بسم الله الرحمن الرحیم
وَمَا نَقَمُوا مِنْهُمْ إِلَّا أَنْ يُؤْمِنُوا بِاللَّهِ الْعَزِيزِ الْحَمِيدِ.
سوره مبارکه البروج آیه۸.
و از مؤمنان انتقام نگرفتند مگر بخاطر ايمانشان به خداي تواناي شکست ناپذير و ستوده.
انا لله و انا الیه راجعون
حضور باشکوه مردم مومن ایران باعث یاس و خشم استکبار جهانی و نوکران منطقه ای آنها شد تا با بهره گیری از تروریست های خودفروخته و مزدور از ملت شجاع ایران انتقام بگیرند. اما هم تروریستها و هم اربابانشان بدانند ملت ایران همانطور که تاکنون مقاومت و استقامت کرده است، از این پس نیز چنین خواهد کرد. این کوردلان می خواهند انتقام شکست های خود در سوریه و عراق و یمن و ... را از افراد بی دفاع بگیرند که بفضل الهی و نصرت پروردگار موفق نخواهند شد.
شهادت جمعی از رزمندگان شجاع و غیور ایران عزیز را در حمله تروریستی به اتوبوس این عزیزان در مسیر خاش به زاهدان که در حال بازگشت از ماموریت حفاظت از مرزهای میهن اسلامی بودند، به محضر مقام معظم رهبری و همرزمان و خانواده ها و همه مردم و بویژه مردم شریف استان سیستان و بلوچستان و اصفهان تسلیت عرض می کنم.
خدایشان غریق رحمت فرماید و به بازماندگان و خانوادههای آنان و بستگانشان اجر و صبر عنایت فرماید.
نجف لک زایی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 بکُشید ما را؛ #ملت ما #بیدارتر میشود
این #انقلاب باید زنده بماند، این نهضت باید زنده بماند، و زنده ماندنش به این خونریزیهاست. بریزید خونها را؛ زندگی ما دوام پیدا میکند. بکُشید ما را؛ #ملت ما #بیدارتر میشود. ما از مرگ نمیترسیم.و شما هم از مرگ ما صرفه ندارید.
#صحیفه_امام
#امام_خمینی
#حوزه_تراز_انقلاب_اسلامى
@hawzah_enghelabi
🔸 شریف لک زایی: تعمیق عدالت اجتماعی در دهه پنجم انقلاب باید در دستور کار باشد
حوزه/ عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی بر لزوم اهتمام ویژه به منظور توسعه و تعمیق عدالت اجتماعی در کشور در دهه پنجم انقلاب تاکید کرد.
دکتر شریف لک زایی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری «حوزه»، با تاکید بر این که تلاش در جهت تحقق شعارهای انقلاب اسلامی از جمله در دو مقوله عدالت و آزادی باید بیش از پیش در دهه پنجم مورد توجه باشد، اظهار داشت: در چهار دهه گذشته با وجود همه تلاش ها و دستاوردها ، در برخی زمینه ها دچار آسیب هایی بوده ایم که این ها اجازه نداده که اهداف انقلاب به شکل مطلوب و ایده آل محقق شود و لذا ما باید در این خصوص به ویژه مقوله عدالت اجتماعی کارهای جدی تری انجام دهیم.
وی افزود: به لطف الهی همچون چهل سال گذشته، مردم ما با حضور توأم با بصیرت خود پای کار انقلاب و کشور هستند و در همین راهپیمایی 22 بهمن امسال نشان دادند با آمادگی کامل در میانه میدان حضور دارند.
عضو انجمن مطالعات سیاسی حوزه علمیه قم همچنین گفت: در این بین ، آن چه مهم و ضروری است این که باید در مناصب اجرایی و مدیریتی کشور تحولی رخ دهد، تا شعارها و اهداف انقلاب محقق شود.
وی با تاکید بر نقش مهم نخبگان حوزه و دانشگاه در گفتمان سازی اهداف و آرمان های والای انقلاب اسلامی ابراز داشت: ما در ابعاد دانشی، فکری و فرهنگی ، خوشبختانه در طول چهار دهه اخیر، تولیدات بسیار خوبی در کشور داشته ایم اما با این وجود عدم توجه لازم و نیز عدم بهره گیری مدیریت اجرایی کشور از این گنجینه فکری و فرهنگی یک ضعف و آسیب جدی به شمار می رود و حال آن که اگر این حلقه تکمیل شده و ارتباط بین نخبگان و برجستگان با بدنه اجرایی و مدیران دولت شکل بگیرد و هماهنگی ها و تعاملات افزایش یابد، قطعاً بخش مهمی از مشکلات مرتفع شده و برکات این روند، نصیب کشور و انقلاب می شود.
لک زایی افزود: واقعیت آن است که در حال حاضر تولیدات خوبی در کشور وجود دارد اما استفاده مطلوبی از آن ها نمی شود که این ها به نوعی هدر رفت توان و انرژی نیروی انسانی است که خود هزینه های دیگری بر کشور تحمیل می کند.
