این بار، ششمین بار است که به سفر اربعین آمدهام، همیشه بدون استثناء خصوصا در مسیر کاظمین به کربلا، جز اظهار ارادت به ایران و حضرت آقا را ندیده بودم.
اما این بار سه مرتبه از سوی جوانان توهین به ایران و حضرت آقا را دیدهام.
سومین بار است که عوض مسیر نجف به کربلا از مسیر کاظمین به کربلا میآیم.
یعنی سفر خود را از مهران به کاظمین؛
کاظمین به سامراء،
سامراء به اسکندریه واقع در ۵۰ کیلومتری کربلا از سمت بغداد آغاز میکنیم.
امسال که به واسطه تبلیغات صهیونیستی مردم عراق خصوصا شمال عراق، ایران را دخیل در مشکلات خود میدانند، حضور ایرانیان در بیشتر شدن ارتباطات و محبتها موثر بود.
این مسیر به علت ازدحام کمتر و کیفیت موکبها برای راحتی خانوادهها هم بهتر است.
ما بعد از ساعاتی ماندن در کربلا و زیارت مختصر، در روز اربعین یا روز قبل آن به نجف که خلوتتر است، میرویم و راحتتر زیارت میکنیم.
از نظر بازگشت هم وسایل نقلیه از کربلا به نجف برای روز قبل از اربعین ارزانتر و راحتتر پیدا میشود و همچنین از نجف به مهران، نسبت به کربلا به مهران.
شرح حال
این بار، ششمین بار است که به سفر اربعین آمدهام، همیشه بدون استثناء خصوصا در مسیر کاظمین به کربلا، ج
سوال یکی از مخاطبان👇
ببخشید میتونم بدونم چرابه ایرانی وحضرت اقاتوهین کردن تو مسیر راه؟
این توهین ازطرف طرف موکب دارها بود؟
شرح حال
سوال یکی از مخاطبان👇 ببخشید میتونم بدونم چرابه ایرانی وحضرت اقاتوهین کردن تو مسیر راه؟ این توهین ا
پاسخ بنده👇
متاسفانه از طرف برخی جوانان خادم در موکبها بود.
میگفتن مشکلات بحرین و عراق زیر سر خامنهای هست.
البته باید بدونیم که دولت عراق بسیار فساد در اون زیاده و البته ارتباطش هم با ایران بسیار خوبه؛
فلذا آمریکا جا انداخته که علت مشکلات و فساد ایرانه؛
من تو صحبتهام با اونها بحث رو میبردم سمت اینکه مشکلات بخاطر فرقه فرقه بودن است و نداشتن کسی چون سید القائد در ایران.
تنها کسانی که حقیقتا خیرخواه مردم هستند، خدا و اولیآء او، هستند و اگر قدرت در دست اولیاء حقیقی خدا باشد، دنیا و آخرت مردم اصلاح میشود و از نمونههای برکات حضور حضرت آقا در ایران میگفتم.
شرح حال
امروز در بغداد جمعیتی قریب به صدنفر که شاید ۱۵تا ۲۰ نفرشان جلیقه زرد به تن داشتند، مشغول راهپیمایی ب
دوستان عراقی که امشب با آنها همراهم میگویند بعد از مراسم اربعین تظاهرات را ادامه خواهیم داد.
این دوستان از «مدینة صدر» بغداد آمدهاند و میگویند آن راهپیمایی که وصفش را در پیامهای سابق نوشتهام از طرف گروهی خاص است و آن را به جریان حکیم منسوب میکنند.
به آنها میگویم ما در انقلاب اسلامی تجربه مشروطه را داشتیم و آن اینکه دستمان را از دست علماء دین خارج نکنیم و این رمز پیروزی ما در انقلاب بود.
شما هم اگر میخواهید حرکتتان اصلاحی باشد دستتان را از دست علماء خارج نکنید.
پوشیدن جلیقههای زرد و عدم حضور توده مردم در اعتراضات را یک نشانه خطرناک انحراف میدانم، حرکت اصلاحی نباید با الگو گیری و توصیههای غربی باشد نباید منحصر به گروه خاص باشد.
