاده از بنا بدون مجوز قانون ۱۰.امکان سلب کامل حق مالکیت برای طرح‌های عمومی یا تأسیسات شهری ۱۱.ایجاد مشرفیت بر املاک مجاور ۱۲.الزام به رعایت ضوابط مربوط به نما، ارتفاع و سبک ساخت در ساختمان‌ها ✍️حق‌شهر؛ همراه شما در مسیر احقاق حقوق شهروندی و مالکیت
بعضی رفاقت‌ها قشنگن… نابن… نه به‌خاطر خاطره‌های مشترک، که به‌خاطر سکوت‌هایی که معنا دارند، نگاه‌هایی که پناه‌اند، و حضوری که بی‌هیاهو، عمق زندگی‌هستن؛ رفاقت‌هایی هست که مرورشان، مثل شنیدن یک آوازِ قدیمیه؛ نه که فقط یادآور گذشته باشه، بلکه آرام‌بخشِ اکنون و امیدبخشِ آینده ست. چنین دوستی‌هایی، نه نیاز به اثبات دارند، نه ترسِ از دست رفتن. چون ریشه در جایی دارند که زمان و فاصله، راهی به آن ندارند… سلام ، روزتون رها از دغدغه🤚🌷
سوره الزمر آیه ۳۶ : أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ ترجمه : *آیا خداوند برای ( نجات و دفاع از ) بنده‌اش کافی نیست؟!*
💠چرا یه تخلف ساختمونی، دوتا حساب جدا داره؟ 👈تو قانون شهرداری، دو تا کمیسیون داریم برای رسیدگی به تخلفات ساخت‌وساز: 🔹ماده ۱۰۰ برای داخل محدوده شهر 🔹ماده ۹۹ برای خارج از محدوده مصوب ظاهرش ساده‌ست ولی وقتی می‌ری تو جزئیات، می‌بینی حساب و کتابش با هم فرق داره 🔸توی ماده ۱۰۰، جریمه طبق زمان وقوع تخلف محاسبه می‌شه، یعنی اگه کسی ده سال پیش بدون پروانه خونه ساخته، همون زمان ملاکه 🔸اما در ماده ۹۹، طبق رأی وحدت رویه دیوان عدالت اداری (سال ۱۴۰۱)، جریمه باید بر اساس نرخ روز رسیدگی باشه حتی اگه تخلف مال ۱۵ سال پیش باشه! 🔰حالا نتیجه‌ش چیه؟ کسی که تو محدوده شهر ساخته، جریمه‌ش کمتره ، اما کسی که همون تخلف تو محدوه روستا یا حریم انجام داده، باید چند برابر جریمه بده، اگه هم اعتراض کنه، ممکنه جریمه‌اش تو رسیدگی مجدد بیشتر بشه در حالی که حتی فتوای رهبری هم می‌گه ملاک باید زمان وقوع تخلف باشه، نه زمان رسیدگی این دوگانگی موجب تبعیض بین اهالی شهر و روستا محسوب میشه، که البته در هر دو تخلف ، با پشتوانه آرای وحدت رویه دیوان عدالت اداری اینگونه متفاوت برخورد می‌کنند. ✍️حق‌شهر؛ همراه شما در مسیر احقاق حقوق شهروندی و مالکیت
💠 صدای خاموش مظلومیت در جهان 👈در جهانی که تکنولوژی در ثانیه‌ها مرزها را می‌شکند، هنوز حقیقت‌های تلخ پشت دیوارهای سکوت و سانسور پنهان می‌ماند. 🔸ظلم، دیگر محدود به یک کشور یا یک قوم نیست؛ چهره‌ای جهانی پیدا کرده و با چکمه‌ی جنگ، فقر، تبعیض و استثمار بر گرده‌ی انسانیت قدم می‌زند. 🔸کودکانی که در یمن، غزه، میانمار یا سودان زیر آوار سیاست و منفعت له می‌شوند، انسان‌هایی که در نظام‌های سرمایه‌داری قربانی سود بیشتر می‌شوند، یا اقلیت‌هایی که به‌خاطر دین و نژاد، از ابتدایی‌ترین حقوق خود محروم‌اند—همه فریادهایی خاموش در پس سکوت سنگین دنیای مدرن هستند. 🔸اما هنوز امید زنده است؛ هر صدایی که علیه ظلم بلند شود، هر قلمی که حقیقت را بنویسد، و هر دل بیداری که بی‌تفاوت نباشد، گامی است در مسیر روشنی، جهان را نمی‌توان یک‌باره تغییر داد، اما می‌توان از خود آغاز کرد: با آگاهی، همدلی و شجاعت. ✊🏽 “سکوت در برابر ظلم، هم‌دستی با ظالم است.”
💠جزئیات طرح وزیر گردشگری برای تعطیلی یک هفته‌ای 👈صالحی امیری: پیشنهاد می‌کنیم دستگاه‌ها یک درصد از هزینۀ جاری خود را به‌عنوان بودجۀ رفاهی کارکنان در نظر بگیرند و به‌ عنوان بُن سفر به آن‌ها تخصیص دهند. 🔹به کارکنان نیز یک هفته فرصت سفر داده می‌شود. 🔹کارکنان دولت، بازنشسته‌ها، نیروهای مسلح، کارکنان شرکت‌های دولتی و تامین‌اجتماعی مدنظر ما هستند.
💠پیشنهاد یک هفته ای تعطیلات تابستانی در جلسه دولت بررسی می‌شود 👈مهاجرانی، سخنگوی دولت پس از جلسه هیات دولت و در جمع خبرنگاران: بنا به پیشنهاد مطرح‌شده، با توجه به نیاز به نشاط اجتماعی پس از دوران جنگ، پیشنهاد شده که یک هفته تعطیلی تابستانی برای مردم در نظر گرفته شود. این موضوع قرار است در کمیسیون اجتماعی مطرح شده و چنانچه نظر جمع‌بندی شود، در جلسه چهارشنبه هیئت دولت به تصویب نهایی خواهد رسید. البته برخی مشاغل تعطیلی‌بردار نیستند و ممکن است تبعاتی به دنبال داشته باشد که باید پیش‌بینی‌های لازم در این خصوص انجام شود.
💠 فرمول محاسبه بیمه بیکاری ۱۴۰۴