eitaa logo
شمیم ملکوت
376 دنبال‌کننده
4.7هزار عکس
277 ویدیو
125 فایل
ساده و صمیمی با ملکوتیان
مشاهده در ایتا
دانلود
💠 عزیزانی که آرزوی زیارت حاج قاسم رو در شهر ما داشتید و نتونستید تشریف بیارید کرمان، این زیارت مجازی رو تقدیم نگاه و دل عاشق شما میکنیم.👇👇 https://soleimani.ir/tour تور زیارتی گلزار شهدای کرمان و زیارت مزار سردار دلها التماس دعا🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
- یخلیپ عباسیم دل شیران، به تو بخشید، خداوند تو، ای مرد! کم در این عصر، جهان دید، همانند تو، ای مرد! بی‌سبب نیست، عَلَم دست تو دادند، علمدار! بی‌سبب نیست، شدی مالک این معرکه، سردار! تو سلیمانی؛ از انگشتری‌ات، دیو هراسان قاسمی؛ نذر حسین است تو را، دست و سر و جان همۀ فکر تو و ذکر تو، ای مرد! شهادت قبلۀ قلب تو زینب، اثر خون تو غیرت عاشق حضرت سقایی و لب تشنۀ عشقی بی‌سبب نیست، که سالار سواران دمشقی تو به میقات و به میعاد و به دلدار رسیدی تا که بی‌دست، به آغوش علمدار رسیدی ما نمردیم، که سربند تو، بر خاک بیفتد چشم ناپاک، دمی بر حرمی پاک بیفتد زنده‌ای در دل من، در دل ما، در دل عالم هر یک از ماست سلیمانی این خط مقدم   
قهرمانی از دنیای درون، آغاز می‌شود! قهرمان ؛ اول از "مَـنِ" خویش رد می‌شود ؛ و بعد از تمام سیم خاردارهای دنیا... همان وقت است که دستش به حریم قلبهای بیدار می‌رسد و در آنها جاودانه می‌شود! همان وقت است که دستانش حرم می‌شود، و دیگران در امنیّت این حرم، آرام می‌گیرند! و درست همان وقت است که؛ اجازه میدهند؛ او ؛ همان کسی باشد؛ که موانع ظهورِ تنها "امنیت گسترِ عالم" را از میان بردارد!
امضای رهبر انقلاب نقش بسته بر کفن شهید حاج قاسم سلیمانی! ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌ کفن ما را چه کسی امضا خواهد کرد ؟!
30.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صلی الله علیک یا فاطمة الزهرا ء ( س) مداحی مهدی رسولی
نشریه شماره 2 طهورا.pdf
5.32M
نشریه تخصصی خانواده و سبک زندگی کاری از : حوزه علمیه شهید مطهری (ره) (خواهران) (استان البرز) به مناسبت شهادت بانوی دو عالم حضرت فاطمه الزهرا سلام الله علیها و سردار شهید حاج قاسم سلیمانی
‏جرعه جرعه غم چشید و ذره ذره آب شد آسمان شرمنده از قدّ خم مهتاب شد گریه‌ها می‌کرد تا اُمّت شود بیدار... حیف از صدای گریه‌اش اُمّت فقط بی‌خواب شد پشت در آمد بگوید، گوش عالم بشنود: «ارث دریا بود آنچه قسمت مرداب شد»... ‎
