2️⃣1️⃣ لطفاً برای نامزدهای #ردصلاحیتی، نامه نگاری نکنید
🔺علما، ائمه جمعه، روحانیت عزیز و متدینین و خانواده های شهدا؛
#انتخابات_98
🔹طی سالهای سال عرف شده برخی از نامزدهایی که توسط هیئات اجرایی شهرستان ها و یا هیئت نظارت استان و یا حتی شورای نگهبان ردصلاحیت می شده اند فوری فوتی استشهادنامه ای با امضای چندخانواده شهید و امضای برخی از علما و روحانیت بزرگوار و برخی ائمه جمعه یا برخی اعضای خبرگان در مرکز کشور یا استان ها یا شهرستان ها تهیه می کرده و بالاخره با فشار تأییدیه می گرفته اند!
🔸ما می دانیم آقایان بزرگوار سر صداقت و بزرگ منشی و خلوص و معنویتی که داشته اند برای برخی ردصلاحیت ها نامه می نوشتند که فلانی مورد تأیید ماست و ما خطایی از وی ندیده ایم یا ایشان در مورد دینی و اجرایی مورد وثوق است یا ایشان اهل دین است و به حسن شهرت مشهور است و خلاصه برخی بزرگوران مسئول هم به واسطه این شهادت ها، آن احراز نشده ها را احراز می کرده اند!
🔹البته نمی توانیم ادعا کنیم که هرکسی احراز صلاحیت نشده حتماً صلاحیت نداشته! و نمی توانیم ادعا کنیم هیئات اجرایی که گاه تشکیل خودشان مورد ابهام قرار می گیرد وحی منزل اند؛ ولی بالاخره این روند در حال حاضر قانون است. قانون بد بهتر از بی قانونی است. استعلام منفی بخاطر پرونده اقتصادی و سیاسی و قاچاق و اخلاقی و رانت و لابی برای همه حجت است. شاید شخصیت کاندیدای محترمی هم در یک هیئتی مورد اجحاف قرار گرفته باشد اما استعلام دستگاه اطلاعاتی که اینگونه نیست! بالاخره چه باید کرد؟ چاره چیست؟ آیا دیگران باید در روند امور قانونی دخالت کنند و نامه پراکنی کنند؟ البته شاید زمانی این نامه ها و استشهادها، قانونی باشد و قانون این اجازه را بدهد نامزد برای تبرئه خود از یک اتهام کلی همچون «سوءشهرت» استشهاد جمع آوری کند. اما خب درحال حاضر این مسئله قانون نشده!
🔸از طرفی خانواده های شهدا که تاج سر ما هستند و علما و ائمه جمعه که بزرگان ما هستند اما اکثر اوقات از روند استعلامات و پرونده های اقتصادی و سیاسی و اخلاقی نامزدها مطلع نیستند. وقتی فردی استعلام منفی داشته باشد همه باید بپذیرند. دستگاه اطلاعاتی ما که ان شاءالله استعلام افراد را بی غرض منفی نمی دهد. حتماً مستندانی دارند. خاصه در مسائل اقتصادی و رانت خواری و ...! پس چه بهتر این عزیزان برای هیچ کاندیدایی نامه نگاری نکنند و استشهادی را امضا نفرمایند و دستگاه های مسئول را تحت فشار نگذارند. بگذارید روند قانونی طی شود. نامزد اگر به رأی هیئت اجرایی اعتراض داشته باشد حتماً در هیئت نظارت بررسی می شود اگر به رأی هیئت نظارت اعتراض دارد به شورای نگهبان؛ و چند روز آخر هم خود شورای نگهبان برای موارد ردی، بررسی مجدد انجام می دهد.
🔹هرکسی با در هر مقام و جایگاهی با هر میزان پایگاه اجتماعی و ثروت و دارایی، به شما مراجعه کرد، پاسخ بفرمائید ما عهد بستیم برای هیچ کسی نامه ندهیم و تمام! خودتان را هم خلاص کنید با این جواب.
