شرح حال
🔴 اعتراض برای تعطیلی خوابگاه دانشجویی بهشتی بعد از شیوع کرونا.
فیلم مذکور که با همان عنوان بیمارستان تالش در یکی از کانالها بود را با تذکر یکی از دوستان اصلاح نمودم و ظاهرا مربوط به اعتراضهای صورت گرفته برای تعطیلی یکی از خوابگاههای دانشجویی به نام بهشتی بعد از شیوع کرونا است.
البته پیش از این فیلمهایی در مورد اعتراض به قرنطینه شماری از بیماران کرونایی در یکی از بیمارستانهای شهر تالش دیده بودم و اگر در اینترنت سرچی در این رابطه داشته باشید، خبرهای تجمع مردم تالش مقابل بیمارستان شهید نورانی در سایتهای عمدتا فیلتر موجود است که بنایی بر انعکاس آنها ندارم.
این پیام یکی از دوستان طلبه فاضلام است:👇
امروز آمدم یکی از شهرستانهای نزدیک تهران پیش پدرومادرم؛
پدرم میگه که کلی آخوند رو از قم فراری دادند آوردند در این روستاهای خوشآبوهوای اطراف پناه دادند؛
مادرم هم میگه به شما هم 5 میلیون میدن ؟؟
ما هیچ ما نگاه 😐
و صدها کلیپ و فیلم دیگر از طلاب جهادی که در قضیه سیل سال گذشته، مشغول سوار شدن به کامیون برای رفتن به مناطق سیل زده هستند، اما فیلم آن را منتشر کردهاند که طلاب مشغول فرار از قم هستند و یا خبرهایی مبنی بر اعطای فلان مبلغ به طلاب و فلان امکانات و....
هدایت شده از تا مردم
محمد مداح طلبه جهادی ای که مرگ همسر باردارش بر اثر ایست قلبی داغ بدی بر دل خیلی ها گذاشت.
میهمان خانه ساده اش شدیم، پدر و مادر خانمش هم بودند.
آذری هستند و در شهر قم غریب.
محمد می گفت در این شهر تنها آشنامان حضرت معصومه بود.
پدر خیلی داغ دار است و دعا می کند هیچ کس داغ فرزند نبیند.
هنوز باورش نیست، فرزندش قبل از او از این دنیا رفته
در مدتی که خانمش در بیمارستان بستری است، دست از کمک به مریضها بر نمی دارد، خدایا این مردم چقدر الهی اند.!
پدر می گوید این جنگ آمریکا با ماست، ما نباید کوتاه بیاییم، الحق که با این مردم، شکست از هر قدرتی بی معناست.
آخر مجلس با روضه حضرت زهرا، مجلس غوغا شد.
محمد بی تاب بود، می گفت بنا بود اسم بچه مان، محسن باشد.
مادر هم که از اول مجلس گاهی آرام و گاهی بلند، بی بهانه می گریست.
شرح حال
محمد مداح طلبه جهادی ای که مرگ همسر باردارش بر اثر ایست قلبی داغ بدی بر دل خیلی ها گذاشت. میهمان خان
برای این برادرمان، همسر مرحومة و پدر و مادر همسرش دعا کنید.
خدا به این عزیزان صبر و عافیت دنیا و آخرت روزی کند، بفضله و کرمه.
بنده خدایی پرسیده بود که چطور برنامه دور همی با ۲۹۰ نفر جمعیت با رعایت نکات بهداشتی و ضد عفونی برای حفظ روحیه مردم میتواند در این شرایط تشکیل شود.
اما مجلس ما در این شرایط بحرانی و با وجود امکانات بسیاری که به تک تک نمایندگان از تست کرونا تا لوازم بهداشتی و... دادهاند و در اختیار دارند؛
نمیتوانست تشکیل شود؟ حتما باید بودجه ۹۹ را که صدها ان قلت در آن بود با فشار و حکم رهبری، تصویب میکردند!
🔺 به شرح حال بپیوندید.
✍️طب اسلامی (قسمت اول: رابطه طب و تمدن)...
