🔴به استناد قانون اساسی آمریکا هرکسی دست به شورش علیه کشور بزند از تمام سمتهای لشکری و کشوری محروم خواهد شد و مخالفان ترامپ بر این اساس میخواهند وی را از آینده سیاسی آمریکا حذف کنند.
اگر این قانون درباره عوامل فتنه ۸۸ اجرا می شد چند نفر از مدیران فعلی از سمت خود برکنار می شدند؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اگر واکسن خارجی بزنید، قدتان بلند میشود و بوی بد دهانتان از بین میرود!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مایکل مالوف، مقام سابق پنتاگون در گفتگو با راشاتودی: ایرانیها توانایی هدف قرار دادن پایگاه های آمریکایی در منطقه را دارد
🔻اعزام بمبافکنهای بی ۵۲؛ تحریک نظامی یا رویهای عادی!؟
تحرکات نظامی اخیر آمریکا در منطقه غرب آسیا از جمله اعزام بمبافکنهای استراتژیک بی ۵۲ را چندان نمیتوان بیارتباط با تحولات داخلی آمریکا دانست. در این گزارش تلاش شده ضمن مرور آخرین تحولات نظامی در منطقه غرب آسیا، رویکرد سیاسی و نظامی آمریکا نسبت به ج.ا.ایران به ویژه در چند روز باقیمانده از دوره ریاست جمهوری ترامپ مورد بررسی قرار گیرد.
بمبافکنهای بی ۵۲ در زمره بمبافکنهای استراتژیک و با مداومت پروازی بالا محسوب میشوند که از توانایی حمل تعداد قابل توجهی موشک و بمب برخوردار هستند که این بمبافکن را به یک زرادخانه متحرک هوایی مبدل کرده است اما این بسترهای عملیاتی از نقاط ضعف اساسی نیز برخوردار هستند با این توضیح که از قدرت مانور بسیار پایینی برخوردار بوده و امکان شناسایی و رهگیری آنها حتی توسط سامانههای پدافند هوایی متوسط و ضعیف نیز وجود دارد.
آمریکا پیش از این نیز به منظور حفظ توازن نظامی (Military Balance) و یا نمایش قدرت (Power Projection) نسبت به اعزام بمبافکنهای استراتژیک خود به مناطق مختلف دنیا اقدام کرده و این فرایند موضوع جدید و نگرانکنندهای نیست.
به عنوان نمونه نیروی هوایی آمریکا پیش از این و بعد از ترور ناجوانمردانه شهید سلیمانی در عراق در ابتدا تعداد ۶ فروند بمبافکن بی ۵۲ را در ابتدا به پایگاه هوایی "العدید" قطر و به دلیل آسیبپذیریهای زیاد این پایگاه در برابر حملات تلافیجویانه ایران به پایگاه هوایی "دیگو گارسیا" در اقیانوس هند اعزام کرد و با فروکش کردن حساسیتها و بعد از گذشت حدود ۶ ماه، این بمبافکنها را از پایگاه ذکر شده، خارج کرد.
شایان ذکر است، اعزام بمبافکنهای استراتژیک صرفاً به منطقه غرب آسیا محدود نشده و جالبتر اینکه این اقدام صرفاً توسط بمبافکنهای بی ۵۲ انجام نمیشود؛ به عنوان نمونه آمریکا بعد از خروج بمبافکنهای بی ۵۲ از منطقه غرب آسیا، برای مدت کوتاهی نسبت به اعزام بمبافکنهای بی ۱ به پایگاه هوایی "الخرج" عربستان اقدام کرد و اکنون رویه به این صورت است که بمبافکنهای استراتژیک از پایگاههای مادر به مناطق هدف اعزام شده و در همان روز به پایگاههای مادر در آمریکا باز میگردند که این موضوع بیانگر تغییر رویکرد تاکتیکی و عملیاتی نیروی هوایی آمریکا محسوب میشود؛ شاید اصلیترین دلیل این تغییر رویکرد را بتوان فرسوده بودن ناوگان بمبافکنهای آمریکایی به ویژه بمبافکنهای بی ۵۲ و هزینههای گزاف حفظ، تعمیر و نگهداری و نبود امکانات لازم برای این اقدام در پایگاههای فرامنطقهای آمریکا دانست.
