⬅️ دومین کنگره ملی حکمت سیاسی متعالیه- #مشاهده_کنید
⏰زمان: سه شنبه 17 اسفند ماه 1400
📒مجری: پژوهشکده علوم و اندیشه سیاسی
1️⃣آئین افتتاحیه
🌐 http://tv.isca.ac.ir/1186
2️⃣ آئین اختتامیه
🌐 http://tv.isca.ac.ir/1196
3️⃣ کمیسیون تخصصی دولت در فلسفه سیاسی اسلامی
🌐 http://tv.isca.ac.ir/1198
4️⃣ کمیسیون تخصصی دولت مطلوب از منظر حکمت سیاسی
🌐 http://tv.isca.ac.ir/1200
5️⃣ کمیسیون تخصصی تجربه حکمرانی در جمهوری اسلامی ایران
🌐 http://tv.isca.ac.ir/1202
هدایت شده از رادیو پژوهش پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
اولین پیش اجلاسیه کرسی تخصصی اعتدال مدنی.mp3
47.58M
📒اولین پیش اجلاسیه کرسی تخصصی اعتدال مدنی
👤ارائه دهنده:دکتر مرتضی یوسفی راد
🎧از رادیو پژوهش بشنوید
🌐http://dte.bz/ertVx
📒دبیر علمی:حجت الاسلام والمسلمین دکتر احمدرضا یزادانی مقدم
⬅️ناظر جلسه:دکتر محسن موسی وند
⏰زمان: پنجشنبه 26/03/1401 ساعت:10 الی 13
🔷مکان:قم،پردیسان،انتهای بلوار دانشگاه،پژوهشگاه علوم وفرهنگ اسلامی،تالار شهید سلیمانی
🌐https://eitaa.com/isca_seda/4479
⬅️پژوهشگاه را در فضای مجازی دنبال کنید
|ایتا|بانک صوت ایتا|تلگرام|بانک صوت تلگرام|اینستاگرام|یوتیوب|فیس بوک|نماشا|آپارات| صفحه دوم اینستاگرام
◾️ پیام تسلیت رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در پی درگذشت «حاج دوست محمد پیغان» دایی بزرگوار ایشان
◾️به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی به مناسبت رحلت «حاج دوست محمد پیغان» دایی بزرگوار ایشان پیام تسلیتی از سوی حجت الاسلام و المسلمین دکتر نجف لک زایی رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی و معاونت پژوهشی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم صادر شد .
📝 متن پیام به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
وَ لَنَبْلُوَنَّكُمْ بِشَيْءٍ مِنَ الْخَوْفِ وَ الْجُوعِ وَ نَقْصٍ مِنَ الْأَمْوالِ وَ الْأَنْفُسِ وَ الثَّمَراتِ وَ بَشِّرِ الصَّابِرينَ؛ الَّذينَ إِذا أَصابَتْهُمْ مُصيبَةٌ قالُوا إِنَّا لِلَّهِ وَ إِنَّا إِلَيْهِ راجِعُونَ؛ أُولئِكَ عَلَيْهِمْ صَلَواتٌ مِنْ رَبِّهِمْ وَ رَحْمَةٌ وَ أُولئِكَ هُمُ الْمُهْتَدُونَ.
(سوره بقره؛ آیات 155 - 157).
جناب آقای حاج محمد پیغان
درگذشت دایی بزرگوارم، «حاج دوست محمد پیغان»
پدر گرامی شهیدان والا مقام حجت الاسلام و المسلمین دکتر نعمت الله و حسین علی و پدر بزرگ روحانی شهید حجت الاسلام و المسلمین مسلم لک زایی و دایی سردار شهید حاج حبیب لک زایی را به جنابعالی و بستگان و دوستان و آشنایان به ویژه همسر و فرزندان ایشان، تسلیت عرض می کنم.
