radio-javan-99_06_26-21_30.mp3
14.4M
🎙قسمت دوم از مناظره جواد موگویی و میلاد دخانچی با مجریگری آقای دلاوری در برنامه رادیویی جوان شهر.
با موضوع عدالتخواهی و نقد روشهای عدالت خواهی موجود و نقد ناقدان آن...
......
از اولین گامها برای اصلاح یک مطلب، تفکر در مورد آن مطلب است و اولین گام برای تفکر نیز مطرح شدن مسائل و نقاط چالشی آن مطلب است.
@sharh_hal
✍️ سرمايهداران زالو صفت...
‼️ اگر میگویید امام گفت: « روحانيت متعهد، به خون سرمايه داران زالو صفت تشنه است و هر گز با آنان سر آشتى نداشته و نخواهد داشت.»
✅ ماجرایش را کامل بدانید یا نه، اصلا جملهاش را کامل بخوانید: « اين ظلم فاحشى است كه كسى بگويد دست روحانيت اصيل طرفدار اسلام ناب محمدى با سرمايه داران در يك كاسه است. و خداوند كسانى را كه اين گونه تبليغ كرده و يا چنين فكر مىكنند، نمىبخشد. روحانيت متعهد، به خون سرمايه داران زالو صفت تشنه است و هر گز با آنان سر آشتى نداشته و نخواهد داشت.» [۱]
✅ همانها که آن روز روحانیت را متهم میکردند به دست داشتن در کاسه سرمایهداران زالو صفت، این روزها که به واسطه کثافتکاریها و ناکارآمدیهایشان ملت غضبناک و در فشار اقتصادی است، باز طلبکار روحانیت شدهاند و انگشت اتهام را به سوی روحانیت مظلوم گرفتهاند و ظلم فاحش خود را تکرار میکنند.
✅ و چه خوب که با یک طعمه چند ماهی به قلاب خود بیاندازند؛ از یک سو چشمهای غضبناک را متوجه روحانیت کنند و از سوی دیگر کینههای سابق خود را هم با طعمه «بیپناه» خود تسویه کنند!
✅ این وسط جماعتی به اسم سربازی امام! به اسم عدالتخواهی و... کامل کننده این پروژه شدند! شراکت با یک بازاری یا سرمایهدار را کردند جرم و فساد! و آن را جار زدند! در حالی که نه سرمایهدار بودن جرم بود و نه شراکت با سرمایهدار « إنّ من عبادى المؤمنين من لا يصلحه الا الغنى؛ و لو صرفته الى غير ذلك لهلك و ان من عبادى المؤمنين من لا يصلحه الا الفقر؛ و لو صرفته الى غير ذلك لهلك»
✅ توجه نداشتند که "زالوصفتی" که امام سرمایهداران را مقید به آن میکند، قید تفسیری نیست بلکه قید احترازی است، یعنی آن سرمایهداری که زالو صفتانه خون مردم را میمکد و نه آن سرمایهدار و بازاریهای مؤمنی که «استوانه فعال جمهورى اسلامى مىباشند.» [۲] نه آنان که «هميشه از احترام خاصى در جامعه ايرانى برخوردارند و تصميمات آنان در مبارزات سياسى نقش بسيار مؤثر و گاهى تعيينكنندهاى داشته است. و نيز هميشه منشأ خدمات اجتماعى فراوان بوده است و در حوادث هميشه از بهترين كمك كنندگان مردم ضعيف و محروم بودهاند.» [۳].
📌ای کاش این دوستان که دلسوزانه متأسفانه پازل جماعتی خبیث را کامل میکنند، در کنار پیام قطعنامه و منشور روحانیت، دیگر سخنان حضرت امام(ره) منجمله سخنان مفصل ایشان با بازاریان و اصناف مختلف را نیز مطالعه میکردند تا در دام چنین مغالطات و تحریفهایی نیافتند.
....................
📝 ارجاعات:
[۱] ۳ اسفند ۱۳۶۷ منشور روحانیت- صحيفه امام ؛ ج ۲۱؛ ص: ۲۷۶.
[۲] ۱۲ فروردن ۱۳۶۲ صحیفه امام، ج ۱۷، ص: ۳۹۱-۳۹۲.
[۳] ۲۰ دی ۵۷ صحيفه امام؛ ج ۵، صص: ۴۲۱-۴۲۲.
http://eitaa.com/joinchat/2649292800Ccfe8a7cd9f
مناظره نصیری و سوزنچی برنامه زاویه حجم کم.mp3
17.75M
🎙مناظره مهدی نصیری و حجتالاسلام سوزنچی با مجریگری حبیب رحیمپور در برنامه زاویه؛
👈«با موضوع الزامی بودن یا التزامی بودن حجاب»
🔗http://eitaa.com/joinchat/2649292800Ccfe8a7cd9f
مناظره درباره حجاب.pdf
1.94M
📋 متن مناظره مهدی نصیری و حجتالاسلام سوزنچی با مجریگری حبیب رحیمپور در برنامه زاویه
👈«با موضوع الزامی بودن یا التزامی بودن حجاب»
🔗http://eitaa.com/joinchat/2649292800Ccfe8a7cd9f
شرح حال
🎙مناظره مهدی نصیری و حجتالاسلام سوزنچی با مجریگری حبیب رحیمپور در برنامه زاویه؛ 👈«با موضوع الزامی
✍️ آیا حجاب نماد جامعه اسلامی و دیندار است؟
✅ بله نماد است اما نمادی ظاهری، اگر منظور از نماد جلوه و ظاهر خارجی دینداری باشد، حجاب یکی از قویترین نمادهای جامعه دینی است فلذا وقتی جهان غرب مدرن که شناخت عمیقی از اسلام ندارد، میخواهد از اسلام سخن بگوید این جلوه برایش بسیار مهم میشود و مثلا وقتی فلان نشریه غربی میخواهد به موضوع اسلام بپردازد، دست روی این نماد میگذارد و تصویر یک زن با حجاب را روی جلد خود کار میکند و یا وقتی جماعتی که در فضای علوم انسانی غربی و مدرنیته رشد یافته و اندیشیدهاند، میخواهند در مورد تقویت یا تضعیف دینداری قضاوت کنند، دست روی شاخصی به اسم حجاب میگذارند.