از طرفی، اعزام بمبافکنهای بی ۵۲ به منطقه غرب آسیا و صرفاً با هدف تحریک ج.ا.ایران انجام نمیشود بلکه این ماموریت به طور همزمان از پایگاههای آمریکایی به مناطق دیگرِ دنیا از جمله دریای سیاه با هدف روسیه و یا شرق آسیا با هدف تقابل با چین و کره شمالی نیز انجام میشود؛ بهطوریکه در روزهای اخیر در گزارشها شاهد بودیم جنگندههای روسیه، بمبافکنهای آمریکایی را روی دریای سیاه رهگیری کردند.
از سوی دیگر، انتخابات اخیر آمریکا و روی کار آمدن یک دولت دموکرات میتواند نقطه عطفی در تغییر رویکرد سیاسی_نظامی آمریکا در قبال ج.ا.ایران محسوب شود.
ترامپ پیشینه اجرای تصمیمهای عجولانه، غیرکارشناسی و غیرارزیابی شده را در سابقه خود دارد؛ او در طول دوره چهار ساله ریاست جمهوری خود از افراد نه چندان خوشنام در کابینه دولت و یا در راس فرماندهی نیروهای نظامی استفاده کرده و به منظور اجرایی کردن سیاستهای خود به طور مداوم نسبت به تغییر این افراد نیز اقدام میکرد. این در حالیست که به نظر میرسد دولت دموکرات آمریکا که پیروز انتخابات اخیر شده از منظر نظامی رویکردی منعطفتر داشته و همانند دولت باراک اوباما با اعمال سیاستهای نرم –مذاکره و اعمال تحریمهای اقتصادی- به تقابل با ج.اایران بپردازد.
ترامپ با توجه به ویژگیهای اخلاقی خاصی که دارد تاکنون نتیجه انتخابات را به طور صریح نپذیرفته و این احتمال وجود دارد که تا آخرین روز استقرار خود در کاخ سفید (۲۰ ژانویه) به اقدامی دست بزند که این اقدام برای دولت آینده آمریکا هزینه ایجاد کند؛ یکی از این اقدامات که چندان نیز دور از ذهن نیست حمله گسترده یا محدود به ایران و یا منافع ج.ا.ایران در منطقه است. در واقع ترامپ با این اقدام میتواند مانع از ورود دولت بایدن به از سرگیری مذاکره با ج.ا.ایران شده و در عین حال هزینه یک جنگ گسترده را به دولت بایدن تحمیل کند و از طرفی موجب رضایت و خرسندی لابی صهیونیستی و سعودی شده و حمایت لابیهای مذکور را برای دورههای بعدی ریاست جمهوری نسبت به خود جلب کند.
✍علی شحنهزادگان
🔻 برنامه آشوب هواداران ترامپ برای برهم زدن مراسم تحلیف بایدن
کانال خبری ان.بی.سی نیوز گزارش داد:
🔸تندروهای هوادار ترامپ در حال استفاده از کانالهای رمزگذاری شده برای فراخوانی به منظور ایجاد خشونت علیه مقامات دولتی در مراسم تحلیف بایدن هستند.
🔸این در حالی است که دفتر تحقیقات فدرال آمریکا (اف.بی.آی) نیز در خصوص حمله هفته گذشته به ساختمان کنگره اعلام کرد، هشداری یک روز قبل در خصوص اینکه افراد تندرو قصد انجام اقدامات خشونتآمیز را دارند، منتشر شده بود.
🔹وزارت خزانهداری آمریکا اسامی ۲ فرد و ۱۶ نهاد ایرانی را به فهرست «اتباع و افراد خاص تحریمشده» (SDN) این وزارتخانه اضافه کرد.
