eitaa logo
مبلغان شمیم
4هزار دنبال‌کننده
2.6هزار عکس
250 ویدیو
440 فایل
کانال رسمی اطلاع رسانی اداره کل تبلیغ جامعه الزهرا (سلام الله علیها) @shamimJZ ارتباط با ادمین: @admin_mobaleghan ممنونیم که برای دریافت پاسخ صبور هستید. ضمنا روزهای تعطیل پاسخگو نیستیم.
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥀بخشی از فضائل حضرت خدیجه کبری🥀 ⚫️ بصیرت ژرف از بالاترین فضائل حضرت خدیجه کبری این است که از اندیشه بلند و فکر عمیق و بصیرت ژرف برخوردار بود؛ مخصوصاً عقل عملی او در اوج خود قرار داشت. این امر را میتوان از انتخاب پیامبر اکرم به‌عنوان همسر آینده و شایسته خود را از بین آن همه خواستگاران پول‌دار و تاجر فهمید. او در چهره و رفتار محمد(صلی‌الله‌علیه‌و‌آله) آینده درخشان و ممتاز او را میدید، به همین جهت راز پیشنهاد ازدواج با پیامبر را (قبل از بعثت) چنین بیان میکند: «یَابنَ عَمّ! أنّیِ قَدرَ غِبتُ فِیکَ لِقِرابَتِکَ مِنِّی وَ شَرَفِکَ فِی قَومِک وَ أَمانَتِکَ عِندَهُم وَ حَسنِ خَلقِکَ وَ صِدقِ حَدیثِکَ» «ای پسر عمو! من به‌خاطر خویشاوندی‌ات با من، و شرف و امانت داری‌ات در میان قوم خود، و به جهت اخلاق نیک و راستگویی‌ات، به تو تمایل پیدا کردم.» جملات فوق به خوبی نشان میدهد که محبت و ارادت این بانو به پیامبر ؛ بر اساس عشق مجازی و محبت شهوانی نبوده، بلکه بر اثر معرفت و شناخت عمیقی بوده است که از شخصیت پیامبر داشت. اما افرادی که چنین بصیرتی نداشتند، از جمله گروهی از زنان قریش، سخت خدیجه را مورد سرزنش قرار دادند تا آنجا که گفتند: «او با این همه حشمت و شوکت با یتیم عبدالله که جوانی فقیر است تن به ازدواج داد. چه ننگ بزرگی.» خدیجه که انتخابش از سر شناخت و معرفت بود، محکم و قرص بر انتخاب خویش پای فشرد و در جواب سخنان ناشی از جهالت و بیخبری آنان گفت: «ای زنان! شنیده‌ام شوهران شما (و خودتان) در مورد ازدواج من با محمد(صلی‌الله‌علیه‌و‌آله) خرده گرفته اید و عیبجویی میکنید، من از خود شما میپرسم آیا در میان شما فردی مانندمحمد وجود دارد؟ آیا در شام و مکه و اطراف آن شخصیتی به سان ایشان در فضائل و اخلاق نیک سراغ دارید؟ من به خاطر این ویژگیها با او ازدواج کردم و چیز هایی از او دیدهام که بسیار عالی است.» گذشت زمان، پیروزیهای پی‌درپی رسول اکرم، گسترش اسلام و فرزندانی که از خدیجه به یادگار ماند، از جمله فاطمه زهرا (سلام‌الله‌علیها) که یازده امام معصوم از نسل اوست، بر انتخاب زیبای خدیجه و بصیرت او باید تحسین گفت؛ هرچند خود شاهد ثمرات انتخاب شایسته خویش نبود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥀بخشی از فضائل حضرت خدیجه کبری🥀 ⚫️ ایمان و اسلام محکم و پایدار همان بصیرت ژرف خدیجه که باعث انتخاب محمد(صلی‌الله علیه و آله) به عنوان همسر شد، عامل ایمان و اسلام او نیز گشت و باعث شد که لقب اول زن مسلمان را به خود اختصاص دهد. «ابن عبد البر» به سند خود از پدر «ابی رافع» نقل میکند که پیامبر در روز دوشنبه «مبعث» نماز گزارد و خدیجه در (ساعات) آخر همان روز نماز خواند و علی نیز بر ایمان و اسلام خدیجه این گونه صحّه گذاشت که: «لَم یَجمَع بَیتٌ واحدٌ یَومَئِذِنِی الأسلامِ غَیرَ رَسولِ الله وَ خديجة وَ أَنا ثالِثُهُم. أری نُورَ الوَحیِ وَ الرِّسَالَة وَ ءَشُمة رِیحَ النُّبُوَّة»؛ خانه ای واحد در آن روز در اسلام جمع نشد غیر از رسول خدا و خدیجه و من که سومین آنان بودم. نور وحی و رسالت را می‌دیدم و بوی نبوت را استشمام میکردم. خدیجه تا آخرین لحظات خود، بر آن ایمان پای فشرد و در راه اسلام فداکاری و گذشت نمود و یک لحظه از رهبر اسلام و حمایت از او غافل نگشت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥀بخشی از فضائل حضرت خدیجه کبری🥀 ⚫️ از برترین بانوان دو سرا برترین زنان هستی