eitaa logo
***شاخص***
799 دنبال‌کننده
78.6هزار عکس
34.2هزار ویدیو
154 فایل
🔴 خبر،تحلیل ✨﷽✨ ‌‌‎‌‌‌ دینی.سیاسی.اجتماعی *هر که در عشق سر از قله برآرد هنر است* *همه تا دامنه کوه تحمل دارند* ارتباط با ادمین: @shakhes_admin
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴شورای ائتلاف نیروهای انقلاب برود یا بماند؟! ✍🏻 🔰در روزهای که برخی از فعالین و سلبریتی‌های حزب‌اللهی و یا شاخ‌های رسانه‌ای و توییتری جریان انقلاب پرستیژ انقلابی بودن را تافته جدا بافته بودن از از هر نوع تشکل و جریان سیاسی انقلابی و یا اصولگرایی می‌دانند، سخن گفتن عادلانه و واقع بینانه از عملکرد تشکل‌های همچون شورای ائتلاف نیروهای انقلاب بعد از پایان انتخابات مجلس حائز اهمیت و تکلیف آورتر است. دلیل این اهمیت نیز کاملا واضح است: 1️⃣ شورای ائتلاف نیروهای انقلاب، بزرگترین تشکیلات انتخاباتی حال حاضر کشور در جریان اصولگرایی است. ضمن اینکه رضایت نسبی و عمومی از عملکرد این جریان در سراسر کشور اینک وجود دارد. 2️⃣ رصد رسانه‌ای جریان غیرانقلابی داخل و ضدانقلابی در خارج از کشور نشان که شورای ائتلاف را بزرگترین و اصلی ترین جریان پیش روی خود می‌بینند و بقیه فرع در سیاستگذاری هایشان هستند. 3️⃣ عملکرد این تشکل تاثیر مستقیمی در آینده سیاسی جبهه انقلاب و جریان اصولگرایی دارد. 4️⃣ ظاهرا قرار است که این تشکل همچنان ادامه پیدا کند و انتخابات ریاست جمهوری آینده از اصلی ترین کارویژه‌های آن خواهد بود. 5️⃣ عملکرد این تشکل در انتخابات مجلس محل طرح مباحث مختلفی میان نخبگان و فعالین سیاسی و انقلابی کشور شده که عدم گفتگو و تحلیل درباره شورای ائتلاف نیروهای انقلاب را اجتناب ناپذیر می کند. 🔹شورای ائتلاف باشد و یا نباشد؟ حضور تشکلی که بتواند بخش زیادی از امور انتخاباتی جریان انقلابی و اصولگرایی را سازماندهی و نمایندگی کند یک امر عقلایی غیرقابل خدشه در سیاست ورزی است. حتی اگر این تشکل به طور صددرصد همه سلایق و گروه ها را نتواند در خود جای بدهد ولی اکثریت نسبی را در اختیار بگیرد، باز هم بودنش برای تدبیر سیاسی و کار انتخاباتی لازم است. زیرا عدم حضور چنین تشکیلاتی مساوی با تشدد و تجزیه غیرقابل مهار جریان انقلابی و شکست خواهد شد. از سویی با توجه به انتخابات پیش روی ریاست جمهوری که لزوم وحدت حداکثری در آن از انتخابات مجلس هم بیشتر و هم سخت تر است، ادامه حضور چنین تشکلی را بدیهی‌تر می‌کند. بنابراین مساله اینک بدون یا نبودن آن نیست بلکه بیشتر باید درباره چگونه بودنش بحث کرد. 🔺عملکرد شورای ائتلاف چگونه بود؟ برگزاری ده ها نظرسنجی در نقاط مختلف کشور، مدیریت صدها کاندیدای واجد شرایط برای قرار گرفتن در یک مکانیزم مشخص و متعهدشدن به فرآیند رسیدن به کاندیدای نهایی و پذیرفتن خروجی آن شاید بزرگترین کار و تدبیر سیاسی قبل از شروع انتخابات مجلس 98 بود. بنابراین مهمترین کارکرد موفقیت آمیز شورای ائتلاف، نظم بخشی به اکثریت حوزه های انتخابیه کشور و معرفی کاندیدای واحد و زمینه سازی بزرگ برای پیروزی حداکثری در سطح کشور بود. زیرا پیروزی اخیر در صورت نبود یک تشکل مرکزی که ضمن از بین بردن تشدد، سبب ایجاد وحدت و نظم در جریان اصولگرایی بشود، ممکن نبود. 🔹آیا شورای ائتلاف بدون ضعف بود؟ پاسخ به این سوال کلیشه ای کاملا مشخص است. شورای ائتلاف قطعا ضعف های ریز و درشت داشته و باید به آن پرداخته شود ولی نکته اساسی این است که نباید فراموش کرد که این شورا به نسبت تشکل های قبلی اصولگرایان با فرآگیری بیشتر، مکانیزم علمی تر و شفاف تری همراه بود. بنابراین با همه نقدها به شورای ائتلاف چه محتوایی و چه ساختاری، یک گزاره قطعی وجود دارد و آن اینکه این تشکل بزرگ سیاسی در کسب پیروزی انتخاباتی -به دست آوردن اکثریت کرسی های مجلس- برای جبهه انقلاب بسیار موفق کرده است.
