25.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترس ،ترس آدم را پیر میکند،می شکند. حالا این ترس را ببرید به توان چند،تقویتش کنید شدتش دهید،می بینید که ترس مثلا یک هفته کار ترس هفتاد سال را می کند. پیر می شود ، شکسته می شود و آثار شکستگی در او پیدا می شود
@shakhehtoba
جوانی آمد خدمت حضرت امام حسین علیه السلام، صلوات الله علیه، عرض کرد:
" آقا جان؟ من می خواهم ماوراء طبیعت را ببینم.آقا تمکین نکرد. مشکل است،حرف های دیگر هم است.
این آقا جوان گفت که می خواهم ماورا طبیعت را ببینم. قرآن می فرماید:
یَوْمًا یَجْعَلُ الْوِلْدَانَ شِیبًا
جوان ها را پیر میکند. اینجور اثر می گذارد. جناب امام حسین مانعش شد.بالاخره جوان دست بردار نبود . می خواهی ببینی؟ بسم الله... و تصرف کرد در او و دیدند جوان دگرگون شده ،راستی راستی مویش سفید شده. گفت برای این جهت ترس داشتم از شما .درباره ایشان این آقا این جوان که از جناب امام سیدالشهدا دیگر به اصرار و ابرام خواسته بود که ماورای طبیعت را ببیند. مشاهده کرد روایت را من نقل می کنم اینها را مویش برگشت آنا"، موی سفید در چهره اش و رنگش و آقا فرمود من از این می ترسیدم این همه اصرار کردم گفتم یَوْمًا یَجْعَلُ الْوِلْدَانَ شِیبًا
جوانها را پیر می کند. آن وحشت را دهشت نه . دهشت در معارف و معانی و حقایق است . وحشت در همین ترس حیوانی این طوری هاست. آن وحشت را که می بیند پیر می شود
@shakhehtoba
درست ترین آیین ها
خداوند سبحان مى فرماید: ان هذا القرآن یهدى للتى هى اءقوم (6) ؛ این قرآن به درست ترین آیین ها راه مى یابد.
پندهای حکیمانه
@shakhehtoba
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یا الله توفیق حضور به ما مرحمت بفرما.
همواره فِي مَقْعَدِ صِدْقٍ عِنْدَ مَلِيكٍ مُقْتَدِرٍ.
در همه حال در پیشگاه ملکوت عالم بوده باشید. در پیشگاه حقیقت عالم باشید.
همواره عنداللهی باشیم. در پیشگاه صاحب خانه باشید. گرداننده نظام بی نهایت هستی باشید . همواره همواره عنداللهی باشید.
@shakhehtoba
علامه حسن زاده آملی می گوید: سؤال شد ادب با خدا چگونه است؟ امام جواد(ع) فرمودند: قرآن را تلاوت کند، آن گونه که نازل شده است، احادیث ما را روایت کند آن طور که ما گفته ایم و خدا را بخواند بدون اینکه از خدا طلبکار باشد.
@shakhehtoba
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لغت ادب یعنی نگاه داشت حد هر چیز و هر میزان و معیاری که حد چیزی را نگه می دارد، او را از اعوجاج و انحراف حفظ می کندو وی را بر صورت اعتدالش یعنی عدلش که صورت و سیرت احسن اوست نگاه می دارد ادب اوست.
@shakhehtoba
باید انسان یك مقدار زیاده بر معمول تقلیل غذا و استراحت بكند تا جنبه حیوانیت كمتر، و روحانیت قوت بگیرد، و میزان آنها را هم چنین فرمود: كه انسان اولا روز و شب زیاده از دو مرتبه غذا بخورد حتى تنقل مابین الغذائین نكند. ثانیا هر وقت غذا مى خورد باید مثلا یك ساعت بعد از گرسنگى بخورد، و آن قدر بخورد كه تمام سیر نشود، این در كم غذا.
و اما كیفش باید غیر از آداب معروفه ، گوشت زیاد نخورد، به این معنى كه شب و روز هر دو نخورد، و در هر هفته دو سه دفعه هر دو را یعنى هم روز و هم شب را ترك كند، و یكى هم اگر بتواند للتكلیف نخورد، و لامحاله آجیل خور نباشد و اگر احیانا وقتى نفسش زیاد مطالبه آجیل كرد استخاره كند.
و اگر بتواند روزه هاى سه روزه هر ماه را ترك نكند. و اما تقلیل خواب مى فرمودند شبانه روز شش ساعت بخوابد. و البته در حفظ لسان و مجانبت اهل غفلت اهتمام زیاد نماید. اینها در تقلیل حیوانیت كفایت مى كند.
و اما تقویت روحانیت : اولا دائما باید هم و حزن قلبى به جهت عدم وصول به مطلوب داشته باشد. ثانیا تا مى تواند ذكر و فكر را ترك نكند كه این دو جناح سیر آسمان معرفت است . در ذكر عمده سفارش اذكار صبح و شام اهم آنها كه در اخبار وارد شده .
