☀️☀️💦💦☀️☀️💦💦☀️☀️💦💦 #حکایت_گلستان_سعدی #بازنویسی_گلبرگ_های_انتظار شخصی مریدی به شخص پیر دانایی گفت: من چه کاری باید انجام دهم چون از دست مردم در رنج و عذاب هستم ، زیاد به دیدار من می آیند و در زمانهایی که به دیدارم می آیند مضطرب و نگران می شوم شخص پیر دانا گفت: به کسانی که فقیر هستند پول بده و هرکس که ثروتمند است چیزی از او بگیر که در این صورت یکی هم نزد تو و ملاقات تو نیاید. ☀️☀️💦💦☀️☀️💦💦☀️☀️💦💦
🌺🌺🍃🍃🌺🌺🍃🍃🌺🌺 #گلبرگ_های_انتظار سپاس ای معبود بی کران! سپاس ای خالق مرگ و زندگی! که دوباره به من زندگی بخشیدی تا باردیگر در کنار دیگر آفریدگانت به تسبیح و تقدیس تو بنشینم و عظمتت را نظاره نمایم. معبود من! زمان در گذر است و قطار عمر همچنان مرا به سوی تو پیش می برد، تا در نزد تو پاسخ گوی ندانم کاری هایی باشم که خواب غفلت مرا بر آن واداشت.
معبود من! اکنون که زنده ام و بار دیگر اجازه دیدن طلوع خورشید را به من بخشیدی می خواهم قلبم را با طلوع مهر و نورت منور نمایی و امید را در بند بند وجودم، جریان نمایی و لحظات شیرین مناجات و استجابت را به کام جانم بچشانی.
معبودا! در این روزهای بی قراری دنیا، قرار و آرامشم باش تا در کشتی تو آرام یابم و لبخند رضایتت بر قلبم جاری شود. 🌺🌺🍃🍃🌺🌺🍃🍃🌺🌺
✨بسم الله الرحمن الرحیم✨
#روز_بیست_هشتم
🔖طرح تربیتی و معرفتی چله دعای عهد 8⃣2⃣
🔛#ادامه_از_قبل
💢آمادگی در همه حال برای ظهور 💢
👌افرادی ظهور حضرت ولیعصر ارواحنا فداه را دور میپندارند که غایب بودن امام را بهمنزلهی حاضر نبودن تلقّی کنند، ولی یاوران امام غیبت را به معنای (ظاهر نشدن برای عموم) میدانند، بدین سبب ظهور را نزدیک دانسته و هرلحظه خودشان را برای ظهور آماده میکنند.
🔸از سویی، در روایات اهلبیت علیهم السلام نیز دستور دادهاند که انتظارتان را به لحظات بکشانید. هرلحظه منتظر فرج باشید چون ظهور «یأتی بغتتا» یکمرتبه و ناگهانی صورت میگیرد.
👌لذا یک منتظر باید هر آن آمادگی ظهور را در خودش ایجاد کند و انتظاری سازنده و پویاست که آدمی را به تحرّک و عمل وادار کند.
👈 منتظر باید در سه جبهه؛ اعتقادات، اخلاقیات و اعمال با امام خود سنخیت برقرار نموده و خود را برای ظهور مهیّا نماید.
🔚#ادامه_روز_بعد..
📌چهل روز همراه ما باشید با کارگاه کاربردی ادعیه مهدوی(دعای عهد)
📚منبع: کتاب ۴۰ پیام از دعای عهد(تهیه شده در واحد تحقیق و پژوهش محکمات).
🅾️ توجه: 🔊
✅ ارسال ایمیل روز بیست و هشتم📧 انجام شد.
✅ارسال نوتیفیکیشن📲 روز بیست و هشتم انجام شد.
