🔴آیت الله صدیقی:برخی گروههای سیاسی در انتصاباتشان خدا و مردم را از یاد میبرند
♦️خطیب نماز جمعه تهران:برخی از این جریانات سیاسی خدا را نمیپسندند و جریان خود را از هر حقی، حقتر می پندارند و رقیب را از هر باطلی باطل تر میدانند.
♦️این تعصبات آن ها را کر و کور می کند و در گزینش ها و انتصاباتشان، خدا و مردم را از یاد می برند.
♦️برای این ها شایستگیها فقط در قالب اینکه هم گروه و مسلک هستند یا نه تعریف می شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👤سعید حجاریان(مرده قبرستان)
🎥⭕️ديگه محاله بزارن اصلاح طلبها دولت رو بگيرن
🔻در شورا و مجلس هيچ كارى نكردند
🔻اگر مردم بى حجابى را عرف بدانند،ماهم قبول داريم!!!!!
وحشت از استیضاح، ترامپ را فرا گرفت
رئیس جمهوری آمریکا با وحشت از تلاش دموکرات های برای استیضاح خود اعلام کرد: دموکراتها در تلاش برای نابودی حزب جمهوریخواه هستند؛ کشورمان در خطر است.
دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا امروز پنجشنبه در پیامی توئیتری در واکنش به اقدامات مجلس نمایندگان کشورش به منظوراستیضاح وی نوشت: دموکرات ها در تلاش برای نابود کردن حزب جمهوریخواه و همه آن چیزی هستند که این حزب برای رسیدن به آنها تلاش می کند.
رئیس جمهوری آمریکا با وحشت از تلاش دموکرات ها برای استیضاح وی در ادامه اعلام کرد: به هم ملحق شوید، از روش بازی آنها استفاده کنید و به سختی مبارزه کنید. کشورمان در خطر است.
این در حالی است که با افزایش تلاش دموکراتها برای پیشبرد روند استیضاح ترامپ و تمرکز آنها بر گفتگوی جنجالی وی با «ولادیمیر زلنسکی» همتای اوکراینی اش در ماه ژوئیه، ۲۰۶ نفر از نمایندگان دموکرات کنگره آمریکا- از مجموع ۴۳۵ عضو مجلس نمایندگان- حمایت خود را از روند استیضاح اعلام کرده اند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژنرال صهیونیست: ایران سرانجام به ما حمله خواهد کرد
رئیس بخش تحقیقات اطلاعات ارتش رژیم صهیونیستی:
🔹احتمالا ارتش ایران علیه اسرائیل حملات موشکی انجام خواهد داد.
🔹«قاسم سلیمانی» که فرماندهی نیروی قدس سپاه پاسداران را بر عهده دارد کسی خواهد بود که سرانجام بر این حمله نظارت خواهد داشت.
🔹این حمله میتواند با استفاده از موشکهای زمین به زمین، موشکهای کروز یا پهپادهای دوربرد باشد.
🔻آغاز تظاهرات گسترده در شهرهای مصر
🔹 مردم مصر با شعار «جمعه رهایی و انقلاب مردم» پس از اقامه نماز جمعه در شهرهای مختلف این کشور به خیابانها آمدند.
🔴ادعای روزنامه آمریکایی؛ عربستان سعودی به یمن پیشنهاد آتشبس داد
♦️روزنامه والاستریت ژورنال آمریکا به نقل از منابع آگاه مدعی شد که عربستان سعودی به دولت نجات ملی یمن پیشنهاد آتشبس داده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کنایه مجری تلویزیون به برخی از مسئولین مرفهی که دعوت به مقاومت میکنند
برخی از مسئولین در حالی مردم را به ساده زیستی و مقاومت در برابر تحریمها دعوت میکنند که خودشان در رفاه کامل قرار دارند و فرزندانشان در خارج از کشور!
***شاخص***
🔻آغاز تظاهرات گسترده در شهرهای مصر 🔹 مردم مصر با شعار «جمعه رهایی و انقلاب مردم» پس از اقامه نماز ج
💐امیدوار به حکومت جهانی امام مهدی(عج)در آینده ای نزدیک هستیم
***شاخص***
🔻معاون سازمان تامین اجتماعی دستگیر شد 🔹م. ج از معاونان سازمان تامین اجتماعی به اتهام دریافت ارز دو
🔻تکذیب خبر بازداشت معاون تأمین اجتماعی
سخنگوی قوه قضائیه:
🔹موضوع درباره یکی از شرکتهای تجاری زیرمجموعه شستا بود که از ابواب جمعی این سازمان است. اعضای هیأت مدیره این شرکت به لحاظ تخلفاتی که در قراردادهایشان داشتند و سوءاستفادههایی که انجام شده و موضوعات مالی است، تحت تعقیب قرار گرفتند و در حال حاضر جمعی از آنها بازداشت هستند.