از ویژگیهای بارز ایشان، که همه کسانی که با ایشان حشر و نشر داشتند به آن اذعان دارند، اخلاص، تواضع، مهربانی، خیرخواهی، مردم داری، صبور در مصائب، بویژه شهادت عزیزان، شکور، اهل کار و تلاش و ایثار، اهل تعامل و خوش معاشرت با اقوام و بستگان و در یک کلام می توانم بگویم بنده خدا بود.
او تمام عمر خویش را در دارالولایه سیستان سرزمین سرداران شهید گذراند. خطه ای که شاگردان امام راحل خمینی کبیر _ رحمت و رضوان خداوند بر او و آنان باد _ در آن نورافشانی می کردند و معارف اهل بیت علیهم السلام را بیان می نمودند.
ایشان در تحمل فراق فرزندان و نوه شهیدش و نیز سردار شهید حاج حبیب لک زایی صابر و در زمان کهولت و بیماری شاکر بود. فرزند ایشان حسینعلی درحالی که بیست بهار از عمرش نگذشته بود، در راه پاسداری از میهن اسلامی در بيست و سومين روز ماه مبارك رمضان سر بر سنگ های بیایان از جور نامردان و نامردمان شربت شهادت نوشید.
شهید روحانی تاسوکی، حجت الاسلام و المسلمین دکتر نعمت الله پیغان از کسانی بود که در زابل از محضر آیت الله بختیاری کسب فیض کرده و به مشهد و سپس به قم هجرت کرده و از طلاب ممتاز حوزه علمیه قم بود. شهید نعمت در بیست و پنجم اسفند ماه 1384 همراه عده ای دیگر از عزیزان این مرز و بوم از کاسب و سرباز و خبرنگار و دانشجو و کارمند در ریگزار تاسوکی توسط گروهک جندالشیطان مظلومانه و غریبانه به شهادت رسید.
دفتر شهادت ها و غم ها برای نزدیکان و مرتبطین ایشان همچنان باز بود و اما دایی در تمام این آزمونها صبر و شُکری آمیخته به رضایت از حضرت حق داشت و ما ندیدیم و نشنیدیم که لب به شکایت باز کند! گویی از جام «أُولئِكَ عَلَيْهِمْ صَلَواتٌ مِنْ رَبِّهِمْ وَ رَحْمَةٌ» نوشیده و در سلک آنان درآمده بود.
خداوند روح این پدر و پدربزرگ شهدا را با اولیای الهی محشور و به بازماندگان اجر صابران را عنایت نماید.
در پایان بار دیگر به همه بازماندگان، دوستان، آشنایان، خانواده معظم شهدا، اقوام و علی الخصوص جنابعالی و سایر فرزندان مکرم و دامادها و نوه ها و مردم شریف سیستان و به ویژه شهرستان نیمروز تسلیت عرض می کنم.
غفرالله له و لنا و لوالدینا و لمن وجب حقه علینا و لمن وصانا بالدعا!
نجف لک زایی، معاون پژوهش دفتر تبلیغات اسلامی و رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
4_5895635151190232830.pdf
229.1K
میزگردی با حضور دکتر #شریف_لک_زایی و دکتر #علی_شیرخانی با موضوع «مردمباوری» در منظومه فکری شهید آیتالله بهشتی
مدافع حقوق ملت
آیا ما میراثدار خوبی برای اندیشههای #شهید_بهشتی بودهایم
روزنامه ایران، منتشر شده در 07 تیر 1401
⬅️پژوهشگاه فرهنگ و معارف اسلامی با همکاری شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار می کند:
✅کرسی ترویجی: ایده دانشگاه اسلامی در کشاکش آزادی و دانش
👤ارائه کننده:
دکتر شریف لک زایی (دانشیار پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی)
👤 ناقدین :
1- دکتر علیرضا صدرا (دانشیار دانشگاه تهران)
2- دکتر علی شیرخانی(استاد دانشگاه آزاد اسلامی)
📒دبیر علمی: دکتر حسام الدین مؤمنی
⏰زمان: سه شنبه 14 تیر ماه 1401 ساعت 10 الی 12
⬅️مکان: نشست به صورت حضوری و مجازی برگزار می گردد.
