🔴تلنگری به جبهه انقلابی و تخریبگران عرصه فضای مجازی
⏪جوانان و لیدرهای بی تجربه و بی کارنامه آنها میتوانند اما جوانان نخبه ما نمیتوانند
چرا حسن خمینی و علی مطهری بدون هیچ کارنامه خاص و موفقی و صرفا به دلیل ارتباط نَسَبی با امام خمینی (ره) و شهید مطهری از طرف اصلاحطلبان برای ریاست جمهوری مطرح میشوند و احدی از رسانه ها و چهره های اصلاحطلبان متعرض آنها نمیشوند و به راحتی برای ریاست جمهوری عرض اندام کنند و کسی هم با آنها کاری ندارد .
اما جوانان و متخصصان نخبه انقلابی مانند #دکتر_سعید_محمد و #دکترعبدالملکی و...... که متخصص حوزه های اقتصاد و عمران هستند و باانگیزه و باتجربه هستند و کارنامه های بزرگی در خدمت به مردم دارند کاندیدا نشوند؟
⭕️فرانسه: اروپا آماده اعمال تحریم علیه نهادهای ایرانی است
وزارت خارجه فرانسه :
🔻اتحادیه اروپا آماده است تا تحریمهایی را علیه نهادها و شخصیتهای نقض کننده حقوق بشر در ایران وضع کند.
🔻نسبت به شرایط حقوق بشر در ایران به ویژه در زمینه آزادی بیان نگرانیم.
.
♻️ چرا لوایح FATF باید به مجلس برگردد
🔰 حمید رسایی: در روزهای اخیر برخی از نمایندگان مجلس به درستی موضوع بازگرداندن لوایح FATF از مجمع تشخیص مصلحت نظام به مجلس را مطرح کردهاند؛ پیشنهادی که آقای قالیباف با ارسال یک نامه به مجمع میتواند آن را محقق کند بویژه که تاکنون در مجمع تشخیص درباره لوایح FATF تصمیمی اتخاذ نشده است.
پس از طرح این موضوع، برخی از اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام به تکاپو افتادند و این درخواست را غیر قانونی دانستهاند! از جمله آقای مجید انصاری، در این باره گفتهاند:
«از لحاظ حقوقی به هیچ وجه امکان برگرداندن این لوایح به مجلس وجود ندارد. فرآیند مجلس به طور کلی طی شده و تمام شده است. مثلا در مورد طرحها و لوایحی که در اواخر دوره یک مجلس تصویب میشود و برای اظهارنظر به شورای نگهبان میرود، مجلس نمیتواند بگوید که اگر شورای نگهبان اظهار نظر نکرد، اینها را برگردانید ما میخواهیم اصلاح کنیم.»
در پاسخ به استدلال آقای انصاری باید گفت که دقیقا به همین دلیل که فرایند بررسی و تصمیمگیری مجلس درباره لوایح FATF به صورت کامل طی نشده است، مجلس فعلی حق دارد استرداد این لوایح را مطالبه کند.
موضوع از این قرار است که شورای نگهبان در تاریخ ۱۸ مهرماه سال ۹۷ دو لایحه CFT و پالرمو را به دلیل رفع نشدن ایرادات هیات عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام در خصوص «مغایرت با سیاستهای کلی نظام» عینا به مجلس بازگرداند تا این ایرادات برطرف شده و مجددا به شورا ارائه شود، اما رئیس مجلس یک روز بعد از این تاریخ، دو لایحه مذکور را با عنوان «اصرار مجلس» برای تعیین تکلیف به مجمع تشخیص مصلحت نظام فرستاد.
پس از این اقدام غیرقانونی علی لاریجانی، جمعی از نمایندگان مجلس دهم طی نامهای به رئیس و اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام نوشتند:
«اقدام اخیر ریاست مجلس شورای اسلامی در ارسال لایحه اصلاح قانون مبارزه با پولشویی و لایحه الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به کنوانسیون سازمان ملل متحد برای مبارزه با جرائم سازمانیافته فراملی (موسوم به پالرمو)، مغایر اصل ۱۱۲ قانون اساسی، ماده ۲۰۲ قانون آئیننامه داخلی مجلس و نیز ماده ۲۵ آئیننامه داخلی مجمع تشخیص مصلحت نظام بوده و بدعتی است که ضمن لطمه به اعتبار مجلس شورای اسلامی تصمیمات فردی را جایگزین تصمیمات جمعی نمایندگان ملت می کند.
بر اساس اصل ۱۱۲ قانون اساسی و ماده ۲۰۲ قانون آئیننامه داخلی مجلس، پس از آنکه شورای نگهبان اصلاحات به عمل آمده در مصوبه مجلس را رافع ایرادات این شورا تشخیص ندهد، مصوبه باید مجدداً در کمیسیون مربوطه و نیز صحن علنی مجلس طرح گردد و در صورتی که نمایندگان مجلس بر مصوبه خود از باب مصلحت اصرار نمایند، موضوع جهت تعیین تکلیف به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارسال میگردد.
