🔴عیادت احمدینژاد از آیت الله مصباح یزدی تکذیب شد
♦️رئیس دفتر آیتالله مصباح با اشاره به انتشار برخی اخبار مبنی بر عیادت محمود احمدینژاد از آیتالله مصباح یزدی، این خبر را تکذیب کرد.
⚫️سخنان حجتالاسلام و المسلمین #سیدحمید_روحانی در تبیین سیره مبارزاتی مرحوم آیتالله مصباح یزدی
▫️آقای #مصباح از شاگردان ممتاز و مبارز حضرت امام بود که از آغاز نهضت مبارزه، امام را یاری کرد.
▪️امام خمینی(ره) به آیت الله مصباح یزدی که از شاگردان خوب ایشان بود، نگاه خاصی داشت.
▫️ آیت الله مصباح از ارکان اصلی #جامعه_مدرسین بوده و هستند و در تمام رخدادهای مبارزه نقش خود را به خوبی ایفا کردند
▪️ آیت الله مصباح بنا به بصیرتی که داشتند، حمایت ازسازمان مجاهدین(منافقین) را حرام می دانستند.
▫️برخی اسناد مهم درباره سابقه مبارزاتی آیت الله مصباح را بنده در اختیار دارم که در صورت لزوم آن را ارائه خواهم کرد؛ اسناد زیادی از ساواک وجود دارد که آقای مصباح چگونه به درایت و بصیرت خود علیه شاه مبارزه و امام را یاری می کرد.
▪️امضای آقای مصباح در ذیل اکثر بیانیه های علما علیه شاه وجود دارد و این اسناد بر کسی پوشیده نیست.(حجتالاسلام و المسلمین سیدحمید روحانی، روزنامه رسالت 27شهریور1393)
#آیتالله_مصباح
#ارتحال_علامه_مصباح
⭕️ رسانه صهیونیستی از امکان وقوع جنگ با حزب الله لبنان خبر داد
🔸 روزنامه عبری زبان «اسرائیل هیوم» روز جمعه به نقل از یک افسر بلند پایه رژیم صهیونیستی از امکان وقوع جنگ با جنبش حزب الله لبنان خبر داد.
🔸 به گزارش پایگاه خبری معا فلسطین، یک افسر بلند پایه ارتش رژیم صهیونیستی که نامش ذکر نشده است، در گفت و گو با روزنامه «اسرائیل هیوم» اظهار داشت: جبهه شمالی بیش از پیش به انفجار و تشدید تنش با حزبالله نزدیک شده است و این مهم هر لحظه ممکن است اتفاق بیفتد و جنگ میان دو طرف میتواند برای چند روز ادامه یابد.
"رادیو فردا" حتی پس از رحلت آیتالله مصباح یزدی هم دشمنی با او را بهطرز بچهگانهای ادامه داده و نوشته "روحانی تندرو درگذشت"
پی نوشت: خیلی از مواقع میتوان بر اساسِ طیفِ دشمنان، راه را پیدا کرد!
خدا "مطهری زمان" را بیامرزد.
✍ علی قلهکی
➕فقدان علامه مصباح ضایعه بزرگی است اما چرا ضدانقلاب و وادادههای داخلی حتی از نامشان هم عصبی میشوند؟!
این عقبه تئوریک نظام اسلامی به ویژه در ۳ دهه اخیر صدها هزار حامی عالم و مومن به انقلاب اسلامی تربیت کرد که امروز در لایههای مختلف کشور اثر گذارند..
راه آیتالله ادامه دارد...
#عمار_انقلاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آسمان عراق /ساعاتی قبل
رعب و وحشت بر تروریست های آمریکا حاکم شده است
واقعا مثل سگ ترسیده اند.....
🔳مصباح علم و بصیرت
🔻عمق خدمات و شخصیت علمی و معنوی آیتالله مصباح یزدی برای عموم مردم و حتی نخبگان ناشناخته است.