🔹اینکه موضوع را به حوزه مدیریتی سازمان تأمین اجتماعی نسبت دادند، صحت ندارد و با حوزههای مدیریتی کلان این سازمان مرتبط نیست.
🔴 آمریکا به ظریف اجازه عیادت از تختروانچی را نداد/ابتلای تخت روانچی به سرطان
♦️خبرنگار نیویورک تایمز در توییتی مدعی شد:سفیر ایران در سازمان ملل، به سرطان مبتلا و در بیمارستانی در نیویورک بستری است. ظریف درخواست عیادتش را داشت.
♦️وزارت خارجه آمریکا به او اجازه نداده و گفته است ابتدا یک زندانی آمریکایی در ایران باید آزاد شود.
🔻بذرپاش هرگونه ارتباط با شرکتهای خدمات ارزش افزوده را تکذیب کرد
مهرداد بذرپاش:
🔹اخیراً رسانهها و کانالهای منتسب به یک مقام دولتی درباره اینجانب اتهام ارتباط با شرکتهای خدمات ارزش افزوده (وس) را مطرح میکنند، با قاطعیت میگویم بنده نه یک ساعت، که حتی یک دقیقه هم در این حوزه فعالیتی نداشته و ندارم.
🔹مدعیان هم اگر یک برگ سند در این باره داشتند، تا امروز آسمان و زمین را به هم دوخته بودند.
🔹آدرس انحرافی میدهند تا مگر تشت رسوایی و فساد خودشان چند روزی دیرتر از بام سقوط کند.
🔹یک شگرد مهم عاملان وضعیت موجود کشور برای فرار از پاسخگویی، اتهام زنی و پنجه کشیدن به صورت منتقدان است
چرا «دست مریزاد»؟!(یادداشت روز)
یادداشت روز پنجشنبه نگارنده که بعد از سخنرانی آقای روحانی در مجمع عمومی سازمان ملل نوشته شده و با عنوان «آقای روحانی، دستمریزاد» از سخنان ایشان استقبال شده بود، بازتاب گستردهای داشت. بسیاری از آنان که یادداشت مورد اشاره را در کیهان و یا سایتها و فضای مجازی خوانده بودند، «آزاداندیشی کیهان» را ستوده بودند و از اینکه نشان داده است حزب و قبیلهگرا نیست ابراز خرسندی کرده بودند. در این میان برخی از دوستان نیز تمجید کیهان از سخنان رئیسجمهور در مجمع عمومی سازمان ملل را اقدام شایستهای ندانسته بودند. تعداد منتقدان محترم اگرچه اندک و کمشمار بود ولی از آنجا که دوستان پاکباختهای در شمار آنها هستند، برخی از دوستان توصیه کرده بودند که برای رفع شبهه و یا دغدغه آنان توضیحی داده شود که هرچند یادداشت یاد شده را بینیاز از توضیح میدانیم ولی بیپاسخ گذاشتن آنچه برخی از آن عزیزان خواستهاند را هم شایسته نمیدانیم. از این رو گفتنی است که؛
۱- شماری از طرفداران آقای روحانی، تقدیر کیهان از سخنان ایشان را «تعجبآور» دانسته و گفته یا نوشتهاند «چه عجب که فلانی برای یک بار هم که شده از روحانی تقدیر کرده است»! در پاسخ آنان به همین اندازه بسنده میکنیم که کدامیک از مواضع قابل قبول آقای روحانی را سراغ دارید که کیهان به آن انتقاد کرده باشد؟ و یا، کدامیک از انتقادات کیهان به مواضع و عملکرد آقای روحانی را میتوانید نشان بدهید که ناوارد بوده و در آن انتقاد حق با کیهان نبوده است؟! اگر نمونهای دارید، بسم الله، بفرمائید!
۲- و اما عمده انتقاد و یا ابهام برخی از دوستان در این دو محور جای دارد. اول؛ آنکه عملکرد آقای روحانی با مواضعی که در سخنرانی سازمان ملل طرح کردهاند همخوانی نداشته و متناقض است و دوم اینکه؛ اگرچه سخنان ایشان از موضع انقلاب بود ولی در سفر نیویورک برخوردها و مواضع ناشایستهای هم داشتهاند که دیدار با سران سه کشور فرانسه و انگلیس و آلمان، آنهم بعد از صدور بیانیه ضدایرانی و اهانتآمیز این سه کشور اروپایی علیه کشورمان و قهقههای ایشان در دیدار با بوریس جانسون از جمله آنهاست. در این خصوص باید گفت؛
الف- اینکه مواضع آقای روحانی در سخنرانی یاد شده با برخی از مواضع و عملکرد ایشان همخوانی نداشته است در یادداشت کیهان به صراحت مطرح شده، آنجا که آمده است؛ «سخنان دیروز آقای روحانی با برخی از دیدگاههای قبلی ایشان و نگاه بارها اعلام شده جمعی از مدعیان اصلاحات و کارگزارانیها و شماری از اطرافیان وی که بعضا به فتنه
آمریکائی - اسرائیلی۸۸ آلودهاند، تفاوت جدی و فاصلهای پُر ناشدنی دارد».