آیت الله حاج آقا نصرالله شاه آبادی تهرانی (اعلی الله تعالی مقامه) در مورد پدر بزرگوارشان فقیه، حکیم و عارف کامل می فرمود: 🔶 مرحوم والد، ارادت خاصی به حضرت زهرا (سلام الله علیها) داشت، تا حدّی که بردنِ نام حضرت زهرا، با جاری شدن اشک ایشان مساوی بود. حتی در مقام استخاره، تنها عبارتی که به زبان می‌آورد این بود: «الهی به عصمت زهرا، به نور زهرا، به شرف زهرا، به حیثیت زهرا»، آن وقت اشک از چشمانشان جاری می‌شد و سپس استخاره می‌کردند. 🔶به عقیده ایشان، سلوک الی الله، بدون ارتباط و توسل به حضرت زهرا ممکن نیست، لذا می‌فرمود: «همان‌طور که ائمه (علیهم السلام) در مقامات عالیه، نیازمند توسّل به مادرشان هستند، ما نیز در مقام سیر الی الله، نیازمند توسل به حضرت زهرا هستیم». 🔶میزان محبت مرحوم والد به حضرت صدیقه، به حدی بود که وقتی مصائب ایشان را می‌شنیدند، بسیار منقلب می‌شدند. به یاد دارم روزی آیةالله حاج سید احمد روحانی قمی که از منبری‌های معروف تهران بود، در مسجد مرحوم پدر منبر رفت، و در آخر منبر روضه حضرت زهرا را خواند. پدر ما خیلی منقلب شد و بعد از منبر وی فرمود: «این طور روضه خواندن بر شما حرام است. اسم حضرت زهرا کُشنده است، چرا شما با این همه حاشیه و تفصیل، مصائب را ذکر می‌کنید؟ دیگر چنین نکنید!». 🔶زمانی در محضر آیةالله خویی بودم، و شخص دیگری نبود. صحبت از حضرت زهرا شد، و من از ارادت مرحوم پدر به حضرت زهرا و قصه حاج آقا احمد روحانی ، برای ایشان گفتم. آیةالله خویی خیلی گریه کردند و فرمودند: «خدا کند ما هم مثل مادرمان تشییع غریبانه داشته باشیم». حدیث نصر ص۲۰۸
پيامبر خدا صلى الله عليه و آله فرمود :  « دل، پادشاهى است كه سپاهيانى دارد. هر گاه پادشاه شايسته باشد، سپاهيانش شايسته باشند و هر گاه پادشاه فاسد شود، سپاهيانش نيز به فساد و تباهى افتند.»
امام على (ع) فرمود : « شگفت‌ترین عضو انسان دل اوست و دل مایه‌هایى از حکمت ومایه‌‌هایى از ضد حکمت دارد. اگـر امـیـد و  آرزو بـه آن دسـت دهـد، طـمـع خـوارش گـردانـد ، و اگـر طمع در آن سر بـردارد، آزمـنـدى نـابودش کند ، و اگر نومیدى بر آن مسلط شود، اندوه وى را بکشد ، و اگر خشم بروى عارض شود، کینه لبریزش کند، و اگرخشنودى یارش شود، احتیاط را از یاد برد، و اگر ترس آن را در رسد، پروا و حذر کردن او را گرفتار خود سازد، و اگر احساس امنیت فراگیردش، غفلت آن را در رباید ، و اگرنعمت به سراغش آید، غرور و نخوت آن رافرو گیرد ، و اگر مصیبتى به آن در رسـد، بـیـتـابـى را ردایـش گـردانـد، و اگر به مالى رسد، ثروت آن را به طغیان در اندازد ، و اگر تـهـیدستى آزارش دهد، گرفتارى او را به خود مشغول سازد ، و اگر گرسنگى بر او سخت گیرد، ازضعف زمین‌گیر شود، و اگر سیرى او از حد بگذرد، پرى شکم او را به رنج افکند. بارى هر تفریطى برایش زیانبار است و هرافراطى برایش تباهى آفرین.» (میزان‌الحکمه، ج۹، ص۵۰۴)
«مولی امیرالمؤمنین علیه‌السلام»: رُبَّ فائتٍ لایُدرَكُ اِلحاقُه! چه‌بسا از دست رفته‌ای که دیگر قابل جبران نیست!
امام حسین علیه السلام می فرماید: «اعلموا ان حوائج الناس الیکم من نعم الله علیکم فلاتملوا النعم فتتحول الی غیرکم. «  بدانید نیازمندیهای مردم از نعمتهای الهی است پس نعمتها را افسرده نسازید ، که این وظیفه خدمت رسانی به دیگران محول خواهد شد .»
