فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥حریرچی: اگر فرد مبتلا به کرونا هیچ نکته ای را رعایت نکند در یک ماه ۴۳۰ نفر را آلوده خواهد کرد
🔹از هر ۱۰ نفری که بر اثر کرونا بستری میشوند ۱ نفر فوت میکند و از هر ۲ نفری که در ICU بستری میشوند ۱ نفر فوت میکند.
🔴دست رد محمود عباس به سینه پمپئو
♦️" مایک پمپئو " وزیر امور خارجه آمریکا در جریان سفر به سرزمینهای اشغالی از " محمود عباس " رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین برای شرکت در اجلاس به اصطلاح " صلح خاورمیانه " که قرار است توسط آمریکا در یکی از کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس برگزار شود ، دعوت کرد، اما با دست رد رئیس تشکیلات خودگردان روبرو شد.
🔴توی یکی از کوچههای اهواز یه روضه کوچیک بپا بود؛خیلی خاکی و بدون تشریفات اومد نشست یه گوشه پای روضه....
حاجآقا #موسوی_فرد ،نماینده ولیفقیه در خوزستان....
#ما_ملت_امام_حسینیم
🔴رقابت دشوار بایدن/پیروزی بر ترامپ آنقدر ها هم آسان نیست
🔹 طبق جدیدترین نظرسنجی مؤسسه پیو در رابطه با انتخابات ریاستجمهوری آمریکا، 53 درصد مردم آمریکا به جو بایدن و 45 درصد به دونالد ترامپ گرایش دارند. نکته مهمتر اینکه 56 درصد از حامیان بایدن، مخالفت با ترامپ را دلیل رأی به او دانستهاند در حالی که تنها 19 درصد از حامیان ترامپ برای مخالفت با بایدن به وی رأی میدهند.
🔸 تحلیل آرای منفی دو نامزد نشان میدهد ترامپ در میان هوادارانش وضعیت مستحکمتری دارد زیرا عمدتاً به دلایل ایجابی مانند عملکرد و کارنامه او و دفاعش از ارزشهای محافظهکارانه از وی حمایت میکنند. حال آنکه بایدن هنوز نتوانسته وضعیت خود را به عنوان فردی که سیاستها و مواضعش از پتانسیل جذب آرای گسترده برخوردار باشد تثبیت کند و بیشتر بر موضع سلبی در قبال ترامپ تأکید دارد.
🔹 به نظر میرسد از دلایل این امر رویکرد هیجانیتر و ارتباط عاطفیتر ترامپ با هوادارانش در مقایسه با نوع مواجهه نسبتاً سرد و به دور از هیجان بایدن با حامیانش باشد. طبق نظرسنجی مذکور 66 درصد حامیان ترامپ «بهشدت» و 23 درصد «تا حدی» از وی حمایت میکنند. در حالی که درباره بایدن 46 درصد «بهشدت» و 43 درصد «تا حدی» تمایل به پشتیبانی از وی دارند.
🔹 اگر در کنار این موارد دو نکته دیگر نیز مد نظر قرار بگیرد، مشخص میشود بایدن راه دشواری تا کاخ سفید در پیش دارد. اول قابلیتهای سخنوری جسارتآمیز ترامپ در مناظرهها و دوم بهرهمندی طبیعی او از امکانات مقام ریاستجمهوری در افزایش ارتباطاتش با جامعه که میتواند بیش از بایدن از رسانههای جمعی در انتقال مواضعش سود جوید.
f66ebfcb9a-5d72a1777a1ed814008c57ff.mp3
19.79M
⚫️🎤 زیارت یعنی میریم کربلا...
شب ششم ماه محرم ۹۸
#حاج_مهدی_رسولی
❇️ به شاخص بپیوندید.
