سخنگوی محترم دولت گفته اند، اشتباه کردیم مشکلات تحریم را شفاف برای مردم تبیین نکردیم....
ظاهرا جناب #ربیعی فراموش کرده اند، طی این ۶سال، راهبرد اصلیِ رئیس جمهور محترم برای پیشبرد اهدافشان، ترساندنِ مردم از تحریمها بوده؛ یادتان هست گفتند برای حل مشکلِ آب خوردن هم باید تحریمها برطرف شود؟!
💬 سید نظامالدین موسوی
🚩جزئیات درگذشت ۴ بیمار بستری در بیمارستان امام اهواز ؛ ورود دادستانی به موضوع
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان اهواز:
🔹در پی بارندگیهای شدید و قطعی و نوسانات برق در برخی از نقاط شهر اهواز از جمله بیمارستان امام خمینی (ره) و دیر عمل کردن ژنراتور بیمارستان و از کارافتادن دستگاه اکسیژن در بخش مراقبتهای ویژه داخلی، متاسفانه 4 بیمار میانسال علیرغم تلاشهای تیم پرستاری در این بیمارستان فوت کردند که در این رابطه پرونده قضایی تشکیل شده است.
🔹پس از وصول گزارش بلافاصله با حضور معاون دادستان و بازپرس ویژه و مدیرکل پزشکی قانونی استان خوزستان از بخشهای مراقبتهای ویژه و سیستم تجهیزات بیمارستان بازدید بعمل آمد.
🔹در ادامه این بازدید جلسه فوری با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی، رئیس بیمارستان و بخش مراقبتهای ویژه، معاونت درمان و چند پزشک متخصص تشکیل و موضوع مورد بررسی قرار گرفت.
🔹در این رابطه پرونده قضایی تشکیل شده و موضوع در دست بررسی است و چنانچه قصوری متوجه مسئولان بیمارستان باشد برخورد قانونی انجام خواهد شد.
🔹در پی اخبار منتشر شده مبنی بر فوت 6 نفر در بیمارستان امام خمینی (ره) اهواز، علت فوت 2 بیمار دیگر غیر از آن چهار بیمار میانسال که در بخشهای دیگر این بیمارستان بستری بودهاند، در دست بررسی است و بررسیهای اولیه حکایت از آن دارد که علت فوت این دو بیمار ارتباطی با قطع برق نداشته است.
🔺هکرهای ناکام از فتنه!
🔸منابع رسانهای از حمله هکری به سایتهای حساس و رسمی دولت عراق از جمله وزارتهای دفاع و کشور و نخستوزیری خبر دادند.
👈فتنهگران و تروریستهای ناکام در عراق، پس از شکست از جنگ سخت و آشوبها و درگیریهای خیابانی، اکنون به جنگ نرم رو آوردهاند اما نمیفهمند که اگر حکومت اسلامی عراق، سقوطکردنی بود، در همین ۱۷ سالی که زیر آتش آمریکا و داعش بود، سقوط میکرد. نه با هک شدن چهار تا سایت...
🔴 شما باعرضه؛ ما بیعرضه!
🔹 #اسحاق_جهانگیری گفته: برخی رسانهها جوری رفتار میکنند که انگار ما در اداره ی کشور بی عرضه هستیم!
🔸اگرچه این اعترافات یعنی اینکه آقا ما خودمان هم این حرف رو قبول داریم؛ ولی جناب جهانگیری؛ اصلاً و ابداً اگر کسی همچنین نظری دارد؛ آقا ما بیعرضهایم؛ شما تاج سرید. ما اگر بیعرضه نبودیم که شما بالاسرمان نبودی!
🔹ما مردم بیعرضهایم که از قِبل دلار ۴۲۰۰ تومنی حضرتعالی(ببخشید ما)، ۱۸ میلیارد دلار معادل ۲۰۰ هزار میلیارد تومان به جیب اغنیا رفته!
🔸ما بیعرضهایم که حذف کارت سوخت و عدم اجرای هدفمندی یارانه سوخت طی شش سال، ۲۰۰ هزار میلیارد تومان به این مملکت خسارت آورده!
🔹ما مردم بیعرضهایم که شب جمعه آخر ماه بدون اطلاع رسانی قبلی بنزین را گران کردیم و مملکت را به آشوب کشاندیم!