🔹آستان قدس رضوی و مؤسسه دانش بنیان برکت از جمله نهادهایی هستند که در این فهرست قرار گرفتهاند.
اسامی ۱۶ نهاد ایرانی که در فهرست تحریمها قرار گرفتهاند
🔹شرکت تولید نیروی برق آبادان
🔹 آستان قدس رضوی
🔹 موسسه دانش بنیان برکت
🔹شرکت کمباین سازی ایران
🔹شرکت گسترش الکترونیک مبین ایران
🔹موسسه حسابرسی مفید راهبر
🔹شرکت مسکن و عمران قدس رضوی
🔹شرکت معادن قدس رضوی
🔹شرکت کارگزاری بورس اوراق بهادار رضوی
🔹سازمان اقتصادی رضوی
🔹 شرکت کاشی سنتی قدس رضوی
🔹سازمان اقتصادی رضوی
🔹شرکت فناوری اطلاعات و ارتباطات رضوی
🔹شرکت توسعه نفت و گاز رضوی
🔹شرکت مدیریت زنجیره تامین رضوی
🔹شرکت شهاب خودرو و شرکت توسعه حفاری
﷽؛
مادر آمریکایی در لایو نمیتونه جلوی سرازیر شدن اشکهاش رو بگیره بخاطر اینکه با وجود کار تمام وقت ، توان خرید انسولین برای پسرش رو نداره قیمت هر ویال انسولین در آمریکا بیش از۳۴۰ دلاره که ده برابر بیشتر از کشور همسایه یعنی کاناداست.
همزمان مزدوران فارسی زبان آمریکا از خریدهای آنچنانی و زندگی نرمال مینویسن
آخرین قیمت انسولین حدود 340 دلاره که نسبت به بیست سال پیش 18 برابر شده
نکته اینکه هدف از انتشار اینگونه مطالب نشان دادن واقعیات زندگی در غرب است نه گل و بلبل نشان دادن وضعیت داخلی که مشکل زیاد هم داریم.
⭕ رد برگزاری جلسه اضطراری برای استیضاح ترامپ توسط مک کانل، رهبر جمهوریخواهان سنا
🔸 سیانان به نقل از یک منبع آگاه:
🔹️میچ مک کانل، رئیس اکثریت سنا تا زمانی که مجلس علنی استیضاح ترامپ را اعلام نکند صحبت عمومی نخواهد داشت.
🔸️جیم جوردن:
🔹️ دموکراتها همواره قصد لغو کردن رئیس جمهوری ترامپ را داشتند و این به یک وسواس برای آنها تبدیل شده است.
🔸️میچ مک کانل، رئیس اکثریت سنا جلسه اضطراری برای استیضاح ترامپ را رد کرده و آن را به بعد از قطعی شدن ریاست جمهوری بایدن موکول کرده است.
⭕ آغاز عملیات شناسایی ضاربان رئیس سابق سازمان محیط زیست دماوند
🔸️محمدتقی تقیزاده، دادستان شهرستان دماوند:
🔹️ساعت ۲۱ روز گذشته پس از وصول خبر به قتل رسیدن رئیس سابق محیط زیست شهرستان دماوند بلافاصله با عوامل نیروی انتظامی و اطلاعاتی در محل حاضر شدیم.
🔹️در اثر شلیک گلوله توسط مهاجمان آقای عباس میرزا کریمی به دلیل شدت جراحات وارده جان خود را از دست داد.
🔹️بر اساس تحقیقات به عمل آمده، به سمت خودرو شلیک شده است و پرسنل آگاهی تحقیقات خود را در این رابطه انجام داده اند و عملیات جهت شناسایی ضاربان آغاز شده است.
🔹️دستورات لازم در این خصوص صادر شده است.
🔹️تاکنون افرادی شناسایی نشده اند، اما مضنونی برای دستگاه قضا وجود دارد.