✅ اما اگر منظور از نماد، لایههای عمیق و معرفتی دینداری باشد، اگر مراد شاخصی حقیقی برای سنجش دینداری باشد، خیر! حجاب نماد جامعه دینی نیست، عدالت و شاید مساوات، دروغ و... هر کدام به تنهایی مهمتر از حجاب شوند.
✅ در این باب که شاخص دینداری در جامعه چیست باید بسیار بحث شود، بطور مثال خداوند در آیه "۲ سوره مبارکه اسراء" یک رفتار غیر موحدانه در حوزه سیاسی اجتماعی را معادل نفی تمام شریعت و دین معرفی میکند و آن تکیه کردن به غیر خداوند در امور مختلف زندگی است.
چرا این رفتار سیاسی و اجتماعی شاخصه دیندار بودن یا نبودن جامعه دینی نباشد؟!
👈" وَ آتَيْنا مُوسَى الْكِتابَ وَ جَعَلْناهُ هُدىً لِبَنِي إِسْرائِيلَ أَلَّا تَتَّخِذُوا مِنْ دُونِي وَكِيلًا". [۱]
✅ به عنوان نمونهای دیگر از شاخصهای اصلی دینداری در روایات ۵ عنوان به عنوان ستونها و شاخصهای اصلی دین معرفی شدهاند که میتوانند به ترتیب اهمیتی که برای آنها در روایات مطرح شده است به عنوان شاخصهای اصلی دینداری در جامعه لحاظ شوند.
این ۵ شاخص به ترتیب، عبارتند از: ولایت - نماز - زکات - حج و روزه.
👈 امام باقر(علیه السلام): «بُنِيَ الْإِسْلَامُ عَلى خَمْسٍ: عَلَى الصَّلَاةِ، وَ الزَّكَاةِ، وَ الْحَجِّ، وَ الصَّوْمِ، وَ الْوِلَايَةِ؛ وَ لَمْ يُنَادَ بِشَيْءٍ كَمَا نُودِيَ بِالْوِلَايَةِ، فَأَخَذَ النَّاسُ بِأَرْبَعٍ وَ تَرَكُوا هذِهِ» يَعْنِي الْوَلَايَةَ.
📝 [۱] ر.ب: ترجمه تفسير الميزان،ج ۱۳، صص: ۴۶ – ۴۷.👇
http://sharhhal.blog.ir/1398/02/24-3
................
📌 مطالب مرتبط:
متن و صوت مناظره مهدی نصیری و حجتالاسلام سوزنچی پیرامون الزامی بودن یا نبودن حجاب.👇
🔹https://eitaa.com/sharh_hal/2777
🔸https://eitaa.com/sharh_hal/2778
شرح حال
🎙قسمت اول از مناظره جواد موگویی و میلاد دخانچی با مجریگری آقای دلاوری در برنامه رادیویی جوان شهر. ب
✍️ فرمانهای هشت مادهای امام و آقا (قسمت اول) ...
✅ یکی از پیامهایی که تقریبا هر دانشجو یا کسی که خود را در این کشور عدالتخواه بداند، آن را مطالعه کرده است، فرمان ۸ مادهای حضرت آقا به سران قوا در ۲ اردیبهشت ۱۳۸۰ درباره مبارزه با مفاسد اقتصادی است.
✅ الحق دوستان عدالتخواه آن روز فرمان و طرح راهبردی حضرت آقا برای راهبری انقلاب را خوب گرفتند و به همین مناسبت "جنبش عدالتخواه دانشجویی" راه انداختند.
اما حضرت آقا چند سال بعد در ۲۲ مرداد ۱۳۸۷ در پیام خود به دانشجویان حاضر در نشست جنبش عدالتخواه دانشجویی ضمن تقدیر و تشویق این جوانان، برای تعدیل و عدم انحراف حرکت عدالتخواهی آنان، ۲ تذکر مهم نیز خطاب به این جوانان مطرح نمودند:
👈« اولا مراقبت شود کسانی با انگیزههای دیگر، این شعار حق را ابراز نکنند و ثانیا به نام عدالتطلبی حرکتی غیر منصفانه از سر جهل یا غفلت انجام نگیرد.»
✅ خطر عمل از سر جهل و غفلت و خارج شدن از چهارچوب انصاف و حدود الهی مهمترین آسیب حرکتهای عدالتخواهانه و انقلابی است و این تذکر را در آیات مختلف نیز مشاهده میکنیم. (به طور مثال ر.ب: آیات ۶ حجرات و ۸ مائده)
✅ مشابه این جریان در ابتدای انقلاب با ابعاد گستردهتری رخ میدهد، آن روزها در فضای انقلابی و بعضا بیضابطه ابتدای انقلاب و مبارزه با مفاسد گسترده نیروهای حزبالهی، تنور بگیر و ببندها و تجسسها گرم بود.