🔸ما مردم بیعرضهایم که مملکت را ۷ سال معطل برجام و FATF و پالرمو و ... گذاشتیم و بدون هیچ طرح و برنامهای در حوزه اقتصاد و سیاست خارجه و فرهنگ به مملکت گند زدیم!
🔹ما مردم بیعرضهایم که ۶۰ درصد کارخانجات تولیدی را تعطیل کردیم!
🔸ما مردم بیعرضهایم که برادرانمان چون حسین فریدون برادر رئیس جمهور و مهدی جهانگیری برادر شما، فساد اقتصادی را در کشور چند برابر کردیم!
🔹بله ما بیعرضهایم که رسول دانیال زاده شریک حسین فریدون، در یک قلم فقط ۴۰۰۰ میلیارد تومان را بالا کشیده! (یارانه یک ماه ۷۷ میلیون نفر میشود ۳۸۰۰ میلیاردتومان).
🔸 ما مردم بیعرضهایم که شرکتهای بزرگ دولتی را مفت مفت دادیم دست خصوصیخواران؛ از هپکوی اراک گرفته تا هفتتپه شوش! بله ما گفتیم مفتی بدهید ببرند!
🔹ما مردم بیعرضهایم که قاچاق کالا را طی ۷ سال سه برابر کردهایم!
🔸آقاجان؛ شما با عرضه ما بیعرضه! شما زحمت بکشید همینجوری ادامه دهید شاید ما متحول شدیم. درستش این است که ما تغییر کنیم نه شما!
#داود_مدرسی_یان
🔻رویترز: ژاپن ایران را از برنامه خود برای اعزام نیرو به غرب آسیا مطلع کرد
🔹یک مقام دولت ژاپن مدعی شده نخستوزیر این کشور در دیدار با رئیسجمهور ایران، وی را از طرح توکیو برای اعزام نیروی دریایی به منطقه غرب آسیا مطلع کرده است.
ماجرای گرانی بنزین و شبیخون شبانه به مردم را که تحلیل میکنم،
فرورفتن کوت عبدالله اهواز در فاضلاب را که مشاهده میکنم،
سردرگم کردن مردم تهران دودزده بین تعطیلی و عدم تعطیلی را که میبینم،
هیچ چیز به ذهنم نمی آید جز اینکه: این حجم از بی تدبیری و بی خیالی بی سابقه ... نه! مشکوک است.
#سید_نظام_الدین_موسوی
گاف جالب وزیر خارجه و سخنگوی وزارت خارجه آمریکا:
هر دو علت تحریم قاضی صلواتی و مقیسه را برخورد ایشان با معترضان اخیر اعلام کردند.این در حالی است که به گفته دادستان کل کشور هیچ کیفرخواستی تا کنون صادرنشد و هیچ دادگاهی تا کنون شکل نگرفته است.گافی است که پول بگیران از cia در پاچه پمپئو کردند و موجب تصمیم غلط شدند. البته برای آمریکایی ها دروغ گویی عادی است
#عبدالله_گنجی
🔴روسیه و چین قطعنامهای از شورای امنیت که خواستار ارسال کمکهای برونمرزی به سوریه بدون مجوز دولت مرکزی بود را وتو کردند.
⭕️ اصرار حامیان دولت بر مذاکره مجدد با آمريکا حاکی از سه نکته مهم است:
۱. جريان نفوذ غربی-آمريکايی در ايران همچنان قدرتمند عمل میکند،
۲. بی شک موضوع پيگيری مذاکره مستمسک تبليغات انتخاباتی اين جريان خواهد بود،
۳. رسانه ملی در تشريح نتايج مذاکرات گذشته برای مردم کم کاری کرده است.
👤 حجت الله عبدالملکی
.
بی صلاحیت های دو قبضه!
🔹هیئت های اجرایی انتخابات، در اختیار دولت هستند. به همین دلیل هم، ثبت نام کنندگان بسیاری را که فاقد صلاحیت محسوب می شوند، تایید کرده اند و مورد اعتراض صاحب نظران هستند.
♦️اما عجیب این که همین هیئت های آسان گیر، علی شکوری راد، آذر منصوری، جواد امام، هادی غفاری، علی باقری، عماد بهاور، امیر آریازند، رویا بلوری و بهرام پارسایی را فاقد صلاحیت اعلام کرده اند.