🆔 @shakhese
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴فرمانده چقدر اربا اربا شدهای
فرمانده چقدر مثل مولا شدهای
ای جسم مقطعه در آغوش حسین
مانند علی اکبر لیلا شده ای
مداحی زیبای سید رضا نریمانی برای شهید #قاسم_سلیمانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴شروطی گذاشتید که قشر مذهبی و امام حسینی در اطاعت از امر رهبری بسیاری از مراسمات دهه اول محرمشان را تعطیل کردند! شما برای کنترل مسافرتها چه کردید آقای ستاد ملی کرونا! که ترافیک اینروزهای جادههای شمال دیدنی شده؟!
جواد آقایی
16.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️یکی از مسئولان شهرداری تهران در حاشیه تجمع امروز مقابل شهرداری خبر داد
نام هیچ خیابانی به نام بازرگان نخواهد شد/ ما تا امروز جلوی شورای شهر ایستادیم
🔴 وجود خلاهای قانونی درباره فضای مجازی باعث شد تا مجلس طرحی را برای رفع این خلاها ارائه کند
علی خضریان نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی در خصوص طرح "ساماندهی پیامرسانهای اجتماعی" گفت:
🔹امروز فضای مجازی در زندگی مردم، دیگر مثل سال های گذشته نیست؛ گسترش فضای مجازی یک گسترش بسیار وسیعی است. فضای مجازی امکانات و فرصت های بسیار خوبی دارد که در اختیار مردم قرار گرفته و در عین حال می تواند یک تهدید هم به شمار بیاید.
🔹وی ادامه داد :وجود خلاهای قانونی درباره فضای مجازی و به صورت خاص در حوزه پیامرسان های اجتماعی و ضرورت تصمیم گیری و تصویب قوانین مؤثر و كارآمد برای رفع آنها باعث شد تا مجلس طرحی را برای رفع این خلاها ارائه کنند که البته این طرح به موضوعاتی پرداخته كه علاوه بر پیام رسان ها به كلیت فضای مجازی نیز مرتبط است.
6.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴این تصاویری تکان دهنده از ریاض پایتخت عربستان و چند صد متری کاخهای حکومتی بن سلمان است این وضعیت مردم کشوری است که تحریم نیستند رفیق فابریک آمریکاییها و صهیونیستها هستند و بیشترین تولید و صادرات مواد نفتی را دارند
برای قوی شدن باید به پاهای خودمان تکیه کنیم نه دست طمع کار دیگران
دولت بر لبه پرتگاه بود؛
چه کسی روحانی را نجات داد؟ - ۱
🔹مواجهه با واقعیات، افراد را از هیجان و تند و تیزی و تب اولیه می اندازد. مثل آقای روحانی و برخی دولتمردان که هفت هشت سال قبل -و تا همین پارسال- به دولت قبل از خود بد و بیراه می گفتند.
♦️نوع ادبیات، مبتنی بر این بود که مدیران قبل از ما، بی سواد و کار نابلد و سرباز صفر و گروهبان بوده اند؛ اما ما دنیادیده و با سواد و حقوقدان و اقتصاد شناس و ژنرال هستیم. #انصاف، گمشده ادبیات این طیف در طول همه سال هایی بود که رجز خواندند و تبختر به خرج می دادند.
🔹کوره زمان و بالا و پایین شدن روزگار، زبان تیز را کُند می کند، اگر که آدمی متوجه باشد. اما کسانی از آن میان همچنان سوزن شان روی ادبیات گذشته گیر کرده و حال آن که اگر اندکی اهل شنیدن بودند، می شنیدند که بسیاری از مردم می گویند صد رحمت به عملکرد دولت نهم و دهم.
♦️عده ای هم افتاده اند دنبال بد گفتن به بخت و اقبال و می گویند این دولت بد شانس و بی اقبال بود که با مسائل پیش بینی نشده مواجه شد. این در حالی است که ناصحان و دنیا دیدگان بسیاری در همه این سالها توجه می دادند "زلف خود را به زلف آمریکای خبیث و اروپای بد عهد گره نزنید".