و اهم تعقیبات صلوات و عمده تر ذكر وقت خواب كه در اخبار ماءثور است ، لاسیما متطهرا در حال ذكر به خواب رود. و شب خیزى مى فرمودند زمستان ها سه ساعت ، تابستان ها یك ساعت و نیم .
و مى فرمودند كه در سجده ذكر یونسیه یعنى در مداومت آن كه شبانه روزى ترك نشود، هر چه زیادتر توانست كردن اثرش زیادتر، اقل اقل آن چهارصد مرتبه است خیلى اثرها دیده ام . بنده خود هم تجربه كرده ام چند نفر هم مدعى تجربه اند. یكى هم قرآن كه خوانده مى شود به قصد هدیه حضرت ختمى مرتبت صلوات الله علیه و آله خوانده شود
در آسمان معرفت
@shakhehtoba
عجز مردم از تجاوز از حد قرآن
در حدیث است كه ان للقرآن ظهرا و بطنا و حدا و مطلعا ؛ یعنى قرآن ظاهرى دارد و باطنى ، حدى دارد و مطلعى و غرض از حد آن اندازه از معنى است كه دیگران نمی توانند از آن تجاوز كنند؛ یعنى عجز مردم آنها را منع مى كند از تجاوز.
هزار و یك كلمه ، ج 2، ص 131
@shakhehtoba
4_5810067308026003618.mp3
689.3K
#گزیده_بیانات_صوتی
💠 استاد صمدی آملی
💢 @shakhehtoba
هیچ کتابی را در اثبات حجت قائم بهتر از قرآن نیافتم. خود قرآن، تبیان است که هیچ گاه زمین خالی از حجت با بدن عنصری نیست.
هزار و یک نکته،نکته 882، ص725.
@shakhehtoba
دوازدهمین امام، موسوم است به نام رسول خدا و مکنّاست به کنیه آن حضرت ، رزق و روزی جهانیان به یُمن وجود اوست و بقای دنیا به برکت بقای او، خاتم اوصیا و شرف زمین و آسمان است و او بقیة الله است در ارضش و منتقم از اعدایش، او حجت آل محمد، صاحب زمان و خلیفه رحمان، مولایمان و اماممان و فرزند امام حسن عسکری است که خدای فرجش را نزدیک گرداند.
سنّش در هنگام شهادت پدر بزرگوارش پنج سال بود، لیکن خداوند در این سنّ اندک او را حکمت و فصل الخطاب عنایت فرمود و آن حضرت را آیت عالمین قرار داد. به او حکمت ارزانی داشت؛ چنان که با یحیی در کودکی چنین کرد. او را در طفولیت امام قرار داد؛ همچنان که عیسی را در گهواره به پیامبری رسانید. او از پلیدی و ناپاکی منزه است و از عصیان و نافرمانی به دور، و سیره اش سیره پدرانش می باشد و خارق عادات.
قبل از تولدش از غیبت و دولتش خبر داده بودند و او صاحب شمشیر و از ائمه هدی و قائم بحق، منتظر دولت ایمان است و کسی است که خداوند به وسیله او زمین را از قسط پر نماید؛ چنان چه قبل از آن جور و جفا زمین را پر کرده است.
امامت، علامه حسن زاده آملی، ص 237 238
@shakhehtoba
هیچ کتابی را در اثبات حجت قائم بهتر از قرآن نیافتم. خود قرآن، تبیان است که هیچ گاه زمین خالی از حجت با بدن عنصری نیست.
هزار و یک نکته،نکته 882، ص725.
@shakhehtoba
در بقای دنیا به وجود انسان کامل که :«لولا الحجة لساخت الارض بأهلها» در فصّ یونسی فصوص الحکم و شرح قیصری بر آن، بیانی شریف دارند. آنها تأکید می نمایند: وجود آن انسان کامل به عنایت الهی در جمیع حالات و مکان ها حراست و حفاظت می گردد و او هم به عون حق تعالی، زمین و اهلش را از تخریب و فنا مصون می سازد.
همان، نکته 882، ص725
@shakhehtoba
برادرم! بنگر و عبرت بگیر، دست توسّل به دامن خاتم اوصیا و اولیا، امام زمان مهدی موعود حجة بن الحسن العسکری(ع) دراز کن که گردنه های سهمگین و هولناک در پیش داری و آن بزرگوار امیرکاروان است.
نامه ها برنامه ها، علامه حسن زاده آملی، ص۳۰
@shakhehtoba
علم منشاء همه ی خوبی ها
تا با عارف محبت نباشد او را سلوک دست ندهد، و محبت از معرفت است پس تا معرفت نباشد عبادت دست ندهد حضرت خاتم صلى الله علیه و آله و سلم فرمود: العلم امام العمل و العمل تابعه (آخر فصل 5 عین الیقین فیض ص 5 ط 1)
نکته 814 هزار و یک نکته
@shakhehtoba