eitaa logo
شراب و ابریشم...
7.3هزار دنبال‌کننده
5.1هزار عکس
1.3هزار ویدیو
70 فایل
تنفس در هوای واژه‌ها اینجا هر چه که هست دستنوشته‌های شخصی من است، لطفا فقط با نام خودم و لینک کانالم نشر بدهید. ملیحه سادات مهدوی| @mehmane_quran مدیر و بنیانگذار مؤسسه شراب و ابریشم شاگردقرآن ایده‌پرداز نویسنده سخنران مدرس دانشگاه مربی نوجوان مجری
مشاهده در ایتا
دانلود
شراب و ابریشم...
☝️ایده‌ای که اینجا گفتم چیه؟ بنظرم رسید یه برنامه‌ی فرهنگی تفریحی بچینیم و بچه‌ها رو پذیرش کنیم. به
.☝️☝️ الحمدلله این ایده خیلی مورد استقبال قرار گرفت. لطفا قدم به قدم با من همراه بشید و اگه نقد و نظری داشتید بیان کنید و بعد از اینکه طرح رو نهایی کردیم شما هم ان‌شاالله تو شهرهاتون اجراش کنید. خب فعلا فرض رو بر این میذاریم که همه چیز فراهم شده و قراره این ایده رو اجرایی کنیم. در واقع از آخر میایم به اول و یک‌سری نکات رو می‌نویسیم. چرا از آخر به اول؟ چون گاهی وقتها انقدر خودمون رو درگیر تدارکات می‌کنیم که بعضی نکات ساده ولی مهم از قلم می‌افته و بعد تمام زحماتمون رو به باد می‌ده! اولین نکته که خیلی باید بهش دقت کنید پذیرش و پذیرایی هست. ۱. به خانواده‌ها بگید که اگه فرزندانشون علائم بیماری دارند، از ثبت‌نامشون جدا خودداری کنند. ۲. برای پذیرایی بچه‌ها به هیچ وجه از چیپس و پفک و خوراکی‌های بازاری استفاده نکنید، یک روز قراره به مامانا استراحت بدیم با مریض کردن بچه‌هاشون ده روز اضافه‌کار براشون درست نکنیم.🦦 ۳. محیطی که برای اردو انتخاب می‌کنید حتما امن باشه، آفتاب نداشته باشه و امکانات لازم برای بازی و استراحت بچه‌ها رو داشته باشه. ۴. موقع ثبت‌نام بچه‌ها حتما از مادر درباره‌ی حساسیت‌های فرزندش سوال کنید، مثلا اگه فرزند به غذا یا میوه‌ی خاصی حساسیت داره در جریان قرار بگیرید وگرنه ممکنه براتون مشکلاتی بوجود بیاد. ۵. برای پذیرایی از میوه‌های فصل استفاده کنید، اگه قراره ساندویچ به بچه‌ها بدید حتما ساندویچ ساده باشه مثل لقمه‌ی پنیر گردو (تمام تمرکزتون بر این باشه که کسی دچار مسمومیت یا دلپیچه نشه) ۶‌. به خانواده‌ها بگید هیچ خوراکی و اسباب‌بازی همراه بچه به اردو نفرستن وگرنه حتما براتون دردسر می‌شه ۷. خارج از توان و ظرفیتتون ثبت‌نام نکنید، حتما به ازای هر ده کودک یک مربی همراهتون باشه. ۸. مربی‌ها ترجیحا مجرد باشن و یا خانمهای متأهلی باشند که فرزند ندارند و یا فرزندانشون بزرگ هستند، چون مربی اگه خودش بچه داشته باشه اونجا باید بیاد بچه‌ی خودش رو نگه داره و عملا دیگه حضورش به کار شما نمیاد، ضمن اینکه ممکنه با لوس کردن بچه‌ی خودش بچه‌های دیگه رو ناراحت کنه.🦧 ۹‌. حتما برای برنامه ثبت‌نام انجام بدید، تا آمار مهمونها قبل از مهمونی دستتون باشه و در روز اجرای برنامه با جمعیتی بیشتر از پیش‌بینی مواجه نشید. .
شراب و ابریشم...
.☝️☝️ الحمدلله این ایده خیلی مورد استقبال قرار گرفت. لطفا قدم به قدم با من همراه بشید و اگه نقد و نظ
در شهر گناباد، اگه عزیزانی هستند که به عشق امیرالمؤمنین و بصورت داوطلبانه حاضرند به عنوان مربی در اردو حضور داشته باشند لطفا به من پیام بدن🙏 با احترام از قبولِ همکاریِ خانومهای خوشگلی که کاشت ناخن و مژه دارند معذوریم.❤️ .