🔷لینک ورود به جلسه
🌐 dte.bz/maarefconf
⬅️مجری: پژوهشگاه فرهنگ و معارف اسلامی با همکاری شورای عالی انقلاب فرهنگی
شریف لک زایی
به لطف دوست عزیزم جناب دکتر #محمد_رضا_زائری، کتاب #مسافر_سنت_در_هزارهٔ_سوم به دستم رسید و فی الفور هم تمام آن را مطالعه کردم. این کتاب از آن دست کتابهایی است که وقتی شروع به مطالعه کردی بعید است زمین گذاشته شود و تا پایان همراه نویسنده پیش می روید. پیش از این البته بخش هایی از آن را که در #روزنامه_شهرآرا منتشر شده بود دیده بودم اما مجددا همه آن را یکجا مطالعه کردم.
کتاب مسافر سنت در هزاره سوم کتابی خوش خوان و روان و صمیمی است که دربردارنده خاطرات تعاملات و ارتباطات و اتفاقات و گفت و گوهای خواندنی روز مره نویسنده در عرصه میدان اجتماعی است. اهمیت کتاب هم از همین جا نشأت گرفته است که یک خوانش دست اول و بدون واسطه از تعاملات یک روحانی با مردم به دست می دهد. خوانشی که هم واقعیت حضور یک روحانی را بدون واسطه در عرصهٔ اجتماعی نشان می دهد و هم نحوه تعامل اقشار مختلف مردم با او را. همین هم یادداشت های کتاب را واجد اهمیت کرده است. ما امروزه نیازمند چنین تعاملات و ارتباطات بی واسطه با مردم برای پر کردن خلأها و شکاف های اجتماعی هستیم. برای آن که بی واسطه با دردها و مشکلات مردم قرار گیریم و به انعکاس آنها بپردازیم. ارزش کتاب که خواندن آن را به همهٔ مخاطبان توصیه می کنم، از این رو است که در حال ارائه چنین روایت دست اولی است.
انصافا قلم دکتر زائری، هم خستگی را از تن می زداید و هم سرشار از نکته های آموختنی در تعاملات و ارتباطات اجتماعی است که به تقویت پاره ای از تعاملات مؤمنانه می پردازد.
#شریف_لک_زایی
کرسی ترویجی عرضه و نقد ایده علمی
📗پیش نشست کنگره بین المللی میرزای نائینی
💠تحلیل مقایسه ای مفاهیم « حق مشترک نوعیه |ملک اجتماعی و ملکیت شخصی مشاع
👤ارائه دهنده :حجت الاسلام والمسلمین دکتر احمدرضا یزدانی مقدم
📒ناقدان: حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمد تقی آل غفور و جناب آقای دکتر شریف لک زایی
📒دبیرعلمی:حجت الاسلام والمسلمین سید محمد باقر حججی
⏰زمان: پنج شنبه ۱۴۰۱/۰4/16 ساعت 9 الی 11
💠مکان: قم؛ پردیسان ، انتهای بلوار دانشگاه، پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، تالار سردار سلیمانی
⬅️مجری:پژوهشکده علوم و اندیشه سیاسی ،کمیته اندیشه سیاسی میرزای نائینی و مرکز همکاری های علمی و بین الملل
💠لینک ورود به جلسه:
🌐 Dte.bz/cptconf
⬅️شریف لک زایی عنوان کرد: جشنواره فارابی، ویترینی از تلاش پژوهشگران علوم انسانی است
📒عضو کارگروه علوم سیاسی و روابط بینالملل سیزدهمین جشنواره بینالمللی فارابی به نقش و جایگاه جشنواره که بهصورت تخصصی در حوزه علوم انسانی فعالیت میکند اشاره کرد و گفت: آثار فارابی بهعنوان بستری جامع و بنیادی برای پژوهش در حوزه علوم انسانی معرفی میشود.