📝 حجتالاسلام سید محمد مهدی طباطبایی شیرازی که در آن زمان معاون دادستان تهران بودهاند، نقل میکنند:
👈«دادستان وقت جناب آقای ربانی املشی... به افراد کمیته این اختیار را داد تا تلفن وزراء را بدون مشورت با من کنترل کنند. از آنجا تلفنهایی را که شنود آن شرعا جایز نبود، کشف کردند و متوجه مسائلی شدند. پس از آن پروندههایی را تشکیل میدادند و برای من میآوردند. من دیدم که آبروی یک وزیر جمهوری اسلامی در خطر است و ما نمیتوانیم آبرو ببریم. تعداد پروندهها زیاد شد. در این هنگام حاج احمدآقا خمینی مرا خواستند و گفتند که امام از این کارهای آقای ربانی املشی خیلی ناراحت هستند. اینجا بود که خودم را سریعا به حضرت امام رساندم و به ایشان گفتم که این مسئله دارد در مملکت مشکلساز میشود. ایشان هم با اینکه آبروی اشخاص ریخته شود مخالف بود، صورتی از پرونده وزراء را محضر ایشان دادم. امام به آقای ربانی تذکر دادند و فرمودند دیگر این کار را نکنید. اما آقای ربانی پافشاری کرد. امام هم خیلی ناراحت شد و پس از آن فرمان هشت مادهای را صادر کرد که طبق آن دیگر نیروهای کمیته حق نداشتند به منازل اشخاص وارد شوند و شنود تلفنی ممنوع شد.»
👈خدارحمی، طاهره، خاطرات حجتالاسلام و المسلمین سید محمد مهدی طباطبایی شیرازی، چاپ اول، تهران، مرکز اسناد انقلاب اسلامی، ۱۳۹۷ش، صص: ۲۴۹-۲۵۰
🖊ادامه دارد...
................
📌 مطالب مرتبط:
🎙قسمت اول و دوم از مناظره جواد موگویی و میلاد دخانچی با موضوع عدالتخواهی و نقد روشهای عدالت خواهی موجود.👇
🔹https://eitaa.com/sharh_hal/2774
🔸https://eitaa.com/sharh_hal/2775
شرح حال
✍️ فرمانهای هشت مادهای امام و آقا (قسمت اول) ... ✅ یکی از پیامهایی که تقریبا هر دانشجو یا کسی که
✍️ فرمانهای هشت مادهای امام و آقا (قسمت دوم) ...
✅ در قسمت قبل به فرمان ۸ مادهای حضرت آقا و آغاز حرکتهای عدالتخواهانه منجمله جنبش عدالتخواه دانشجویی در دهه ۸۰ و خطر عمل از سر "جهل و غفلت" و خارج شدن از چهارچوب حدود الهی در فرآیند عدالتخواهی و تذکر حضرت آقا مبنی بر آن اشاره نمودم و به ماجرای صدور فرمان ۸ مادهای حضرت امام در ابتدای انقلاب برای اصلاح اشتباهات و تندرویهای صورت گرفته در روند مبارزه با مفاسد نیز اشارهای داشتم.👇
https://eitaa.com/sharh_hal/2780
✅ و اما اصل بحث که امیدوارم بنده و دیگر دوستان عدالتخواه کلاه خودمان را قاضی کنیم و ببینیم در قضایای مختلف چگونه عمل کردهایم؟!
✅ درست است که عدالتخواهی و امر به معروف و نهی از منکر تکلیف است و از بزرگترین تکلیفها اما این تکلیف ضوابطی دارد که اگر رعایت نشود، میشویم مصداق « الَّذينَ ضَلَّ سَعْيُهُمْ فِي الْحَياةِ الدُّنْيا وَ هُمْ يَحْسَبُونَ أَنَّهُمْ يُحْسِنُونَ صُنْعاً»
🔰 مرور و بحثی انجام دهیم بر بخشهای مبتلا به و مهم از فرمان ۸ مادهای حضرت امام:
📝«اشخاص مفيد و مؤثر با اشكالات واهى كنار گذاشته نشوند و ميزان، حال فعلى اشخاص است با غمض عين از بعض لغزشهايى كه در رژيم سابق داشتهاند، مگر آنكه با قرائن صحيح معلوم شود كه فعلًا نيز كارشكن و مفسدند...»
✅ زیاد دیدهایم که جماعتی به اسم نخبه انقلابی عوض پرداختن به وضعیت فعلی افراد و نقد عملکرد آشکار آنها، با پیروی از سبک "عبدالله شهبازی" در زرسالاران یهود، خیلیها را تا پای یهودی شدن میبرند و عوض نقد اقدامات ظاهر و عمومی، تمرکز میکنند بر تاریخچه آنها و به حرفهای درگوشی و کشف روابط دوستی و مسائل خانواده آنها و... میپردازند، در حالی که حضرت امام میفرمایند لغزشهای گذشته و اشکالات واهی را کنار بگذارید و به حال فعلی اشخاص بپردازید که آیا اکنون کارشکن و مفسد هستند یا خیر.
شاید از واضحترین مثالهای این نوع لغزش در نقد را میتوان به نقدهای احمدینژاد و مشایی و برخی حواشی معروف روحانی اشاره کرد.
📝 «هيچ كس حق ندارد ... به نام كشف جرم يا ارتكاب گناه تعقيب و مراقبت نمايد، ... يا به تلفن يا نوار ضبط صوت ديگرى به نام كشف جرم يا كشف مركز گناه گوش كند، و يا براى كشف گناه و جرم هر چند گناه بزرگ باشد، شنود بگذارد و يا دنبال اسرار مردم باشد، و تجسس از گناهان غير نمايد يا اسرارى كه از غير به او رسيده و لو براى يك نفر فاش كند. تمام اينها جرم [و] گناه است و بعضى از آنها چون اشاعه فحشا و گناهان از كباير بسيار بزرگ است، و مرتكبين هر يك از امور فوق مجرم و مستحق تعزير شرعى هستند و بعضى از آنها موجب حد شرعى مىباشد.» (البته در بند بعد گروهکهایی که دست به ترور و ناامنی میزنند و مفسد فیالارض هستند را استثناء میکنند اما با این قید كه تعدى از حدود شرعيه حتى نسبت به آنان نيز جايز نيست.)
✅خیلی وقتها که عزیزانی سند علیه فلان شخصیت رو میکنند، باید اول از همه خود آنها را مؤاخذه کرد که فلان فلان شده، تو از کجا این سند را آوردی؟ چه حقی داشتی تجسس کردی؟ مگر مأموری یا مفتشی؟!