شراب و ابریشم...
.☝️☝️ الحمدلله این ایده خیلی مورد استقبال قرار گرفت. لطفا قدم به قدم با من همراه بشید و اگه نقد و نظ
برنامه رو فقط ویژه‌ی بچه‌ها بذارید. کارگاه مادر کودک نذارید. چرا؟ چون کارگاه هم باز وقت مادر رو می‌گیره، هر چقدر هم برنامه شاد و خوب باشه باز هم اون هدفی که ما برای این جشن تعریف کردیم، محقق نمی‌شه. ما می‌خوایم مادرها یک روز رو بدون بچه تجربه کنند، یک روز اختصاصی برای خودشون باشه و بتونن استراحت کنن. مگه جز اینه که مادرای ما، خادم‌های بی‌مزد و منت فرزندان ابوترابند؟ به عشق امیرالمؤمنین می‌خوایم یک روز بهشون مرخصی بدیم، برن فقط به استراحت و کار دلخواهشون برسن☺️ به عبارتی نفسسس بکشن😖😂 .
شراب و ابریشم...
در شهر گناباد، اگه عزیزانی هستند که به عشق امیرالمؤمنین و بصورت داوطلبانه حاضرند به عنوان مربی در ار
چرا خانم‌های با آرایش‌های خاص رو در کسوت مربیِ همراه، پذیرش نمی‌کنیم؟ چون قراره ان‌شاالله تو جشن به بچه‌ها خیلی خوش بگذره و یه خاطره‌ی شیرین برای بچه‌ها بمونه و قرار نیست خاطره‌ی خوب تو ذهن بچه‌ها مترادف با خانومی باشه که از آرایش و پوششی خلاف شرع استفاده می‌کنه. چون این بشدت روی شکل‌گیری هویت دینی بچه‌ها اثر منفی می‌ذاره! بچه قدرت تفکیک کامل مسائل رو نداره و نمی‌تونه فعلِ یک فرد رو از اصالت وجود اون فرد تفکیک کنه؛ و وقتی کنار خانومی که کاشت ناخن داره بهش خیلی خوش بگذره، تو ذهنش این نقش می‌بنده که پس کاشت ناخن کار بدی نیست، چون اون خانوم مهربونه هم که این کارو انجام داده بود! توی انتخاب مربی‌ها و برنامه‌ها نهایت دقت رو به خرج بدید. ما قراره به عشق امیرالمؤمنین کاری انجام بدیم و هدف نهایی تقویت محبت امیرالمؤمنین در دلهای پاک بچه‌هاست. .
. روز خود را با واریزی‌های غدیری آغاز کنید:
5892107047558757
.
هواپیما میاد میاد میاد میاد، اَمممم... تقریبا همه‌ی مامانا اینجوری به بچه‌هاشون غذا دادن، با چرخوندن قاشق تو هوا و هواپیما بازی و در نهایت فرود هواپیما تو دهن بچه و تخلیه‌ی بار😅 این قاشقک هواپیمایی رو وسط ریخت و پاشای یه پلاستیک‌فروشی دیدم و واسه مش ممدمون خریدم. خیلی حس خوبی داره؛ هر بار نگاش می‌کنم کلی خاطره از بچگی‌هامون زنده می‌شه... طفلک مامانا واسه یه لقمه غذا که قرار باشه بچه بخوره چقدر وقت و انرژی می‌ذارن🥺 رئیس مکتبمون فرمودن اگه محبت اهل‌بیت رو توی دلت احساس کردی برای مادرت دعا کن🌱 واریزی‌های غدیری رو تقدیم می‌کنیم به مادرهایی که هر لقمه غذا رو با کلی هواپیمابازی و دویدن دنبال ما و صبوری کردن مقابل لج‌بازیامون تو دهنمون گذاشتن تا جون بگیریم و با دل و جون علی و اولادش رو دوست بداریم...💚
5892107047558757
‌.
. _از دنیا به چه مشغول باشیم بهتر است؟ +به دوست داشتنِ علی‌ابن‌ابی‌طالب .
. ببین سید دنیا ارزش دو دو تا چارتا نداره پولَ رو بده در راه اهل‌بیت و تمام! .
. خدا در آفرینشِ امیرالمؤمنین، سنگ تمام گذاشته... فَتَبَارَکَ اللَّهُ أَحْسَنُ الْخَالِقِینَ🌱 .
. ممنونیم از حضرت زهرا که در عالم ذر از میون میلیونها بشر، ما رو برای دوست داشتنِ امیرالمؤمنین انتخاب کرد...💚 .