eitaa logo
***شاخص***
796 دنبال‌کننده
79.9هزار عکس
35.1هزار ویدیو
155 فایل
🔴 خبر،تحلیل ✨﷽✨ ‌‌‎‌‌‌ دینی.سیاسی.اجتماعی *هر که در عشق سر از قله برآرد هنر است* *همه تا دامنه کوه تحمل دارند* ارتباط با ادمین: @shakhes_admin
مشاهده در ایتا
دانلود
سازمان جهانی بهداشت: 🔸 همه‌گیری ویروس در برخی کشورهای پرجمعیت در حال افزایش است. 🔹ما شاهد گسترش 50 درصدی ویروس کرونا در برخی کشورها بوده‌ایم. 🔹آثار همه‌گیری کرونا برای چند دهه آینده احساس خواهد شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥معاون سرمایه گذاری صندوق توسعه ملی: بعد از برجام حتی یک فاینانس هم برای ما برای باز نشد! 🔹علیرضا ساعدی: بعد از برجام فاینانس‌هایی از کره جنوبی، دانمارک و ژاپن داشتیم و شرکت میتسویی ژاپن در طرح‌های پالایشگاهی ما قصد سرمایه‌گذاری داشت ولی چون آن‌ها اصول سیاسی‌شان را با آمریکا تنظیم می‌کنند، تمام توافقاتشان را با ما کنسل کردند!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔸حج امسال برای حجاج داخل عربستان برگزار می شود 🔹وزارت حج عربستان سعودی اعلام کرد برگزاری حج امسال با تعداد بسیار محدود برای حجاج داخل عربستان برگزار می‌شود. 🔹بنابر اعلام وزارت حج عربستان این تصمیم برای حفظ سلامتی حجاج اتخاذ شده است.
مداحی آنلاین - اومدم، دردمو درمون کنم - سید رضا نریمانی.mp3
7.53M
🌸 حضرت معصومه(سلام الله علیها) 💐اومدم دردمو درمون کنم 💐خودمو با عشق تو مجنون کنم 🎤 ✨﷽✨ ‌‌‎‌‌‌‎‌ @shakhese. 🌍 🇮🇷🕌
🔹‏چرا برای انتشار لیست صادرکنندگانی که ارز خود را نیاوردند، امروز و فردا می‌شود؟! آبروی دلالی که به اسم صادرات، ارز حیاتی کشور را حبس کرده، چه حرمتی دارد؟! ۲۲ میلیارد یورو مدت هاست دست عده ای است که معلوم نیست پُشت‌شان به کدام مسئول و کدام مجموعه گرم است! کاش دستگاه قضا ورود کند... "علی قلهکی"
دیپلماسی ایرانی: 🔻 برجام مرده اما دولت جرأت دفن آن را ندارد 🔻یک سایت حامی برجام هنگام انعقاد و تصویب آن می‌گوید: برجام، تبدیل به لاشه‌ای شده که دولت روحانی جرأت دفن آن را ندارد. ♦️«دیپلماسی ایرانی» وابسته به صادق خرازی با اشاره به خباثت اخیر تروئیکای اروپایی در تنظیم قطعنامه ضدایرانی در آژانس نوشت: با اقدام روز جمعه شورای حکام آژانس در تصویب قطعنامه تروئیکای اروپایی علیه ایران که اولین قطعنامه از سال 2012 میلادی است اکنون این سوال بیشتر خودنمایی می‌کند که آیا دیگر می‌توان از زنده بودن جسم و روح برجام سخن گفت؟ برخی از کارشناسان و ناظران بر این باورند که اساسا حیات برجام با اقدام دونالد ترامپ در خروج از توافق هسته‌ای در 18 اردیبهشت‌ماه سال 97 به پایان رسید. چرا که در واقع نقطه ثقل و تضمین‌کننده اجرای برجام را باید ایالات متحده تصور کرد. در این راستا دیگر اعضای 5+1 با چراغ سبز و حمایت واشنگتن پا در مسیر مذاکرات و حصول توافق هسته‌ای با تهران گذاشتند. لذا اکنون 774 روز است که مرگ برجام با خروج آمریکا از آن رقم خورده است.
قالیباف: مردم نسبت به حل مشکلات معیشتی مطمئن باشند رئیس مجلس: 🔹مردم نسبت به حل مشکلات معیشتی مطمئن باشند، اولویت مجلس، نظارت است که از حوزه اقتصادی شروع شده و شفاف خواهد بود. 🔹مردم مطمئن باشند که گزارشات نوبه‌ای را به آنان ارائه خواهیم داد و در عمل این اتفاق محقق خواهد شد. 🔹در جلسه عصر امروز با حضور رئیس کل بانک مرکزی مسائل مربوط به ارز را بررسی خواهیم کرد.