#چله_معرفتی_دعای_عهد
•┈┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈•
✅قرارگاه محکمات را در ایتا دنبال نمایید👇:
🆔https://eitaa.com/joinchat/1107361815C4a965d8ac7
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺 #ذکر_روز_سه_شنبه 100مرتبه یا ارحم الراحمین. ختم صلوات امروز هدیه می شود به روح منور ائمه بقیع(ع)، سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان(عج)، سلامتی رهبر، شادی روح امام(ره) ، شهدای هشت سال دفاع مقدس، شهدای گمنام، شهدای مدافع حرم، شهید سردار سلیمانی و همراهان، شادی روح اموات، سلامتی و عاقبت به خیری کادر درمانی، شفا و کنترل بیماران کرونا، پیروزی حق و حقیقت، نابودی کفر و باطل، سلامتی، عاقبت به خیری، برآورده شدن حوائج دنیوی و اخروی، سعادت همگی 🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
💦💦☀️☀️💦💦☀️☀️💦💦☀️☀️ #فضایل_شب_قدر
عظمت و فضیلت این شب را بر سایر شبها از این امور میتوان به دست آورد:
1. آمرزش گناهان: پیامبر خدا صلی الله علیه وآله در تفسیر سوره «قدر» فرمودند: «هر کس شب قدر را احیا بدارد و مؤمن باشد و به روز جزا اعتقاد داشته باشد، تمامی گناهانش آمرزیده میشود.»1
2. قلب رمضان: امام صادق علیهالسلام فرمودند: «از کتاب خدا استفاده میشود که شماره ماههای سال نزد خداوند، دوازده ماه است و سرآمد ماهها ماه رمضان است و قلب ماه رمضان لیلة القدر است».2
3. بهتر از هزار ماه: در فرهنگ غنی اسلام، همه چیز را با معیارهای الهی میسنجند و بر همین اساس قرآن در مورد شب قدر میفرماید: «لَیلَةُ الْقَدْرِ خَیرٌ مِّنْ أَلْفِ شَهْر» در دعای 44 صحیفه سجادیه نیز میخوانیم: «(عبادت و بندگی در) شبی از شبهای آن، آن را برابر با (عبادت در) شبهای هزار ماه قرار داد (چون خیرات و برکات و سودهای دینی و دنیوی در آن است) و آن را شب قدر نامید».
4. نزول قرآن: طبق روآیات، مجموع قرآن در شب قدر نازل شده است.3 این نزول دفعی و یکباره قرآن است، اما نزول تدریجی قرآن طی 23 سال دوران نبوت پیامبر گرامی صلیاللهعلیهوآله بهصورت الفاظ نازل شده است.
5. نزول ملائکه: نزول ملائکه و روح در شب قدر نشانه شرافت آن بر هزار ماه است. امام باقر علیهالسلام فرمودند: «عمل صالح در شب قدر از قبیل نماز، زکات و کارهای نیک دیگر بهتر است از عمل در هزار ماهی که در آن شب قدر نباشد.»4
6. عرضه اعمال بر حجت خدا: بنا بر روآیات و ظاهر آیت سوره قدر، شب قدر منحصر به زمان رسول خدا صلیاللهعلیهوآله نیست و فرشتگان در شب قدر مقدّرات یک سال را نزد «ولی مطلق زمان» میآورند و بر او عرضه میکنند.5 این واقعیت از روز نخستین وجود داشته است و تا قیامت هم ادامه خواهد یافت. از سویی نیز بنابر روآیات زمین از نخستین روز خلقت تا آخر فنای دنیا بیحجّت نخواهد بود6 چنانکه امام علی علیهالسلام فرمودند: «شب قدر در هر سالی هست، در این شب امور همه سال (و تقدیرها و سرنوشتها) فرو فرستاده میشود. پس از درگذشت پیامبر صلی الله علیهوآله نیز این شب صاحبانی دارد».7 حجت خدا در زمین در زمان حاضر وجود مقدّس و مبارک حضرت مهدی عجلاللهتعالیفرجهالشریف است و اوست که حجت خدا و وصی اوصیا و خلیفه رسول خدا صلیلله علیه وآله و معصوم از هر گناه و پلیدی است و لذا صاحب شب قدر است.
