❌🔸۱۰ فرمان دشمن برای تحقق اهداف جنگ ترکیبی شناختی در ایران
🔻ده فرماني كه رسانههاي دشمن روي آن متمركز هستند و همه روزه از سوي آلبانی نشینان، اصلاح طلبان، ارتش رسانهاي انگلیس در داخل کشور و خارج، واشنگتن، پاريس و ۸۲۰۰ تلآويو و ... روي آن كار ميشود، دقت كنيم:
⬇️⬇️👇👇⬇️⬇️
❌👈۱- پيشرفتهاي ايران را مخفي كنيد.
❌👈۲- به مشكلات و نارساييها و موضوعات یاس آور ضريب بدهيد.
❌⬅️ ۳- پيشرفت كشورهايي كه خصم ايران درجهان و منطقه هستند بزرگ كنيد.
❌⬅️ ۴- اگر حکومت ايران رفت به سمت مبارزه با فساد، آنرا به همه مسئولين نظام تسري دهيد و روي اين مسئله مدام تمركز كنيد، حتی اگر با فساد برخورد کرد آنرا وارونه جلوه دهید.
❌👈۵- مردم را از بهتر شدن اوضاع نااميد كنيد.
❌👈۶- هر اعتراض و شورشي به هر دليل رخ داد به دنبال كشتهسازي باشيد.
❌⬅️ ۷- از هر بهانهاي براي مسخره كردن آخوندها و نهادهای انقلابی استفاده كنيد.
❌ ۸- دنبال ترويج و تبليغ آدم ناكارآمد و بيعرضه در انتخابات باشيد، تا ثابت شود نظام ناكارآمد است.
❌⬅️ ۹- فساد مسئول منتخب مردم را به حساب نظام بگذاريد، نگذاريد مردم بفهمند اگر اشكالي هست بالاخره خودشان رأي دادند.
❌👈۱۰- به چهره قهرمانان ، پاكان و پهلوانان عرصه سياست وخدمت به كشور لجن بپاشيد نگذاريد آنها به عنوان اسوه به جامعه معرفي شوند.
👈👈فضای مجازی رها شده و پلتفرمهای آمریکایی بستر اجرای تمام دستورات بالا است، وضعیت ترکیه در حکمرانی رسانهای سایبری بسیار مثال بروز و قابل توجهی است.
⬅️ اجازه ندهیم دشمنان داخلی و خارجی آینده نظام و ملت بزرگ ایران اسلامی را با تحقق اهداف بالا تحت الشعاع قرار دهند. ما باید دنبال ایجاد تمدن نوین اسلامی باشیم.
#هوشیارباشیم
#انتخابات
#من_هم_می_آیم
#برای_آرامش_و_زندگی_بهتر_همراه_ما_باش
#شمس_الشموس
@shams_shomos_toos
شمس الشموس
🎥 مجموعه کلیپهای #سوالات_انتخاباتی 7 ⁉️آخه یک عدد رأی من چه تاثیری داره که مدام میگین شرکت کنم در ا
🔴رهبر معظم انقلاب:
یک رأی هم مهم است؛ کسی نگوید با یک رأی من چه اتفاقی خواهد افتاد؟ همین یک رای یک رای است که آراء میلیونی را رقم میزند.
#انتخابات
#بصیرت
#برای_آرامش_و_زندگی_بهتر_همراه_ما_باش
#شمس_الشموس
@shams_shomos_toos
#متن_شبهه⛔️⛔️
نامه سرگشاده سردار سپاه امیر سعیدی افضل به رهبر انقلاب :
جناب آقای خامنه ایی . انقلاب درست! دین درست! نظام درست! همه جای خودش، شما بفرمایید که ما دقیقاً بر سر چه آرمانی باید ایستادگی و مقاومت کنیم؟
⚛ ۴۰۰۰ دزدزاده در انگلیس زندگی میکنند و ایران بزرگترین وارد کنندهٔ *پورشه* (ماشین دزدزادهها) در خاورمیانه است!
طی ۳ ماه *۳۰ میلیارد دلار* از کشور خارج شده که قطعاً «مردمِ عادی» این پول را خارج نکردهاند!
هزاران میلیارد *اختلاس* شده، امّا با غارتگران مثل *تاجِ سر* رفتار میشود!