🔰 هر جامعهای وقتی به مرحلهای برسد که نیازهایش را خودش تعریف میکند و قدرت پاسخگویی و تأمین نیازهایش با اتکاء به خودش را دارد، وارد مرحله تمدنسازی شده است.
🔰 این جامعه بر اساس روح معرفتیاش به استقلال رسیده است، هم میداند چه میخواهد و نظام ارزشیاش را خودش مشخص میکند و هم برای پاسخگویی و تأمین آنچه میخواهد و ارزش میانگارد، در صحنه عمل پاسخ عینی دارد و نتیجه گرفته است.
🔰 برخی از جلوههای تمدنی، اولین نمودهایی هستند که هنگام حرکت یک جامعه به سوی مرحله تمدن سازی خود را نشان میدهند، از جمله این جلوههای تمدنی که نمودهای نیاز و ارزش در آن جلوهگر است معماری است، یعنی هرچه جامعهای به سمت مرحله تمدن سازی حرکت میکند، نمودهای معماری او بر اساس هویت و نیازش خود را بیشتر نشان میدهند.
🔰 یکی دیگر از موارد ورزش است، هر تمدنی بر اساس روح حاکم بر آن و اقتضائات جغرافیایی و فرهنگیاش برخی ورزشها در آن یا بوجود میآید یا توسعه مییابد، مثلا در همه جوامع مبارزه تن به تن وجود دارد اما در یک فرهنگ این مبارزه شکل کشتی با روح پهلوانی آن است و در یک جامعه بوکس یا کُشتی کج با روح پرخاشگرانه آن و...
🔰 این نمودها با دستور و بخشنامه هم بوجود نمیآید بلکه جلوههایی است که بر اساس روح حاکم بر هر جامعه خود به خود پدید میآید، در هر جامعهای هستند افرادی که بر اساس فکر خود معماریها یا ورزشهایی را طراحی کنند اما هاضمه هر جامعه آن معماری و ورزشی را میپذیرد که با روح خودش عجین میبیند.
🔰 یکی از جلوههای تمدنی نیز طب است، از مهمترین نیازهای بشر سلامتش است و بشر همیشه ناچار به اندیشیدن به چگونگی حفظ آن بوده است، هر جامعهای بر اساس نوع نگاهش به عالم به سراغ روشهای متناسب با جهانبینیاش میرود و در هر جامعهای که روح معرفتی مستقلی در آن در حال شکلگیری است، طبابت او نیز متأثر از این روح معرفتی خواهد شد.
مثلا یک مادیگرا بر اساس آنچه از کمیتها و نگاه مادیاش است به درمان میپردازد و حتی وقتی با برخی شاخصههایی غیر کمی مربوط به روح که نمیتواند خوب آنها را درک کند، مواجه میشود را در قالب روان و نه روح، آنها را دسته بندی میکند و با نزدیکترین شاخصهای مؤثر بر آن مثل اعصاب بدن و هورمونها به تنظیم آنها میپردازد، حال فرقی نمیکند که به وسیله داروی گیاهی باشد یا شیمیایی.
📌اما وقتی سخن از نگاه مبتنی بر اسلام میشود، دو بعد روح و جسم انسان در امر درمان و طبابت نیز خود را نشان میدهد.
فرقی ندارد که جنس دارو چه باشد از جنس طبیعت و گیاهان باشد یا به اصطلاح داروهای شیمیایی، مهم نیست که طبیب اسم داروی خود را با اسامی اهل بیت(علیهم السلام) نامگذاری میکند یا با اسامی انگلیسی، وقتی به صورت تک بعدی نسخه دهیم و تاثیرات روح و بدون بر یکدیگر را نبینیم این طب، طب اسلامی نیست!
ادامه دارد...
🔺 به شرح حال بپیوندید.
✍️طب اسلامی ( قسمت دوم: سکوت امامین انقلاب)...
