اعوذُ باللهِ مِنَ الشیطانِ الرجیم
بسم الله الرحمن الرحیم
السلام علیک یا ابا عبدالله(ع)
السلام علیک یا ابا صالح المهدی ادرکنی(عج)
#ذکر_روز_پنج_شنبه
100 مرتبه لا إلهَ الا اللهُ المَلِکُ الحقُ المبین
ختم صلوات امروز هدیه می شود، به روح امام حسین(ع) اسراء و شهدای کربلا،امام حسن عسگری(ع)، برای سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان(عج)، شادی روح امام(ره)، امام شهدای مدافع حرم، شهدای گمنام، شهدای هشت سال دفاع مقدس، شهدا و اسرای کربلا، شهید سردار سلیمانی و همراهان،اموات، علماء، سلامتی کادر درمانی،شهدای فاجعه منا، شهید ابراهیم هادی، شهید تورجی زاده، شهد بیضائی، شهدای روز سیزده آبان و شهید فهمیده ، شفای بیماران، پیروزی اسلام، نابودی کفر ، حاجت روایی و عاقبت به خیری همگی، ختم به خیر شدن حوایج دنیوی و اخروی همگی.
https://eitaa.com/shamem_hoozoor
زیارت نامه شهدا
وقتمان را به وقت شهدا تنظیم کنیم؛ آستان قلبمان را به آن سو بسپاریم و عرض ارادتی به آنان نماییم.
https://eitaa.com/shamem_hoozoor
#حدیث_روز
امام کاظم علیه السلام :
قَليلُ العَمَلِ مِن العالِمِ مَقبولٌ مُضاعَفٌ، و كَثيرُ العَمَلِ مِن أهلِ الهَوى و الجَهلِ مَردودٌ .
كردار اندك از عالِم چند برابر [محسوب و ]پذيرفته شود و كردار زياد از هواپرستان و نادانان پذيرفته نگردد.
📚الكافي : ج۱ ص۱۷ ح۱۲
@shamem_hoozoor
مولای من!
سلام روزت به خیر
باز هم زندگی در جریان است، گاه در غم و جنگ گاه در آرامش و امنیت و خوشی
مولای من! یاری ما تا در تلاطم زمانه از شما دور و جدا نشویم و در پرتو لطف شما زندگی الهی و آرامی داشته باشیم.
اللهم عجل لولیک الفرج
#نامه_خاص
✍خ. محمدجانی
@shamem_hoozoor
❤️#وصیت_نامه_ی_شهدا
🌷 وصیت نامه شهید مجید پازوكی
" درود بر امام امت، نایب بر حق امام زمان (عج) حضرت امام خمینی كه هرچه داریم از وجود با بركت ایشان است كه اسلام و امت اسلامی را پس از هزاروچهارصدسال مجدداً زنده نمود. قدر امام را بدانید و خالصانه پیروش باشید، انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی امانت الهی هستند وظیفة همه ما پاسداری از انقلاب و دستاوردهای آن است. صلاح دنیا و آخرت ما در پیروی از ولایت فقیه می باشد. فعالانه در مسائل انقلاب و اجتماع شركت نمایید. حضور گسترده و آگاهانة مردم ضامن انقلاب و اصول آن است. در نماز جمعه شركت كنید و شعائراسلام را زنده تر كنید".
شادی روح تمام شهدا صلوات.🌹
#ولایت
#شهادت
☘️☘️ #خاطرات_شهدا #عطر_عجیب بوی عطر عجیبی داشت نام عطر رو که می پرسیدیم جواب سر بالا می داد شهید که شد توی وصیت نامه اش نوشته بود: به خدا قسم هیچ وقت به خودم عطر نزدم هر وقت خواستم معطر بشم از ته دل می گفتم:«السلام علیک یا ابا عبد الله الحسین» شهید: حسین علی اکبری.☘️☘️ شادی روح شهدا و شهید فوق صلوات. 📚زندگی به سبک شهدا، مهدی نقدی ص39 https://eitaa.com/shamem_hoozoor