🌹 قالَ الإمام موسى بن جعفر الكاظم (عليه السلام) : وَجَدْتُ عِلْمَ النّاسِ فى أرْبَع: أَوَّلُها أنْ تَعْرِفَ رَبَّكَ، وَالثّانِيَةُ أنْ تَعْرِفَ ما صَنَعَ بِكَ، وَالثّالِثَةُ أنْ تَعْرِفَ ما أرادَ مِنْكَ، وَالرّبِعَةُ أنْ تَعْرِفَ ما يُخْرِجُكَ عَنْ دينِكَ.
♦️حضرت امام موسي كاظم (عليه السلام) فرمود: تمام علم مردم را در چهار مورد شناسائى كرده ام:
اوّلين آن ها اين كه پروردگار و آفريدگار خود را بشناسى و نسبت به او شناخت پيدا كنى.
دوّم، اين كه بفهمى كه از براى وجود تو و نيز براى بقاء حيات تو چه كارها و تلاش هائى صورت گرفته است.
سوّم، بدانى كه براى چه آفريده شده اى و منظور چه بوده است.
چهارم، معرفت پيدا كنى به آن چيزهائى كه سبب مى شود از دين و اعتقادات خود منحرف شوى (يعنى راه خوشبختى و بدبختى خود را بشناسى و در جامعه چشم و گوش بسته حركت نكنى).
📚 بحارالأنوار، ج 78، ص 328
🌹🍃🌹
✨﷽✨
@shakhese. 🌍 🇮🇷🕌
🌹 #سلامامامزمانم
سلام بر تو
ای مولایی که دستگیر درماندگانی.
بشتاب ای پناه عالم
که زمین و زمان درمانده شده!
🌼 السَّلامُ عَلَیکَ اَیُّهَا العَلَمُ المَنصوبُ
🌼 ...وَ الغَوثُ وَ الرَّحمَةُ الواسِعَةُ و
🌼 سلام بر تو اي پرچم برافراشته
🌼 سلام بر تو ای فريادرس
🌼 و ای رحمت گسترده
🌹 اللهم عجل لولیک الفرج
🌹🍃🌹
✨﷽✨
@shakhese. 🌍 🇮🇷🕌
1_903789888.mp3
3.75M
💥💥💥زیارت عاشورا/ سماواتی
🌹امام باقر علیه السلام بعد از آموختن زیارت عاشورا به #علقمه فرمودند :
هر کس این زیارت را بخواند ( از دور یا نزدیک ) و بر حسین علیه السلام ناله کند و امر کند اهل خود را که بدون تقیه بر حسین علیه السلام گریه کنند و اقامه کنند #عزا را در خانه به اظهار جزع و همدیگر را بر #مصیبت-حسین علیه السلام تعزیت گویند، من ضامن او مى شوم نزد خدا که #ثواب هزار حج ، هزار عمره و هزار غزوه براى او بنویسند .
📚الکسیر العبادات فى اسرارالشهادات ص 91
🌹🍃🌹🍃
✨﷽✨
@shakhese. 🌍 🇮🇷🕌
16.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#هر_صبح_یک_سلام✋
روزت را زیبا کن!
عادت سلام کردن به امام حسین علیه السلام را نشر می دهیم ...
#فقط_به_عشق_امام_حسین_علیه_السلام 💓
🌹🍃🌹🍃
✨﷽✨
@shakhese. 🌍 🇮🇷🕌
🔰 خط حزبالله ۳۰۶ | مقتدر بر پهنه اطلس
🔻 شمارهی سیصد و ششم هفتهنامهی خط حزبالله با عنوان «مقتدر بر پهنه اطلس» منتشر شد.
👈 خط حزبالله به مناسبت بازگشت مقتدرانه و عزتآفرین ناوگروه ۷۵ نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران از مأموریت دریانوردیِ پهنهی اقیانوس اطلس، زمینههای این دستاورد ارزشمند و ابعاد منطقهای و فرامنطقهای این مأموریت تاریخ ساز را بررسی کرده است.
🔹️ «از همهی نگارندگان حوادث جنگ و همهی کسانی که توان انجام وظیفه در این مهم را دارند، درخواست میکنم از ثبت و ضبط جزییات این دوران غفلت نکنند و این گنجینهی تمام نشدنی را برای آیندگان به ودیعه بگذارند.» این سطور بخشهایی از پیام حضرت آیتالله خامنهای در اولین سالگرد پایان جنگ تحمیلی است. خط حزبالله در آستانهی هفتهی دفاع مقدس در اطلاعنگاشتی، توصیهها و راهکارهای رهبر انقلاب برای حفظ و ترویج ارزشهای دفاع مقدس را مرور کرده است.
🌷 شمارهی این هفتهی خط حزبالله به روح مطهر شهید مدافع حرم محمدرضا احمدی تقدیم میشود.
22.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ آمریکا سامانه پاتریوت را از عربستان خارج میکند...