⬅️به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی،شریف لکزایی، عضو کارگروه علوم سیاسی و روابط بینالملل سیزدهمین جشنواره بینالمللی فارابی در گفتوگو با ایکنا، درباره جشنواره فارابی گفت: باید مجموعه آثار فارابی را به عنوان یکی از بزرگترین متفکران این مرز و بوم که بهطور بنیادی در پژوهشهای ما تاثیر بسزایی دارد، تصحیح و منتشر کرد. بنده معتقدم از طریق معرفی فارابی و انتشار مجموعه آثار این متفکر مسلمان میتوان جشنواره را در ساختار دانشگاهها و مراکز علمی جهان معرفی کرد. از طرفی برگزاری همایشهایی، در راستای تفکر این فیلسوف در سطح بینالمللی میتواند موجب برداشتن یک گام بزرگ و ارتباط با دیگر اندیشمندان دنیا باشد.
📒مشاهده جزئیات در سایت ایسکا
🌐http://dte.bz/PPzfz
شریف لکزایی:
جشنواره فارابی، ویترینی از تلاش پژوهشگران علوم انسانی است
عضو کارگروه علوم سیاسی و روابط بینالملل سیزدهمین جشنواره بینالمللی فارابی به نقش و جایگاه جشنواره که بهصورت تخصصی در حوزه علوم انسانی فعالیت میکند اشاره کرد و گفت: آثار فارابی بهعنوان بستری جامع و بنیادی برای پژوهش در حوزه علوم انسانی معرفی میشود.
شریف لکزایی، عضو کارگروه علوم سیاسی و روابط بینالملل سیزدهمین جشنواره بینالمللی فارابی در گفتوگو با ایکنا، درباره جشنواره فارابی گفت: باید مجموعه آثار فارابی را به عنوان یکی از بزرگترین متفکران این مرز و بوم که بهطور بنیادی در پژوهشهای ما تاثیر بسزایی دارد، تصحیح و منتشر کرد. بنده معتقدم از طریق معرفی فارابی و انتشار مجموعه آثار این متفکر مسلمان میتوان جشنواره را در ساختار دانشگاهها و مراکز علمی جهان معرفی کرد. از طرفی برگزاری همایشهایی، در راستای تفکر این فیلسوف در سطح بینالمللی میتواند موجب برداشتن یک گام بزرگ و ارتباط با دیگر اندیشمندان دنیا باشد.
لوازم معرفی جشنواره فارابی
لکزایی درباره اینکه نقش جشنواره فارابی در خصوص ایجاد تحول بنیادین در علوم انسانی و تولید علم تا چه میزان مثمر ثمر بوده، گفت: جشنواره شاید نتواند نقش بنیادینی ایفا کند، اما ویترینی است که میتواند سطوح، لایهها و جلوه بیرونی مختلف علوم انسانی را به محققان نشان دهد و از این طریق بهصورت عمقی در پژوهشها تأثیرگذار باشد؛ از طرفی جشنواره در جهتگیری پژوهشهای حوزه علوم انسانی به طور عام میتواند تعیین کننده باشد و با وضع سیاستهایی از طریق وزارت علوم، از مراکز علمی بخواهد بر اساس این سیاستها پیش بروند.
عضو کارگروه علوم سیاسی و روابط بینالملل سیزدهمین جشنواره بینالمللی فارابی ادامه داد: از طریق جشنواره فارابی مسائلی که جامعه به آن مبتلا شده برجسته و مورد توجه محققان قرا میگیرد. در واقع آنچه در فرآیند انتخاب آثار پژوهشی باید مورد توجه قرار بگیرد، پاسخ به نیازهای علمی و نیازهای ویژه کشور بوده و صرفا نباید کار بهصورت آکادمیک جلو برود.