را چهار زن تشکیل میدهند؛ چنانکه ابن اثیر از انس بن مالک از پیامبر نقل کرده که فرمودند: «خَیرُ نِساءِ العالَمَین مریمٌ، آسيةٌ، خديجةٌ و فاطمةٌ»؛ برترین زنان عالم، مریم، آسیه، خدیجه و فاطمه سلام الله علیها هستند. همین‌ها که کوله بار کمال را در دنیا بستند، در بهشت نیز در صدر قرار دارند و از جمله آنها خدیجه کبری می‌باشد. «عکرمه» از «ابن عباس» نقل میکند که حضرت محمد(صلی‌الله علیه و آله) فرمودند: «أَفضَلُ نسائِ أَهلِ الجَنَّةِ خَدِيجَةُ بِنتُ مراحِمٍ وَ امرَأَةُ فِرعَونَ»؛ بهترین زنان بهشت اینانند: خدیجه دختر خویلد، فاطمه دختر محمد و مریم دختر عمران و آسیه دختر مزام، همسر فرعون. ⚫️ برترین همسر پیامبر اکرم حضرت خدیجه با تمام وجود و هستی خویش در راه اطاعت از پیامبر اکرم و جلب رضایت او کوشید و در نتیجه در بین تمام همسران رتبه ممتاز را کسب نمود. مرحوم شیخ صدوق از امام صادق(علیه‌السلام) نقل می‌کند که آن حضرت فرمودند: «تَزَوَّجَ رَسُولُ اللهِ بِه خَمسَ عَشَرَ إِمرَأَةً أَفضَلُهُنَّ خَديجَةُ بِنتُ خُویلَد»؛ رسول خدا با پانزده زن ازدواج کرد که برترین آنان خدیجه دختر خویلد بود. مادر زهرا(سلام‌الله‌علیها) طبق نص قرآن کریم همسران پیامبر، مادران روحانی، مومنان و «اُمُّ المُومنین» هستند. «وَ أَزوَاجَهُ أُمَّهَاتُهُم»؛ همسران او (پیامبر) مادران مومنین هستند. و خدیجه از برترین مصداق‌های آیه به‌شمار میرود. و این سعادت در بین همه زنان حضرت، نصیب خدیجه گشت که یازده امام از نسل او و از طریق فاطمه(سلام‌الله‌علیها) پدید آمد که از مقام ممتازی برخوردار است؛ چراکه هم دارای عصمت است و هم امامت ووصایت از طریق نسل او استمرار یافت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌙 ثواب روزه روز یازدهم وَ كَتَبَ اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ لَكُمْ يَوْمَ أَحَدَ عَشَرَ ثَوَابَ أَرْبَعِ حِجَّاتٍ وَ عُمُرَاتٍ كُلُّ حِجَّةٍ مَعَ نَبِيٍّ مِنَ الْأَنْبِيَاءِ وَ كُلُّ عُمْرَةٍ مَعَ صِدِّيقٍ أَوْ شَهِيدٍ روز يازدهم- ثواب چهار حج و عمره كه هر حجى با پيغمبرى و هر عمره‏اى با صديقى يا شهيدى انجام شده باشد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍃💐🍃💐 جزء يازدهم🍃💐🍃💐 پيام‌هاي آيه 87 سوره يونس «وَ أَوْحَيْنا إِلى‌ مُوسى‌ وَ أَخِيهِ أَنْ تَبَوَّءا لِقَوْمِكُما بِمِصْرَ بُيُوتاً وَ اجْعَلُوا بُيُوتَكُمْ قِبْلَةً وَ أَقِيمُوا الصَّلاةَ وَ بَشِّرِ الْمُؤْمِنِينَ» و به موسى و برادرش وحى كرديم كه در مصر، براى قوم خودتان خانه‌هايى آماده كنيد و خانه‌هايتان را مقابل هم (يا رو به قبله) بسازيد و نماز به پا داريد و به مؤمنان بشارت بده(كه سرانجام‌پيروزى با آنهاست) «قِبْلَةً»، هم به معناى مقابل و روبروى هم است و هم به معناى جهت كعبه، يعنى خانه‌سازى رو به قبله. شايد معناى اين آيه چنين باشد كه تا قدرت فرعون باقى است و تصميم بر نابودى شما دارد، شما مراسم عبادى را در خانه‌هايتان برقرار سازيد. مثل سه سال اوّل بعثت پيامبر اسلام. خانه‌ى افراد مكتبى بايد نمازخانه باشد. «بُيُوتَكُمْ قِبْلَةً» معمارى و شهرسازى اسلامى بايد با اهداف مكتبى سازگار باشد و جهت قبله فراموش نشود و بايد به گونه اي خانه بسازيم كه انجام مراسم مذهبي و اقامه نماز در آن عملي باشد «وَ اجْعَلُوا بُيُوتَكُمْ قِبْلَةً».
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌙 ثواب روزه روز دوازدهم جَعَلَ اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ لَكُمْ يَوْمَ اثْنَيْ عَشَرَ أَنْ يُبَدِّلَ اللَّهُ سَيِّئَاتِكُمْ حَسَنَاتٍ وَ يَجْعَلَ حَسَنَاتِكُمْ أَضْعَافاً وَ يَكْتُبَ لَكُمْ بِكُلِّ حَسَنَةٍ أَلْفَ أَلْفِ حَسَنَةٍ روز دوازدهم- خدا سيئات شما را بدل به حسنات كند و براى هر حسنه هزار هزار حسنه بنويسد.