🔹واقعا برای افکار عمومی جای سوال است که این عده و مشخصا مشخصا شکوری راد، منصوری و جواد امام (سران حزب اتحاد ملت و نزدیک به خاتمی) مرتکب چه تخلفات فاحشی شده اند که حتی هیئت اجرایی هم صلاحیت آنها را رد کرده و نتوانسته چشم پوشی کند؟!
#محمد_ایمانی
🔴مذاکرات ویتنام؛ صلحی «تلخ تر» از جنگ
1⃣ویتنام مستعمره فرانسه بود و بعد از جنگ جهانی دوم خواهان استقلال و گرایش به کمونیست شد.
2⃣فرانسه تحمل نکرد و با کمک آمریکا به آنجا حمله کرد و شکست خورد. غربی ها کار را به کنفرانس ژنو کشاندند تا ویتنام دو پاره شود، انتخابات برگزار شود و دموکراسی بگوید چه کسی حاکم بر ویتنام باشد. اما دولت آمریکا وقتی متوجه شد ۸۰ درصد مردم قصد دارند حکومت کمونیستی را انتخاب کنند، انتخابات را لغو کرد.
3⃣با دخالت آمریکا ابتدا جنگ و درگیری بین کمونیست ها و طرفداران غرب شکل گرفت و سپس، در اوایل دهه ۱۹۶۰ میلادی با روی کار آمدن جان اف کندی دموکرات، لشکر کشی ایالات متحده به ویتنام رسما آغاز شد و هرگونه رابطه اقتصادی و دیپلماتیک بین دو کشور از سوی آمریکا لغو گردید.
4⃣جنایات جنگی آمریکا و متحدانش نظير کره جنوبی در ویتنام هولناک بود. مواد منفجره به مقداری بیش از کل آنچه در ج ج دوم استفاده شد؛ مادۀ آتش زای ژلهای ناپالم، فسفر سفید که بدن را تا استخوان میسوزاند، بمبهای خوشهای که بلبرینگها و قطعات ریز فلزی را به همه طرف پرتاب میکردند؛ ۷۳ میلیون لیتر مواد شیمیایی سمی، شامل ۴۳ میلیون لیتر عامل نارنجی که بافت گیاهی را از بین برد و افرادی که در معرضش قرار گرفتند را بیمار کرد...
5⃣اما ورود در این جنگ علاوه بر نابودی ویتنام و کشتار گسترده مردمش، برای آمریکایی ها تلفات بالا و شکست های سنگین در پی داشت. این شکست ها و نیز شکل گیری افکار عمومی ضد جنگ در آمریکا دولت آمریکا را در زمان نیکسون مجبور به آغاز مذاکرات صلح کرد.
6⃣مذاکرات در پاریس شروع شد. اما آمریکایی ها حتی در ضمن مذاکرات صلح، بمباران های جهنمی شهرهای ویتنام را ترک نکردند. گفته می شود حین مذاکرات پاریس، در یک نوبت بمباران، چند صد هزار ویتنامی کشته شدند!
7⃣سرانجام در سال ۱۹۷۳ طی توافق پاریس جنگ رسما پایان یافت. جنگی که موجب کشته شدن قریب به ۴ میلیون نفر شده بود.
8⃣مجلس سنا توافق پاریس را تصویب نکرد و به همین دلیل تحریم ها لغو نشد.
9⃣در گفتوگوهای پاریس، آمریکا متعهد شد تا مبلغ ۳.۵ میلیارد دلار برای بازسازی زیربنایی ویتنام بپردازد. اما نه تنها یک سنت از این میزان پرداخت نشد، بلکه آمریکا از دولت کمونیست ویتنام خواست تا میلیونها دلار قرض گرفته شده رژیم سابق را پرداخت کند.
🔟بعد از جنگ رکود اقتصادی به مدت طولانی ادامه یافت. زندگی برای مردم عادی بسیار سخت و مشکل بود.
امریکاییها ویتنام را به یک ویرانه بدل ساخته بودند. زیرساخت ها، روستاها، مزارع... همه چیز نابود شده بود.
اوضاع اقتصادی بسیار آشفته بود؛ روزی که جنگ پایان یافت تورم به ۹۰۰ درصد رسید و ویتنام - کشوری سرتاسر شالیزار - مجبور به واردات برنج شد.
1⃣1⃣ویتنام به شدت به کمکهای جهانی احتیاج داشت تا با انجام معاملات تجاری به بهبود اوضاع اقتصادیاش کمک کنند. اما ایالات متحده تمام تلاشش را انجام داد تا جلوی این کمکها را بگیرد و مانع از آن شد که سازمانهای بینالمللی همچون بانک جهانی، صندوق بینالمللی پول و یونسکو به ویتنام کمک کنند.