لکزایی در ادامه درباره اینکه چگونه میتوان جشنواره فارابی را با قدمت ۱۳ دورهای که داشته در متن و ساختار دانشگاههای جهان معرفی کرد، گفت: نام جشنواره از یک شخصیت برجسته و متفکر مسلمان گرفته شده و این جشنواره بهصورت تخصصی در حوزه علوم انسانی فعالیت میکند. بنابراین باید مجموعه آثار فارابی را بهعنوان یکی از بزرگترین متفکران این مرز و بوم که بهطور بنیادی در پژوهشهای ما تاثیر بسزایی دارد، تصحیح و منتشر کرد.
پاسخگویی جشنواره فارابی به نیازهای عینی کشور
دانشیار گروه فلسفه سیاسی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی تصریح کرد: معتقدم از طریق معرفی فارابی و انتشار مجموعه آثار این متفکر مسلمان میتوان جشنواره را در ساختار دانشگاهها و مراکز علمی جهان معرفی کرد. از طرفی برگزاری همایشهایی مانند فارابی در راستای تفکر این فیلسوف در سطح بینالمللی میتواند موجب برداشتن یک گام بزرگ و ارتباط با دیگر اندیشمندان دنیا باشد.
وی، درباره اینکه جشنوارههای ملی بهویژه فارابی بدون نگاه سیاسی و جناحی در صدد رشد و توسعه فضای علمی کشور و پاسخ به نیازهای علمی افراد جامعه بهویژه در حوزه علوم انسانی است گفت: پاسخ به نیازهای عینی کشور با دستاوردهای علمی جشنواره فارابی امکانپذیر است. جشنواره از دستاوردهای مراکز و محققان مختلف بهره میبرد؛ اما میتواند در انتخاب آثار به گونهای عمل کند که نیازهای عینی کشور در آن برجسته و چنین آثاری بهعنوان منتخب معرفی شوند و رجوع به این آثار تسهیل و بهرهبرداری از آنها پیگیری و تداوم یابد. ارائه دست آوردهای پژوهشی ارائه شده به جشنواره که در پاسخ به نیازها و مسائل عینی علمی کشور انجام گرفته است، میتواند با انتشار در یک نشریه بینالمللی اثرگذارتر باشد.
نقش دانشگاهها در تغییرات علمی
وی با اشاره به نقش نهادهای علمی، بهویژه دانشگاهها در زمینه تغییر و تحولات ارزنده علمی در جهت رشد و توسعه جشنواره فارابی بیان داشت: اعلام نیازهای کشور، سوق دادن و جهتگیری پژوهشها به سمت این نیازها در دانشگاهها میتواند مورد توجه قرار بگیرد و به جشنواره کمک نماید.
لکزایی در پایان بیان کرد: دانشگاهها و مراکز علمی واجد نیروهای علمی متدین و متخصص زیادی هستند که با ارجگذاری و اعتباردهی به آنان و بهرهگیری از دانش و توان شان میتوانند در خدمت کشور قرار بگیرند. بنابراین دانشگاهها و مراکز علمی با معرفی و حمایت این سرمایهها به جشنواره باید زمینه استفاده از خلاقیت و دانش این نیروها را فراهم آورند.
تحلیل مقایسه ای مفاهیم -حق مشترک نوعیه ملک اجتماعی و ملکیت شخصی مشاع.mp3
40.37M
✍️کرسی ترویجی عرضه و نقد ایده علمی
📗پیش نشست کنگره بین المللی میرزای نائینی
💠تحلیل مقایسه ای مفاهیم « حق مشترک نوعیه |ملک اجتماعی و ملکیت شخصی مشاع
👤ارائه دهنده :حجت الاسلام والمسلمین دکتر احمدرضا یزدانی مقدم
🎧از رادیو پژوهش بشنوید
🌐http://dte.bz/YrMoV
📒ناقدان: حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمد تقی آل غفور و جناب آقای دکتر شریف لک زایی
📒دبیرعلمی:حجت الاسلام والمسلمین سید محمد باقر حججی
⏰زمان: پنج شنبه ۱۴۰۱/۰4/16 ساعت 9 الی 11
💠مکان: قم؛ پردیسان ، انتهای بلوار دانشگاه، پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی،
.