حال که سند را بدست آوردی چه حقی داشتی آن را به صورت عمومی منتشر کنی؟!
دقت شود! حضرت امام میفرمایند هرچند گناه بزرگ باشد کسی حق ندارد دنبال اسرار مردم باشد، اما برخی که هیچ مسئولیتی ندارند افتخارشان این است که نشستهاند روابط خانوادگی و مالی فلان کس و فلان کس را درآوردهاند! بعد سناریوهای مختلفی را نوشته و به اسم عدالتخواهی(البته از نوع کارآگاهیاش) به صورت عمومی منتشر میکنند! فلان شخص به فلان کس در ساخت فلان ملک شراکت داشته! به فلان کس هم پول داده و... درحالی که اول از همه خود او متهم است که اولا به چه حقی مینشینی تجسس میکنی و کارگاه بازی درمیآوری؟ تکلیف شرعی داری یا مسئولیت قانونی؟ ثانیا ولو در تحقیقاتت هیچ اشتباهی نکرده باشی که عمدتا کردهای اما به چه حقی به صورت عمومی اینها را منتشر میکنی؟! اول از همه خود شما باید بابت این کارت تعزیر شوی که اگر میشدی دیگر چنین نمیکردی!
.....
👈 ۲۴ آذر ۱۳۶۱ پيام هشت مادهاى به قوه قضاييه و ارگانهاى اجرايى برای رعایت حدود اسلامی در قوانین و اقدامات. صحيفه امام؛ ج ۱۷؛ صص: ۱۳۹ – ۱۴۳.
📌ادامه دارد...
https://eitaa.com/sharh_hal
AUD-20200831-WA0037.mp3
13.14M
🎙سخنرانی روز تاسوعا محرم ۱۳۹۹ش
حجت الاسلام و المسلمین وحیدی،
🔰این جلسه در باب ویژگیهای حضرت اباالفضل العباس(ع) و لقب زیبای «باب الحسین» بودن ایشان است.
🔹علما حضرت عباس(ع) را راه ما به امام حسین(ع) معرفی میکنند.
تعبیر باب در مورد امیرالمؤمنین(ع) نیز گفته شده است. در قرآن کریم میخوانیم: «لَيْسَ الْبِرُّ بِأَنْ تَأْتُوا الْبُيُوتَ مِنْ ظُهُورِهَا وَلَٰكِنَّ الْبِرَّ مَنِ اتَّقَىٰ ۗ وَأْتُوا الْبُيُوتَ مِنْ أَبْوَابِهَا» (۱۸۹ -البقره)
🔸این از سنتهای ثابت الهی است که برای هر امری راهی قرار داده شده است و باید از راه آن وارد شد. ذیل این آیه شریفه از پیامبر اکرم(ص)روایت شده است:
👈«أَنَا مَدِينَةُ اَلْعِلْمِ وَ عَلِيٌّ بَابُهَا وَ قَدْ أَوْجَبَ اَللَّهُ عَلَى خَلْقِهِ اَلاِسْتِكَانَةَ لِعَلِيٍّ عَلَيْهِ السَّلاَمُ بِقَوْلِهِ: اُدْخُلُوا اَلْبٰابَ سُجَّداً وَ قُولُوا حِطَّةٌ نَغْفِرْ لَكُمْ خَطٰايٰاكُمْ وَ سَنَزِيدُ اَلْمُحْسِنِينَ أَيِ اَلَّذِينَ لاَ يَرْتَابُونَ فِي فَضْلِ اَلْبَابِ وَ عُلُوِّ قَدْرِهِ وَ قَالَ فِي مَوْضِعٍ آخَرَ وَ أْتُوا اَلْبُيُوتَ مِنْ أَبْوٰابِهٰا يَعْنِي اَلْأَئِمَّةَ عَلَيْهِمُ اَلسَّلاَمُ اَلَّذِينَ هُمْ بُيُوتُ اَلْعِلْمِ وَ مَعَادِنُهُ وَ هُمْ أَبْوَابُ اَللَّهِ»
🔹نظیر رابطه امیرالمؤمنین و پیامبر اکرم (صلوات الله علیهما) رابطه اباعبدالله(ع) و اباالفضل العباس (ع) است.چطور میشود ما نیز باب نور و هدایت الهی شویم؟
🔸رابطه امیرالمؤمنین(ع) و پیامبر(ص)، رابطه حضرت اباالفضل(ع) و امام حسین(ع) چگونه است که باب ولی و امام خود میشوند؟
✍️ فرمانهای هشت مادهای امام و آقا (قسمت سوم) ...
✅ در قسمت اول به فرمان ۸ مادهای مبارزه با فساد حضرت آقا و شکلگیری جنبش عدالتخواهی در دهه ۸۰ و تذکرات حضرت آقا برای عدم انحراف جریان عدالتخواهی اشاره نمودم.👇
https://eitaa.com/sharh_hal/2780
✅ و در قسمت دوم به فرمان ۸ مادهای حضرت امام برای اصلاح روندهای مبارزه با فساد بر اساس اسلام اشاره و فرازهایی از آن فرمان نیز بحث و مرور شد.👇
https://eitaa.com/sharh_hal/2781
🔰در ادامه این فرازها به دستوری با تأکید آن هم نه به مردم عادی بلکه به مسئولین امنیتی و ضابطین قضایی مواجه میشویم که بسیار عجیب است:
👈 «مؤكداً تذكر داده مىشود كه اگر براى كشف خانههاى تيمى و مراكز جاسوسى و افساد عليه نظام جمهورى اسلامى از روى خطا و اشتباه به منزل شخصى يا محل كار كسى وارد شدند و در آنجا با آلت لهو يا آلات قمار و فحشا و ساير جهات انحرافى مثل مواد مخدره برخورد كردند، حق ندارند آن را پيش ديگران افشا كنند، چرا كه اشاعه فحشا از بزرگترين گناهان كبيره است و هيچ كس حق ندارد هتك حرمت مسلمان و تعدى از ضوابط شرعيه نمايد. فقط بايد به وظيفه نهى از منكر به نحوى كه در اسلام مقرر است عمل نمايند و حق جلب يا بازداشت يا ضرب و شتم صاحبان خانه و ساكنان آن را ندارند، و تعدى از حدود الهى ظلم است و موجب تعزير و گاهى تقاص مىباشد.» (البته در ادامه کسانی را که معلوم شود شغل آنان جمع و پخش مواد مخدر در بین مردم است و مفسد فیالارض محسوب میشوند را استثناء میکنند.)