2⃣1⃣از دوران ریگان و بوش پدر (1980_1992) مذاکرات عادی سازی روابط آغاز شد؛ اما #بهانه_گیری های آمریکایی ها اجازه نداد به نتیجه ای برسند.
3⃣1⃣آمریکا در وضعیت فشار و مذاکره #طولانی و #فرسایشی ویتنامی ها را خسته کرد تا به هر امتیاز دادنی تن دهند. نه تنها در مذاکرات از غرامت گذشتند؛ بلکه حاضر شدند بدهی قدیمی خود به آمریکا را بپردازند.
4⃣1⃣نهایتا در سال ۱۹۹۴ کلینتون دستور لغو تحریم ها را صادر کرد. اما این دستور بی نتیجه بود و فقط منجر به آغاز #بررسی موضوع شد.
5⃣1⃣ دولت ویتنام برای فروش شرکت های دولتی به سرمایه گزاران خارجی مقاومت می کرد. اما در سال ۲۰۰۰ این مقاومت شکست و بالاخره اولین موافقت نامه تجاری بین دو کشور امضا شد. البته بسیاری اقلام تجاری با محدودیت صادرات و واردات روبرو بودند.
6⃣1⃣ پس از آن بود که در سال۲۰۰۷ (سیزده سال بعد از دستور کلینتون) ویتنام اجازه پیداکرده به عضویت سازمان تجارت جهانی درآید. تحلیل گران البته این موافقت آمریکا را در جهت رقابت با چین و کره شمالی و خارج ساختن بازار ویتنام از دست آنان قلمداد می کنند.
7⃣1⃣ویتنام امروز کشوری با صنعت عاریتی، با اقتصاد سوسیالیستی آمیخته به نئولیبرالیسم که #بیمار و #بی_ثبات است، با نابرابری اجتماعی شدید و فساد، اما یکی از بزرگترین خریداران سلاح، جنگنده و هلی کوپتر آمریکایی ست. مردم ویتنام اجازه ندارند تاریخ جنایات هولناک آمریکا و متحدانش را ثبت کنند و یا کسی را بابت ده ها سال جنگ و جنایت و ویرانی بازخواست نمایند.
✅آمریکا در #جنگ ویتنام را ویران کرد؛ ولی شکست خورد. سپس با صلح و #مذاکره این کشور را تسخیر کرد.
📝 #رها_عبداللهی
🌙🔴🌎"کماکان دو دستی در جیب مردم"
♦ در #بودجه۹۹ در جدول تبصره ۱۴ درآمد فروش فرآوردههای نفتی ۷۷ هزار میلیارد قید شده.
یعنی علاوه بر بنزین، در آمد دولت از گازوئیل و سایر فرآوردههای نفتی هم نسبت به سال ۹۸ رشد چشمگیر دارد.
♦بعبارت ساده تر در چند ماه آینده قیمت گازوئیل ۲برابر خواهد شد. تکذیبهای شان هم مثل تکذیبهای بنزین خالی بندی است.
♦از حذف معافیتهای مالیاتی پردرآمدها کماکان خبری نیست ولی دست دولت مجددا در جیب مردم خواهد رفت. احتمالا دوباره در چند ماه آینده با اعتراضات خونین رانندههای کامیون مواجهیم.
♦چیزی که اسمش را بودجه گذاشتهاند رسما برنامه فروپاشی و تجزیه است. هرکس امروز بدون لکنت از #رد_کلیات_بودجه در مجلس نمیگوید بعدا اگر گفت "معترضین صف شان را از اغتشاش گران جدا کنند" با پشت دست تو دهانش بزنید.
حاج قاسم سلیمانے:
🌱🌱باید بہ این بلوغ برسیم ڪہ هرکارے کردیم لازم نیست نشان دهیم؛
آن ڪس کہ باید ببیند؛میبیند..🌱
ماشه را چکاندهاند، باج ندهید!(نکته)
نکتهای که درپی میآید، پیچیده نیست که برای درک آن به اذهان پیچیده نیازی باشد و پنهان و چند لایه هم نیست که بدون دسترسی به اسناد محرمانه و طبقهبندی شده قابل فهم نباشد! برجام در نهایت یک معاهده و توافق چندجانبه است -یعنی بود- و مانند همه توافقات چندجانبه، اعتبار آن به حضور همه اعضاء در آن است. بنابراین برجام با خروج آمریکا که یکی از اعضای این معاهده بود، دیگر وجود خارجی ندارد. آقای عراقچی نیز قبل از خروج آمریکا از برجام به درست اعلام کرده بود اگر آمریکا از برجام خارج شود دیگر برجامی وجود نخواهد داشت.