⬅️مجری:پژوهشکده علوم و اندیشه سیاسی ،کمیته اندیشه سیاسی میرزای نائینی و مرکز همکاری های علمی و بین الملل
🌐https://eitaa.com/isca_seda/4621
⬅️پژوهشگاه را در فضای مجازی دنبال کنید
|ایتا|بانک صوت ایتا|تلگرام|بانک صوت تلگرام|اینستاگرام|یوتیوب|فیس بوک|نماشا|آپارات| صفحه دوم اینستاگرام
⬅️عصرانه های علوم انسانی
▪️عصرانه ای با اندیشه های استاد علیرضا صدرا
↔️با حضور استاد علیرضا صدرا
🔷با سخنرانی: حجت الاسلام دکتر محسن رضوانی
🔳 دکتر شریف لک زایی
🔸دکتر مرتضی یوسفی راد
🔰دبیر علمی نشست: دکتر مالک شجاعی جشوقانی
⏰زمان:چهارشنبه ۲۹ تیرماه از ساعت ۱۶:۳۰ الی ۱۹
⬅️مکان: تهران: خیابان پاسداران،خیابان شهید مومن نژاد(گلستان یکم) پلاک 123، مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تالار ابونصر محمد فارابی
کرسی دکتر شریف.mp3
44.98M
✅#صوت #کرسی_ترویجی:
#ایده_دانشگاه_اسلامی در کشاکش آزادی و دانش
👤ارائه کننده:
دکتر #شریف_لک_زایی
(دانشیار پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی)
👤 ناقدین :
1- دکتر #علیرضا_صدرا
(دانشیار دانشگاه تهران)
2- دکتر #علی_شیرخانی
(استاد دانشگاه آزاد اسلامی)
📒دبیر علمی: دکتر حسام الدین مؤمنی
⏰زمان برگزاری: سه شنبه 14 تیر ماه 1401
⬅️مجری: پژوهشگاه فرهنگ و معارف اسلامی با همکاری شورای عالی انقلاب فرهنگی
همزمان با روز قلم و روز ادبیات کودک و نوجوان دومین دوره برنامه «از تبار قلم»، روز چهار شنبه۲۹ تیر ماه ۱۴۰۱، با تجلیل از حجتالسلام و المسلمین نجف لکزایی، نویسنده سیستانی در سالن کنفرانس سازمان اسناد و کتابخانه ملی استان برگزار می شود.
این برنامه از طریق فضای مجازی اسکای روم نهاد کتابخانه های عمومی کشور به نشانی اینترنتی https://www.skyroom.online/ch/nahaad/sbpl صفحه مجازی نهاددر شبکه اینستاگرام به نشانی instagram.com/iran.libraries پایگاه اطلاع رسانی نهاد به نشانی www.iranpl.ir و صفحه آپارات نهاد کتابخانه های عمومی کشور به نشانی https://www.aparat.com/iranpl
بصورت زنده و مستقیم قابل مشاهده خواهد بود.