خلاصه شده
#پاسخ⬇️👇
🔸 حدود دو سال پیش این شبهه بدون نام شخصی خاص در فضای مجازی منتشر شده بود و پس از مدتی برای معتبر جلوه دادن محتوای آن و القای این مطلب که حتی سپاهی ها هم نسبت نظام و انقلاب دلسرد شده اند، یک نام مجهول را ابتدای آن نوشته اند و بازنشر می کنند.
🔹 همانند اکثر شبهات، این متن مخلوطی از راست و دروغ است؛ « ۴۰۰۰ دزدزاده در انگلیس، بزرگترین وارد کننده پورشه، خروج ۳۰ میلیارد دلار از کشور، ورود مازراتی و بنز و پورشه با ارز دولتی، سفارش به خواندن آیتالکرسی هنگام زلزله، عشق مردم ایران به آمریکا و....» از جملات دروغ، بدون سند و مدرک این نوشته است که سعی شده با همراه کردن برخی اتفاقات ناگوار مشهور در کشور مانند قضیه بابک زنجانی، ویلاهای برخی آقازاده ها در لواسان و...، آن ادعاهای دروغ را موجه و حقیقت نشان دهند.
🔹 حقیقت این است که در کشور ما به دلایل گوناگون مشکلات و مفاسدی وجود دارد، اما آنچه در این متن و نوشتههای مشابه القاء میشود، این است که در این کشور بزرگ، پهناور و پر جمعیت همه چیز و همه جا غرق فساد است در حالیکه همهی مثالهای آنها برای مدعای خود ، چند مورد محدود بیشتر نیست.
⁉️ آیا همین مقدار از مشکلات و مفاسد در نظام جمهوری اسلامی نشانه زوال این انقلاب و بی ارزش شدن ارزشهایش نیست؟ خیر؛ زیرا...
👈👈👈اگر در کشور در برابر مشکلات سکوت میشد و اختلاس گران محاکمه و مجازات نمیشدند، این سوال که چرا انقلاب کردیم جا داشت، اما وقتی چنان است که هاضمهی نظام این مفاسد را نمیپذیرد و با آشکار شدن یک فساد با آن مقابله میشود، نشان از مسیر درست انقلاب است
👈👈👈ارزشهای خوبی مثل عدالت خواهی و ظلم ستیزی، رفع تبعیض و فاصله طبقاتی و ... ارزشهایی هستند که هیچ گاه بد نمی شوند. هیچ گاه این ارزشها ذاتشان تغییر نمی کند. اما باید توجه داشت که این ارزشها مانند یک دکمه نیستند که یکبار روی آن ها بزنیم و روشن بشوند. مانند ساختمان نیستند که یک بار آنها را بسازیم و برای همیشه پابرجا بمانند. انقلاب اسلامی سال 57، قدم بزرگی برای تحقق این ارزشها بود، اما تمام کار نبود. مردم ما همانگونه که با قدرت خود حکومت پهلوی را سرنگون کردند، باید به طور مستمر با نظارت و امر به معروف و نهی از منکر مسئولین و انتخابات درست، در مسیر تحقق ارزشهای انقلاب حرکت کنند و هیچ گاه کنار ننشینند.
⛔ نباید با بزرگنمایی مشکلات و همه را به یک چشم دیدن، ذهن و روان مردم را آشفته کرد.
⛔ القای اینکه «مردم بریده اند و از مقاومت در برابر استکبار یا تلاش برای رسیدن به آرمانهای انقلابی خسته شدهاند» از نوع قیاس به نفس است یعنی کافر همه را به کیش خود پندارد.
✅ مردم برای طی کردن مسیر طولانی و دشوار برقراری یک کشور مطلوب و پیشرفته به رهبر پاک، ساده زیست و باتقوا نگاه کرده و چند آقازاده بریده و دنیا زده را ملاک خود قرار نداده و نمیدهند.
#برای_آرامش_و_زندگی_بهتر_همراه_ما_باش
#شمس_الشموس
@shams_shomos_toos
🔴 #شبهه
🔴 #سوال
♨️کشور خودمون کلی نیازمند بعد باید به کشورهای خارجی کمک کنیم♨️
#پاسخ 🔴🔻
اول که اون ملت ها یا کشورهای که ما کمک می کنیم خیلی نیازمند تر از ما هستند طبیعی است که کسی یا کشوری که وضعش بهتره به اون ضعیف تر از خودش کمک می کند دوم این ملت ها و گروه هایی که ما کمک نظامی می کنیم در واقع خاکریز ما هستند در کشور های دیگه یعنی دشمنی که قرار هست مستقیم با ما وارد جنگ بشه یا اسیب بزنه باید اول از سد اینا بگذره! پس نفع اش برای ماست بیشتر تا اونا !