10.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹 هرچقدر کسی را بیشتر دوست داشته باشی، بیشتر حاضری برایش فداکاری کنی؛
اگر نیازی پیش آمد:
🔸برای دوست چندین سالهات حاضری از ماشینت بگذری؛
🔸برای برادرت حاضری خانهات را هم بفروشی؛
🔸برای پدر، مادر و همسر و فرزندت حاضری از جانت هم بگذری،
🔹اما هیچ کدام از این دوست داشتنها عشق نیست و هیچ کدام از این فداکاریها عاشقانه نیست؛
🔹کسی که عاشق است کاری به نیاز معشوق ندارد، لازم نیست نیازی پیش بیاید تا از خودش بگذرد؛ بلکه عاشق از روی شوق دنبال بهانهای برای فدا شدن برای معشوق میگردد؛
هرچقدر بیشتر عاشق باشی، بیشتر شوق داری برای معشوق فدا شوی و بیشتر از فدا شدن برای معشوقت لذت میبری؛
منت میهمان معشوقت را میکشی تا حتی پای او را بشوری؛ از غذای تو بخورد، شب تا صبح و صبح تا شب بیدار میمانی و به میهمانانش خدمت میکنی، پستترین کارها حتی توالت شستن هم برایت سهل است؛
📌زیارت اربعین نه جلوه محبت به اهل بیت بلکه جلوه عشق به اهل بیت است.
✍️بررسی دو دلیل بر جواز و حرمت قمهزنی...
✅ در مباحث قبل به این اشاره کردم که قمهزنی یک به ظاهر عزاداری نوپدید است و در روایات هیچ روایت خاصی در مورد آن وجود ندارد.👇
https://eitaa.com/sharh_hal/1892
https://eitaa.com/sharh_hal/1894
🔹 در زبان عربی قمهزنی را "تطبیر" گویند و این نام نیز مثل خود آن یک امر نوپدید که در کتب لغوی عرب هیچ ذکری از آن نشده است.
🔹کسانی که حکم به جواز قمه زنی میکنند عمده استدلالشان، استناد به احکام عامی چون "وجوب تعظیم شعائر" یا "استحباب جزع برای اباعبدالله" یا "مواسات با اهل بیت(علیهم السلام)" است که مخالفین قمهزنی یا تطبیق این مصداق را نمیپذیرند یا در اصل وجود آن حکم عام اشکال دارند.
🔹اما برخی از قائلین به جواز قمهزنی به برخی ادله خاص نیز برای جواز قمه زنی استدلال کردهاند که یکی از پرشمارترین این به ظاهر ادله که حتی برخی در متن فتوای خود نیز آن را آورده اند، ماجرای حضرت زینب(س) که سر خود را به محمل کوبیدهاند، است.
اما این ماجرا:
🔸اولا سند ندارد و از کتاب «نورالعین فی مشهد الحسین» مربوط به قرن پنجم است که نویسنده آن مشخص نیست، کسانی هم که قائل به مشخص بودن نویسنده آن هستند فردی شافعی مسلک را به عنوان نویسنده آن ذکر کردهاند؛
🔸ثانیا اگر هم ماجرا مستند میبود و سندی متصل و عادل میداشت، این اتصال به امام معصوم نیست که حجیت داشته باشد و این گزارش نیز دارای اشکالات متعدد و نقلهای متناقضی است، مثلا با توجه به گزارشهای مختلف که مکرر از وضعیت اهل بیت در سفر به شام نقل شده است اصلا محملی (کجاوه) وجود نداشته و حضرات را با وضعیت نامناسبی به آنجا منتقل میکنند، ثانیا با گزارشهای مبنی بر صبر حضرت زینب(س) و توصیه اباعبدالله به صبر و جزع نکردن و... تناقض دارد.
✅ اما از دلیلهای ساختگی بر جواز قمه زنی که بگذریم، قائلین بر جواز باید بتوانند، ادله مختلف دال بر حرمت قمه زنی را به نحو یقینی رد کنند، چرا که شک در حجیت هر عمل دینی، برای عدم جواز آن کافی است.
🔹 جدا از احکام ثانوی حرمت "وهن و اضرار" که از منظر احکام عمومی مطابق بر قمهزنی است و بسیار ذکر شده است، حکم حکومتی رهبری مبنی بر حرمت خصوص قمه زنی نیز از جمله ادلهای است که به علت اتفاق همه فقها بر لزوم رعایت حکم حاکم، قائلین به "جواز قمه زنی" پاسخی برای آن ندارند، جز نفی اصل و اساس حکومت و حاکمیت اسلامی موجود.
🔹 در روایتی که در باب اثبات عید فطر به واسطه حکم حاکم شرع از امام صادق(ع) آمده است، در باب لزوم رعایت حکم حاکم شرع به نحو مطلق گفته میشود که مخالفت با حکم حاکم داخل شدن در نهی الهی و هلاکت اخروی است.
