هدایت شده از حاجات
💎 نماز بسیار پرفضیلت جمعه های ماه رجب
سيّد بن طاووس از حضرت رسول اکرم صلّی اللّه عليه و آله و سلّم روایت کرده است كه هر كه در روز جمعه ماه رجب، چهار ركعت نماز بين نماز ظهر و عصر بخواند
« 2⃣ دو نماز دو رکعتی »
بخواند در هر ركعت:
1⃣ یک حمد و
7⃣ هفت آية الكرسی و
5⃣ پنج مرتبه توحيد
🔸 و پس از خواندن چهار ركعت نماز
🔟 ده مرتبه بگويد:
اَستَغفِرُ اللهَ الَّذی لا اِلـهَ اِلاّ هُوَ وَ اَسئَلُهُ التَّوبَة
📝 خداوند متعال برای او از روزی كه اين نماز را خوانده تا روزی كه بميرد هر روزی هزار حسنه و عطا فرمايد او را به هر آيهای كه خوانده شهری در بهشت از ياقوت سرخ و به هر حرفی قصری در بهشت از دُرّ سفيد و تزويج فرمايد او را حورالعين و به گونه ای از او راضی خواهد شد که ، پس از آن خشمی نباشد و نوشته شود از عابدين و ختم فرمايد برای او به سعادت و مغفرت.
📚 مفاتیح الجنان/
#امام_جواد
حضرت رضا ع نامهای برای فرزند گرامیش حضرت جواد الائمه ع نوشت و به مدینه فرستاد . متن آن نامه بدین شرح بود:
« فرزندم به من خبر دادهاند که چون از منزل بیرون میروی، غلامانت بخل و حسادت میورزند تا چیزی از تو به کسی نرسد. برای همین تو را از درب کوچک اندرونی بیرون می برند تا مبادا کسی از تو بهرهمند گردد.
این نامه را به تو مینویسم، به همان حقی که بر تو دارم قسمت میدهم با رفت و آمد از درب بزرگ بیرونی و عمومی؛ رفت و آمدت را علنی و آشکار کن و هنگام خروج از خانه ، درهم و دینار همراه خود بردار تا اگر کسی از تو درخواستی کرد ، به او چیزی ببخشی و مردم از خیر تو بهرهمند شوند و به عطایای تو خوشحال و مسرور گردند و دوستدار تو باشند.
جواد عزیزم! اگر عموهایت از تو چیزی بخواهند به هر یک کمتر از پنجاه اشرفی نبخش! و اگر عمههایت از تو درخواستی کنند به هر کدام از آنها کمتر از بیست و پنج اشرفی نده!
ولی نسبت به زیادتر از آن خود دانی و بدان با بخششی که می کنی ، حق تعالی مرتبهات را بلند گردانده و تو را محبوب خویشاوندانت می گرداند. در بذل و بخشش مداومت کن و از فقر و تهیدستی ترسی نداشته باش.»
آقا جان! پدر بزرگوارتان سفارش کرده اند، مارا دست خالی روانه مکن!
@shamimemalakut
✅ فقیه عارف حضرت آیت الله سعادت پرور(ره)
🔻 رجب، شعبان و رمضان؛ چهارشنبه بازار خدا هستند!
در چهارشنبه بازارِ این سه ماه هر متاعی را که می خواهید بردارید برای تمام عمر، برای ابدیت!
🔻 در طول سال و به ویژه در ماه های رجب، شعبان و رمضان بر این ذکر استغفار مداومت داشته باشید، این استغفار گناهان فراموش شده را هم شامل می شود:
🌾 اسْتَغْفِرُاللَّهَ مِنْ جَمِیع ما کَرِهَ اللّهُ
#میلاد_امیرالمؤمنین_تهنیت_باد
ساقی سلام جرعه آبی به ما بده
ساقی سلام جام شرابی به ما بده
ميخانه را به لذت ديدار ديده ايم
«ما در پياله عكس رخ يار ديده ايم»
.
#میلاد_امیرالمؤمنین_تهنیت_باد
بار دیگر سپر و تیغ و عَلَم را بردار
پا در این دایره بگذار، عدم را بردار
بعد از آن روز که در کعبه پدیدار شدی
یازده مرتبه در آینه تکرار شدی
.
#میلاد_امیرالمؤمنین_تهنیت_باد
عمری است چون گدا به در خانه ی تواييم
تو شمع خانه و همه پروانه ی توايیم
می خواهمت كه باز مسلمان كنی مرا
در هفت شهر عشق، تو سلمان كنی مرا
من را ذبيح عشق خودت كن كه چاره نيست
«در كار خير حاجت هيچ استخاره نيست»
.
#المراقبه
این که انسان در قیامت دور از امیر المومنین ع محشور می شود، به خاطر دنیای اوست ، ولو این که یادش رفته باشد به او یادآوری هم می کنند که این کارها تو را دور کرده است.
در واقع در روز قیامت «یوْمَ نَدْعُو کلَّ أُنَاسٍ بِإِمَامِهِمْ»(اسراء/71) یعنی هر دسته ای را با امام خودشان صدا می زنند.
حال اگر انسان دنبال امیرالمومنین ع حرکت نکرده باشد، پس امیرالمومنین ع در صحرای محشر صدایش نمی زنند!!