سوم در تمام دنیا متحدان کشورها به هم کمک می کنند همین عربستان قطر امارات یا حتی اروپا خود امریکا به متحدان خود کمک می کنند مثلا امریکا تا کنون 50 ملیارد دلار. به اوکراین کمک کرده ! بقیه کشورها هم همین طور ! پس اصلا بحث نیاز نیست چون اولین نفعش به خود ما می رسد مثل بیمه کردن خودرو شما 4 میلیون میدید بیمه در حالی که لباس یا حتی گوشت برای خانواده نمی خرید ! ولی میگید لازم است بیمه خودرو!
#پاسخ_دیگر⬇️
اگر منظورتون از کشورهای خارجی، لبنان و سوریه و عراق و فلسطین هست، جواب هم مشخصه.
آمریکا و انگلیس و... الان چقدر دارن به اسرائیل و برانداز بودجه میدن و حمایتشون میکنند. اصلا چرا آمریکا داعش را که وحشی ترین و بدترین ظلم ها وشکنجه ها را علیه انسان ها و کودکان و زنان انجام دادند و می دهند به وجود آورده، تا حالا به این فکر کردین؟ جواب اینکه اینها فقط می خواهند به استعمارگری و غارت ملت ها و از بین استقلال و آزادی آنها ادامه بدهند تا سیطره و سلطه ی شیطانی خود را حفظ کند.
جمهوری اسلامی ایران در برابر این شیطان ها ایستادگی می کند و در مقابل آنها از مظلومان و ستم دیدگان گرفتار آمریکا و اسرائیل و انگلیس کمک و حمایت می کند.
اگر ما حمایت نکنیم دیر نیست زمانی که ما هم باید مورد ظلم و ستم بیشتر اینها قرار بگیریم و تامین کننده ی منافع آنها باشیم.
#برای_آرامش_و_زندگی_بهتر_همراه_ما_باش
#شمس_الشموس
@shams_shomos_toos
🔴 #شبهه
🔴 #سوال
♨️وقتی تعیین سیاست های کلی نظام دست رهبری باشه این دیکتاتوری هست🔴
#پاسخ 🔴🔻
🔰 اینکه میگویند همه چیز در دست رهبری است ، شبهه ای است از روی نداشتن علم بر روی قانون اساسی بوجود آمده است.وظایف و اختیارات ولی فقیه در قانون اساسی مشخص شده و چنین چیزی که شما میگید نیست. برای اطلاعات بیشتر اصل صد و ده قانون اساسی را مطالعه بفرمایید.
اینجور حرف ها از روی عدم آگاهی است.
⭕️شورای نگهبان به عنوان فیلتر حاکمیت عمل میکند و صلاحیت افرادی که قرار است پست های حساس در نظام را بر عهده بگیرند را بررسی میکند. این شیوه بررسی صلاحیت ها در تمام کشور های دنیا با هر نوع نظام و ساختار حکومتی رایج است و نمیتوانید کشوری را مثال بزنید که مثلا برای انتخاب شخص دوم کشورشان صلاحیت های او را بررسی نکنند.
عقلا هم قابل قبول نیست که هر کسی بتواند بیاید و رئیس جمهور شود!! باید شرایط و توانایی هایی داشته باشد.
🔸مرجع بررسی صلاحیت ها در جمهوری اسلامی شورای نگهبان است. شورای نگهبان 12نفر هستند که شش فقیه و شش حقوقدان هستند.
شش فقیه توسط رهبری انتخاب میشوند و شش حقوقدان توسط رئیس قوه قضاییه و با تایید رهبری.
🔹اینکه فرمودید اعضای مجلس خبرگان را ، رهبری معظم انتخاب میکنند حرفی از اساس کذب است و بی علم و سواد بودن و جاهل بودن گوینده را به سادگی مشخص میکند.
در انتخابات ریاست جمهوری در چند استان ، همزمان انتخابات مجلس خبرگان هم برگزار شد! یعنی اعضای مجلس خبرگان را مردم با رای مستقیم خود انتخاب میکنند. وظیفه ی مجلس خبرگان هم طبق قانون ، انتخاب ولی فقیه و عزل وی و نظارت بر کار اوست.