حالا بر فرض که خروج آمریکا از برجام و نقض قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل -که مجرمانه و قابل مجازات است- را نادیده بگیریم و برجام را باحضور سایر اعضاء، از جمله سه کشور اروپایی قابل ادامه بدانیم! در این صورت هم برجام وجود خارجی ندارد. چرا که سه کشور اروپایی فرانسه، انگلیس و آلمان از هنگام اجرایی شدن برجام تاکنون -یعنی بعد از خروج آمریکا تا به امروز هم- اولاً به تمام تحریمهای آمریکا علیه ایران پایبند بودهاند و ثانیاً به هیچیک از تعهدات برجامی خود نیز عمل نکردهاند!
با توجه به نکات فوق که کمترین ابهامی در آن نیست باید از مسئولان محترم کشورمان پرسید؛ آیا برجام وجود خارجی دارد که پیدرپی اعلام میفرمائید جمهوری اسلامی از برجام خارج نمیشود؟! و از آنجا که در برجام همه امتیازات را به حریف داده و در مقابل «هیچ» امتیازی نگرفتهایم، آیا ادامه حضور کشورمان در برجام، غیر از باج دادن به حریف میتواند معنی و مفهوم دیگری داشته باشد؟!
دیروز سه کشور اروپایی فرانسه، انگلیس و آلمان اعلام کردند که اگر جمهوری اسلامی به کاهش تعهدات خود در برجام ادامه بدهد از «مکانیسم ماشه» استفاده خواهیم کرد. نتیجه نهایی مکانیسم ماشه -Snapback- بازگشت قطعنامههای قبلی شورای امنیت سازمان ملل علیه کشورمان است. در این باره گفتنی است که؛
الف- در برجام، قطعنامههای قبلی شورای امنیت سازمان ملل علیه ایران اسلامی لغو نشده بلکه تحت قطعنامه ۲۲۳۱ تجمیع شده و در صورت تخلف ایران از برجام قابل بازگشت خواهد بود! خُب، سؤال این است که کدامیک از قطعنامههای قبلی در حال اجراء نیست که باید از بازگشت آنها نگران باشیم و از ترس بازگشت باج بدهیم؟!
ب- موضوع تمامی قطعنامههایی که ادعا میشود با برجام لغو شده است، تحریم کشورمان است! آیا هماکنون انواع تحریمها علیه ایران اسلامی اجراء نمیشود؟! و آیا هیچ تحریم دیگری را میتوان آدرس داد که علیه کشورمان به کار نگرفته و در حال اجرای آن نباشند؟! بنابراین ماشه مورد اشاره در مکانیسم ماشه را مدتهاست که چکاندهاند!
ج- مسئولان محترم هستهای بارها به «قطعنامه فصل هفت» منشور سازمان ملل علیه کشورمان اشاره کرده و ضمن آنکه خارجشدن ایران از ذیل فصل هفت منشور را یکی از دستاوردهای برجام! معرفی کردهاند، بازگشت این فصل را نیز نگرانکننده دانستهاند! که در این خصوص باید گفت جمهوری اسلامی ایران، برخلاف ادعای آقایان از ذیل فصل هفت خارج نشده است. چرا؟! بخوانید!
د- نکته مهم در فصل هفتم منشور ملل متحد، بندهای ۴۱ و ۴۲ آن است. بر اساس بند ۴۱، شورای امنیت میتواند از اعضای ملل متحد بخواهد کشور هدف را تحریم کنند. این تحریمها شامل قطع روابط تجاری و بانکی و بیمهای و ... میشود.
و اما بر پایه بند ۴۲ منشور یاد شده، کشور هدف میتواند با حمله نظامی نیز روبهرو شود!
