فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تشکر نخست وزیر عراق از ایران
مصطفیالکاظمی:
🔹از جمهوری اسلامی ایران در مبارزه با داعش تشکر میکنم.
🔹حکومت و ملت عراق در همه چالشها و مشکلات و شرایط مختلف در کنار ملت و حکومت ایران میایستد.
⭕️ زمین لرزه ۵.۲ ریشتری مشهد را لرزاند
بزرگی: ۵.۲
محل وقوع: استان خراسان رضوي - حوالی قوچان
تاریخ و زمان وقوع به وقت محلی: ۱۴۰۰/۰۶/۲۲ ۰۸:۳۲:۳۰
طول جغرافیایی: ۵۸.۸۶
عرض جغرافیایی: ۳۷.۰۸
عمق زمینلرزه: ۶ کیلومتر
نزدیکترین شهرها:
۳۰ کیلومتری قوچان (خراسان رضوي)
۳۵ کیلومتری چاپشلو (خراسان رضوي)
۴۲ کیلومتری چكنه (خراسان رضوي)
نزدیکترین مراکز استان:
۱۰۷ کیلومتری مشهد
۱۴۱ کیلومتری بجنورد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥رئیس کمیسیون معادن و صنایع معدنی اتاق بازرگانی ایران: معاون وزیر صمت روحانی جلوی دور زدن تحریمها را گرفت!
دکتر بهرام شکوری:
🔹اغلب مشکلات اقتصادی ما ناشی از تحریمهای داخلی و ندانم کاری مدیران است نه تحریم خارجی!
🔴 کدام فرهنگ و کدام کار فرهنگی؟
🔹یکی از دلایل شورای سیاستگذاری ائمه جمعه برای برکناری #امام_جمعه_لواسان، عدم کار فرهنگی است. اینکه این دلیل چقدر درست است بحث دیگری است. سوال مهمتر این است که منظور شورا از #کار_فرهنگی چیست؟ کدام کار فرهنگی مهمتر و اساسیتر است؟
🔸اگر منظورشان از کار فرهنگی، تبلیغ دین و رسالت پیامبران است آیا بالاتر از این رسالت، رسالتی هست که خداوند متعال در قرآن اینگونه فرموده؟ لَقَد أَرسَلنا رُسُلَنا بِالبَيِّناتِ وَأَنزَلنا مَعَهُمُ الكِتابَ وَالميزانَ لِيَقومَ النّاسُ بِالقِسطِ (سوره مبارکه الحديد آیه ۲۵).
"ما رسولان خود را با دلایل روشن فرستادیم، و با آنها کتاب (آسمانی) و میزان (شناسایی حقّ از باطل و قوانین عادلانه) نازل کردیم تا مردم قیام به #عدالت کنند."
🔹آیا شورای سیاستگذاری ائمه جمعه، رسالتی غیر از این رسالت و تبلیغی غیر از این تبلیغ برای ائمه جمعه در نظر گرفته؟ با افسوس باید بگویم بله! دو سه دهه است که تعریف خیلی از دستگاهها، ارگانهای انقلابی و خیل کثیری از مساجدمان از #کار_فرهنگی، چیزی غیر از دعوت مردم به قیام برای قسط و عدالت است! عموم کارهای فرهنگی اعم از دورهها، اردوها، همایشات، هیئات، مسابقات، حلقهها و غیره با هدف قیام برای قسط نیست!
🔸کار فرهنگی که مورد نظر این دستگاهها و مراکز و مساجد است مدلی از "دینداری بیتفاوت" است. دینداری خنثی نسبت به ظلم و ظالم! دینداری که حاضر به مبارزه برای تحقق #عدالتخواهی، آزادیخواهی، جمهوریتخواهی، استقلالخواهی و... نیست. خروجی این مدل از کار فرهنگی، جامعه بیتفاوت و افسرده است!
🔹با این نگاه حالا به کارهای فرهنگی ادارات و نهادها و ستادهای نماز جمعه و مساجد و مدارس بنگرید که چند درصد فعالیتهای فرهنگیشان که بخشیش هم خودجوش انجام میشود منجر به قیام مردم برای قسط و عدالت شده؟ چند درصد این فعالیتها توانستهاند حقوق مردم و محیط زیست را مطالبه کنند؟
🔸حقیقتاً سیستم تربیتی حاکم بر غالب مساجد هم بدنبال پرورش انسان آزادیخواه و عدالتخواه نیست. بلکه بیشتر بدنبال تربیت انسانِ منفعل، توجیهگر، مطیع و رام است. شورای سیاستگذاری ائمه جمعه هم بدنبال همین سیستم است. غالب اینگونه است که دنبال امام جمعه خونسرد و آرام است!