رهبری هیچ حق دخالتی در انتخاب اعضای خبرگان ندارد. عزل و نصب خبرگان هم توسط رهبری نیست. بلکه طبق آیین نامه داخلی مجلس خبرگان ، عزل اعضای خبرگان توسط خود مجلس خبرگان انجام میشود.در صورتی هم عزل میشوند که صلاحیت های لازم را نداشته باشند یا فوت کنند.
طبق قانون ، تنظیم و ابلاغ سیاست های کلی نظام در اختیار رهبری است. رئیس جمهور مجری قانون اساسی و امور اجرایی کشور است.همه ی امور کشور و قوانین باید در چهارچوب سیاست های کلی نظام باشد. این هم امری بدیهی و عقلی است.
⭕️ رئیس جمهور در قانون جایگاه و اختیارات و وظایف خود را بر عهده دارد و قانونا شخص دوم کشور است. اینکه رئیس جمهور نمیتواند مثلا با آمریکا رابطه برقرار کند به این دلیل است که کلیه امور امنیتی ، دفاعی و سیاست خارجی ، در اختیار رهبری است
👈 در ایران هم بدین شکل است. با تغییر رئیس جمهور و هیئت دولت سیاست های کلی نظام و حاکمیت تغییر نخواهد کرد و این سیاست ها همواره ثابت هستند. و اصل و اساس این نظام و انقلاب هستند. در رابطه با صدا و سیما و قوه ی قضاییه هم چون نهاد های حاکمیتی هستند و نماد و تابلوی نظام هستند ، عزل و نصب بالاترین مقامشان در اختیار رهبری است طبق قانون.
🔸کلا نهاد هایی که در امور راهبردی ، سیاست خارجی ، امنیتی ، دفاعی ، نظامی ، و سایر نهاد های حاکمیتی و غیر قابل تغییر ، تحت نظارت و انتخاب مستقیم رهبری هستند. برای مثال وزرای اطلاعات ، کشور ، دفاع و امور خارجه به پیشنهاد رئیس جمهور و تایید رهبری انتخاب میشوند. هر گونه تغییر و عزل و نصب در نهاد های فوق الذکر باید با هماهنگی و تایید رهبری باشد. چون با ماهیت نظام و بقا و امنیت مردم و نظام سر و کار دارند.
✔️ در پایان طبق اصل صد و ده قانون اساسی رهبری وظیفه ی نظارت بر سه قوه و ابلاغ سیاست های کلی نظام را دارد و هرگاه احساس کند که مسولی از راه "سیاست های کلی نظام" تخطی کرده و خارج شده اند، رهبری میتواند با استفاده از اختیارات خود جلوی اینجور مسائل را بگیرد.
🔸 برای مثال ماجرای عزل وزیر اطلاعات توسط آقای احمدی نژاد که رهبری با حکم حکومتی خود وزیر مربوطه را ابقا کردند. برای مثال ماجرای انتخاب آقای مشایی به عنوان معاون اولی رئیس جمهور که با مخالفت رهبری معظم رو به رو شد.
برای مثال بحث رابطه با آمریکا که مطرح شد ، رهبری ف ا آمریکا که مطرح شد ، رهبری فرمودند تا زمانی که شرایط ما بر آورده نشود رابطه برقرار نخواهد شد. برای مثال در فتنه ی سال 88 عده ای که خواستار ابطال انتخابات شدند و درگیری خیابانی به راه انداختند ، رهبری از رای مردم صیانت کردند و فرمودند بنده زیر بار زور و بدعت نخواهم رفت. برای مثال ماجرای عقب نشینی هسته ای در زمان دولت اصلاحات که رهبری ورود کردند و جلوی تعلیق ها را گرفتند. و..... اینها همه و همه حکایت از آن دارد که هرجا که آرمان ها و سیاست های کلی نظام ، امنیت کشور و مردم و نظام به خطر بیفتند و یا دچار انحراف شوند ، رهبری ورود پیدا خواهند کرد.معظم له هم همین نکته را فرمودند. ضمنا طبق قانون عزل و نصب بالاترین مقام بعضی از نهاد ها در اختیار رهبری است.
چون این نهاد ها نهاد های حاکمیتی و فراجناحی هستند و نمیشود این نهاد هایی بسیار حساس را به دست افراد و جناح ها سپرد.
#برای_آرامش_و_زندگی_بهتر_همراه_ما_باش
#شمس_الشموس
@shams_shomos_toos