گفتنی است اگر در قطعنامه از واژه و عنوان «ذیل فصل هفت» استفاده شده باشد، هر دو مورد تحریم و حمله نظامی در دستور قرار میگیرد ولی اگر از عنوان «ذیل بند ۴۱ فصل هفت» استفاده شده باشد، فقط تحریمها قابل انجام خواهد بود و نه گزینه نظامی و در صورتی که استفاده از بند ۴۲ -گزینه نظامی- مورد نظر باشد، شورای امنیت باید با کسب نظر کشورهای دیگر، قطعنامه جدیدی صادر کند. که البته استناد به این بند، به آسانی ممکن نیست و بسیاری از کشورها از جمله ۵ کشور دارای حق وتو تاکید کردهاند که این تصمیم قبل از آنکه برای ایران خطرآفرین باشد، برای سایر کشورهای تصمیمگیرنده فاجعهآفرین است و اگر چنین نبود تا به حال دهها بار به این حماقت دست زده بودند!
در قطعنامه فصل هفت منشور سازمان ملل متحد علیه ایران، به بند ۴۱ یعنی تحریمها استناد شده است. که هماکنون در حال اجراست و به بیان دیگر در عمل از ذیل بند۴۱ فصل هفت خارج نشدهایم که از بازگشت آن نگران باشیم!
حالا قضاوت بفرمائید که خارج شدنمان از برجام چه تبعاتی خواهد داشت که هماکنون ندارد؟! و آیا ادامه حضورمان در برجام باج مفت به حریف نیست؟!
حسین شریعتمداری
🔴 شما باعرضه؛ ما بیعرضه!
🔹 #اسحاق_جهانگیری گفته: برخی رسانهها جوری رفتار میکنند که انگار ما در اداره ی کشور بی عرضه هستیم!
🔸اگرچه این اعترافات یعنی اینکه آقا ما خودمان هم این حرف رو قبول داریم؛ ولی جناب جهانگیری؛ اصلاً و ابداً اگر کسی همچنین نظری دارد؛ آقا ما بیعرضهایم؛ شما تاج سرید. ما اگر بیعرضه نبودیم که شما بالاسرمان نبودی!
🔹ما مردم بیعرضهایم که از قِبل دلار ۴۲۰۰ تومنی حضرتعالی(ببخشید ما)، ۱۸ میلیارد دلار معادل ۲۰۰ هزار میلیارد تومان به جیب اغنیا رفته!
🔸ما بیعرضهایم که حذف کارت سوخت و عدم اجرای هدفمندی یارانه سوخت طی شش سال، ۲۰۰ هزار میلیارد تومان به این مملکت خسارت آورده!
🔹ما مردم بیعرضهایم که شب جمعه آخر ماه بدون اطلاع رسانی قبلی بنزین را گران کردیم و مملکت را به آشوب کشاندیم!
🔸ما مردم بیعرضهایم که مملکت را ۷ سال معطل برجام و FATF و پالرمو و ... گذاشتیم و بدون هیچ طرح و برنامهای در حوزه اقتصاد و سیاست خارجه و فرهنگ به مملکت گند زدیم!
🔹ما مردم بیعرضهایم که ۶۰ درصد کارخانجات تولیدی را تعطیل کردیم!
🔸ما مردم بیعرضهایم که برادرانمان چون حسین فریدون برادر رئیس جمهور و مهدی جهانگیری برادر شما، فساد اقتصادی را در کشور چند برابر کردیم!
🔹بله ما بیعرضهایم که رسول دانیال زاده شریک حسین فریدون، در یک قلم فقط ۴۰۰۰ میلیارد تومان را بالا کشیده! (یارانه یک ماه ۷۷ میلیون نفر میشود ۳۸۰۰ میلیاردتومان).
🔸 ما مردم بیعرضهایم که شرکتهای بزرگ دولتی را مفت مفت دادیم دست خصوصیخواران؛ از هپکوی اراک گرفته تا هفتتپه شوش! بله ما گفتیم مفتی بدهید ببرند!
🔹ما مردم بیعرضهایم که قاچاق کالا را طی ۷ سال سه برابر کردهایم!
🔸آقاجان؛ شما با عرضه ما بیعرضه! شما زحمت بکشید همینجوری ادامه دهید شاید ما متحول شدیم. درستش این است که ما #تغییر کنیم نه شما!
✅ #داود_مدرسی_یان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴آیت الله رئیسی: براساس نگاه امیرالمومنین (علیهالسلام) دوست داشتن مردم، مرتبه نازله محبتالله است.
.