ب- اینکه نوشتهاند آقای روحانی در سفر اخیر خود برخی از برخوردهای ناشایست هم داشتهاند، نیز در یادداشت کیهان مورد تاکید قرار گرفته و حتی این اقدام را اهانت به مردم ایران دانستهایم، آنجا که در یادداشت مورد اشاره آوردهایم؛ «هنوز بر این باوریم که بعد از بیانیه مشترک خصمانه و اهانتآمیز سه کشور اروپایی، ملاقات آقای روحانی با آنان و قهقهه و.. شایسته و در شأن رئیسجمهور ایران نبود و اهانت به مردم این مرز و بوم بوده است».
ج- این دغدغه که مبادا مواضع اعلام شده آقای روحانی ادامه نداشته باشد نیز در همان یادداشت کیهان آمده و ابراز امیدواری شده است که؛ جناب روحانی با دیدگاهها و بینش و منشهای قبلی مرزبندی کرده و فاصله گرفته باشند و به لطف خدای منّان و گرهگشا، این مسیر آنگونه که دیروز در سخنان ایشان بروز یافته بود ادامه داشته باشد.
ملاحظه میشود که انتقاد این دوستان به یادداشت کیهان وارد نیست و البته معدود افرادی که درپی ایجاد فاصله میان نیروهای انقلاب هستند، حساب جداگانهای دارند که پرداختن به آن وارد شدن به میدان فریب آنان تلقی کرده و لازم نمیدانیم.
۳- کیهان بارها نشان داده است که «قبیلهگرا» و «حزب و گروهگرا» نیست و به همان اندازه که عملکرد و مواضع ناحق و ضد انقلابی را برنمیتابد و علیه آن به سختی موضع میگیرد، در همان حال سخنان حق و انقلابی را از سوی هر کسی مطرح شده باشد شایسته تقدیر و دفاع میداند. در کلام خدای منّان است: «يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنوا كونوا قَوّامينَ لِله شُهَداءَ بِالقِسطِ وَلا يَجرِمَنَّكُم شَنَآنُ قَومٍ عَلى أَلّا تَعدِلُوا اعدِلوا هُوَ أَقرَبُ لِلتَّقوى وَاتَّقُوا الله إِنَّالله خَبيرٌ بِما تَعمَلون... ای کسانی که ایمان آوردهاید! همواره برای خدا قیام کنید، و از روی عدالت، گواهی دهید! دشمنی با جمعیّتی، شما را به گناه و ترک عدالت نکشاند! عدالت کنید، که به پرهیزگاری نزدیکتر است! و از (معصیت) خدا بپرهیزید، که از آنچه انجام میدهید، باخبر است».
حضرت آقا در این خصوص میفرمایند؛ «اگر به نام عدالتخواهی و به نام انقلابیگری، اخلاق را زیر پا بگذاریم، ضرر کردهایم» و توضیح میدهند که:
«و لایجرمنّکم شنئان قوم علی الّ
ا تعدلوا». قرآن به ما دستور میدهد و میگوید: مخالفت شما با یک قومی، موجب نشود که عدالت را فرو بگذارید و فراموش کنید. «اعدلوا»؛ حتّی در مورد مخالف هم عدالت به خرج دهید. «هو اقرب للتّقوی»؛این عدالت، نزدیکتر به تقواست. مبادا خیال کنید تقوا این است که انسان مخالف خودش را زیر پا له کند؛ نه، عدالت ورزیدن با تقوا موافق است. همه هوشیار باشیم، همه بیدار باشیم. این بُعد هم نباید ابعاد دیگر را در سایه قرار بدهد» (۷/۴/۸۹ در دیدار رئیس و مسئولان قوه قضائیه).