مرحوم حاج شیخ عبدالکریم حائری مرجع تقلید و موسس حوزه علمیه قم خادمی داشت بنام شیخ علی. او می‏ گوید: شبی در ایام زمستان در بیرونی آقا خوابیده بودم صدای در بلند شد. بلند شدم در را باز کردم دیدم زن فقیری است اظهار کرد: شوهرم مریض است نه دوا دارم نه غذا دارم نه ذغال دارم که اقلاً کرسی را گرم کنم. من جواب دادم: خانم این موقع شب که کاری نمی‏ شود کرد آقا هم می‏ دانم الان چیزی ندارد که کمک کند. زن ناامید برگشت ولی دیدم آقا که حرفهای ما را گوش می‏ داده مرا صدا کرد . آقا فرمود: شیخ علی اگر روز قیامت خداوند از من و از تو باز خواست کند که در این ساعت شب بنده من به در خانه شما آمد چرا او را ناامید کردید؟ ما چه جوابی داریم؟ عرض کردم: آقا ما الان چه کاری می‏ توانیم برای او انجام بدهیم؟ فرمود: تو منزل او را بلد شدی. عرض کردم: بلی می‏ دانم ولی رفتن در میان آن کوچه ‏ها با این گل و برف مشکل است. فرمود: بلند شو برویم. وقتی که آمدیم مریض را دیدم و منزل را هم ملاحظه کردیم صحت اظهارات آن خانم معلوم شد. آن وقت آقا بمن فرمود: برو از قول من به صدر الحکماء بگو همین الان بیاید این مریض را معاینه کند. من رفتم دکتر را آوردم. دکتر پس از معاینه نسخه‏ ای نوشت و به من داد و رفت. آقا به من فرمود: برو به دواخانه فلان، بگو بحساب من دوای این نسخه را بدهند. من رفتم دوا را گرفته آوردم. بعد فرمود: برو بمنزل فلان علاف بگو بحساب من یک گونی ذغال بدهد. من رفتم ذغال را گرفته با مقداری غذا آوردم. خلاصه آن شب آن خانواده فقیر از هر جهت راحت شدند هم بیمار با خوردن دوا حالش خوب شد هم غذا خوردند و هم کرسیشان گرم شد. بعد فرمود: روزی چقدر گوشت برای منزل ما می ‏گیری؟ عرض کردم: هفت سیر. فرمود: نصف آن گوشت را هر روز به این خانه بده آن نصف دیگر هم برای ما فعلا بس است. آن وقت فرمود حالا بلند شو برویم بخوابیم. منبع: مردان علم در میدان عمل، سید نعمت الله حسینی، دفتر انتشارات اسلامی (وابسته به جامعه مدرسین حوزه علمیه قم)، جلد 1.
موازنه دنیا و آخرت ، از ابزارهای مهمی برای محک زدن تقوای انسان است. اگر کار و تلاش، خوشحالی و شادی ، رنج و غم ، دوندگی و خستگی ، نظم و برنامه ریزی ، هزینه کردن ثروت و دارایی ، صرف وقت و زمان من ، بیشتر برای دنیا باشه تا آخرت ، باید فورا به پزشک متخصص مراجعه کنم !! « بَلْ تُؤْثِرُونَ الْحَيَاةَ الدُّنْيَا. وَالْآخِرَةُ خَيْرٌ وَأَبْقَىٰ(الاعلی)»
« وَلَا تَمُدَّنَّ عَيْنَيْكَ إِلَىٰ مَا مَتَّعْنَا بِهِ أَزْوَاجًا مِّنْهُمْ زَهْرَةَ الْحَيَاةِ الدُّنْيَا لِنَفْتِنَهُمْ فِيهِ » (طه/131) نه تنها نباید به داشته های مادی افراد طمع کنیم ، حتی نباید در موردش هم فکر کنیم ! دنیا بماند برای اهلش ! رسول خدا ص فرمود : دنیا خانه کسی است که خانه ندارد !