✅ یک اشتباهی که در ذهن ما رخ داده است اینکه فلان شخصیت چون مسئول یا مشهور(بازیگر- ورزشکار و...) است دیگر هیچ حریمی برای او نیست، وضع وخیمتر آن اینکه کسی روحانی باشد! ولو بنده خدا هیچ مسئولیتی نداشته باشد اما چون در ذهن ما این است که همه روحانیون باید حتما "تالی تلو" امیرالمؤمنین(ع) باشند، پس هر گزارهای خلاف آن را دیدیم حق داریم طبل رسواییاش را جار بزنیم.
✅ بنده خدا طلبهای با زنش دعوایش شده مثلا بر سر خانمش داد زده یا مثلا در خیابان موقع تصادف در حال غضب از دایره منطق خارج شده و حرفی زده، فکر میکنیم او دیگر هیچ حریمی ندارد! مسائل گناه که جای خود، کافی است فلان مسئول در یک جایی با خانواده مشغول تفریح بوده مثلا قلیان کشیده یا مثلا خانم بدحجابی با او بوده است، یا حتی فقط در رستورانی غذا خورده که قیمت آن بالا بوده! راحت آن هم با کلی کم و زیاد کردن آن را هرجا رسیدیم میگوییم.
✅ به تبعیت از مسئولین و روحانیون یا بازیگران و ورزشکاران و... همینطور همسران و فرزندان و بعضا برادر و خواهر آنان نیز حریمی ندارند، خود بازیگر و مجری که هیچ! همسر فلان مجری در فلان کشور خارجی ساعاتی روسری خود را برداشته، همه عکس آن را فوروارد میکنیم! چندتا فحش هم نصیب طرف.
✅ یکی از مطالبی که اخیرا برای شخص خودم مطرح شد اینکه مستندی دیدم و متوجه شدم که خانه بسیاری از "مسئولان به اسم" کجاست؟! اما حالا با خودم فکر میکنم اصلا چقدر به من ربط دارد که فلان مسئول کجا زندگی میکند؟ چرا بروم دنبال این چیزها و در زندگی شخصی افراد ولو مسئولین سرک بکشم که بعد نتیجه آن بدبینی به خیلیها شود.
یادم هست یک زمان در تبادل اطلاعات جمعی بحث ما این بود که کدام مسئول چه ماشینی دارد؟ اما حالا از خودم میپرسم اصلا آیا دانستن اینها حق من است؟! این مسائل چقدر ربط به مسئولیت آن فرد دارد؟! قضاوت، مطالبه و اثری که بخواهد بر اساس چنین اطلاعاتی باشد که عمدتا بر محور تقوا هم جمع نشدهاند آیا نتیجه مطلوب خدا را در پیخواهد داشت؟!
✅ از ریختن آبروی مسلمان (که از پیامبراکرم(ص) روایت است: هتک آن از ربا بدتر و ربا نیز از هفتاد بار زنا بدتر است و در عظمت آن زیاد سخن گفته شده) هم بگذریم، که البته نمیشود گذشت! خیلی چیزها وقتی در جامعه زیاد دانسته و بیان شود، قبحهای آنها شکسته میشود و در نتیجه ابتلا به آن هم راحت میشود و این یعنی قرار گرفتن در مسیر نشر فساد و نه اصلاح.
👈«قابل قبول و تحمل نيست كه به اسم انقلاب و انقلابى بودن خداى نخواسته به كسى ظلم شود، و كارهاى خلاف مقررات الهى و اخلاق كريم اسلامى از اشخاص بىتوجه به معنويات صادر شود.» [۱]
📌الغرض که در عین اینکه دست همه دوستان دغدغهمند و عدالتخواه خودم را میبوسم و عظمت این کار بزرگ را درک میکنم اما این راه همانقدر که عظمت دارد، خطرات و انحرافات عظیمی نیز بر سر راهش است، سعی کنیم بعونالله ما از این اشخاص بيتوجه به معنویات یا دنبال کنندگان این اشخاص نباشیم، که برخی از این جماعت به اسم عدالتخواهی عداوت خواهی میکنند و برخی نیز نفسشان را پروار...
........
[۱] 👈 ۲۴ آذر ۱۳۶۱ پيام هشت مادهاى به قوه قضاييه و ارگانهاى اجرايى برای رعایت حدود اسلامی در قوانین و اقدامات. صحيفه امام؛ ج ۱۷؛ صص: ۱۳۹ – ۱۴۳.
✍️ جنگ و صلحی که عاقلانه است...
✅ در فلسفه قاعدهای داریم با این عنوان که «ترجیح بلا مرجح محال است» یعنی اگر فردی بین دو گزینه که هیچ کدام هیچ رجحانی از هیچ جهتی بر دیگری ندارد مردد بماند، نمیتواند بین آنها یک گزینه را اختیار کند و متوقف میشود.
✅ برخی برای نقض این قاعده مثالهایی میزنند و میگویند لازمه سخن شما این است که: «الهارب من السبع» کسی که از درندهای مثل گرگ فرار میکند، وقتی به یک دو راهی رسید که هیچ ترجیحی بین آنها نبود، متوقف شود، اما او اصلا به این چیزها فکر نمیکند و در هر صورت یک طرف را اختیار میکند.