۴- دشمن با صراحت اعلام کرده بود که انتظار دارد از ایران درباره مذاکره با ترامپ، دو صدا شنیده شود! و حضرت آقا همین دو هفته پیش
(۲۶ شهریور ۹۸) در درس خارج فقه خود تاکید فرموده بودند: «مذاکره با آمریکا یعنی تحمیل خواستههای آنان بر جمهوری اسلامی. مذاکره یعنی نمایش موفقیت سیاست فشار حداکثری آمریکا. برای همین است که مسئولان کشور از رئیسجمهور و وزیر امور خارجه و دیگران، یکصدا اعلام کردند که با آمریکا مذاکره نخواهیم کرد، نه مذاکره دوجانبه نه چندجانبه». خُب حالا که رئیسجمهور، علیرغم اصرار پیدرپی سران اروپایی و برخی از کشورهای دیگر، دقیقاً همین موضع را اعلام میکند، انتظار دارید همخوانی ایشان با نظر رهبری را نادیده بگیریم؟! و مثلاً بنویسیم نخیر، از ایران درباره مذاکره با آمریکا دو صدای متفاوت بلند میشود؟! یا هنگامی که ایشان اعلام میکند پاسخ ما به مذاکره تحت تحریم نه خواهد بود بنویسیم تحت تحریم هم مذاکره میکنیم! و یا وقتی آمریکا را راهزن بینالمللی معرفی میکند، توقع دارید کیهان بنویسد، نه! حرف دل رئیسجمهور این نیست؟! یا وقتی میگوید؛ آمریکا بانی افراطیگری، طالبانیگری و داعشیگری است و یا «آمریکا حقیرتر و کوچکتر از آن است که قدرت حل مسائل منطقه را داشته باشد و...» با آن مخالفت کنیم؟! آیا نباید از این اظهارات دفاع و حمایت کرد؟! این سخنان که تکرار همان مواضع کیهان و نیروهای انقلاب است. نیست؟! چرا بعضیها از روی غفلت و برخی نیز با انگیزههای ناصواب دیگر اصرار دارند توپ آمریکا را در میدان نظام نگاه دارند؟!
۵- نکتهای که برخی از دوستان به آن اشاره دارند، آن بخش از سخنان آقای روحانی است که خطاب به غربیها گفته بود؛ «برجام حداقل بود، چه برای ما و چه برای شما. اگر بیشتر میخواهید باید بیشتر بدهید»! و معتقدند این بخش از سخنان رئیسجمهور چراغ سبز برای برجام ۲
و مذاکره درباره صنایع موشکی است! در این باره باید گفت که ما هم به این بخش از سخن ایشان انتقاد جدی داریم ولی برداشت دوستان یاد شده را صحیح نمیدانیم. چرا که؛
الف- ایشان با صراحت اعلام کرده است که به هیچوجه مذاکره تحت تحریم را نمیپذیریم و به صراحت نیز گفته است آمریکا و هیچ کشور خارجی حق مداخله در امنیت منطقه را ندارد و امنیت منطقه باید توسط کشورهای منطقه تامین شود و یا «امنیت را نمیتوان خرید و توسط دولتهای خارجی، تأمین کرد» و «آمریکا وکیلِ هیچ ملتی و کفیلِ هیچ دولتی نیست. هیچ دولتی به دولتِ دیگر، وکالت نمیدهد و کفالت خویش را به دیگری نمیسپارد» و یا «ما حاضریم برای صلح از همه توان ملی و اعتبار منطقهای و اقتدار بینالمللی خویش، مایه بگذاریم» و...بنابراین جمله یاد شده - با آن معنی و مفهوم که برخی دوستان میگویند - با جغرافیای سخنان ایشان همخوانی ندارد.
ب- ایشان و آقای ظریف پیشنهادی داشتند که اگر آمریکا همه تحریمها را لغو کند، ما هم پروتکل الحاقی (بازرسی از تاسیسات در هر مکان و در هر زمان) را در مجلس به تصویب میرسانیم که این نیز به شدت قابل انتقاد است و کیهان پیش از این به آن پرداخته است. بنابراین، نمیتوان جمله فوق را آنطور که برخی از مدعیان اصلاحات با ذوقزدگی و برخی از دوستان با نگرانی مطرح کردهاند، دعوت به برجام ۲ و ۳ دانست.
۶- میگویند آنچه آقای روحانی اعلام کرده است با آنچه در عمل دولت دنبال میکند، متفاوت است که باید گفت کیهان از آنچه ایشان رسماً اعلام داشته، حمایت کرده است و چنانچه در عمل مسیر دیگری را در پیش بگیرد، موضع کیهان نیز متفاوت خواهد بود.
7- و بالاخره رئیسجمهور در یک مجمع عمومی و بینالمللی سخن میگفته، اگر سخنی خلاف بود، حق داشتیم اعلام کنیم که آن سخنان مواضع جمهوری اسلامی ایران نیست اما وقتی ایشان همان مواضع افتخارآفرین جمهوری اسلامی را اعلام میکنند - چه خدای نخواسته ظاهراً و چه واقعاً - آیا حق داریم بگوئیم مواضع ایران نیست؟!
حسین شریعتمداری