فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
45 ثانیه با مردم غزه ...
شرح حال
https://www.instagram.com/p/CO2svHLhEdL/?igshid=tja6sinocers
در پاسخ به مطلب اخیری که از آقای ذوالنور در تخریب دکتر سعید جلیلی منتشر شد.
هدایت شده از کشکول یک طلبه
🔺 وقتی در شرائط سخت، پشت مملکت رو در برابر دشمنان خالی میکنید، بعد از انتخابات هم لطفا دهانتان را ببندید!
💠به کشکول یک طلبه بپیوندید🔰🔰🔰
🆔 @KashkooleTalabeh
با این ترکیب فکر میکنید بازنده مناظرات کدام طیف است؟!
ولو در میدان ۱۰ بر صفر جلو باشی در مناظرات کاملا برعکس است.
یکی باید حاج محسن و سید عزتالله رو بگیره!
@sharhe_hal
بعد از صوت ظریف یک صوت از جهانگیری که در کلاب هاوس صحبت کرده بود منتشر شد، اما تحت سایه صوت ظریف، چندان مشهور نشد. اگر آن صوت را گوش بفرمایید خواهید دید جهانگیری خود را بدهکار که نمیداند چقدر هم طلبکار است.
اگر میخواهید در مناظرات غافلگیر نشوید آن صوت را گوش کنید.
✍تجربههایی از کار تبلیغی در انتخاباتهای گذشته...
(قسمت اول)
✅ حالا که دم انتخابات باز احساس تکلیفها گل کرده، تجربیاتی هست از راهی که طی شده و خوب است باهم درمیان بگذاریم.
1⃣ تجربه اول: از انتخابات ۸۸ که به صورت جدی وارد صحنه انتخابات شده بودیم، تا همین انتخابات ۹۶ همچنان شعارمان این بود، «ما میخواهیم کار گفتمانی کنیم»، «ما نگاه بلند مدت داریم» بارها میشد که با افراد از ارزشها و گفتمان صحبت میکردیم و همه را تأیید میکردند ولی اگر احیانا به مصداق میرسیدیم او حرف خودش را میزد و ما حرف خودمان را.
خلاصه که آخرش بعد از ۳ دوره کار گفتمانی کردن! به این نتیجه رسیدیم که دم انتخابات موقع این حرفها نیست، دم انتخابات دعوا همهاش سر مصداق است، حرفهای گفتمانی که معمولا کلی هستند را هر کس بر مصداق خودش تطبیق میدهد، کلی متعلق اراده هم واقع نمیشود این حرفهای کلی را بگذارید کنار و بیایید بر سر مصداق عینی و جزئی با مردم حرف بزنیم.
2⃣ تجربه دوم: در صحبتهای انتخاباتی خیلی به دنبال این نباشیم که افراد را هرجور شده است اقناع کنیم، آدمها وقتی میبینند شما دست و پا میزنید تا آنها را قانع کنید، بدتر جبهه میگیرند، اگر شما استرس داشته باشید یا عصبی باشید این احساس خود را به مخاطب خود منتقل میکنید.
سعی کنید مخاطب شما از صحبت با شما احساس خوبی داشته باشد، این احساس خوب موجب میشود قلب افراد به دست شما بیاید، اطلاعات مختلفی که شما به افراد میدهید، هرچقدر هم که مستند و دقیق باشد، در فضایی که جدلی باشد انکار میشوند، اما در فضای صمیمی ممکن است شما صرفا با یک شعر یا مثال هم به راحتی قلب فرد را که محل پذیرش است، تسخیر کنید.
3⃣ تجربه سوم: وسع خودتان را بدانید و بیشتر از آن را بر خودتان تحمیل نکنید که کار خراب میشود، به کرات دوستان مذهبی خودم را در شبهای انتخابات میدیدم که بدون پشتوانه اطلاعات مسبوق به سابقه طولانی، صرفا به واسطه احساس تکلیف دم انتخاباتی و شور و هیجان وارد مناظرههای خیابانی یا مناظره با قوم و خویش شده بودند و در وسط صحبتها کار از دستشان در میرفت و حرفهایی میزدند که یا بی پایه و اساس و فکر نشده بود و کار بدتر میشد یا از مدار تقوا خارج میشدند و اتهامهایی میزدند و خودشان را مقابل مخاطب و خدا رو سیاه میکردند یا عصبی میشدند و جلوه بدی پدید میآمد و تبلیغ آنها به ضد تبلیغ تبدیل میشد.
مناظره کردن آن هم با جماعتی که به راحتی تهمت و حرفهای بیپایه میزنند، تجربه زیادی میخواهد پس به راحتی وارد مناظره و جدل نشوید.
📌 ادامه دارد...
.....
🔻به شرح حال بپیوندید:👇
https://eitaa.com/joinchat/2649292800C180b1e3e87
سلام خدمت دوستان عزیز
قبل از اینکه ادامه پست قبل رو منتشر کنم، از همه دوستانم برای سلامتی کامل پسرم که به لطف خدا دیروز متولد شده، استدعای دعای خیر و یک حمد دارم.
