هدایت شده از پژوهشکده علوم و اندیشه سیاسی
☑️ امام موسی صدر پایه گذار مقاومت در برابر رژیم صهیونی در لبنان
🎙 دکتر شریف لک زایی
امام موسی صدر با تاسیس جنبش امل، مقابله و مقاومت در برابر رژیم صهیونی را در لبنان پیریزی کردند و بیراه نیست اگر بگوییم حزبالله بر شانه سازمان امل ابتناء پیدا کرد و چه بسا میتوان گفت مقاومت در یمن نسبتی با اندیشه و سیره امام موسی صدر دارد. امام موسی صدر به درستی برای دفع خطر رژیم صهیونیستی این اقدام قابل توجه را داشتند و بر این اساس ضرورت مقابله با رژیم اسرائیل فضای متفاوتی را گشوده است.
در خاطرات خانم رباب صدر، آمده است جریان مقاومت در آغاز فاقد خیلی از امکانات و ابزارها بوده که با امروز قابل مقایسه نیست؛ اسرائیل در سال ۱۹۸۲ به راحتی از مرز عبور کرد و بیروت را هم گرفت ولی امروز چنین وضعیتی وجود ندارد. امام مقاومت از مباحث نظری هم غافل نبود و به آنها پرداخته است و همین مباحث فلسفه مقاومت را تبیین میکند که عمدتا در مباحث تفسیر قرآن ایشان منعکس شده است.
متن کامل سخنرانی
#امام_موسی_صدر #اسرائیل #لبنان #مقاومت_اسلامی #شریف_لک_زایی
پژوهشکده علوم و اندیشه سیاسی @cpt_isca
🌍🇮🇷
هدایت شده از پژوهشکده علوم و اندیشه سیاسی
📷 گزارش تصویری نشست معرفی و بررسی کتاب «انسان متعالی در فلسفه سیاسی متعالیه» با ارائه حجت الاسلام و المسلمین دکتر مهدی امیدی و نقد دکتر شریف لکزایی عضو هیأت علمی پژوهشکده علوم و اندیشه سیاسی.
پژوهشکده علوم و اندیشه سیاسی @cpt_isca
🌍🇮🇷
فیلم کامل کرسی علمی ترویجی
نقد کتاب یک ذره بیشتر از صفر
کرسی علمی ترویجی " نقد کتاب یک ذره بیشتر از صفر" مولف و ارائه کننده: محمدحسین طاهری خسروشاهی/پژوهشگر حوزه مطالعات سیاسی و نظریه دولت
ناقد: شریف لک زایی / عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی | مدیر گروه فلسفه سیاسی پژوهشکده علوم و اندیشه سیاسی
چهارشنبه 6 دی 1403
فرهنگستان علوم اسلامی قم
👇👇👇
https://www.aparat.com/v/mei6c0c
هدایت شده از پایگاه مطالعاتی_تحلیلی سدید
🟠حکمرانی دینی بر مدار جامعهسازی فقهی یا فضیلتهای اخلاقی؟
🖊ابعاد حکمرانی فقهی در گفتوگو با شریف لکزایی/ بخش اول؛
🔸در این دوره، علما با خلأ حضور امام مواجه شدند. تا قبل از این برهه آنها میتوانستند پرسشها و نیازهای علمی، فرهنگی و سیاسی خود را از امام پرسیده و پاسخ آن را دریافت کنند. چالش جدی که پیش میآید، اولینبار در دوره آل بویه است که خیلی از علما همچون شیخ طوسی، سید مرتضی، شیخ مفید و... دستگاههای فکری مختلفی را تدارک دیدند. مکاتب اولیه در حوزۀ دانشهای مختلف نیز در این برهه شکل میگیرد. ما در این برهه، مکاتب فقهی و کلامی را داریم.
📎https://farhangesadid.com/0002dP
🆔 @farhangesadid