🔹️ اطلاعاتی مبنی بر اینکه آیا مظنونین، متعلق به گروه یا گروههای خاصی باشند در دست نیست.
🔹️مظنونین از گروههای مختلفی هستند و امیدواریم که در اسرع وقت شناسایی ضاربان و مجازات آنها توسط دستگاه قضا انجام شود.
🔻آمریکا تولیدکننده واکسن ایرانی کرونا را تحریم کرد
🔹وزارت خزانهداری آمریکا روز چهارشنبه، محمد مخبر رئیس ستاد اجرایی فرمان امام و شرکتهای زیرمجموعه این ستاد را تحت تحریم قرار داد.
🔹گفتنی است یکی از زیرمجموعههای ستاد اجرایی فرمان امام، گروه دارویی برکت است که علاوه بر تولید دارو در زمینه ساخت نخستین واکسن ایرانی کرونا به نام "کوو ایران برکت" نیز فعالیت میکند و موفقیتهای خوبی را در این راه کسب کرده است.
میدونستید فرار مالیاتی پزشکان شش هزار و هفتصد میلیارد تومانه؟؟
میدونستید فقط 270 میلیارد پرداخت کردند؟؟
میدونستید یه شارژ 2 تومانی میخری یه درصدیش بهش مالیات میخوره؟؟
میدونستید خیلی زشته این حجم از فرار مالیاتی پزشکان که قشر تحصیل کرده ی جامعه ؟؟؟؟
🔴یک سوال از قالیباف
🔹دولت روحانی در خیلی از بخشها ضعفِ جدی دارد، ولی بخش اقتصادی آن فاجعهبار هست.
۱۰۲ نماینده مجلس تصمیم به استیضاح وزیر اقتصاد بابت سقوط آزاد بورس، تورم هولناک و واگذاری هفت تپه گرفته است.
چرا رئیس مجلس استیضاح آن را اعلام وصول نمیکند؟! پای تفاهمِ نانوشتهای با دولت در میان است؟!
✍علی قلهکی
🔴 اینستاگرام داره یکییکی پیجهای #انقلابی رو از پلتفرم خودش حذف میکنه ، نبردی نابرابر که به لطف عدم تحقق #شبکه_ملی_اطلاعات در جریانه و احتمالا تا #انتخابات_۱۴۰۰ به اوج خودش خواهد رسید
⭕️ بازی هاشمی ها پایان ندارد😐
این بار نامه یاسر هاشمی به خواهرش فائزه:
🔹حرفهای تو آتش تخریبی سابق را زنده کرد و حرفهای آن امامجمعه، آتش در نیزار اعتقادات مردم و باورهای جوانان بود
🔹وقتی تصمیم سازان و تصمیم گیران، چشم از حقایق تلخ بستند و دل به شیرینی خرافات بستند، مردم از سر ناچاری چشمبهراه بیگانگان نشستند
🔹کیست که ایرانی اصیل و مسلمان واقعی باشد و از بلایایی که در سایه قدیس سازیها بر سر اسلام و ایران آمده، دل پرخونی نداشته باشد؟!
🔹شگفتا که موحدین راستین و دوستداران ایران، بیآنکه چشم به ناجی بیگانه بدوزند، یک آرزوی واحد و تلاش برای برآورده شدن آن آرمان داشتند و دارند که همانا آگاهی مردم است .
🚨 حتی با بازگشت آمریکا به برجام، ۱۵۰۰ تحریم باقی میماند
دکتر جلیلی در گفتگو با Khamenei_ir:(بخش اول)
🔹خوشبینانه فرض میکنیم که رئیس جمهور منتخب آمریکا اعلام کند میخواهد به برجام بازگردد؛ این بازگشت بدون رفع تحریمها چه فایدهای خواهد داشت؟
🔹از زمان خروج ترامپ از برجام تاکنون، ۲۷۱ شخصیت و ۲۵۹ نهاد، ۳۳ هواپیما و ۱۱ کشتی ایرانی را تحریم کردهاند؛ در کنار این میزان تحریم، ۳۸ شخصیت و ۱۳۹ نهاد خارجی که با ایران همکاری و رابطه اقتصادی داشته اند را نیز تحریم کردهاند. این ۷۵۱ تحریم علاوه بر ۸۰۲ تحریمی است که پیش از برجام وضع شده و قرار بود با برجام به اصطلاح لغو شوند.