🔴 زیباکلام: حتی خاتمی هم دیگر رأی نمی‌آورد 💬 🔹صادق زیباکلام وضعیت پایگاه اجتماعی اصلاح‌طلبان را به گونه‌ای می‌داند که معتقد است حتی اگر خود محمد خاتمی هم در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۴۰۰ کاندیدا شود، اصلاح‌طلبان رأیی نخواهند داشت. 🔸 او در گفت‌وگویی با روزنامه مردم‌سالاری گفته که «اصلاح‌طلبان هیچ حضوری در انتخابات ۱۴۰۰ نخواهند داشت. چون توانی برای‌شان وجود ندارد. بدنه اجتماعی‌شان از دست رفته و بعید به نظرم می‌رسد که یک نفر از آن ۲۴ میلیونی که در ۲۹ اردیبهشت ۹۶، به تشویق و ترغیب اصلاح‌طلبان به آقای روحانی رأی دادند، باز هم پای صندوق برود.» ✅ او تأکید کرده که «این فقط حدس و گمانه زنی نیست. این را بدنه اجتماعی اصلاح‌طلبان در انتخابات اسفند ۹۸ نشان داد. در این انتخابات لیست‌هایی که به نام اصلاح‌طلبان (مثل کارگزاران و...) ارائه شد، فکر نمی‌کنم توانسته باشد صدهزار رأی بیاورد، آن هم در تهرانی که چهار سال قبل، آقای عارف (سرلیست اصلاح‌طلبان) یک‌و‌نیم میلیون رأی آورده بود. 🔹 این داستان قطعا برای انتخابات ۱۴۰۰ هم تکرار خواهد شد. در محافل و رسانه‌ها، صحبت از حضور آقای عارف، جهانگیری، محسن هاشمی، ظریف و دیگران است، اما به اعتقاد من مستقل از اینکه اصلاح‌طلبان چه کسی را به عنوان نامزد خودشان معرفی کنند (حتی اگر شخص آقای خاتمی هم نامزد و تأیید صلاحیت شوند) در انتخابات آینده هیچ رأیی نخواهند آورد.» 🔸 او حتی پیروزی خاتمی در انتخابات خرداد ۷۶ را هم نه «آری به اصلاح‌طلبان» بلکه در واقع «مخالفت با جریان حاکم» می‌داند و اصالتی برای پیروزی اصلاح‌طلبان و خاتمی در دوم خرداد ۷۶ قائل نیست: «شما نمی‌توانید الان هم یک دوم خرداد بسازید. ✅ دوم خرداد بیش از آنچه یک آری به اصلاح‌طلبان باشد، یک مخالفت با جریان حاکم بر کشور بود. اصلاح‌طلبان که سابقه‌ای نداشتند و مطالباتی از طرف ایشان وجود نداشت که توسط مردم لبیک گفته شود. خب مردم به آن نامزدی که معتقد بودند به جریان حاکم وابسته است، رای ندادند. به نامزد دیگری رأی دادند که فکر می‌کردند تعلقی به جریان حاکم ندارد. 🔹 نامزد حاکمیت شش میلیون و نامزد غیرحاکمیتی ۲۰ میلیون رأی آورد. ابتدا هم به عنوان اصلاح‌طلب شناخته نمی‌شدند. به عنوان دوم خردادی در نزد مردم شناخته شده بودند. به تدریج به نام اصلاح‌طلب معروفیت پیدا کردند. 💢 ولی طی این ۲۲ سال نتوانستند که بگویند اصلاح‌طلب یعنی چه و اصلاح‌طلب یعنی که؟ الان زمان آن رسیده که این تعریف صورت بگیرد؛ و الا از این وضعیت هم بیشتر افول خواهند کرد.»
امام سجّاد عليه السلام: انسان بزرگوار به بخشش خود مى بالد، و انسان پست به دارايى خويش مى نازد إنّ الكريمَ يَبتَهِجُ بفَضلِهِ، و اللَّئيمَ يَفتَخِرُ بمُلكِهِ الدّرة الباهرة صفحه 27 در سراسر دنیا افراد ثروتمند زیادی هستند که ثروت بالایی دارند اما یه دست لباس ساده میپوشند و هیچ جا پول شونو به رخ کسی نمیکشند! اما افراد نوکیسه، رفتارهای کودکانه ی خنده داری دارند و با استفاده از رسانه ها و مخصوصا فضای مجازی می خواهند بگویند: ببینید من چه ساعتی دارم… ببینید من چه ماشینی سوار میشم… ببینید من چه لباسایی میپوشم… این عقده ای بازی ها فقط به خاطر پَست و حقیر بودن این افراد است و از آن طرف انسان های بزرگوار با هر سطح مالی تلاش می کنند برای افراد محروم و نیازمند و مستحق قدم های مثبتی بردارند...
‏بولتن گفته امیدوارم ترامپ دوره آخر ریاست جمهوریش باشه وگرنه کشور به سقوط میره! شما ببین مشاور امنیتیشون داره حرف از نابودی میزنه چندسال پیش رهبری صحبت از ‎ زدن ولی روحانی و ظریف هنوز دنبال مذاکرن! به حرف رهبر که گوش نمیدین حداقل صدای بولتن رو بشنوین!