🔰 تمدنیترین فقهایی که به دنبال تحقق دین به تمامه هستند، امام خمینی(ره) و آقایمان سیدعلی خامنهای(زید عزه) هستند، آیا جای سوال ندارد که اگر شاخه مستقلی از علم دین به اسم طبابت وجود دارد، چرا این فقهای بزرگ به بحثهایی چون طب اسلامی حتی به صورت کلی هم ورود نکردهاند؟ و حتی توصیهای هم به آن نکردهاند؟!
🔰 به رهبری نسبت میدهند که فرمودهاند: « یکی از دغدغههای من احیای طب اسلامی در کشور است.» و این جمله را در مصاحبهها مبنا قرار میدهند و بنر میکنند در درمانگاهایشان میزنند، در حالی که هیچ سند معتبری برای آن نیست، بر پایه اینکه مثلا رهبری گفتهاند: «طب اسلامی ایرانی» آسمان به ریسمان میبافند ولی نمیگویند ایشان کجا این حرف را زده که کسی نمیداند؟
از خود سؤال نمیکنند اگر به این معنا که آنها میگویند طب اسلامی داریم، چرا رهبری یک کلمه نام "طب اسلامی" را در سند کلی سلامت که ابلاغ فرمودهاند، نمیبرند؟!
🔰 اگر آنگونه که برخی میگویند و شاخهای به اسم طب اسلامی را عَلم میکنند و مقابل طب مدرن قرار میدهند و ابعاد تمدنی آینده انقلاب اسلامی را با آن پیوند میدهند، بود، آیا جا نداشت لااقل امامین انقلاب توصیههایی به پرداختن به طب اسلامی مینمودند؟ آیا جا نداشت، لااقل مثل آقایان معتقد به طب اسلامی از امام و آقا نیز در مدح طب اسلامی چیز مستندی میشنیدیم!
🔰 یکی از مستندات آقایان معتقد به طب اسلامی حجم بسیار روایات پزشکی است، روایاتی که یا قضیه شخصیه است و یا ارشاد به حکم عقل است و یا تذکر به ابعادی از آثار داروها بر روی روح که عقل و تجربه به راحتی نمیتوانست به آنها دست یابد.
🔰 خوب است قسمتهایی از بیانات امام خمینی را در مورد روایات پزشکی مرور کنیم:👇
🔹«اگر گاهى انبيا و مرسلين آثار و خواص مطعومات را بيان فرمودهاند، نظرشان نظر طبى نبوده است، چنانكه اطبا نظر به آثار و خواص اغذيه مىكنند و آثار آنها را بيان مىنمايند و مرادشان بيان تأثير و خاصيت آنها در فربهى بدن و يا تقويت كبد و يا زيادى خون است؛ بلكه اين گونه آثار از نظر انبيا كنار بوده است، و نظر ايشان به همان جهت مواد اغذيه است كه موجب صفاى روحى و توجه به كمال و قبول فيض و كمالات مىباشد. اگر پيامبرى در مورد آثار و خواص خربزه- مثلًا- سخنى فرموده و به آن ترغيب و تحريص نموده است، همان جنبه و خاصيتش را كه موجب لطافت روح و صفاى ذات و لطافت وجود است در نظر دارد.
🔹و اگر طبيب خاصيت آن را بيان كرده و به آن ترغيب نمايد، نظر به چاق نمودن جسم و كلفت نمودن گردن انسان دارد و هر گز اطبا و حكماى طبيعى با عقولشان نمىتوانند بيشتر از اين آثار را بفهمند؛ آثار و خواص اشياء را از آن حيث كه دخالت در سعادت ذاتيه و صفاى وجود و ضياء ذوات دارند، فقط سلسله انبيا و مرسلين به تعليم الهى و غيبى مىدانند.
ممكن است غذايى در مذاق و ذائقه نوع مردم، طعم و حظّ و لذت قابل اهميت نداشته باشد، بلكه خوش نيايد، اما خاصيت لطافت وجودى و قبول فيض و كمالات را بيشتر داشته باشد، و اى بسا اغذيهاى كه در ذائقه مردم، خوشطعم و گوارا باشد ولى مادهاش صلب و غير قابل براى كمالات و فيوضات باشد و كدورت و ظلمت وجودى و صلابت داشته باشد.