✍️تجربههایی از کار تبلیغی در انتخاباتهای گذشته...
(قسمت دوم)
✅ در ادامه تجربههای تبلیغی در انتخاباتهای گذشته که در پست قبل آوردم، نکاتی را عرض میکنم:
4⃣ یک فکر درست این است که وقتی میخواهی شروع به کار کنی خودت را مرکز عالم بدانی و از خودت و اطرافت شروع به کار کنی، انگار همه تحولات عالم قرار است از همینجا رقم بخورد، اما متأسفانه این فکر وقتی با نگاه از بالا به پایین و دستوری، نگاه ساختار تشکیلاتی هرمی همراه میشود، شما میخواهید برای همه برنامهریزی کنید، زیر بار برنامه ریزی و هماهنگی با هیچ کس هم نمیروید، میخواهید همه را با تشکیلات خودتان و در بازی خودتان شرکت دهید در حالی که مثل شما در همان منطقه بسیارند و نتیجهاش این میشود که هیچ کس با هیچ کس همافزایی و تعاضد نمیکند و روحیه قوم و قبیلهای بر شما حاکم میشود.
از ویژگیهای این مدل نگاهها این است که میخواهد همه مشکلات آن منطقه را با تشکیلات خودش حل کند و برای همه چیز و به جای همه کس هم فکر میکند.
اما میشود مأموریت خودمان را اولا بر اساس یکسری کارهای محدود و مشخص که نسبت به توان و امکانات ما و نیاز صحنه در اولویت است، انتخاب کنیم، ثانیا ساختار تشکیلاتی حلقهای داشت که لایههای مختلف از افراد بر اساس توانمندی، تجربه، تقوا، بصیرت و... بر پایه تبیین و نه دستور با همه افراد لایه بعد در ارتباط هستند و مجموعهها همه برای خودشان استقلال فکری و تصمیمگیری متخذ از راهبری لایه خواص را دارند، مثل یک بازی فوتبال که بازیکنها اینقدر با یکدیگر همکاری کردهاند که یک توپ را هدایت میکنند، هیچ کس وسط زمین به فوروارد یا دفاع و... نمیگوید الان تو چکار کن بلکه او خودش بر اساس صحنه رقیب و جایگاه خودش و بر اساس کلیاتی که مربی تبیین کرده است، در یک نسبت مشخص با افراد تیم خودش نقش خودش را پیدا میکند و همه با هم یک هدف مشخص را جلو میبرند.
در این سبک از تشکیلات افراد ذره ذره خودشان بزرگ میشوند؛ برخلاف تشکیلات دستوری از بالا به پایین که افراد را ذره ذره کوچک میکند.
حال خودتان این دو نگاه را در تشکیلاتهای مختلف ما و همچنین راهبردهای حضرت آقا تطبیق دهید.
5⃣ برای انتشار هر مطلب در فضای مجازی از گذاشتن یک وضعیت تا منتشر کردن یک پست و... به این دقت داشته باشیم که کیفیت است که کار اصلی را میکند نه کمیت. آنچه بر مخاطب تاثیر میگذارد کیفیت است، هرچه بالاتر رود جذابیت و تاثیر گذاری بیشتر میشود و برخلاف آن کمیت است که یک نساب حداقلی آن لازم است اما هرچه بیشتر شود از جذابیت کاسته میشود.
چه بسیار افرادی که صدها جلد کتاب نوشتهاند اما به اندازه یک جلد کتاب سعدی و حافظ در همان زمان خودشان هم منتشر نشده است، اگر اشعار سعدی هم حتی با همین کیفیت، صد جلد میشد مشتری آن کم میشد. پس در مطالبی که منتشر میکنیم هرچه میشود خلاصهتر و با کیفیتتر بنویسیم یا بگوییم.
ممکن است شما میخواهید یک وضعیت واتساپ، یا عکس نوشته یا... منتشر کنید چندساعت به جزئیات آن بپردازید، اشکال ندارد، تأثیرش صدها برابر از چندین عکس نوشته و متنی که بدون دقت به جزئیات در این چندساعت منتشر کنید بیشتر است.
مقید باشید قبل از انتشار متن خودتان را چندین بار بخوانید، در علائم نگارشی، کلمات و... دقت بسیار کنید، اگر میتوانید مطالبتان را قبل از انتشار با چند نفر مباحثه کنید و بعد منتشر کنید.
📌ادامه دارد...
.....
🔻به شرح حال بپیوندید:👇
https://eitaa.com/joinchat/2649292800C180b1e3e87
14.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شعار نه کلید نه 🔨😳
اونهم از لاریجانی!
شما بگو هم ریموت هم پتک😁
.....
🔻به شرح حال بپیوندید:👇
https://eitaa.com/joinchat/2649292800C180b1e3e87