🔹 رفتن روحانی با کدام رویکرد
♻️ استیضاح مسئولانه یا استعفای طلبکارانه
🔰 حمید رسایی: مدتی است بحث استعفای حسن روحانی، یکی از موضوعات مورد توجه برخی از رسانهها و چهرههای سیاسی کشور شده است. عدهای آن را از سر خیرخواهی مطرح و برخی چون روحانی را مسبب وضع فعلی میدانند، معتقدند که او باید برود. اما سئوال این است که چرا موضوع رفتن روحانی مطرح شده است؟
بدیهی است که وقتی افکار عمومی تا این اندازه درگیر موضوعی میشود، یعنی جامعه مشکلی را حس میکند و عدهای راهحل برون رفت از این مشکل را در نبودن این دولت و رییس آن میبینند یعنی معتقدند این دولت، خودش اصل مشکل است و برای حل مشکل، باید آن را از سر راه برداشت.
مثل بیماری که علت بیماری او قرار داشتن غده ای در شریان اصلی انتقال خونش است و اکثر ناظرین به این نتیجه رسیدهاند که راه حل درمان و عبور از این بیماری، فقط برداشتن غده است. منتهی بحث در شیوه برداشتن این غده سرطانی است.
🔹 کدام رویکرد مطلوب است
در حال حاضر دو نظر وجود دارد. عده ای استعفای روحانی را مطرح میکنند که عمدتا حامیان حسن روحانی و دولتش هستند. مدل مطلوب این جماعت، «استعفای طلبکارانه» است، استعفای همراه با مظلومنمایی، استعفایی برای فرار از پاسخگویی. قطعا این کار به نفع کشور نیست.
استعفای طلبکارانه و همراه با مظلومنمایی ریشه این غده سرطانی را باقی میگذارد و حتما پس از بازسازی، مجددا رشد خواهد کرد و مشکلساز خواهد شد.
در مقابل عدهای به «استیضاح مسئولانه» معتقدند. ما معتقدیم حسن روحانی باید پاسخ بدهد و برود نه اینکه با مظلومنمایی این جایگاه را ترک کند. روحانی تا الان شش سال، فرصتهای کشور را در راهی که بارها تجربه شده و شکست خورده بود، ذبح کرده. روحانی با سیاستهای غلطلی که به کار گرفت، مردم را به جایی رسانده که میگویند نمیتوانیم دو سال دیگر هم بودن این دولت را تحمل کنیم برای همین هم لحظه شماری میکنند تا روحانی زودتر برود.
🔹 تفاوت دو نگاه در کجاست
تفاوت نگاه استعفای طلبکارانه با استیضاح مسئولانه، در این است که روحانی با رای ملت آمده با رای ملت هم باید برود. مردم یا باید این دولت را تا سال ۱۴۰۰ تحمل کنند و در انتخابات ریاست جمهوری بعدی به فرد دیگری رأی بدهند یا باید در انتخابات مجلس، به ترکیبی از نمایندگان در سراسر کشور و خصوصا تهران رأی بدهند که از حسن روحانی حساب بکشند.
علاوه بر موضوع مظلونمایی و فرار از پاسخگویی یا حسابکشی و حاکم بودن نگاه مردم، پروژه استعفای روحانی، همسو با پروژههای اجرا شده در لبنان که فرار سعد حریری از پاسخگویی را به دنبال داشت و پروژه اجرا شده در عراق که استعفای عادل عبدالمهدی و آشوبهای داخلی را حاکم کرد، خواهد بود. بدیهی است که با استعفای رییس دولت، هرج و مرج حاکم میشود لما استیضاح یعنی نظر مردم که در رأی نمایندگان آنها جاری است.
مشخص است که چه کسانی در بوق استعفای روحانی میدمند. دقیقا حامیان دیروز او این روزها دنبال استعفای رییس دولت بنفش هستند چون نمیخواهند پاسخگوی عملکرد دولت مورد حمایتشان باشند.
طبعا جریانی که دنبال پروژه استعفاست، این اقدام را قبل از انتخابات مجلس در اسفند ماه نیاز دارد تا بلکه با این اقدام، انتخابات به تأخیر بیفتد و از شکست قطعیای که محصول عملکرد دولت فعلی و مجلس هم جهت و همسوی اوست، عبور کند و بتواند در فرصت اضافی خود را بازسازی کند.
🔹 رویکرد مجلس فعلی و دیدگاه رهبر انقلاب
اینکه چرا مجلس فعلی چنین اقدام را نمیکند، مشخص است. بدیهی است که مجلس فعلی نه میتواند روحانی را استیضاح و برکنار کند و نه به چنین اقدامی معتقد است.