وی گفت: از سویی اعتقاد به نیروی عظیم جوانان خوش فکر و کاربلد به عنوان موتور پیشران حرکت کشور، همواره از نکات مورد اعتقاد و تأکید خاص مقام معظم رهبری از ابتدای پیروزی انقلاب تا کنون بوده و مدیران کشور نیز باید از این سیره معظم له به خوبی الگوگیری کنند.
@shariflakzaei
5.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلسله نشست های علمی: باز خوانی ضعف تمدنی مسلمانان و راه های برون رفت از آن هم اکنون در تالار امام مهدی عجل الله در حال برگزاری است
شریف لک زایی
امروز پنجشنبه، 2 اسفند با حضور اساتید عزیز آقایان دکتر شیخ حسینی و دکتر نوروزی در نشست باز خوانی ضعف تمدنی مسلمانان و راه های برون رفت از آن درباره علل ضعف تمدن و عقب ماندگی جوامع اسلامی در نگاه امام موسی صدر دقایقی سخن گفتم.
به حمد الله بحثهای بسیار خوبی در حدود سه ساعت با حضور جمعی از علاقه مندان مباحث تمدنی مطرح شد. ان شاءالله گزارش محتوای این نشست را هم به زودی منتشر خواهم کرد.
من آشنایی با اندیشه و آثار امام موسی صدر را مدیون و مرهون ارتباط و آشنایی با مرحوم دکتر صادق طباطبایی هستم. این آشنایی در اوایل دهه هشتاد اتفاق افتاد و از آن زمان مطالعه بر روی اندیشه و آثار امام صدر تداوم داشته است و چیزهای زیادی آموخته ام. کتاب درآمدی بر اندیشه سیاسی امام موسی صدر نخستین اثر از مطالعاتم در این زمینه بود که امسال به طبع رسید.
امروز 2 اسفند هم در سالگشت درگذشت مرحوم صادق طباطبایی توفیق یافتم در زمینه بخشی از نگاه تمدنی امام موسی صدر مباحثی ارائه کنم. ان شاءالله بتوانم روزی نظریه تمدنی ایشان را که به نظر واجد مختصات و مباحث مهمی در زمینه تمدن است منتشر کنم.
#امام_موسی_صدر
#صادق_طباطبایی
#شریف_لکزایی
@shariflakzaei
✅ چکیده بحث ارائه شده در نشست باز خوانی ضعف تمدنی مسلمانان و راه های برون رفت از آن با عنوان علل ضعف تمدن و عقب ماندگی جوامع اسلامی در نگاه امام موسی صدر که پنجشنبه، دوم اسفند در پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی برگزار شد.
شریف لک زایی
این پرسش که چه عللی موجب شد تمدن و جوامع اسلامی رو به ضعف برود، همواره مورد بحث متفکران بوده است. امام موسی صدر به عنوان متفکری که به طور جدی دغدغه تمدنی دارد و در تلاش برای احیا و بازسازی تمدن اسلامی است به صورت مستقیم و غیر مستقیم در این زمینه اظهار نظر کرده است. برای پی جویی این مسأله، شاید بتوان به طور کلی از دو عامل درونی و بیرونی نام برد اما به نظر میرسد صدر عمده نقش و دلایل را به عوامل درونی در تغییر و تبدیل جامعه اسلامی و انحراف جامعه اسلامی ارجاع میدهد و بر این نظر است که هر گاه جامعه اسلامی بروز و ظهور یابد میتوان امیدوار بود که تمدن اسلامی هم احیا شود. تحول درونی افراد و تحقق جامعه اسلامی شرط احیا و تحقق تمدن اسلامی است. از این رو عناصر درونی متنوعی شامل سیاسی و اجتماعی و اخلاقی و اقتصادی در این زمینه دخیل بوده است که باید مورد بازنگری قرار گیرد. صدر از میان دلایل مختلف از تنبلی و سستی، تعطیلی کار زنان که نیمی از جمعیت فعال جامعه هستند، فقدان صداقت و انفکاک میان سخن و وعده و عمل، تبدیل خلافت به سلطنت، نظام فرقهای و به طور کلی انحراف جامعۀ اسلامی گفتگو میکند. افزون بر اینها، صدر، به منظور تحقق جامعه اسلامی به عنوان نقطه قابل اتکا برای تعظیم تمدن اسلامی، نقش آگاهی بخشی و فهم و اطلاع صحیح از آموزههای دینی را مؤثرترین راه در این زمینه میداند و به ارائه معیار انسانیت برای بررسی و مقایسه تمدن اسلامی و تمدن غربی اشارات مفیدی دارد. بحث حاضر ناظر به شرايط امروز جهان اسلام و به منظور زمینه سازی جهت تحقق تمدن نوين اسلامي به تبیین مسأله ضعف و عقب ماندگی تمدن اسلامی و جوامع مسلمان در آرای امام موسی صدر میپردازد.
واژگان کلیدی: تمدن، جوامع مسلمان، علل ضعف، عقب ماندگی، امام موسی صدر.
#تمدن
#امام_موسی_صدر
#شریف_لکزایی
#پژوهشگاه_علوم_و_فرهنگ_اسلامی
@shariflakzaei