✅ اما به آنها پاسخ میدهند که فردی که از گرگ فرار میکند به علتی ولو به آن علت توجه تفصیلی نداشته باشد، در حین فرار یک طرف را رجحان میدهد و اگر نتواند هیچ گونه ترجیحی ولو اینکه مثلا یک مسیر را نزدیکتر، راحتتر و.... بداند و به معنای واقعی هیچ ترجیحی از هیچ جهتی بین دو مسیر ندهد، بله متوقف میشود.
✅ اراده کردن متوقف بر شناخت است، تا شما شناخت به چیزی پیدا نکنید نمیتوانید آن را اراده کنید و ایضا متعلق اراده نیز یک چیز واحد و متشخص (ولو کلی) اما یک چیز بیشتر نمیتواند باشد، وقتی عقل میتواند از بین دو گزینه یک طرف را اراده کند که آنها را بشناسد.
✅ ولو این شناخت اشتباه باشد و فرد راه اشتباه را انتخاب کند اما ابتدا باید شناخت پیدا کند و بعد به یک طرف که آن را بهتر میداند یا ملائمتر با طبعش مییابد، محبت و میل پیدا کند و سپس آن را اراده کند.
✅ فذاست که میگویند وقتی گرگ به گلهای حمله میکند، ابتدا گوسفندان فرار میکنند اما وقتی گوسفند خسته میشود و ترس تمام وجودش را میگیرد این ترس موجب میشود که دیگر نتواند فکر کند و تصمیم بگیرد و همینجاست که متوقف میشود و هیچ واکنشی نشان نمیدهد و گرگ به راحتی او را طعمه خودش میکند.
✅ دشمن نیز برای به سلطه درآوردن ما از همین دو گزینه استفاده میکند، یا دستگاه شناخت ما را هدف میگیرد و ما را به اشتباه در شناخت میاندازد و یا به واسطه مبتلا کردن به غفلت، ترس، حزن و... فرصت تفکر و اختیار(اراده) را از ما میگیرد.
✅ ایمان و اتکاء به خداوند دقیقا مقابل این عناصر قرار میگیرد: «إِنَّ الَّذينَ قالُوا رَبُّنَا اللَّهُ ثُمَّ اسْتَقامُوا تَتَنَزَّلُ عَلَيْهِمُ الْمَلائِكَةُ أَلاَّ تَخافُوا وَ لا تَحْزَنُوا» ایمان خوف و حزن را از شما میگیرد و به شما کمک میکند بتوانید فکر کنید و عاقلانه تصمیم بگیرید، ایمان دستگاه شناخت شما را اصلاح میکند و به شما کمک میکند، راههای مختلف را درست بشناسید و سپس بهترین گزینه را عاقلانه اختیار کنید: «الَّذينَ يَسْتَمِعُونَ الْقَوْلَ فَيَتَّبِعُونَ أَحْسَنَهُ أُولئِكَ الَّذينَ هَداهُمُ اللَّهُ وَ أُولئِكَ هُمْ أُولُوا الْأَلْبابِ»
📌فلذاست که هم جنگ و هم صلح مؤمن عاقلانه است.
http://eitaa.com/joinchat/2649292800Ccfe8a7cd9f
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یکی از آشنایان خانوادگی ما در عراق زندگی میکنند و امسال موکب دارند، عزیزان اگر علاقهمند بودند در این مسیر هزینه کنند میتوانند به حساب بنده پول واریز کنند تا بدستشان برسانم.
۶۰۳۷۹۹۱۹۴۹۶۷۸۳۶۵
IR890170000000108953399007
بانک ملی به نام خودم: حمیدرضا باقری.
هزینه هر ۶۰ عدد لیوان آب یکبار مصرف ۲۵ هزارتومان میشود.
میتوانید بانی آب شوید.💧
فقط در صورت واریز حتما به بنده پیام دهید.
@sharh_hal
هدایت شده از کشکول|محسن مهدیان
⛔️خطای دناپلاس
چرا ماجرای خودروی دناپلاس در مجلس انقدر حساسیت ایجاد کرده است؟
یکبار ماجرای ماشین دادن به نماینده ها از جهت جایگاه نمایندگی تحلیل می شود. اینکه اساسا چرا باید به نماینده خودرو دهند. یا اینکه بسیاری از این نماینده افراد شاغل وتحصیل کرده جامعه بودند و کمتر ممکن است بین آنها کسی باشد که از قبل خودرو نداشته باشد. یا مواردی از این دست.
یکبار ممکن است از جهت رانتی بودن خودرو ها انتقاد شود. اینکه اگر قرارست خودرویی داده شود چرا رانتی؟ چرا با شرایط خاص و ویژه؟ چرا انقدر متفاوت از قیمت بازار؟
یکبار ممکن است از جهت نوع خودرو و تجمل نقد شود. اینکه حالا اگر خواستند خودرو دهند چرا خودروی نیم میلیاردی؟ چرا خودرویی که مردم عادی توان خریدن آنرا ندارند؟
اما در ماجرای اخیر همه این موارد همزمان جمع است به علاوه اینکه در بین خودروهای تحویلی، خودروی دنا پلاس خودرویی است که ماه هاست مردم عادی در صف خرید هستند و ایران خودرو با بی اعتنایی و ناکارآمدی از تحویل به موقع سرباز زده است.
یعنی نه تنها این اقدام خلاف شئونات نمایندگی است، بلکه رانتی است و بلکه تجملاتی است و از همه مهتر اینکه به جهت نوع خودرو موجب تبعیض آشکار است و همه اینها در کنار هم است که موجب عصبانیت به حق مردم می شود.
کسی نبود در مجلس تذکر دهد که روی اعصاب مردم راه نروید؟ آنکه داد خطا کرد، آنکه گرفت را چه کنیم؟ آنکه سکوت کرد چه؟
@mahdian_mohsen
هدایت شده از خبرگزاری تسنیم
مجلس ۱۵۰۰ واکسن آنفلوآنزا را برگرداند
🔹مدیرکل سلامت مجلس: مجلس با توجه به شرایط ویژه امسال در تامین واکسن آنفلوآنزا، ۱۵۰۰ واکسنی را که طبق روال سالهای گذشته به داروخانه بهارستان تخصیص داده شده بود، به وزارت بهداشت بازگرداند.