بنابراین رئیس مجلس نمیتواند برخلاف قانون و به نیابت از کمیسیون ذیربط و صحن علنی مجلس به تنهایی بر مصوبه قبلی مجلس اصرار نماید.
علاوه برآن ریاست مجلس در نامه ارسالی خود به مجمع، به مصوبه مورخ ۹۷/۷/۳ مجلس استناد کرده است که اولاً این مصوبه، در راستای اِعمال اصلاحات مورد نظر شورای نگهبان – نه اصرار جهت ارجاع به مجمع تشخیص – بوده است ثانیاً تاریخ آن مقدم بر اظهارنظر مورخ ۹۷/۷/۱۸ شورای نگهبان میباشد و علیالاصول نمیتواند تأمینکننده تشریفات قانونیِ ارسال به مجمع به حساب آید.»
در همان ایام، مطالبه این نمایندگان از علی لاریجانی ارجاع لوایح مربوطه و طی تشریفات قانونی در مجلس بود، مطالبهای که البته عبور لاریجانی از آن بدیهی بود. اما حالا که مجلس، مجلس انقلابی است و علی لاریجانی بر کرسی ریاست تکیه نداده، چرا نباید رییس مجلس فعلی، اجرای قانون را مطالبه کند؟
#حمید_رسایی
🔺رستم قاسمی وزیر سابق نفت: «دولت برای #فروش_نفت دست به دامن افرادی شده که در گذشته به آنها برچسب #کاسب_تحریم میزد»
طبق عملکرد ۱۱ ماهه بودجه ۹۹، خودِ دولت امسال کمتر از ۱۰ کشتی نفت فروخته...
پالایشگاه ساختن که هیچی، خامفروشی نفت هم بلد نیستن این به اصطلاح ژنرالها :)
💬احسان حسینی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸فرمانده نیروی هوافضای سپاه: از ابتدای پیروزی انقلاب تا به امروز، افرادی که غربگرا و سکولار بودند، دوزار برای مملکت خاصیت نداشتند، منبعد هم نخواهند داشت. باید تلاش کنند تا افراد انقلابی بیایند بالا، این دیگر رک و راست و شفاف، غیر از این نمی شود.
🔹حاجیزاده در ادامه میگوید: کسی که کوچک ترین زاویه ای با ولایت فقیه دارد از نظر ملت حزب الله مردود است، کسی نباید اینها را تایید بکند، اینها را ان شا الله باید مراقبت کنیم.
6.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️اعتراف تلخ و دیرهنگام دکتر مردانی عضو ستاد کرونا به عدم انتقال ويروس از سطوح، دستها و غذا😳
📍خوشبحال کسانی که در یک سال گذشته اعصاب و روان خود را بدست چرندیات غربزدهها ندادند و بدور از هرگونه ترسی از زندگی لذت بردند✌️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ایران به جمع 5 کشور صاحب فناوری هایتک مرغ لاین دست یافت.
🔸 محمدرضا اسکندری رئیس سازمان اقتصادی کوثر: در کنار این طرح 18 طرح دیگر در راستای خودکفایی کشور در کرمانشاه افتتاح شد.
🔴تیتر خبرگزاری بلومبرگ: رئیس غول مهندسی سپاه به ریاست جمهوری ایران چشم دوخته است.
🔹العربیه انگلیسی: سعید محمد، رئیس بزرگترین شرکت تجاری سپاه، برای ریاست جمهوری نامزد می شود. تیتر شرق الاوسط انگلیسی: استعفای رئیس اقتصادی سپاه پاسداران ایران برای حضور در انتخابات به عنوان کاندیدای ریاست جمهوری
🔹محمد 52 ساله از برجسته ترین نسل دوم رهبران سپاه است. انتصاب ناگهانی وی برای هدایت بازوی اقتصادی سپاه پاسداران دلیل کافی برای ایجاد گمانه زنی ها بود که به احتمال قوی او رئیس جمهور بعدی ایران خواهد بود. در سال 2020 ، حضرت آیت الله خامنه ای ، رهبر معظم انقلاب گفته بود که جانشین رئیس جمهور حسن روحانی باید دارای شخصیت "جوان" و "انقلابی" باشد ، محمد تجسم عینی این دو ویژگی در میان کاندیداهای دیگر است.
🔹در اکتبر سال 2020 ، بلومبرگ محمد را در لیست پنج نام خود شامل بحث های غالب درباره اینکه چه کسی می تواند رئیس جمهور بعدی ایران باشد قرار داد.
دولت جوان انقلابی....