#داود_مدرسی_یان
🔹 انقلابیون یمن: فرصت آلسعود تمام شد / حمله به عربستان را از سر میگیریم
🔸 ارتش یمن که بیش از سه ماه و در چارچوب عمل به ابتکار رئیسشورای عالی سیاسی یمن، پاسخ حملات ائتلاف سعودی را نداده بود، هفته جاری ضمن شلیک یک موشک به نجران عربستان، از تعیین«9 هدف مهم در عربستان و امارات» برای حمله خبر داد.
«مهدی المشّاط» رئیسشورای عالی سیاسی یمن ۲۹ شهریور ماه بود که از توقف مشروط عملیاتهای تلافیجویانه پهپادی و موشکی ارتش یمن علیه عربستان خبر داد و اعلام کرد، امیدوار است ریاض هم به حملات خود پایان دهد. ارتش و کمیتههای مردمی یمن از آن زمان تا کنون تقریبا به عملیاتهای خود علیه اهداف وابسته به ائتلاف متجاوز پایان دادند تا اینکه هفته جاری «یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن در کنفرانسی خبری هشدار داد، در صورت ادامه حملات ائتلاف سعودی، این عملیاتها از سر گرفته خواهد شد. سریع، همچنین از تعیین «شش هدف» بسیار مهم در عربستان و «سه هدف» در امارات خبر داد که باید منتظر موشکها و پهپادهای انقلابیون یمن باشند. یه گزارش فارس، «محمد ناصر البخیتی»، عضو شورای عالی سیاسی یمن درباره علت این هشدار دوباره ارتش یمن به شبکه «الجزیره» گفته، این به مسئولیت آنها برای آزادسازی هر وجب از خاک یمن بازمیگردد و آنها با هر نیروی خارجی که در کشورشان حضور دارد به عنوان «نیرویاشغالگر» رفتار خواهند کرد:« هدف از ابتکار آتشبس یک طرفه تشویق کشورهای ائتلاف سعودی-اماراتی به توقف جنگ بود و این فرصتی بود که به آنها داده شد تا با آبرو از جنگ خارج شوند..
🌙🔴🌎غم نامهای برای قهرمان بوکسی که کول بری میکند
«مهدی خسروی» عضو تیم ملی بوکس:
▪️برای جابه جایی بار ۷ ساعت در پیچ و خم کوه و گردنهها پیاده روی میکنم.
▪️جانم را به خطر میاندازم تا در نهایت ۲۰۰ هزارتومان دستمزد بگیرم.
▪️در یک خانواده ۱۱ نفری و پر جمعیت زندگی میکنم؛ حقوق پدرم کفاف زندگی خانواده پرجمعیت ما را نمیدهد.
▪️دانشجوی مقطع کارشناسی هستم و آرزویم کسب مدال المپیک است.
🔴 یورش به سفارت امریکا به چه معناست؟
1️⃣آنچه که امروز اتفاق افتاد، شهرت و اعتبار امریکا را زیر سوال برد. این رخداد یک پیام جسورانه بود مبنی بر اینکه دست حشد شعبی باز است و اگر بخواهد هر کاری در هر زمانی انجام می دهد، میتواند از لحاظ سیاسی دست به مانور بزند. و امریکا تنها طرفی نیست که بازی تهییج افکار عمومی را یاد دارد.
2️⃣ امروز ایالات متحده امریکا مطمئن شد که پروژه «جوکرانقلابی نقابدار» برای همیشه و در مقابل یک خط انقلابی جدید به پایان رسید؛ خطی که بدون نقاب و با رهبرانی شناخته شده در مقابل سفارت امریکا تحصن می کنند و آن را مجبور به کوتاه آمدن و مذاکره با خود میکنند و اینکه در ارزیابی خود از موازنه نیروهای داخلی تجدید نظر کند.
3️⃣ این حوادث برای واشنگتن یک شوک بود. آمریکا فریب مزدوران خود را خورد؛ کسانی که امریکا را به این توهم رسانده بودند که می تواند حشد شعبی را هدف حمله خود قرار دهد و با هیچ واکنش مردمی هم مواجه نشود. اما مخمصه کنونی باعث میشود تا آمریکا در حساب ها و برنامه ریزی های خود برای پایان دادن به موجودیت حشد شعبی تجدید
نظر کند.