@TasnimNews
شرح حال
مجلس ۱۵۰۰ واکسن آنفلوآنزا را برگرداند 🔹مدیرکل سلامت مجلس: مجلس با توجه به شرایط ویژه امسال در تامی
این اقدامات مجلس هم باید دیده شود، صرفا با پروژههایی مثل دنا پلاس مجلس را طرف مقابل خودمان نکنیم.
البته این را هم بگویم که خیلی پشیمانم که از لیست آقایان حمایت کردم.
تصورم این بود که اینها لااقل بهتر از آنها هستند و دل به اینها بدهیم نمیدانستم آنها هم روزی مثل اینها بودهاند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عزیزان حساس بر مفاسد اگر موارد مشتبه و آشکار فساد این دولت غربگدای روحانی اجازه داد سر وقت شراکت یک طلبه با یک سرمایهدار هم بروید!
رسانهها و سلبریتیهایی که ماجرای دکل گمشده دولت دهم (که بارها هم پاسخ داده شد) را چنان جار میزدند که چوپان در فلان روستای دورافتاده هم از آن خبر داشت، کجاهستند؟!
آبتنی با آب یارانهای!
🔹هزینه تامین و انتقال هر متر مکعب آب در پایتخت معادل ۲ هزار و ۷۰۰ تومان برآورد میشود؛ این در حالیست که به صورت میانگین، آب با قیمت ۷۰۰ تومان برای هر متر مکعب فروخته میشود.
🔹در حقیقت هر دولت برای فروش هر متر مکعب آب نزدیک به ۲ هزار تومان یارانه میپردازد؛ ۴۷ درصد از میزان آب بخش خانگی تهران را ساکنان مناطق ۱ تا ۳ شهر تهران مصرف میکنند.
🔹ضرب یارانه دولتی در تامین هر متر مکعب آب در میزان مصرف این مناطق نشان میدهد که هر روز ۱ میلیارد و ۲۲۵ میلیون تومان از بیتالمال صرف پر کردن آب استخرها و آبیاری فضای سبز واحدهای مسکونی این مناطق میشود.
@TasnimNews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گزیده برنامه ثریا در مورد دشت مغان
متری ۶.۵
🎥 متری شش و نیم!
🔸بزرگترین شهر کشاورزی ایران در دشت حاصلخیز مغان با مساحتی بزرگتر از شهر شیراز سال ۹۷ فقط متری ۶۵۰۰ تومان و آن هم به صورت قسطی به مالک شرکت شیرینعسل فروخته شده!
🔹نحوه قیمتگذاری این شرکت و اهلیت صاحب آن ابهامات فراوانی دارد. مردم در انتظار و امیدوار به ابطال این اقدام سازمان خصوصیسازی هستند. امروز رئیس قوه قضائیه به اردبیل سفر کرده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍بهانه عجیب سازمان خصوصی سازی برای فروش یک شهر با قیمت نازل به یک فرد!
هدایت شده از تریبون مستضعفین
⭕️ جلوگیری از بازپخش مستند «متری شش و نیم»
مقصودی، تهیهکننده و مجری برنامه ثریا:
🔹️ سربسته می نویسم! با فشار بر برخی شبکه های صدا و سیما سعی کرده اند جلوی بازپخش مستند «متری شش و نیم» را در شبکه های دیگر سیما بگیرند!
🔹️ در رسانه ها از شفافیت می گویید و در خفا جلوی شفافیت را می گیرید؟! با این فشارها عزم ما را در ادامه مسیر بیشتر می کنید.
http://Eitaa.com/teribon_ir
hemmat_01.mp3
160.5K
با این تفکر و عمل پیروزی با ما است، دل مردم با ما است، زمین و زمان با ما است و در یک کلام خدا با ما است.
عزیزانی که استفاده رانتی از بیتالمال و گرفتن خودرویی که طبقات بالای متوسط جامعه هم توان داشتنش را ندارند، برایشان عادی است، در مسیر دفاع از حقوق مردم و مبارزه با رانتخواری و فسادها کم خواهند آورد.
رانتها و لقمهها اندک اندک چربتر و بزرگتر میشوند تا در گلو گیر کنند!
نمیخواهم بگویم الان مجلس را مقابل خودمان قراردهیم اما فعلا سطح توقعمان را از این مجلس پایین بیاوریم تا ببینیم بعد چه میشود.
شاید این درس مجلس فعلی برای ما شود که فریب اتفاقهای مصلحت اندیشان ریش سفید را نخوریم، راحت به همان گزینهای که به نظر خودمان اصلح است رأی دهیم، فوقش همانها میآیند که روزی مثل اینها بودند.
@sharh_hal
شرح حال
با این تفکر و عمل پیروزی با ما است، دل مردم با ما است، زمین و زمان با ما است و در یک کلام خدا با ما
نقد یکی از دوستان به مطلب اخیر که قابل تأمل است:👇
🔴مسیر تخطئه خانه ملت/مراقب مکر شیاطین داخلی و خارجی باشید
از ابتدای شروع مجلس یازدهم و ایضا از زمانی که این مجلس به بیان رهبر امت اسلامی، مفتخر شد به نام وزین انقلابی ترین مجلس بعد از انقلاب برنامه ریزان نفوذی و منافق چه در خارج و چه در داخل دست به کار شده و با همراهی بعضی که حنایشان برای مردم ایران دیگر رنگی ندارد، شروع به چیدن سناریوهای مختلف تخریبی، ابتدا عملی و سپس مجازی از خودرو تا واکسن کرده اند و با نشر حداکثری در بین ملت چه در رسانه های خارجیشان و چه در فضای مجازی و رسانه های مکتوب داخلی خود، مسیر تخریب خانه ملت را پیش گرفته اند.