☀️فرصت را غنیمت شمریم
شب قدر فرصتی است زرین و طلایی برای شستوشوی آینه دل. آن شب بهترین فرصت است تا خوبیها را جایگزین بدیها، صلح و صفا را جایگزین اختلاف و تفرقه، احسان و نیکی را جایگزین ظلم و ستم، احسان به والدین را جایگزین عاق والدین، و صله رحم را جایگزین قطع رحم نماییم. نیکو و شایسته است با صدقات قدمی در جهت آبادانی خانه آخرت برداریم و با اعمال نیک و خیر، ثواب دو چندان ببریم. در شب قدر که شبزندهداری میکنیم، خداوند نام ما را در گروه نیکبختان ثبت میکند و آتش جهنم را بر ما حرام میسازد. ایا توفیقی بالاتر از این هست که آتش جهنم بر ما حرام شود و به خدا نزدیک شویم؟ دعاهای شبهای رمضان مجموعهای است بصیرتبخش که با تکرار تلاوت آنها به صورت هدفهایی برای ما در میاید. پس هنگام خواندن این ادعیه شایسته و بهتر است مفهوم آنها را نیز همواره مدنظر داشته باشیم و با تلاش و کوشش به سوی این هدفهای مطرح شده در دعاها گام برداریم. 💦💦☀️☀️💦💦☀️☀️💦💦☀️☀️ 📚 1. تفسیر منهج الصادقین، ج 10، ص 308.
2. بحارالانوار، ج 58، ص 376 ؛ امالی شیخ صدوق، مجلس، 15، ح 4.
3. اصول کافی، ج 1، ص 362 ؛ امالی، مجلس 15، ح 5.
4. ثواب الاعمال و عقاب الاعمال، ص 133.
5. تفسیر نمونه، ج 27، ص 190؛ اصول کافی، ج 1، ص 352.
6. اصول کافی، ج 1، ص 251.
7. همان، ج 1، ص 363.
🌷🌷💦💦🌷🌷💦💦🌷🌷💦💦#اعمال_شب_نوزدهم_ماه_مبارک_رمضان
اوّل:
غسل کردن.
علاّمه مجلسی فرموده: بهتر است غسل این شبها در هنگام غروب آفتاب انجام گیرد که نماز شام را با غسل بخواند.
دوم:
دو رکعت نماز که در هر رکعت پس از سوره «حمد»، هفت مرتبه «توحید» خوانده و پس از فراغت از نماز «هفتاد مرتبه» بگوید:
«أَسْتَغْفِرُ اللّٰهَ وَأَتُوبُ إِلَیْهِ»
سوم:
قرآن مجید را باز کند و در برابر خود گرفته و بگوید:
اللّٰهُمَّ إِنِّى أَسْأَلُكَ بِكِتابِكَ الْمُنْزَلِ وَمَا فِیهِ وَفِیهِ اسْمُكَ الْأَكْبَرُ وَأَسْماؤُكَ الْحُسْنىٰ وَمَا یُخافُ وَیُرْجىٰ أَنْ تَجْعَلَنِى مِنْ عُتَقائِكَ مِنَ النّارِ؛
خدایا؛ از تو درخواست میکنم به حق کتاب نازل شدهات و آنچه در آن است و در آن است نام بزرگترت و نامهای نیکوترت و آنچه بیمانگیز است و امیدبخش، اینکه مرا از آزادشدگان از آتش دوزخ قرار دهی.
سپس هر حاجت که دارد بخواهد.
چهارم:
قرآن مجید را روی سر بگذارد و بگوید:
اللّٰهُمَّ بِحَقِّ هٰذَا الْقُرْآنِ وَبِحَقِّ مَنْ أَرْسَلْتَهُ بِهِ وَبِحَقِّ كُلِّ مُؤْمِنٍ مَدَحْتَهُ فِیهِ وَبِحَقِّكَ عَلَیْهِمْ فَلَا أَحَدَ أَعْرَفُ بِحَقِّكَ مِنْكَ؛
خدایا؛ به حق این قرآن و به حق کسی که آن را بر او فرستادی و به حق هر مؤمنی که او را در قرآن ستودی و به حق خود بر آنان، پس احدی شناساتر از تو به حق تو نیست.