4️⃣میدان تحصن جدید در مقابل سفارت امریکا ایجاد می شود و اگر این تحصن ادامه داشته باشد واشنگتن مجبور می شود همپیمانان خود را به ایفای نقشی جدی برای بازکردن گره بحران سیاسی عراق و رفتن به سوی راه حل ها وادارد. واشنگتن تمایلی ندارد که جایگاه سیاسی خود را در عراق از دست بدهد؛ آن هم در شرایطی که تهران در آن نفوذ زیادی دارد.
5️⃣ از نگاه افکار عمومی عراق سفارت امریکا یه «اسطوره افسانه ای» بود و رسانه ها از اقدامات امنیتی آن وحشت داشتند. اما امروز این افسانه فروریخت و عراقی ها مطمئن شدند که هنوز آقا هستند.
6️⃣ واشنگتن نادانی خود نسبت به ماهیت جامعه عراق را ثابت کرد و نشان داد که ارتش الکترونیک آن نیز در درک این موضوع و ایجاد تغییراتی بلند مدت در باورهای مردمی شکست خورده است. از همین روست که ما امروز حالتی از وحشت و سرخوردگی را در نوشته های آنها می بینیم. مانند کسی که دریافته است که زیردستان خود را فریب می داده و کارکرد خود را از دست خواهد داد.
7️⃣ حوادث امروز واشنگتن را به شدت آشفته کرد؛ امریکا دولت عراق را تهدید کرده بود که علیه تظاهرکنندگان اقدامی انجام ندهد و از اقدامات آنها در آتش زدن موسسات، املاک، کنسولگری ها و مدارس حمایت میکرد و آن را به عنوان خشم معترضان توجیه می کرد. درنتیجه آنچه که اکنون برای سفارتخانه خودش رخ داده است نیز در همین راستا بوده و نمی تواند به خاطر آن بغداد را سرزنش کند.
به درخواست حشد الشعبی
به احترام دولت عراق
مردم معترض محوطه سفارت #شیطان بزرگ را ترک کردند
🔵 تضمین میدهم
من تضمین میدهم با عدم تصویب و اتمام نقشه راه FATF وضع معیشت مردم و اقتصاد کشور بدتر میشود؛ ایضا ضمانت میکنم با تصویب و اجرای آن، چنان خواهد شد!
همچنانکه نسبت به بود و نبود برجام یا هر معاهده دیگری همین تضمین را میدهم.
زیرا مشکل را شخص روحانی میدانم که تا هست، وضع بدتر خواهد شد...
#احمد_قدیری
🔻خودمان را تحریم نکنیم!
🖊حسین شریعتمداری، مدیر مسئول روزنامه کیهان نوشت:
🔹امروز در جلسه کمیسیون مشترک مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره پذیرش یا نفی لایحه «مقابله با تامین مالی تروریسم-CFT-» تصمیم گرفته میشود. گزارشها حاکی از آن است که اکثریت قریب به اتفاق اعضای محترم مجمع با پیوستن ایران به این کنوانسیون که یکی از کنوانسیونهای زیرمجموعه FATF است مخالفند و با نگاهی هوشمندانه دریافتهاند که پذیرش CFT غیر از خودتحریمی، باز کردن پای تروریستها به کشور و بستن تمامی راههای دورزدن تحریمها نتیجه دیگری ندارد.