🔻این فقیه نظریه پرداز، در کنار تعلیم و مجاهدت در مکتب امام راحل، با ایجاد بخش آموزش موسسه در راه حق در دهه۵۰، خدمات علمی نو و برجستهای را ارائه کرد.
🔻در دهه دوم انقلاب، با توجه به نیاز شدید کشور به تولید علم در عرصه های مورد نیاز در حوزه علوم انسانی، موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی(ره) را بنیان نهاد.
🔻این موسسه با تولید آثار برجسته و تربیت پر تعداد عالمان، دانش پژوهان و اندیشمندان در حوزه های متنوع معارف دینی، اخلاق، فلسفه، سیاست، اقتصاد، روانشناسی، حقوق، تاریخ و ... واقعا خدمات بی نظیری را جامعه اسلامی تقدیم کرد.
🔻حملات سنگین و بی وقفه جبهه ضد انقلاب و معاندین به این سنگربان سترگ معارف دینی و انقلابی تنها به جرم استقامت، اخلاص، روشنگری و فداکاریش در مسیر ولایت و رهبری، هرگز نتوانست لحظهای او را در پیمودن این راه سخت ولی پر برکت دچار تردید کند.
🔻جالب اینجاست که برخی از مخالفان و تخریب گران ایشان، به مقام علمی این عالم مجاهد معترف بودند و از سفره پر برکت دانش ایشان استفاده میکردند!
🔻در آینده ابعادی از اخلاص عجیب و علم و دانش و فداکاری او روشن خواهد شد که تحیر و افسوس بسیاری را به دنبال خواهد داشت.
🔻مناظره ها، پاسخگویی به شبهات، درسهای اخلاق، بیانات روشنگرانه در دفاع از انقلاب و رهبری و ایستادگی او در برابر انحرافات هرگز از یادها نخواهد رفت.
✍حمیدرضا ابراهیمی
💢 آیا قهر مدعيان اصلاحات از انتخابات، موجب كاهش مشاركت ميشود؟
✍ قاسم روانبخش
🔹 قسمت اول
اين روزها سردمداران مدعيان اصلاحات در سايتها و كانالهاي خودشان تهديد مي كنند كه اگر شوراي نگهبان در انتخابات رياست جمهوري، عناصر اصلي ما را از گردونه رقابت حذف كند از انتخابات خداحافظي كرده، زنگ تحريم انتخابات خاموش را به صدا در خواهيم آورد. آن ها اين گونه وانمود مي كنند كه نظام در انتخابات 1400 با مشاركت حداقلي مواجه خواهد شد و اين كاهش مشاركت، معلول قهر آن هاست. چنان كه در انتخابات مجلس در سال 98 كه اين جريان از رقابت هاي انتخاباتي كنار گذاشته شد، مشاركت كاهشي شد و به پايين ترين ميزان مشاركت در ده دوره انتخابات مجلس(42درصد)رسيد. پيش بيني آن ها در اين دوره از انتخابات رياست جمهوري، نيز به مراتب كمتر از 42درصد است. برخي از آن ها تهديد ديگري نيز در ادامه مطرح مي كنند كه در صورت كاهش مشاركت، ايران با چالش هاي امنيتي نيز مواجه خواهد شد.
درباره ادعاهاي فوق چند نكته به نظر مي رسد:
1. مقايسه انتخابات مجلس شوراي اسلامي با انتخابات رياست جمهوري و حتي انتخابات شوراها(زماني كه جداگانه برگزار مي شد) اشتباه است. در انتخابات رياست جمهوري در هيچ دوره اي چنين نبوده است كه اصلاح طلبان از انتخابات قهر كرده باشند بلكه همواره در انتخابات حضور داشته و در اكثر ان ها هم پيروزي از آن خود كرده اند. در دوره هاشمي رفسنجاني و دو دوره خاتمي و دو دوره روحاني مواضع ان ها مشخص بوده و از اين نامزدها طرفداري كرده اند. تنها در انتخابات نهم و دهم بود كه به مخالفت با احمدي نژاد برخاستند و در انتخابات 88 نيز به رغم شكست سنگين، فتنه انگيزي كردند. آمار مشاركت مردم درانتخابت ده دوره نشان مي دهد كه غالب روساي جمهوري در دور دومشان از اراي كمتري برخوردار شده اند. بالاترين امار مشاركت مربوط به دور سوم كه به رياست جمهوري آيت ا... خامنه اي انجاميد 74درصد و دور هفتم رياست جمهوري خاتمي 79 درصد و دور دهم رياست جمهوري محمود احمدي نِژاد 85 درصد بوده است در بقيه موارد، آمار ها مشاركت بين 50 در صد تا 65 درصد را نشان مي دهد.