🔹آقای روحانی در این میان، ادبیاتش اندکی متفاوت از قبل شده: "دولت را نقد کنید اما منصفانه"."هر زمان انتظارات مردم را بالا ببریم، شکست می خوردیم. انتطارات باید در حد امکان و واقعیتهای جامعه باشد و گرنه موجب سرخوردگی مردم می شود". "دولت را در شرایط سخت تحریم دشمن درک کنید".
♦️سخنان درستی است؛ متاسفانه او و اعضای حلقه اصلی اش در دولت، به همراه بانیان فتنه سبز، درست بر خلاف این انتظار با دولت قبل رفتار کردند.
🔹خوش بینانه اش این است که دنبال پیروزی در رقابت انتخاباتی 92 و 96 یا جبران شکست 84 و 88 بودند. اما بعضی از اینها، دنبال زمین زدن دولت وقت به عنوان مقدمه براندازی انقلاب بودند.
💢ادامه دارد💢
#محمد_ایمانی
دولت بر لبه پرتگاه بود؛
چه کسی روحانی را نجات داد؟ - ۲
♦️آنها همان هایی هستند که روحانی در سخنرانی 23 تیر 78 از آنها به عنوان اجیر شدگان آمریکا و اسرائیل نام برد اما سال 92 و 96 از روحانی حمایت کردند. این جماعت گفتند حمایت از نامزد و دولت اجاره ای، برای انباشت ناکارآمدی و رساندن کشور به نقطه جوش است.
🔹همین متظاهران به حمایت، شش ماه پس از انتخابات 96 و آشکار شدن نارضایتی عمومی از عملکرد دولت، پیشقدم فضاسازی درباره لزوم استعفای دولت و رئیس جمهور شدند و حال آن که خود، متهم اول ناکارآمدی بودند.
♦️آنها این رفتار را درست زمانی مرتکب شدند که مزدوران آمریکا (بعثی های هسو با دختر صدام در عراق، و عناصر وابسته به سمیر جعجع و ولید جنبلاط در لبنان)، آشوب در دو کشور عضو محور مقاومت را کلید زده و برای برکناری دولت مستقر فشار می آوردند.
🔹در شرایط پیچیده ای که دشمن، فاز جدید شبیخون را آغاز کرده بود؛و در حالی که در برخی مقاطع، محبوبیت روحانی در نظرسنجی ها به زیر 10 درصد رسیده بود، بخش عمده ای از متنقدان انقلابی، بر مبنای رعایت مصالح کشور، جانب مدارا و مراعات دولت را در پیش گرفتند.
♦️کسی که دولت را از سقوط نجات داد، رهبر حکیم انقلاب بود. و گرنه حتی مجلس دهم نیز که اکثریتش حامی دولت بود- پس از طرح 5 سؤال از رئیسجمهور و قانع نشدن از 4 پاسخ- تا مرز استیضاح روحانی پیش رفته بود.
🔹در کنار نصیحت ها و تذکرات دلسوزانه، حمایت هایی که رهبر انقلاب نسبت به دولت فعلی -چه در زمینه مسیرهای دشوار تامین کسری بودجه و چه حمایت های سیاسی و معنوی- انجام دادند، کم سابقه بوده است.
♦️در مقابل، حامی نمایانی که همزمان با بعثی ها و جعجع ها، تا مرز فشار برای استعفای دولت پیش رفتند، سابقه دارند. همان ها که از دولت خاتمی و مجلس ششم برای ایجاد حاکمیت دوگانه حمایت کردند؛ اما سر بزنگاه با شعار خروج از حاکمیت، دولتمردان و نمایندگان اصلاح طلب را برای استعفا تحت فشار گذاشتند.
🔹آیا در پس همه این تجربه ها، امثال روحانی عبرت کافی آموخته و دوست و دشمن واقعی را شناخته اند تا دیگر به دشمن و نفوذی های آن اعتماد نکنند؟ آیا به منطق حکیمانه مقتدای انقلاب بر می گردند تا در سال پایانی، صبوری نجیبانه مردم را جبران کنند؟
#محمد_ایمانی