eitaa logo
شهدای مدافع حرم
386 دنبال‌کننده
39.2هزار عکس
31.5هزار ویدیو
68 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم سلام وصلوات بر محمد وال محمد صل الله علیه واله السلام علیک یا ابا عبدالله سلام دوستان شهدا
مشاهده در ایتا
دانلود
AUD-20220714-WA0022.mp3
8.5M
🚩 زیارت عاشورا 🔹️با صدای استاد علی فانی السلام علیک یا اباعبدالله الحسین 💚💚💚💚💚 ╼═══•❅✿•❁•✿❅•═══╾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بنابر اجماع فقها، علاوه بر نماز واجب، حمله به اسرائیل را نیز می‌توان به جماعت اقامه کرد، ولی باید امام جماعت ایران باشد. @khabarekotahh
چـــرا اسـرائیل نمی‌توانـد با ایـــران وارد جنـگ شــود!؟
نکته ❗️ به این میگن جوانمرد ، حاضر نمیشه خودش رو به دشمن بفروشه ، مرحبا امت حزب الله
بسم الله الرّحمن الرّحیم حاکمیت عقل: اگرکسی عقلش برشهوت وهوای نفسانی او غالب شودوبتواندبراحساسات خود مسلط گرددوآتهارا تحت اختیاروتدبیرقوه عقلانی قراردهدوبه طرز صحیحی ازغرائزخوداستفاده نماید.آن شخص ازفرشتگان برترخواهدبودوبر عکس اگرخواهشهای طبیعی رامهارنسازدوعقل رابه استخدام شهواتش دربیآوردآنگاه چنین فردی ازحیوانات پست تر خواهد بودوجودانسان دائم بین دودسته قوای مختلف درنبرداست هردسته سعی میکندزمام حکومت جسم وعقل راتحت تسلط خوددرآورد دین درمورداستفاده ازغرائزکه به منظور ادامه بقای شخص موثراست توصیه و سفارش کرده تاانسان آنهارامهارکندوباتقواوپرهیزکاری آنراممکن میداندو اسم این تلاش راایمان گذاشته.رسول الله صل الله علیه وآله فرمودند:خداوندمتعال هیچ پیغمبری را نفرستادمگراینکه عقلش کامل شده بود...روزی چندتن از اصحاب ازدانش وبصیرت سخنانی گفتند،پیامبربااعجاب وتحسین فرمودند:این جمعیت ازدانشمندانندتگنزدیک است که ازعلم وحکمت به درجه نبوت برسند... بحرعلمی درنَمِی پنهان شده دردوگَز تَن علمی پنهان شده پس بصورت عالم صغراتوئی پس به معنی عالم کبرا توئی(مولوی) کتاب:حکمت هاواندرزها،شهیدمرتضی مطهری [جمهوری اسلامی ایران آغازظهوراست،امام خمینی] (توجه دادن به نعمتهابهترین راه هدایت است)
♦️ ایران جوانمردانه به اسرائیل حمله کرد ‌.. 1⃣ در یک مرحله از جنگ صفین .. معاویه آب را به روی سپاه امیرالمومنین علیه السلام بست 2⃣ اما وقتی سپاه علی علیه السلام توانستند بر آن منطقه مسلط شوند حضرت فرمود ما آب را به روی دشمن نمی بندیم 3⃣ آری سپاه پاسداران پیرو مرام امیرالمومنین علیه السلام است جوانمردانه می جنگد 4⃣ اما اسرائیل نا جوانمردانه کودکان بیمارستان و ......را هدف قرارمیدهد 5⃣ در فتنه زن زندگی ازادی.... مزدوران اسرائیل شهید علیوردی و عجمیان و.....را صهیونیست صفتانه شهید کردند اما جمهوری اسلامی اکثر اغتشاشگران را به دستور ولی فقیه عفو کرد 6⃣ رمز پیروزی اسلام و نظام اسلامی در این است که معیار و شاخصه آن فقط خدا و رسول خدا و امامان معصوم علیهم السلام است 🇮🇷 سید حسین کانال این روزها ‌‌
دادستانی تهران علیه حسین دهباشی اعلام جرم کرد 🔹دادستانی تهران در راستای وظیفه قانونی عدلیه برای مقابله با برهم‌زنندگان امنیت روانی جامعه علیه حسین دهباشی اعلام جرم کرد. 🔹در همین راستا ضمن اعلام جرم، این فرد برای ارائه توضیحات به دادسرای تهران احضار شد. 🔹روز گذشته نیز دادستانی تهران در راستای حفظ امنیت روانی جامعه علیه چند روزنامه و فرد از جمله روزنامه جهان صنعت، روزنامه اعتماد، عباس عبدی اعلام جرم کرد. 📌 🌐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نماینده چین در شورای امنیت: ۲ هفتۀ قبل اسرائیل به کنسولگری ایران حمله کرد و این اقدام نقض تمامیت ارضی ایران بود؛ عملیات نظامی ایران تلافیِ این حمله بود از طرف‌های درگیری خواستاریم که خویشتن‌داری کنند. جنگِ غزه دارد به سایر مناطق خاورمیانه گسترش پیدا می‌کند. دنیا ظرفیت و تحملِ جنگ جدید را ندارد. ما خواستار آتش‌بس فوری در غزه هستیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نماینده الجزایر در شورای امنیت: حملۀ اسرائیل به کنسولگری ایران یک اقدام خودسرانه بود و دیشب نتیجه‌اش هم را دیدیم نمی‌شود هنگام حمله به خاک یک طرف با مهاجم با ملایمت برخورد کرد و وقتی طرف دوم تلافی کرد با شدت او را محکوم کرد؛ این سیاست دوگانه است.