2. مشاركت سياسي مردم در انتخابات مجلس، در ده دوره يعني از مجلس اول تا مجلس دهم از 52 درصد تا 71 درصد بوده است جدول ذيل نشان مي دهد كه ميانگين مشاركت مردم در انتخابات مجلس شوراي اسلامي 62 در صد بوده است و بالا رفتن يا پايين آمدن درصدي در برخي انتخابات معلول برخي شاخص ها و شرايط خاص سياسي اجتماعي و اقتصادي بوده، و قهر و آشتي برخي جريانات سياسي در آن، تاثير چنداني نداشته است. به عنوان نمونه مي توان به انتخابات مجلس هفتم اشاره كرد كه اصلاح طلبان با تحصن در مجلس به دنبال تحريم انتخابات بر آمدند و با استعفاهاي دسته جمعي استانداران، به دنبال تعويق ياحذف انتخابات بر آمدند كه با موضع گيري قاطع مقام معظم رهبري مواجه شده مجبور به برگزاري انتخابات شدند. از اين انتخابات برغم تحريم اين جريان سياسي مشاركت 51درصدي رقم خورد كه نسبت به مشاركت در مجلس ششم(67درصد) كه اوج فعاليت اصلاح طلبان بوده است تنها 16درصد كاهش را نشان مي دهد. كه در صورت پذيرش اين كه قهر جريان اصلاح طلبي به عنوان تنها شاخص كاهش مشاركت، مي توان گفت پايگاه اجتماعي مدعيان اصلاحات در كشور 16درصد است. البته گذر زمان اين ميزان محبوبيت آنها را كاهش داد زيرا زماني كه در انتخابات مجلس نهم(سال1390) همين جماعت انتخابات را تحريم كردند مشاركت سياسي از 55 درصد مجلس هشتم با ۸درصد رشد به ۶۴درصد رسيد. در انتخابات مجلس نهم، رقابت جدي ميان دو جريان جبهه پايداري انقلاي اسلامي و جبهه متحد اصولگرايان بر قرار شد و اصلاح طلبان به گوشه عزلت خزيدند.اين آمار نشان مي دهد كه جريان اصلاحات در گذر زمان پايگاه اجتماعي خودش را از دست داده است به طوري كه قهر آن ها از صندوق آراء، نه تنها موجب كاهش مشاركت نشده بلكه افزايش 8 درصدي نيز به دنبال داشته است.نمونه ديگري كه مي توان بر اين مدعا شاهد آورد كاهش مشاركت مردم در انتخابات شوراها بود كه در انتخابات اول شوراها مردم با 64 درصد شركت كردند ولي در انتخابات دوم شوراها برغم حضور چشمگير اصلاح طلبان و حتي ليست جداگانه نهضت آزادي49 درصد مردم در انتخابات شركت كردند و مردم تهران تنها 22 درصد به پاي صندوق هاي راي آمدند و ليست نهضت آزادي تنها 2 درصد آرا را به خود جلب كرد اين درحالي بود كه نظارت بر انتخابات دور دوم به عهده نمايندگان مجلس ششم بود كه گفته بودند«ما تنها وابستگان به كومله، دمكرات و منافقين آن هم در صورت ارائه اسناد جديد از سوي وزارت اطلاعات را رد صلاحيت كرديم».
👈 ادامه دارد