این مجلس، شریک جرم دولت روحانی است. تا الان همسو و هم پیمان او بوده. تا جایی که برخی معتقدند روحانی اصلی علی لاریجانی بود. مجلس فعلی مثل عروسکی میماند که دولت، دست و پایش را تکان میداد.
در پاسخ به کسانی که معتقدند رهبر معظم انقلاب مخالف این اقدام هستند، باید گفت، قطعا ایشان مخالف تغییر دولت بدون دخالت مکانیزم رای ملت و بواسطه استعفا هستند همانطور که سال قبل در پاسخ به مطالبه استعفای روحانی توسط برخی چهره های مشهور، آن را اعلام کردند.
اما اینکه مردم در انتخابات پیش رو، مجلسی با رویکرد متفاوت از دولت روحانی انتخاب کنند، دولت فعلی هم همچنان مطالبات به حق مردم را مانند شش سال گذشته بر زمین بگذارد و اقدامی نکند و مجلس بخواهد به وظیفهاش عمل کند و رهبری مخالفت کنند، من اینطور احساس نمیکنم. همانطور که رهبر انقلاب در قامت رییس جمهور وقت با استغفای طلبکارانه میرحسین موسوی در سال 67 مخالف بودند اما با استیضاح مسئولانه بنیصدر به ده دلیل موافق بودند که اتفاقا آن دلایل، امروز بر عملکرد روحانی صادق است. البته نقشه راه نهایی طبعا در سایه مواضع خیرخواهانه امام جامعه تعیین میشود.
#حمید_رسایی
این قدر نعل به نعل ؟!
🔹نه در لبنان کسی درباره عدم کفایت سعد حریری شک دارد و نه در ایران، درباره روحانی. اما دشمن هم اکنون، بی ثبات کردن دولت ها در کشورهای هدف تهاجم را مقدمه، پروژه بی ثبات سازی قرار داده و بنابراین، ماجرا فرق می کند.
♦️در کشور ما رهبر حکیم انقلاب و در لبنان سید حسن نصرالله دبیر کل حزب الله، دست دشمن را خواندند و با وجود انتقادهای جدی که به برخی عملکردها دارند، زمزمه استعفای رئیس دولت را بازی در نقشه دشمن نامیدند و با آن مخالفت کردند.
🔹در این میان، سوالی روشن از حزب (گروهک) اتحاد ملت و کسانی مانند سعید حجاریان و عباس عبدی و عبدالله ناصری (مشاور خاتمی) وجود دارد: در حالی که استعفای رئیس دولت، نقشه مشترک عوامل آمریکا و عربستان و اسرائیل در متن پروژه بی ثبات سازی در #لبنان و #عراق بود، چرا طابق النعل بالنعل، پشت سر همان ها حرکت کردید؟
♦️سرسپردگی بعثی ها و فالانژیست ها به آمریکا و عربستان و اسرائیل روشن است؛ شما چرا عینا رفتار آنها را تقلید و تکرار کردید؟!
#محمد_ایمانی
فلهای ثبت نام کردند تا بتوانند اینگونه با آمار ردصلاحیتها #مظلوم_نمایی کنند و چه بسا پروژهی "تحریم خاموش انتخابات" را راه بیاندازند؛ هرچند بازی اصلی اصلاحطلبان برای #شورای_نگهبان است اما بنظر میرسد بدشان نمیآید تا از ردصلاحیتهای صورت گرفته در هیئتهای اجرایی نیز برای جداسازی مسیرشان از دولت در افکار عمومی استفاده کنند و به این ترتیب بتوانند مثلا از #پاسخگویی بابت ناکارآمدیِ دولتی که از آن حمایت کردهاند نیز فرار کنند!!
➕ البته #اصلاحطلبان اگر بتوانند در اجرای نقشهی ناامید کردن مردم از #انتخابات (مخصوصا در قسمتهایی که پایگاه رای #اصولگرایان میباشد) موفق عمل کنند هیچگاه دست به #تحریم انتخابات نخواهند زد چراکه تجربیات این سالها به آنها ثابت کرده است که قطعا با #صندوق_رای به مراتب راحت تر از تحریم و حتی #کف_خیابان به خواستههایشان میرسند و نظام نیز حاضر به دادنِ امتیاز و باج به کسی نیست!
#مهدی_قاسم_زاده