eitaa logo
***شاخص***
807 دنبال‌کننده
78.4هزار عکس
34هزار ویدیو
153 فایل
🔴 خبر،تحلیل ✨﷽✨ ‌‌‎‌‌‌ دینی.سیاسی.اجتماعی *هر که در عشق سر از قله برآرد هنر است* *همه تا دامنه کوه تحمل دارند* ارتباط با ادمین: @shakhes_admin
مشاهده در ایتا
دانلود
در بی‌تدبیری برخی مسئولین محترم و اینکه ویروس کرونا میتواند تاثیرات زیادی بر اقتصاد کشور داشته باشد هیچ شکی نیست اما وقتی یک نفر اینچنین (در بحبوحه‌ی ماجرای کرونا) به اسم دلسوزی برای منافع ملی و همصدا با رسانه‌های معاند، همه‌ی ارکان نظام را متهم به اهمال، کم‌کاری و حتی مصلحت اندیشی و مخفی‌کاری میکند باید یک خسته نباشید جانانه به کسانی گفت که در طول این چند سال به این فرد در صداوسیما تریبون دادند و چنان وجاهتی به او دادند که حتی در نزد افکار عمومی تا سرحدِ سخنگوییِ جمهوری اسلامی در بیرون مرزها نیز جایگاه یافت!!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حریرچی: ۸۰ درصد کسانی که کرونای آنها مثبت است با اقدامات معمولی خوب می‌شود و احتیاج به بستری در بیمارستان ندارند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴رئیس قوه قضائیه: اکنون نوبت منتخبان مردم است که برای گره‌گشایی از مشکلات مردم و امیدآفرینی در جامعه اقدام کنند.
💢 بهبود سومین مبتلا به کرونا در ایران 🔹 دکتر "غلام رضا معصومی" در پیج اینستاگرام خود از بهبود و ترخیص یک مبتلای دیگر به کرونا در بیمارستان فیروزگر خبر داد. این سومین شخص بهبود یافته در ایران می باشد.
💢 در پی نامساعدی وضعیت جسمانی؛ نماینده قم جلسه مجلس را ترک کرد 🔹احمد امیر آبادی فراهانی دقایقی پیش جلسه علنی مجلس را ترک کرد و پس از آن یکی از کارمندان مجلس با حضور در جایگاه هیات رئیسه، اقدام به ضدعفونی کردن میز و صندلی کار وی کرد 🔸محمد علی وکیلی: ظاهرا آقای امیرآبادی حالشان بد شد و به همین دلیل جلسه مجلس را ترک کردند
***شاخص***
💢 در پی نامساعدی وضعیت جسمانی؛ نماینده قم جلسه مجلس را ترک کرد 🔹احمد امیر آبادی فراهانی دقایقی پیش
💢 من کرونا ندارم؛ غلط کردند که صندلیم را ضدعفونی کردند! 🔹 احمد امیرآبادی فراهانی درباره شایعه ابتلایش به کرونا: من کرونا ندارم، سُر و مُر و گنده هستم 🔸 در پاسخ به این سوال که آیا توصیه به قرنطینه نشده‌اید؟ ➕ نخیر. چه کسی این را گفته است؟ 🔹در پاسخ به این که آیا در هنگام ورود به مجلس از شما خواسته نشده که وارد مجلس نشوید؟ ➕ چنین چیزی نبوده است. 🔸 در پاسخ به این سوال که چرا پس از ترک جلسه از سوی شما اقدام به ضد عفونی کردن میز و صندلی شما کردند؟ ➕ غلط کردند همچین کاری کردند. اشتباه کردند به من چه مربوط است. 🔹در پاسخ به این سوال که آیا تستی دادید یا نه؟ ➕ من نه تست دادم و نه تستم مثبت بوده، نه چیزی گفته‌اند نه قرنطینه شدم بلکه در پاویون مجلس و جلوی در خانه ملت هستم و حتی جلسه هیات رئیسه مجلس را هم شرکت کردم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😷 توزیع ماسک رایگان به همت خیر اراکی ♦️ خیر نیکوکار ایرانی ۶۰ هزار ماسک رایگان در میان مردم توزیع کرد.
🚩 قدردانی جامعه مدرسین از حضور پرشور مردم در انتخابات / ‌منتخبان ملت به ایستادگی و مقاومت در برابر استکبار ملتزم و پایبند باشند 🔹جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در پیامی از حضور پرشور مردم در انتخابات دوم اسفندماه تقدیر کرد و گفت: نمایندگان منتخب باید خدمت به مردم و حل مشکلات آنان را در رأس برنامه‌های خود قرار بدهند.
♻️ آزادی "محبوس نماز" از زندان 🔻 شیخ "سردار حاجی حسنلی" روحانی برجسته جمهوری آذربایجان (معروف به محبوس نماز) پس از سه‌سال حبس از زندان آزاد شد. 🔺 وی به‌دلیل اقامۀ نمازجمعه در مساجد شهر "ماساللی" دستگیر و زندانی شده بود.
نتانیاهو: رهبر جهاد اسلامی جان سالم به در برد 🔹نخست‌وزیر و وزیر جنگ رژیم صهیونیستی بعد از ترور دو عضو جهاد اسلامی در حملات شب گذشته به دمشق، گروه‌های مقاومت در نوار غزه را تهدید کردند. 🔹نتانیاهو گفت: دیشب تلاش کردیم رهبر اصلی جهاد اسلامی در سوریه را از بین ببریم اما او جان سالم به در برد. اشاره نتانیاهو به «زیاد النَخاله» دبیرکل جنبش جهاد اسلامی است. 🔹«نفتالی بنت» نیز گفت: اسرائیل در حال آماده‌شدن برای ایجاد تغییر اساسی در وضعیت نوار غزه است. بازدارندگی در حال حاضر هنوز حاصل نشده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پیام ویدئویی ویروس کرونا به مردم ایران! 🔸یه جوری رفتار می‌کنید که منِ کرونا باید به آرامش دعوت‌تون کنم! 😐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 یه خانمی از تاجگردون خواسته به مشکلاتش رسیدگی بشه ببینید چه جوابی بهش میده! 🎥 تاجرگردون : برنامه منو خراب نکن اگه یک بار دیگه جلوی منو بگیری کارتو انجام نمیدم. تو حق نداری بیایی جلوی من و...!!! 🔹 چهره مظلوم اون خانوم را ببینید!! 🔸 نمایندگان مجلس حق ندارند اعتبار نامه این فرد را تایید کنند. این فرد با تخلفات بسیار بالای انتخاباتی و رفتار قیم مآبانه با مردم لیاقت نمایندگی مردم را ندارد...