«وَ مَنْ كَانَ فِي بَلَدٍ فِيهِ سُلْطَانٌ فَالصَّوْمُ مَعَهُ وَ الْفِطْرُ مَعَهُ لِأَنَّ فِي خِلَافِهِ دُخُولًا فِي نَهْيِ اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ حَيْثُ يَقُولُ- "وَ لا تُلْقُوا بِأَيْدِيكُمْ إِلَى التَّهْلُكَة"».
من لا يحضره الفقيه؛ ج ۲؛ ص: ۱۲۷.
...................
🔺به شرح حال بپیوندید:👇
http://eitaa.com/joinchat/2649292800Ccfe8a7cd9f
شرح حال
✍️بررسی دو دلیل بر جواز و حرمت قمهزنی... ✅ در مباحث قبل به این اشاره کردم که قمهزنی یک به ظاهر عز
پرسش یکی از دوستان👇
سلام علیکم. چه کسی در «در اصل وجود آن حکم عام اشکال دارند»؟
شرح حال
پرسش یکی از دوستان👇 سلام علیکم. چه کسی در «در اصل وجود آن حکم عام اشکال دارند»؟
پاسخ بنده👇
چند قسم کردم
در وجوب تعظیم شعائر و استحباب جزع بحثی نیست ولی در استحباب مواسات ما حکم عام استحباب مواسات با اهل بیت رو قبول نداریم.
اولا مواسات به معنی قراردادن چیزی که در اختیار داریم با دیگران و مساوی و برابر نگه داشتن خود با دیگری است که منظور اون افراد این نیست بلکه همراهی کردن در مصیبت و مثلا جاری کردن خون از خود و یا وارد نمودن زخم به خود برای همراهی کردن با اهل بیت(علیهم السلام) در ماجرای کربلا است.
ما اصل وجود چنین حکم عامی را قبول نداریم.
✍️شعار نفاق...
✅ قرآن میگوید منافقان کسانی هستند که همیشه بین حق و باطل راه میروند، طرفین دعوای جریان حق و باطل مشخص هستند، اما آنها میگویند ما نه با افراطیهای این طرف هستیم و نه با افراطیهای آن طرف « مُذَبْذَبينَ بَيْنَ ذلِكَ لا إِلى هؤُلاءِ وَ لا إِلى هؤُلاء» در واقع تفریط خودشان را با افراطی معرفی کردن دیگران توجیه میکنند.
✅ آنها کسانی هستند که در اطاعت از خدا و ولی خدا فرق میگذارند و میگویند ما به خدا ایمان داریم ولی به ولی او خیر و میخواهند راهی وسط بین کفر و اسلام را اختیار کنند.
«يُريدُونَ أَنْ يُفَرِّقُوا بَيْنَ اللَّهِ وَ رُسُلِهِ وَ يَقُولُونَ نُؤْمِنُ بِبَعْضٍ وَ نَكْفُرُ بِبَعْضٍ وَ يُريدُونَ أَنْ يَتَّخِذُوا بَيْنَ ذلِكَ سَبيلاً»
✍️آغاز افول و فروپاشی طاغوت...
✅ اگر با نگاه توحیدی بخواهیم حوادث عالم را مورد بررسی قرار دهیم و به آیات قرآن به عنوان بهترین انعکاس دهنده قواعد توحیدی عالم مراجعه کنیم، قرآن در چندین جا زمان انتهای فرصت طاغوت برای جولان را بیان کرده است، منجمله این موارد آیات مربوط به بنیاسرائیل و نابودی فرعون است.
✅ خداوند در آیات ۲۴-۲۶ سوره مبارکه نازعات میفرماید: وقتی فرعون ادعای ربوبیت و خدایی عالم را کرد، أمد او فرا رسید، این ادعا پایان فرصت او بود و با فاء این نتیجه را برآن مترتب میکند که در نتیجه خداوند او را به کیفر دنیا و آخرت مبتلی کرد تا مایه عبرت دیگران باشد. «فَقالَ أَنَا رَبُّكُمُ الْأَعْلى - فَأَخَذَهُ اللَّهُ نَكالَ الْآخِرَةِ وَ الْأُولى - إِنَّ في ذلِكَ لَعِبْرَةً لِمَنْ يَخْشى» وقتی قرآن میگوید فلان امر مایه عبرت است یعنی یک سنت جاری در همیشه زمان است.