📍کارشناس سعودی: کشوری مستقلی هستیم و بسیاری آرزو دارند با ما همکاری داشته باشند/باید با اتکاء به خودمان وضعیت امنیتی بهتری ایجاد و با ایران مقابله کنیم!
🔻کارشناس لبنانی: امنیت میخواهید باید با ایران روابط دوستانه برقرار کنید/بدون اجازه آمریکا حق خرید سلاح ندارید از استقلال صحبت میکنید؟
🔴 آیا سپاه پاسداران در عراق تشکیل میشود؟!
🔻 فرمانده کل نیروهای موسوم به نیروهای عظیم حشدالشعبی (نیروهای بسیج مردمی) در عراق، (فالح الفیاض) گفت:
🔹باید از توسعه گارد انقلابی ایران(سپاه پاسداران) در عراق تقلید کرد. با توجه به گشایش دولت عراق به کشورهای همسایه سوالاتی مطرح می شود
🔹در 8 آگوست ، الفیاض در دیدار با سردار حسین سلامی فرمانده عالی سپاه پاسداران ایران در تهران گفت: "به مدل سپاه پاسداران ایران افتخار می کنم و از تجربیات سپاه مطابق با قوانین و ویژگیهای عراق استفاده خواهیم کرد؛ همچنین "او به احتمال تشکیل" سپاه پاسداران عراق "اشاره کرد.
#سپاه_پاسداران
به امیدآن روز که سپاه پاسداران در عراق، سوریه، لبنان، افغانستان و یمن قهرمان تشکیل شود و لشکریان سبز پوش مهدی عج شکل بگیرد، چه زیبا روزیست آن روز و چه نزدیک است آن روزگاران💪💪💪
🔴 با هدفگذاریهای اقتصاد کلان نمیتوان مسائل کشور را حل کرد
👤#سیدیاسر_جبرائیلی
🔹 برشی از مقاله خطوط راهنمای تدوین برنامه هفتم
🔸 برنامه نباید کلیات ابوالبقاء باشد، بلکه میبایست منابع مادی و معنوی کشور را برای حل مسائل اولویتدار کشور در بازه زمانی پنجساله مد نظر، بسیج کند.
✅ تجربه ۶ دوره برنامهنویسی به ما میگوید که اولا با هدفگذاریهای اقتصاد کلان، نمیتوان مسائل کشور را حل کرد.
🔹 اعداد و ارقامی نظیر رشد اقتصادی، تورم، اشتغال، ضریب جینی و... در واقع دماسنجهایی هستند که کارکردشان نمایش دادن وضعیت عمومی اقتصاد است.
🔸 هنگامی که هدف غایی، رسیدن به یک عدد مشخص روی دماسنج تعیین شود، میتوان با دستکاری دمای محیط پیرامون دماسنج، به آن عدد نایل شد بدون اینکه مشکل سیستم گرمایش یا سرمایش محیط واقعی رفع شده باشد.
✅ در سالهای اخیر دیدیم که هم نرخ تورم صفر درصدی اعلام شد، هم نرخ رشد ۱۲.۵ درصدی به عنوان بالاترین نرخ رشد جهان. اما این ارقام نه خود پایدار بودند و نه مشکلی از مشکلات دیرپای اقتصاد ما حل کردند.
🔹 ثانیا اگر در برنامه فارغ از هدفگذاری در حوزه اقتصاد کلان، اهداف و وظایفی که برای حوزههای مختلف تعیین شود نیز کلیگویی باشد، چنین برنامهای آن سندی نخواهد بود که جهت و مسیر حرکت دستگاههای کشور را روی یک ریل مشخص تعیین نماید و مبدا و مقصد روشنی داشته باشد.
🔸 لذاست که مقصد و مطلوب و جهت و سرعت و ابزار و... همه و همه وفق ذائقه مدیری که در مسند قرار میگیرد، تغییر میکند.
✅ در طول برنامه پنجم توسعه (۱۳۹۵-۱۳۹۰) شاهد بودیم که پروژه عظیمی مانند مسکن مهر برای تأمین مسکن مستضعفین کلید خورد و تا ۷۰ درصد پیش رفت، اما در طول همین برنامه، همین پروژه مزخرف خوانده شده و متوقف شد؛
🔹 چه، وزیر جدید معتقد بود «لیبرالیسم برای توسعه آمده است» و دولت باید بازار مسکن را به دست نامرئی آدام اسمیت بسپارد و دخالتی نکند؛ یا رئیسجمهور جدید معتقد بود اساسا تأمین مسکن برای مردم به دولت ارتباطی ندارد و تنها وظیفه دولت در زمینه مسکنسازی این است که نظارت کند ساخت و سازها «چشمآزار» نباشند و در کوچهها و محلهها «هارمونی و هماهنگی» وجود داشته باشد.
💢 این حجم از نوسان رویکردی و عملکردی در طول یک «برنامه»، یعنی شما نمیتوانید ادعا کنید کشور «برنامه» داشته است.