🔹اگر در ابواب اطعمه و اشربه كتب فقهيه در لسان انبيا و ائمه هدى از برخى مواد غذايى انتقاد شده و طباع را از آنها تنفّر دادهاند و يا به بعضى تحريص و ترغيب نمودهاند و بعضى از مواد را تحريم فرمودهاند و بعضى را مستحب و مباح اعلام نمودهاند، نظرشان به تحريص بر خوردن و خدمت به بطن نيست؛ زيرا اين كار، شأن انبيا نمىباشد بلكه شأن طبّاخين است؛ زيرا آنها كه به نام خدمت به بشريت بشر و روحانيت انسان و صفاى ذوات و روحيات و تنوير قلوب و افكار خود را معرفى نمودهاند، مرام و منظور خود را تعقيب مىنمايند نه دعوت به دنيا و خوردن و نوشيدن، و در هر حكمى اصل منظور خود را در نظر دارند كه توده بشر را به عالم نور گسيل دهند و قلوب را به مبدأ عالم جلب نمايند و صفحه الهى وجود انسانى را صيقل و صاف و زلال نمايند، و در همان تحريص و ترغيب به اغذيه، استكمال وجود بشر و صفاى ذات افراد انسان را در نظر دارند.»
[تقريرات فلسفه امام خمينى قدس سره، ۳جلد، موسسه تنظيم و نشر آثار امام خمينى (س) - ايران - تهران، چاپ: اول، ۱۳۸۱ ه.ش؛ ج ۳ ؛ ص: ۳۳۵ - ۳۳۶]
ادامه دارد...
........................
🔗قسمت اول: رابطه طب و تمدن...
🔺 به شرح حال بپیوندید.
شرح حال
✍️طب اسلامی ( قسمت دوم: سکوت امامین انقلاب)... 🔰 تمدنیترین فقهایی که به دنبال تحقق دین به تمامه هس
بنا داشتم این بحث را در طب سنتی و با انعکاس نظرات امام و آقا ادامه بدهم.
اما موجی از پیامهایی که معتقدم اشتباه است، موجب شد از ادامه این بحث بگذرم.
فی الجمله فقط این را میگویم که:
پایه طب تجربه است و نگاه اسلامی و غیر اسلامی صرفا در لایههای کلان است، بین علوم انسانی و علوم تجربی تفاوت است، طب سنتی ما برپایه طب یونانی است و امام در این مورد در کشف اسرار زیاد صحبت کردهاند، ما به طب مدرن نقد داریم و تسلیم آن نیستیم و البته طب سنتی را هم کامل نمیپذیریم، همانطور که طبهایی مثل چینی و هندی و انرژی درمانی و ماساژ درمانی و... داریم، طب سنتی هم یکی از طبهای تجربی بشر است که کارآمدی خاص خود را دارد و ما نباید یکی را نفی کلی کنیم و یکی را قبول کلی، رسالت انبیاء پرداختن به طب با این معنایی که آقایان میگویند که طلبه نشسته در دارو خانه نسخه مینویسد و... نیست.
شرح حال
برنامه عصر امشب (۲۰ اسفند ۹۸) اطلاعات بسیار خوبی از ابعاد احتمالی جنگ بیولوژیک بودن کرونا ویروس داد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این هم فیلم سلبریتیهایی که قبلا خدمتتان عرض کردم به کمک آنها نمونههای ژن ایرانیها را درآورده بودند...
#مهندسی_بیماری با #ژن_های_خودی
فیلمی از #گلشیفته_فراهانی و #بهرام_رادان که در سال 2013 درخواست میکردند تا مردم ایران #بزاق دهانشون رو با #گوش_پاک_کن برایشان بفرستند تا #بانک_ژنتیک_آمریکا، ژن ایرانیها را جمع آوری کنه و این اتفاق افتاد و ژن 25 هزار ایرانی با این #ترفند برای آنها ارسال شد تا #جنگ_بیولوژیکی علیه ایرانیان در سال 2020 اتفاق بیفتند.
..........
🔺 به شرح حال بپیوندید.