🔹امام جمعهای میخواهد که کاری به کار مسئولین و اصحاب قدرت و ثروت نداشته باشد. بدنبال برهم زدن نظم موجود نباشد. امام جمعهای که بتواند هم هوای نماینده را داشته باشد هم فرماندار را، هم استاندار را، هم سرمایهدار را! اگر پولی از سرمایهدار هم بگیرد و به چند فقیر هم بدهد که نور علی نور است!
🔸این مدل کار فرهنگی هزار سال هم که انجام شود نه انقلابساز است نه تمدنساز، نه جریانساز! #حسن_روحانی هم روزهای آخر دوره ریاست جمهوریاش گفت بعد از اتمام دورهاش میخواهد کار فرهنگی کند! خوب است وی هم بعنوان امام جمعه یکی از شهرها انتخاب شود برای کار فرهنگی!!/مدرسیان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 رئیس جمهور لغو اجرا سند ۲۰۳۰ را ابلاغ کرد
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی:
🔹 هفت مصوبه مهم این شورای که مدتها بر زمین مانده بود، از سوی رئیسجمهور و رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی برای اجرا به دستگاههای مربوط ابلاغ شد.
🔹 لغو اجرا سند ۲۰۳۰، بنیاد ایرانشناسی، قانون تشکیل هیئات امنا دانشگاهها و موسسات آموزش عالی و پژوهشی، تاسیس گروه برنامهریزی مراکز و موسسههای آموزشی و پژوهشی خاص و اصلاح و تکمیل آیین نامه کمیسیون فرهنگی تربیت بدنی و ورزش کشور از جمله مهمترین مصوباتی است که از سوی رئیسجمهور به دستگاههای اجرایی ابلاغ شد.
طرح اولیه مجلس درباره کاربران فضای مجازی تغییرات اساسی کرده است
👤مجید انصاری سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس: طرح مجلس درباره کاربران فضای مجازی تغییرات اساسی داشته است.
🔸احتمال بازبینی و حذف بسیاری از پیشنهادهای مندرج در طرح اولیه در بررسیهای کمسیون مشترک، از طرف کارشناسان این حوزه و نمایندگان وجود دارد.
🔹عنوان طرح از «صیانت» به «حمایت از حقوق کاربران» تغییر کرده که این ۲ واژه از نظر مفهومی تفاوت زیادی دارند.
🔸پیشنهادهای مندرج در این طرح به منزله قانون نیست و این طرح پس از بررسی در جلسات مختلف از طرف اعضای کمیسیون مشترک و اعلام نظر شورای نگهبان به قانون تبدیل میشود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حضور دیروز الکاظمی در تهران چه دستاوردهای اقتصادی برای جمهوری اسلامی داشت؟
👤 حمید حسینی عضو هیات رئیسه اتاق بازرگانی مشترک ایران و عراق در گفتگو با «نود اقتصادی»:
🔹سفر آقای الکاظمی به تهران را باید به فال نیک گرفت چون نخست وزیر عراق ۷ تن از وزرا، دبیر شورای عالی امنیت ملی و مقامات بلند پایه بانکی این کشور را به تهران آورد.
🔸اتصال راه آهن دو کشور در این سفر مورد توافق قرار گرفت.
🔹لغو ویزا برای توسعه روابط تجاری، فرهنگی و توریستی میتواند راهگشا باشد.
🔸عراقیها پیگیر تداوم صادرات گاز ایران هستند و وعدههایی را در خصوص پرداخت بدهیها دادهاند.
🔴 دولت رئیسی یا روحانی؟!
1️⃣ رهبر انقلاب : کسانی که حقوق نجومی دریافت کرده اند لیاقت مدیریت در جمهوری اسلامی را ندارند.
2️⃣ کابینه رئیسی، حسین مدرس خیابانی را به عنوان استاندار ویژه سیستان و بلوچستان منصوب کرد.
3️⃣ مدرس خیابانی در دولت روحانی سرپرست و قائم مقام وزیر صمت بوده و در سال جاری ماهانه بیش از صد میلیون تومان حقوق دریافت کرده است.
🔹 رهبر انقلاب چنین فردی را لایق مدیریت نمی دانند و کابینه رئیسی او را به «استانداری ویژه» منصوب می کند!
🔸 رهبر انقلاب در ۶ خرداد امسال نمایندگان مجلس را از ورود به دولت منع کردند اما تا کنون ٣ نفر از نمایندگان مجلس با نادیده گرفتن نهی رهبری، وارد کابینه شده اند. این رقم ممکن است با انتصاب یکی دیگر از نمایندگان مجلس به ریاست سازمان محیط زیست، افزایش هم پیدا کند!
💢 اگر بنا به نادیده گرفتن اوامر و نظرات رهبر انقلاب باشد دولت رئیسی با دولت روحانی چه فرقی می کند؟