🔹وقتی از ۲۵۹ نهاد ایرانی مورد تحریم سخن میگوییم،تنها یکی از آن ها بانک مرکزی است و این یعنی تمام سیستم مالی کشور تحت تحریم است. بسیاری از بانک های مثل بانکهای ملی، ملت، پارسیان، آینده، تجارت، توسعه صادرات و ... نیز از جمله مواردی است که در دوره ترامپ تحریم شدهاند.
🔹مشخصا دو تحریم مهمی که وجود دارد یکی تحریم بانکی و دیگری تحریم نفت است. در دو فرمان اجرایی دیگر همهی نهاد های اقتصادی ایران و حتی شرکتهای فعال بخش خصوصی در صنایع فلزی، فولاد، معدن، عمران و نساجی را نیز تحریم کردهاند.
🔹نکته مهم اینجاست که آمریکاییها این تحریم ها را در قالب دستور های اجرایی جدید وضع کردند و علاوه بر برچسب هستهای، شناسههای دیگری نظیر تروریسم، حقوق بشر و .. را نیز به این تحریم ها چسباندهاند.
🔹یعنی این تحریم ها خارج از موضوع هستهای بازتعریف شدهاند و اگر بایدن هم به برجام بازگردد به شما خواهد گفت برای رفع این ۱۵۰۰ تحریم بیایید و بر سر موضوعات دیگر مذاکره کنید.
🔹سناریو آنها این است که شما را وارد مسیری تاریک و بی انتها بکنند، از شما امتیاز بگیرند و تعهدات خود را همانند برجام ناتمام و نسیه بگذارند.
⚠️ اینکه رهبرانقلاب فرمودهاند بازگشت آمریکا به برجام ضرر هم دارد بخاطر این ملاحظات کارشناسی بود.
تا امروز هر چه قرارگاه خاتم انجام داده، علی برکت الله ش رو جناب شیختان بر زبان رانده و مدال را در جیب کابینه ی فرتوتش گذاشته!
ناز شصتش!
مسئله دکتر #سعید_محمد نیست، مسئله قرارگاه است که باید حسابش را با ابَر پیمانکارانش تسویه کند. شیختان بدهی اش را نقد بپردازد، اموالش ارزانی خودش.
.
دعوت دانشگاهیان برای حضور رئیسی در انتخابات ۱۴۰۰
کانون دانشگاهیان ایران طی بیانیهای از احزاب و تشکلهای اصولگرا خواست از دعوت این تشکل دانشگاهی برای حضور سید ابراهیم رئیسی در انتخابات ۱۴۰۰ حمایت کنند.
در بخشهایی از این بیانیه آمده است: «بر اساس قانون اساسی، قوه مجریه وظایف و اختیارات گستردهای دارد به گونهای که یک رئیس جمهور شایسته با دولتی کنشگر و انقلابی می تواند در تمامی شئون جامعه اثرگذار باشد و خدمات گسترده و صادقانهای به مردم ارائه دهد و در جهت پیشرفت، آبادی، عزت و اقتدار کشور گامهای بلندی بردارد. بر این اساس در شرایط تحریم و تهدید خارجی و معضلات انباشته شده داخلی، عقل سلیم حکم می کند منتخب ۱۴۰۰، نگرش، منش، مدیریت و روحیهای چون سردار دلها شهید حاج قاسم سلیمانی داشته باشد و مرد میدان مبارزه با کمبودها، فقر، فساد و تبعیض، حمایت از محرومان، رونقبخش کسب و کار، تولید و اشتغال و رشد علمی و فناوری کشور باشد، و خود وارسته و منزه از هر شائبه و شبههای در امور مالی و غیر آن باشد تا مردم دچار سردرگمی نشوند و با امید به "فردایی بهتر" با طیب خاطر در انتخابات شرکت و به او رای دهند.»