🔴ممنوعیت استفاده از پیام‌رسان‌های خارجی در دستگاه‌های حاکمیتی، مدارس و دانشگاه‌ها ♦️سرپرست معاونت فضای مجازی دادستانی کل کشور:بر اساس قوانین و مقررات کشور و مصوبات شورایعالی فضای مجازی هر گونه استفاده دستگاه های حاکمیتی،دولتی، مدارس و دانشگاه ها از شبکه های اجتماعی خارجی ممنوع است و تخلف و در برخی موارد جرم محسوب می شود. ♦️بنابراین با توجه به تعطیلات مراکز آموزشی هر گونه آموزش از راه دور از طریق این شبکه ها ممنوع است و می بایست بر بستر شبکه های اجتماعی داخلی باشد و چنانچه در بسترهای خارجی ممنوعه کلاس و آموزشی برگزار شود فاقد وجاهت قانونی است و دانش آموزان و دانشجویان تکلیفی برای حضور در این آموزشها ندارند و دانشجویان و والدین دانش آموزان می توانند نسبت به این امر از طریق حراست دستگاههای مربوطه شکایت و اعتراض خود را منعکس کنند. ♦️حراست دستگاهها هم مکلف به بررسی و ممانعت از این فعالیتها و در صورت استنکاف انعکاس موضوع حسب مورد به هیئتهای تخلفات اداری یا مراجع قضایی (استنکاف از اجرای قوانین و مقررات کشور موضوع ماده ۵۷۶ قانون مجازات اسلامی) هستند و خود حراستها نیز در صورت عدم اجرای وظایف، دارای مسئولیت خواهند بود.
🔴 جایگزین نماینده متوفی آستانه اشرفیه چگونه انتخاب می‌شود؟ ♦️عرف، رئیس ستاد انتخابات کشور: طبق قانون در دور دوم انتخابات_مجلس در ۲۹ فروردین نماینده‌ای دیگری در این حوزه انتخابیه به رأی مردم انتخاب می‌شود.
با موافقت رهبر انقلاب «کشاورز» فعلاً سرپرست قانونی وزارت جهاد کشاورزی است معاون پارلمانی رئیس جمهور: 🔹رئیس جمهور طی نامه ای از مقام معظم رهبری موافقت ایشان برای ادامه سرپرستی کشاورز تا زمان کسب رای اعتماد وزیر جدید جهاد کشاورزی را کسب کرده اند. 🔹تا موعد قانونی برای کسب رای اعتماد وزیر جدید جهاد کشاورزی، عباس کشاورز سرپرست قانونی این وزارتخانه است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌙🔴🌎یک بسته ده تایی ماسک 299دلار به عبارتی ۴/۵ میلیون تومان 😱 ❌کاسبان کرونا به آمریکا رسیدند! 🔹فروش ماسک‌هایی با قیمت‌های نجومی در فروشگاه‌های آمریکا
🔴‏چین نزدیک یک میلیارد ونیم نفر جمعیت دارد. جمعیت کارگر چینی همه جای دنیا پخش شده اند کالاهای چینی گستره ای به پهنای ۵ قاره دارد اما رسانه ها درحال پمپاژ "انتقال ‎ از ایران به کشورهای دنیا" هستند. ♦️نزدیک ۱۵۰ میلیون چینی در کل دنیا در حال رفت و آمد هستند یعنی چیزی در حدود دو برابر کل جمعیت کشور ما ولی رسانه های لجن پراکن مدام در حال پمپاژ اخبار بر علیه کشور ما هستند تا مردم را مایوس و دلسرد نمایند
🔻فروش ماسک و دستکش در مترو و اماکن عمومی ممنوع است ایزدی رئیس گشت‌های تعزیرات حکومتی: 🔹فروش هر گونه ماسک، دستکش یکبار مصرف و مواد ضد عفونی در مترو و اماکن عمومی، از نظر وزارت بهداشت و درمان ممنوع است. 🔹بر اساس گزارشات فروش این محصولات در برخی از اماکن نیز دو برابر نرخ تعیین شده است که این موضوع خلاف قانون محسوب می‌شود.
عکس سمت چپ اولین جلسه مجلس بعد از انفجار هفت تیر سال ۱۳۶۰! عکس‌های سمت راست، پک بهداشتی مقابله با کرونای نمایندگان مجلس شورای اسلامی! البته عکس‌های سمت راست دوام نداشت چون نمایندگان از ترس کرونا کلا مجلس رو تعطیل کردن 😒 به نظرتون اگه برجام به مجلس سال ۶۰ میرفت باز هم نمایندگان آن را در ۲۰ دقیقه تصویب می‌کردند؟
الحشدالشعبی تحرکات هسته‌های خاموش داعش را فلج کرد 🔹الحشدالشعبی اعلام کرد طی یک عملیات منحصر به فرد و کمک نهاد اطلاعاتی این سازمان، تحرکات هسته‌های خاموش داعش را در سه استان دیالی، کرکوک و صلاح الدین عراق فلج کرده است.
بگذرید کانال‌های خودتحقیری بر علیه ما بنویسند بگذارید آمریکا از خوشحالی جنون بگیرد بگذاربد اپوزیسیون از آب گل‌آلود ماهی بگیرد ولی ما با مهربانی کرونا را قطعا شکست خواهیم داد ما مردان ایستادگی و نبردیم این را بارها ثابت کرده‌ایم
🔴 واکنش شما به این خبر چیست؟ ♦️چقدر بد بود که قاتل سردار بزرگ اسلام، پس از سالها مجاهدت ومبارزه یک -کرونا بود!!! 🕊شهادت هنر مردان خداست... 🌹اَللّهُمَّ ارْزُقْنا تَوْفِیقَ الشَّهادَةِ فِی سَبِیلِکَ تَحْتَ رایَةِ وَلِیِّکَ الْمَهْدِیّ(عج)