✅ در آیه ۱۰۳ سوره مبارکه اسراء خداوند در مورد فرعون میگوید: او اراده کرد که قوم موسی را ریشه کن کند و باز متذکر میشود که این أمد و نهایت فرصت او بود و با فاء این نتیجه را برآن مترتب میکند که در نتیجه خداوند ریشه او را کند و وی و کسانی که با او بودند همه را غرق نمود. «فَأَرادَ أَنْ يَسْتَفِزَّهُمْ مِنَ الْأَرْضِ فَأَغْرَقْناهُ وَ مَنْ مَعَهُ جَميعاً»
✅ با توجه به این قواعد طاغوت زمان ما نه اینکه زمان افول آن آغاز شده باشد بلکه سالیان درازی است که افول آن آغاز شده است و در زمانه کنونی باید به انتظار محو و فروپاشی آن بود، چرا که سالهاست تمدن غرب و آمریکایی ادعای خدایی عالم را آغاز نموده و بنای ریشه کن نمودن مستضعفین و مؤمنین عالم را نهاده است.
✅ اما بنا به همین قواعد توحیدی عالم، خداوند ضرب دست نهایی نابودی طاغوت را به مؤمنین و ابتلاء آنان سپرده است، این صحنه، مؤمنینی میخواهد که استقامت بخرج دهند و به خدا حسن ظن داشته باشند.
«فَلَمَّا فَصَلَ طالُوتُ بِالْجُنُودِ قالَ إِنَّ اللَّهَ مُبْتَليكُمْ بِنَهَرٍ فَمَنْ شَرِبَ مِنْهُ فَلَيْسَ مِنِّي وَ مَنْ لَمْ يَطْعَمْهُ فَإِنَّهُ مِنِّي إِلاَّ مَنِ اغْتَرَفَ غُرْفَةً بِيَدِهِ فَشَرِبُوا مِنْهُ إِلاَّ قَليلاً مِنْهُمْ فَلَمَّا جاوَزَهُ هُوَ وَ الَّذينَ آمَنُوا مَعَهُ قالُوا لا طاقَةَ لَنَا الْيَوْمَ بِجالُوتَ وَ جُنُودِهِ قالَ الَّذينَ يَظُنُّونَ أَنَّهُمْ مُلاقُوا اللَّهِ كَمْ مِنْ فِئَةٍ قَليلَةٍ غَلَبَتْ فِئَةً كَثيرَةً بِإِذْنِ اللَّهِ وَ اللَّهُ مَعَ الصَّابِرينَ» (۲۴۹) البقره
✅ تکبر خداوند در مقابل طاغوت همیشه منجر به این شده است که با سادهترین امور، طاغوت را با حقارت نابود کند ولو با پرتاب سنگی توسط کودکی زرد و نحیف چون حضرت داود(ع)، جالوت هلاک شود و با پشهای نمرود و با آب رودخانه فرعون و یارانش، در هر صورت چالش نهایی از جنس نبرد سخت نیست بلکه این ایمان و حسنظن به خدا و استقامت است که ضربه نهایی خداوند بر کاسه سر باطل و فروپاشیاش را به دنبال دارد.
...................
🔺به شرح حال بپیوندید:👇
http://eitaa.com/joinchat/2649292800Ccfe8a7cd9f
شرح حال
موسسه #فرهنگ_و_تمدن_توحیدی برگزار مینماید: 📖 دومین دوره علمی-تربیتی #مدرسه_معرفتی_امام_خمینی 🔴ویژه
جلسه ۱.pdf
1.79M
✅ درسنامه درس "زمانه و زندگی امام خمینی(ره)" ارائه شده در مدرسه معرفتی امام خمینی(ره)؛
🔹این درسنامه برای چهار جلسه طراحی شده است که جلسه اول آن تا کنون دو دوره در مدرسه معرفتی امام خمینی(ره) تدریس شده است؛
🔹در این درس تلاش شده است با نگاهی مبتنی بر مبانی قرآنی و تمدنی تقابل دو جریان حق و باطل در عصر حاضر با لایههای تاریخی نمایش داده شود.
✅ فایل موجود مربوط به اولین سرفصل و سرفصلهای این درس نیز به ترتیب زیر میباشد:
🔺دوره "افول تمدن اسلامی و آغاز اوجگیری تمدن غرب همراه با زایش ظرفیتهای بالقوه جدید اسلامی"؛
🔺دوره "استیلاء تمدن غرب بر عالم و تضعیف حداکثری عالم اسلام به خصوص روحانیت شیعی"؛
🔺دوره "ربوبیت مدرنیته و آغاز افول تمدن غرب".
🔺عصر امام خمینی "آغاز قدرتگیری تمدن اسلامی با بالفعل شدن ظرفیتهای آبدیده و آزموده شده."
#مدرسه_معرفتی_امام_خمینی
...................
🔺به شرح حال بپیوندید:👇
http://eitaa.com/joinchat/2649292800Ccfe8a7cd9f