سپس 10 مرتبه بگو: «بِکَ یَا اللّٰهُ» و 10 مرتبه «بِمُحَمَّدٍ» و 10 مرتبه «بِعَلِیٍّ» و 10 مرتبه «بِفَاطِمَةَ» و 10 مرتبه «بِالْحَسَنِ» و 10 مرتبه «بِالْحُسَیْنِ» و 10 مرتبه «بِعَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ» و 10 مرتبه «بِمُحَمَّدِ بْنِ عَلِیٍّ» و 10 مرتبه «بِجَعْفَرِ بْنِ مُحَمَّدٍ» و 10 مرتبه «بِمُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ» و 10 مرتبه «بِعَلِیِّ بْنِ مُوسَى» و 10 مرتبه «بِمُحَمَّدِ بْنِ عَلِیٍّ» و 10 مرتبه «بِعَلِیِّ بْنِ مُحَمَّدٍ» و 10 مرتبه «بِالْحَسَنِ بْنِ عَلِیٍّ» و 10 مرتبه «بِالْحُجَّةِ»؛
به ذاتت ای خدا؛ به حق محمّد؛ به حق على؛ به حق فاطمه؛ به حق حسن؛ به حق حسین؛ به حق على بن الحسین؛ به حق محمّد بن على؛ به حق جعفر بن محمّد؛ به حق موسى بن جعفر؛ به حق على بن موسى؛ به حق محمد بن على؛ به حق على بن محمّد؛ به حق حسن بن على؛ به حق حجّت.
پس هر حاجتى که دارى از خدا بخواه.
پنجم:
زیارت امام حسین علیهالسلام. در روایت آمده: هنگامی که شب قدر میشود، منادی از آسمان هفتم از پشت عرش ندا سر میدهد که خدا هرکه را به زیارت مزار امام حسین علیهالسلام آمده آمرزید.
ششم:
این شبها را احیا بدارد؛ روایت شده: هرکه شب قدر را اِحیا بدارد، گناهانش آمرزیده میشود، هرچند به شماره ستارگان آسمان و سنگینی کوهها و پیمانه دریاها باشد.
هفتم:
صد رکعت نماز بجا آورد که فضلیت بسیار دارد و بهتر آن است که در هر رکعت پس از سوره «حمد»، 10 مرتبه «توحید» بخواند.
هشتم:
این دعا را بخواند:
اللّٰهُمَّ إِنِّى أَمْسَیْتُ لَكَ عَبْداً داخِراً لَاأَمْلِكُ لِنَفْسِى نَفْعاً وَلا ضَرّاً وَلا أَصْرِفُ عَنْها سُوءً، أَشْهَدُ بِذٰلِكَ عَلَىٰ نَفْسِى، وَأَعْتَرِفُ لَكَ بِضَعْفِ قُوَّتِى، وَقِلَّةِ حِیلَتِى، فَصَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَأَنْجِزْ لِى مَا وَعَدْتَنِى وَجَمِیعَ الْمُؤْمِنِینَ وَالْمُؤْمِناتِ مِنَ الْمَغْفِرَةِ فِى هٰذِهِ اللَّیْلَةِ، وَأَتْمِمْ عَلَىَّ مَا آتَیْتَنِى فَإِنِّى عَبْدُكَ الْمِسكِینُ الْمُسْتَكِینُ الضَّعِیفُ الْفَقِیرُ الْمَهِینُ. اللّٰهُمَّ لَا تَجْعَلْنِى ناسِیاً لِذِكْرِكَ فِیما أَوْلَیْتَنِى، وَلا غافِلاً لِإِحْسانِكَ فِیما أَعْطَیْتَنِى، وَلَا آیِساً مِنْ إِجابَتِكَ وَ إِنْ أَبْطَأَتْ عَنِّى فِى سَرَّاءَ كُنْتُ أَوْ ضَرَّاءَ أَوْ شِدَّةٍ أَوْ رَخاءٍ أَوْ عافِیَةٍ أَوْ بَلاءٍ أَوْ بُؤْسٍ أَوْ نَعْماءَ إِنَّكَ سَمِیعُ الدُّعاءِ.
خدایا؛ شام کردم درحالیکه برای تو تنها بنده کوچک و خواری هستم که برای خویش سود و زیانی را به دست ندارم و نمیتوانم از خود پیشآمد بدی را بازگردانم، به این امر بر خویش گواهی میدهم و در پیشگاهت به ناتوانی و کمی چارهام اعتراف میکنم، خدایا بر محمّد و خاندان محمّد درود فرست و آنچه را به من و همه مردان و زنان مؤمن، از آمرزش در این شب وعده دادی وفا کن و آنچه را به من عنایت فرمودهای کامل ساز که من بنده بیچاره، درمانده، ناتوان، تهیدست و خوار توأم. خدایا مرا فراموش کننده ذکرت قرار مده، در آنچه سزاوار آنم فرمودی و نه فراموش کننده احسانت، در آنچه عطایم نمودی و نه ناامید از اجابتت، گرچه مدّت زمانی طولانی شود، چه در خوشی یا ناخوشی، یا سختی، یا آسانی، یا عافیت، یا بلا، یا تنگدستی، یا در نعمت، همانا تو شنونده دعایی.