🔹سی اف تی اگرچه زیر تابلوی فریبنده مقابله با تامین مالی تروریسم تدوین شده است ولی نکته مهم آن است که تعریف ما و غرب از تروریسم و گروههای تروریستی، متفاوت و حتی متضاد است و مدیران و برنامهریزان گروه اقدام مالی FATF با صراحت و رسما اعلام کردهاند که تعریف جمهوری اسلامی ایران از «تروریسم» را نمیپذیرند و ایران باید تعریف FATF را ملاک عمل خود قرار بدهد! اما موافقان(دولت و مجلس) ادعا میکنند که درباره مصداق و تعریف تروریسم «حق تحفظ» دادهایم! که در این خصوص باید گفت؛
🔹 اول؛ بر اساس ماده ۱۹ کنوانسیون ۱۹۶۹ وین، «حق تحفظ یا شرط- Reservation » در یک معاهده بینالمللی فقط هنگامی قابل پذیرش است که با موضوع و هدف معاهده (روح معاهده) ناسازگار نباشد. موضوع کنوانسیون مقابله با تامین مالی تروریسم، قطع منابع مالی و مراکز پشتیبان گروههای تروریستی است. بنابراین وقتی شرط ما آن است که تعریف کنوانسیون درباره تروریسم و مصداق گروههای تروریستی را نمیپذیریم، این شرط، بهزعم آنان با موضوع کنوانسیون مغایرت داشته و قابل پذیرش نیست.
🔹 دوم؛ گروه اقدام مالی FATF در آخرین بیانیه خود شروط چندگانهای را برای ایران اعلام کرده است و در اولین شرط تاکید میکند که جمهوری اسلامی ایران باید تعریف FATF از تروریسم و مصادیق آن را بپذیرد. در این بند تاکید شده است؛ ایران باید به نحو مناسبی تامین مالی تروریستها را جرم انگاشته و از جمله معافیت گروههای تحریم شده را که «در تلاش برای پایان دادن به اشغالگری خارجی، نژادپرستی و استعمار هستند»، حذف نماید. بنابراین، ادعای موافقان این لایحه با واقعیت آن مغایرت دارد.
🔹سوم؛ ادعا میکنند که؛ نه در قطعنامههای شورای امنیت سازمان ملل متحد و نه لیست خزانهداری آمریکا نام هیچ یک از سرداران و مسئولان ایرانی وجود ندارد بلکه این قطعنامهها شامل لیست افراد و گروههای القاعده، طالبان و داعش! است. این ادعا، دروغ محض است چرا که در سایت وزارت خزانهداری آمریکا از سازمان صدا و سیما، وزارت اطلاعات، سپاه و وزارت دفاع و در قطعنامههای شورای امنیت ملی از فریدون عباسی، محمدرضا نقدی و قاسم سلیمانی و... به عنوان حامیان تروریسم نام برده شده و در صورت پذیرش CFT باید اموال این افراد را توقیف و مصادره کنیم! در بند دوم از شروط اعلامشده FATF نیز تاکید شده است که؛ منظور از مصادیق تروریست همان قطعنامههای سازمان ملل است و از ایران خواسته است اموال و داراييهای آنها را شناسایی و بلوکه کند و از انجام تراکنشهای مالی توسط آنان خودداری ورزد!
🔹چهارم؛ اکنون با توجه به موارد فاجعهآمیز یادشده که فقط به بخشی از آن اشاره شد، باید دید لایحه مزبور چه دستاوردی دارد که برای تصویب آن اینهمه تلاش میکنند؟! در این خصوص کافی است به اظهارات آقای ظریف در جلسه علنی مجلس و به هنگام تصویب این لایحه مراجعه کرد. ایشان میفرمایند:
« نه بنده و نه آقای رئیسجمهور نمیتوانیم تضمین دهیم که با پیوستن به لایحه حمایت مالی از تروریسم مشکلاتمان حل خواهد شد، اما میتوانیم تضمین بدهیم که با نپیوستن به این لایحه، آمریکا بهانه مهمی را برای افزایش مشکلات ما پیدا خواهد کرد»! بگذریم که اصلیترین بهانه رسماً اعلامشده آمریکا برای دشمنی با ما، موجودیت جمهوری اسلامی ایران است!
حالا سؤال از موافقان لایحه یادشده آن است که آیا نظر آنان دقیقاً -تاکید میشود که دقیقاً- خلاف مصلحت نظام نیست؟!
🔻 ۴۰۰ نظامی آمریکایی در راه عراق هستند
🔹 یکی از کارشناسان عراقی با اشاره به حضور ۱۰۰ نظامی آمریکایی در عراق از ۴۰۰ نظامی دیگری که در راه هستند، خبر داد.