https://sistanbaluchestan.iranpl.ir/portal/home/?news/1191601/1200392/1380075 @sbplir
⬅️عصرانه های علوم انسانی
▪️عصرانه ای با اندیشه های استاد علیرضا صدرا
↔️با حضور استاد علیرضا صدرا
🔷با سخنرانی: حجت الاسلام دکتر محسن رضوانی
🔳 دکتر شریف لک زایی
🔸دکتر مرتضی یوسفی راد
🔰دبیر علمی نشست: دکتر مالک شجاعی جشوقانی
⏰زمان:چهارشنبه ۲۹ تیرماه از ساعت ۱۶:۳۰ الی ۱۹
⬅️مکان: تهران: خیابان پاسداران،خیابان شهید مومن نژاد(گلستان یکم) پلاک 123، مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تالار ابونصر محمد فارابی
این نشست از طریق صفحه اسکایروم مؤسسه به نشانی b۲n.ir/iscs۱ بصورت مجازی پخش خواهد شد
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
⬅️سخنرانی دکتر #شریف_لک_زایی در برنامه عصرانه های علوم انسانی
▪️عصرانه ای با اندیشه های استاد #علیرضا_صدرا
🔰دبیر علمی نشست: دکتر #مالک_شجاعی_جشوقانی
⏰زمان:چهارشنبه ۲۹ تیرماه از ساعت ۱۶:۳۰ الی ۱۹
⬅️تهران، مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تالار ابونصر محمد فارابی
صدرا: علم مساله گلوگاهی ماست یوسفی راد: فلسفه سیاسی اسلامی پیش از «صدرا» در مهجوریت بود | ایبنا
https://www.ibna.ir/fa/gozaresh_poosheshi/324187/%D8%B5%D8%AF%D8%B1%D8%A7-%D8%B9%D9%84%D9%85-%D9%85%D8%B3%D8%A7%D9%84%D9%87-%DA%AF%D9%84%D9%88%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%85%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%DB%8C%D9%88%D8%B3%D9%81%DB%8C-%D8%B1%D8%A7%D8%AF-%D9%81%D9%84%D8%B3%D9%81%D9%87-%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D8%B3%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85%DB%8C-%D9%BE%DB%8C%D8%B4-%D9%85%D9%87%D8%AC%D9%88%D8%B1%DB%8C%D8%AA
عصرانه ای با اندیشه های استاد علیرضا صدرا.mp3
42.63M
⬅️عصرانه های علوم انسانی
▪️عصرانه ای با اندیشه های استاد علیرضا صدرا
↔️با حضور استاد علیرضا صدرا
🔷با سخنرانی: حجت الاسلام دکتر محسن رضوانی
🔳 دکتر شریف لک زایی
🔸دکتر مرتضی یوسفی راد
🎧از رادیو پژوهش بشنوید
🌐http://dte.bz/asrane_alireza_sadr
🔰دبیر علمی نشست: دکتر مالک شجاعی جشوقانی
⏰زمان:چهارشنبه ۲۹ تیرماه از ساعت ۱۶:۳۰ الی ۱۹
⬅️مکان: تهران: خیابان پاسداران،خیابان شهید مومن نژاد(گلستان یکم) پلاک 123، مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تالار ابونصر محمد فارابی
🌐https://eitaa.com/isca_seda/4746
⬅️پژوهشگاه را در فضای مجازی دنبال کنید
🌐https://takl.ink/Isca.ac.ir/
AUD-20220730-WA0010.mp3
3.91M
شور عشق
شاعر: فریدون مشیری
دکلمه: علی اصغر محمودآبادی
انتخاب موسیقی و تدوین: حامد یونسی
موسیقی سریال بوعلی سینا ساخته: فرهاد فخرالدینی
پاییز ١۴٠٠
چاپ دهم کتاب سفر شهادت به تازگی به همت مؤسسه فرهنگی و تحقیقاتی امام موسی صدر چاپ و منتشر شده است.
این اثر که مجموعه مباحث امام سید موسی صدر است، به لحاظ رویکرد اجتماعی به قیام عاشورا و نهضت امام حسین علیه السلام یکی از آثار مهمی است که مطالعه آن را به علاقه مندان این مباحث توصیه می کنم. این اثر به طور خاص به تحلیل حکومت بنی امیه می پردازد و در بسیاری از مباحث به این بحث اشاره شده است.
یک نسخه از چاپ تازه این اثر به لطف خانم حورا صدر امروز به دستم رسید. با این که قبلاً این اثر را به طور کامل مطالعه کردم و مکرر هم به مباحث آن مراجعه داشتم، اما به منظور ارائه بحثی در این زمینه تصمیم گرفتم نسخه تازه منتشره را مجدداً مطالعه کنم.
#عاشورا
#امام_حسین(ع)
#امام_موسی_صدر
#شریف_لک_زایی
@imammoussasadr