اگر می خواهم جزو صابران باشم ، اگر می خواهم توکل کنم ، اگر می خواهم اهل تقوا باشم ، اگر می خواهم ایمان خودم را محک بزنم ، اگر میخوام از دنیا دل بکنم، اگر دوست دارم اهل ندبه و تضرع باشم، اگر دوست دارم طیب و طاهر به ملاقات خدا بروم ، اگر می خواهم غفلتم زایل شود ، اگر می خواهم دنیا در نظرم بی ارزش شود، تحمل سختی ها و مشکلات لازم است ! هر که در این بزم مقرب تر است جام بلا بیشترش می دهند پیامبر اکرم به دخترش سفارش کرد سختی های دنیا را تحمل کن ، تا شیرینی آخرت را بچشی! یعنی ابزار لازم برای رسیدن به سعادت ، تحمل سختی ها و مشکلات است ! بجای چون و چرا در سختی ها ، این مشکلات را به فرصت تبدیل کنیم! چنانکه شهید مطهری می گوید: « شداید و سختی ها و ابتلائات اثر تکمیل کردن و تبدیل کردن و عوض کردن دارد، کیمیاست، فلزی را به فلز دیگر تبدیل می کند، سازنده است، از موجودی موجود دیگری می سازد. از ضعیف، قوی و از پست، عالی و از خام، پخته به وجود می آورد. خاصیت تصفیه و تخلیص دارد، کدورت ها و زنگارها را می زداید، خاصیت تهییج و تحریک دارد، هوشیاری و حساسیت به وجود می آورد، ضعف و سستی را از بین می برد. شداید و سختی ها محرک عزم واراده است، تقویت کننده است. برخلاف جمادات که سختی ها آنها را می کاهد، نبات و حیوان و انسان به طور مشعور به(خودآگاه) و غیرمشعور به(ناخودآگاه) به طبیعت خود را آماده مقابله می کنند. به هر حال سختی محرک اراده و همت است. برای غلبه بر سختی ها راهی بهتر از مواجهه و مقابله نیست. مصائب برای روح مانند ورزش برای بدن است، قهرمان می آفریند، معلم است، مقوی و محرک است.»
چه بسیار بدنهایی که فرسوده می گردند، اما برای خدا بندگی نکرده اند!
جای تعجب است، همان هایی که آخرت شان بخاطر فرزندانشان تباه می کنند، در روز قیامت حاضرند همان فرزندان را فدیه دهند تا از عذاب نجات یابند !!
هنوز روز جدایی فرا نرسیده!! لذا چاره ای نیست از تحقیر مؤمن توسط مشرک! تا روز جدایی باید تحمل کرد ! « وَامْتَازُوا الْيَوْمَ أَيُّهَا الْمُجْرِمُونَ» (یس/59)
اَلسَّلاٰمُ عَلَيْكِ يٰا زَوْجَةَ وَلِيّ اللّٰهِ، اَلسَّلاٰمُ عَلَيْكِ يٰا زَوْجَةَ أَمِيرِ المُؤْمِنِينَ، اَلسَّلاٰمُ عَلَيْكِ يٰا أُمَّ الْبَنِينَ، اَلسَّلاٰمُ عَلَيْكِ يٰا أُمَّ الْعَبّٰاسِ بْنِ أَمِيرِ الْمُؤْمِنِينَ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طٰالِبٍ، رَضِيَ اللّٰهُ تَعٰالىٰ عَنْكِ، وَجَعَلَ الجَنَّةَ مَنْزِلَكِ وَمَأْوٰاكِ، وَرَحْمَةُ اللّٰهِ وَبَرَكٰاتُهُ.
قرار شد با شهید نواب برای ناهار و دیدن علامه امینی به منزل ایشان برویم. در آن دیدار علامه به نواب گفتند : من حیفم میاید شما در ایران بمانید ، شما را می کشند ، بیایید بروید نجف درس بخوانید با استعدادی که شما دارید مرجع تقلید خواهید شد ♦️ شهید نواب به علامه گفت:اسلام درسخوان زیاد دارد، سگ ندارد که پای دشمنان را بگیرد. ♦️علامه امينی چشمهايش پر از اشك شد، سرش را انداخت پايين و از اتاق بيرون رفت و ديگر صحبتي نشد. خاطرات محمدمهدی عبدخدایی مردی که بریتانیای کبیر از او میترسید‼️ ♦️بنز سیاه‌رنگی وارد پادگان شد! همه کنار رفتند تا ماشین، خود را به جنازه برساند. یک نفر از آن پیاده شد و در کنار جسد ایستاد. از جسد نمونه‌گیری کرد و رفت... سفیر بریتانیا ی کبیر بود. می‌خواست به دولت مطبوعش اطمینان دهد که دیگر زنده نیست! 📚 کتاب حاشیه‌های مهم‌تر از متن نوشته‌ی محمدعلی الفت‌پور ص42 🌹27 دی سالروز شهادت نواب صفوی و 3 شهید دیگر فدائیان اسلام 🌹یادشان گرامی وراهشان پر رهرو باد شادی روحشان ، الفاتحه مع الصلوات