🔴بازداشت ۲ شهردار تهران
🔹یکمنبع مطلع در شهرداری تهران خبر از دستگیری شهرداران مناطق ۲ و ۸ را داد.
🔹مهناز استقامتی شهردار منطقه ۲ و رحمانی شهردار منطقه ۸ بازداشت شدند.
#سرطان_اصلاحات
🔴تعامل گسترده و سازنده با سایر کشورهای جهان، تحریمها را بیاثر میکند
دکتر جلیلی در گفتگو با @khamenei_ir :
🔹چهار سال پیش که کلینتون و ترامپ رقیب یکدیگر بودند، درباره ایران چه گفتند؟ کلینتون میگفت «تحریم فلجکننده» و ترامپ میگفت «فشار حداکثری». در دنیایی که به صراحت و با وقاحت تمام درباره یک ملت اینگونه سخن میگویند، آن میتوان بر سر توان موشکی مذاکره کرد؟
🔹وقتی در جنگ تحمیلی مردم ما بمباران میشدند، چه کسی به کمک ما آمد؟ یا امروز که مردم یمن تحت شدیدترین شرایط جنگی هستند، کدام نهاد بینالمللی به کمک آنها رفته است؟ نمیتوان امنیت مردم و کشوری که رسما با آن دشمنی میکنند را نادیده گرفت و بر سر حقوقی چون توان دفاعی آن مذاکره کرد.
🔹حذف گزینهی نظامی از روی میز دشمن، مرهون مقاومت در دفاع مقدس و تقویت بنیه دفاعی کشور است. امروز نیز او اهرم تحریمها را در دست گرفته و متقابلا راهکار صحیح برای حذف گزینهی جنگ اقتصادی، بی اثر کردن تحریم هاست.
🔹تحریمهای به اصطلاح فلجکننده در زمان اوباما و کلینتون پایهگذاری شد؛ تحریم های ثانویه نیز همینطور. همین تیمی که امروز با بایدن کار میکنند، اینها معمار تحریمها علیه ایران بودند.
🔹یکی از راه های مهم بی اثر کردن تحریم تعامل سازنده و گسترده است. آمریکا در شرایط فعلی فعال ما یشاء نیست. رئیس شورای وزارت خارجه آمریکا می گوید دوران پسا آمریکا شروع شده و به قول شهید سلیمانی، آمریکا بسیار ضعیف تر از آن چیزی است که خودش را نشان می دهد.
🔹برخی معتقدند وقتی در درون کشور حرف از مقاومت زده میشود، معنایش این است که ما نباید با دنیا ارتباط داشته باشیم؛ این حرف غلطی است. چه کسی از مقاومت منظورش این است که نباید با دنیا ارتباط داشته باشیم؟!
🔹ما در همسایگی مان، پانزده کشور داریم که حجم وارداتشان حدود هزار میلیارد دلار است. این بازار مهیا و فراهم است و همچنین اکثر این کشور ها نیازمند بسیاری از تولیدات ما هستند.
🔹سال ۹۴ رئیس جمهور چین به ایران می آید و بیان می کند من آماده ام با شما روابط راهبردی داشته باشم؛ خب این یک فرصت سازنده برای شماست. ما اگر همین فرصت را استفاده می کردیم، طرف مقابل در محاسباتش تجدید نظر می کرد.
🔹علت مواضع اخیر رهبری در اینجا روشن میشود که تیم مذکور مجددا میخواهد بر سر کار بیاید و قصد دارد تا آن فشار حداکثری را به فشار هوشمند تبدیل کند. با فرض اینکه به برجام نیز بازگردند، هنوز مسئله این است که با بازگشت آمریکا به برجام کدام تحریم قرار است رفع شود؟