کفعمی از امام زینالعابدین علیهالسلام روایت کرده که حضرت در این شبها، در حال قیام و قعود و رکوع و سجود این دعا را میخواند. علاّمه مجلسی فرموده: بهترین اعمال در این شبها، درخواست آمرزش و دعا است برای حوایج دنیا و آخرت خود و پدر و مادر و خویشان و برادران و خواهران مؤمن، چه آنان که زندهاند و چه آنان که از دنیا رفتهاند و خواندن اذکار و صلوات بر محمّد و آل محمّد(صلیاللهعلیهوآله) به هر اندازه که بتواند.
در بعضی از روایات وارد شده: دعای «جوشنکبیر» را در این سه شب بخواند. روایت شده که خدمت رسول خدا (صلیاللهعلیهوآله) عرض شد: اگر شب قدر را یافتم، از خدا خود چه بخواهم؟ فرمود: عافیت.
نهم:
گفتن «صد مرتبه»: أَسْتَغْفِرُ اللّٰهَ رَبِّی وَأَتُوبُ إِلَیْهِ.
دهم:
گفتن «صد مرتبه»: اللّٰهُمَّ الْعَنْ قَتَلَةَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ؛ خدایا؛ قاتلان امیرالمؤمنین را لعنت کن. 🌷🌷💦💦🌷🌷💦💦🌷🌷
✨بسم الله الرحمن الرحیم✨
#شب_هفدهم
🔺پویش جهانی قرائت دعای افتتاح در شب های ماه مبارک رمضان7⃣1⃣
💢سیر به سوی انسان کامل مقصد و آرمان هر انسان💢
🔛#ادامه_از_قبل
🔸چرا در بخش سوم دعای افتتاح به بحث امام زمان ارواحنا فداه پرداخته می شود❓
#خداوند_فقط_به_قلب_شما_مينگرد
🔸روايتي از شيعه وسنّي نقل شده: «اِنَّ اللهَ لا يَنْظُرُ اِلي صُوَرِكُم وَ لا اِلي اَعْمالِكُمْ وَ لكِنْ يَنْظُرُ اِلي قُلُوبِكُمْ» ؛ يعني خداوند به ظاهر شما و به اعمال شما نمينگرد، بلكه به قلب شما مينگرد. از طرفي قلبِ كل، امام زمان ارواحنا فداه است؛ پس هرقدر به امام شبيهتر هستيد، خدا به شما نظر ميكند، چون خدا فقط به امام نظر ميكند و هر كس به اندازهاي كه از «قلب» بهره دارد، مورد نظر حضرت حق قرار ميگيرد.
🔸حضرت مهدی ارواحنا فداه كسي است كه همة ابعاد وجودش رو به سوي خدا است و بندة محض اوست و نظر مطلق خداوند به اوست. اگر امام ارواحنا فداه اعمال ما را قبول كند، خدا قبول كرده است و اگر ردّ كند، خدا ردّ كرده است، او سند ردّ و قبول خداوند است.
چون كه او حق را بود در كلّ حال
برگزيده باشد او را ذوالجلال
👌بدون مسير وجود مبارك امام زمان ارواحنا فداه پروردگار به هيچ كس هيچ بهرهاي نميدهد و آنهايي كه به مقام وصال رسيدهاند، با همين قاعده رسيدهاند.
👌لذا اين همان مفهوم واسطة فيض است، يعني هر چه بخواهي از خدا بگيري بايد از امام زمان ارواحنا فداه بگيري و چون مفهوم اين حقيقت را كه امام واسطة فيض است همه مردم نميفهمند و ممكن است كجفهمي و سوء تعبير شود، تنها شمّهاي گفته است. اينها از اسرار است. بدون مقدّمه نميتوان گفت.
📌 همراه ما باشید با کارگاه کاربردی ادعیه مهدوی(دعای افتتاح)
✅قرارگاه محکمات را در ایتا دنبال نمایید👇:
🆔https://eitaa.com/joinchat/1107361815C4a965d8ac7