(شهید محمد ابراهیم همت:
هر موقع در مناطق جنگی راه رو گم کردید نگاه کنید آتش دشمن کدام سمت را می کوبد همان جبهه خودی است)
برای روشنگری چند نکته قابل تامل است:
۱_ در باب خودرو همگان می دانند که سال هاست تمامی مسئولین دولتی حتی مسئولین پایین دست از خودروهای بسیار لوکس استفاده می کنند، چرا صدای کسی بلند نمی شود؟
۲_ روند دادن خودرو به نمایندگان از ابتدای انقلاب بوده است و منحصر به مجلس یازدهم نبوده است پس چرا صدای کسی بلند نشد؟
۳_ اکثر نمایندگان(حدود ۲۰۰ نفر) از ابتدا خودرو ثبت نام نکرده اند که بخواهند انصراف بزنند، چرا کسی نشر نمی دهد؟
۴_ آن دسته کوچک از نمایندگان نیز که ثبت نام کرده اند به وسیله خود نمایندگان انقلابی با انجام فریضه امر به معروف و نهی از منکر، نسبت به انصرافشان اقدام کرده اند، چرا کسی نمی بیند؟
۵_ ارسال واکسن ها بدون در خواست مجلس و عمدا از طرف دولت انجام شده است، چرا کسی متوجه این نکته دقیق نیست؟
۶_عصر همان روز با ناراحتی نمایندگان تمامی واکسن ها برگردانده می شود و به دولت تذکر داده می شود، چرا کسی بازگو نمی کند؟
۷_ خود هیئت دولت واکسن را دریافت کرده اند، چرا رسید دریافت واکسن آنها رسانه ای نمی شود؟ چرا کسی صدایش در نمی آید؟
۸_ حق مسکن نمایندگان با وجود افزایش قیمت های اجاره مسکن در تهران توسط مجلس یازدهم کاهش یافت،چرا نمی گویند؟
۹_ بسیاری از نمایندگان انصراف خود را از گرفتن حق دفتر،حق خودرو و.. اعلام کرده و ریالی دریافت نمی کنند، چرا بازگو نمی شود؟
به شما می گوئیم چه شده است:
الف: اکنون که با افشاگری وزیر بهداشت معلوم نیست یک میلیارد دلار ارزی که دولت از صندوق ذخیره ارزی برای مبارزه با کرونا به دستور و اجازه رهبری برداشته است چه شده است، چه بهانه بهتر از ارسال واکسن به مجلس و پرت کردن حواس ملت به آن؟ یک تیر و دو نشان! حواس مردم از دلارها منحرف و مجلس انقلابی نیز بدنام شود.
ب: همه می دانیم با عدم موافقت چند باره خانه ملت با تشکیل وزارت بازرگانی ( بخوانید وزارت واردات و بدبخت کردن صنعت تولید داخل) دولت تعمدا بازار قیمت خودروها را در طی ماه های اخیر به شدت صعودی کرده و کار را به نجومی کردن قیمت بدترین خودروها رسانده است، با ورود مجلس یازدهم به ماجرا چه کاری بهتر از جنگ رسانه ای به بهانه دنا؟
ج: اصلاح قانون انتخابات در دستور کار مجلس است، برای این چه شانتاژ خبری را در نظر گرفته اند؟
د: اصلاح قانون خانواده و جوانان در دستور کار مجلس است، با این مسئله چه خواهند کرد؟
برای مسکن مجلس در حال طرح ریزی مسکن بزرگ ملیست، برای آن چه جنگی ایجاد خواهند کرد؟
آری همه دست بدست هم داده اند تا سخن رهبری شکست خورده و مجلس را یک مجلس فشل، رانت خوار، اشرافی و.. نشان دهند. مراقب باشیم همچون رفاعه بن شداد ها عمل نکنیم و به وقت حمله های پیاپی توپخانه تهمت دشمن با بصیرت ایرانی کیسان ابوعمره عمل کنیم.
ان شاالله که عاقبت بخیر گردیم که حقا ملت ایران لایق عاقبتی درخشان و پاکیزه است.
دعای منسوب به امیرالمؤمنین برای حفظ از بلایا.jpg
574.1K
سلام به دوستان عزیزم؛
این روایت از امیرالمؤمنین(علیه السلام) که در کتاب بحار و برای حفظ از بلایا آمده است و مشمول ۶ آیه از قرآن و یک دعا بعد از آن است را علما و اساتید توصیه میکنند و مجرب است.
از این جهت که عکسهای موجود از این دعا برای پرینت کیفیت لازم را نداشت این فایل را در خدمتتان میگذارم تا اگر خواستید آن را در ابعاد مختلف پرینت بگیرید و در خانه نصب کنید یا در گردنبند فرزندتان قرار دهید یا در جانماز خود داشته باشید و هر روز صبح بعد از نمازها آنها را بخوانید.
التماس دعا.
https://eitaa.com/sharh_hal
دعای منسوب به امیرالمؤمنین برای حفظ از بلایا.pdf
203.6K
سلام به دوستان عزیزم؛
این روایت از امیرالمؤمنین(علیه السلام) که در کتاب بحار و برای حفظ از بلایا آمده است و مشمول ۶ آیه از قرآن و یک دعا بعد از آن است را علما و اساتید توصیه میکنند و مجرب است.
از این جهت که عکسهای موجود از این دعا برای پرینت کیفیت لازم را نداشت این فایل را در خدمتتان میگذارم تا اگر خواستید آن را در ابعاد مختلف پرینت بگیرید و در خانه نصب کنید یا در گردنبند فرزندتان قرار دهید یا در جانماز خود داشته باشید و هر روز صبح بعد از نمازها آنها را بخوانید.
التماس دعا.
https://eitaa.com/sharh_hal