برای اوناییکه لذت نوکری را نچشیدند هم دعا کنید تا اونا هم بیان و بفهمند چه خبره، برای همه دعا کنید، برای گناهکارا بیشتر دعا کنید، برای من هم دعا کنید🙏
.
یعنی همین که تیر به مشک آب خورد، عباس متحیر ایستاد😭
مونده بود چیکار کنه، متحیر ایستاده بود😭😭😭
بعد از شهادت حضرت عباس(؏)
و بَانَ الاِنکسارُ فی جَبِینِه
آثار شکست را در حسین(؏) میدیدند
فَاندَکَّتِ الجبالُ مِن حَنینِهِ
دیدند دارد بلند بلند گریه میکند
وَ جَعَلَ یُکَفکِفُ الدُّموعُ بِکُمِّهِ
حسین به نحوی گریه میکرد
که با آستین صورت اشک هایش را پاک میکرد؛
علامه مجلسی(ره) میفرماید:
وقتی حسین(؏) رسید به خیمه فرمود:
زینب جان! همه منتظر هستند
ببینند عمو چه شد
به بچّهها بگو معجرها را محکم گره بزنید..😭😭😭
1_12575175277.mp3
59.61M
سخنرانی شب نهم محرم ۱۴۰۳
هیئت الزهراء(س) نیشابور
#حتما با دقت بشنوید
✔️ #شیخ_فرهاد | عضو شوید👇
https://eitaa.com/joinchat/1246560365Ca5e65155c1
حضرت امام حسین (ع) روز عاشورا در کربلا با اسلام رفاه طلب و تحجر که مظاهر اسلام بدوی هستند مقابله کرد.
لشگر عمر سعد ترکیب عجیبی داشت که یک بخش آن خوارجی بودند که با حضرت امیرالمومنین علی (ع) دشمن بودند ( متحجرین) و یک بخش دیگر به ظاهر شیعیان امیرالمومنین (ع) بودند که می دانستند حضرت امام حسین (ع) بر حق است اما اسلام ناقص را می خواستند.(مرفهین)
✔️ #شیخ_فرهاد | عضو شوید👇
https://eitaa.com/joinchat/1246560365Ca5e65155c1
امام جعفر صادق علیه السلام:
بُکی الحُسَینُ علیه السلام خَمسَ حِجَجٍ، و کانَت امُّ جَعفَرٍ الکلابِیةُ تَندُبُ الحُسَینَ علیه السلام و تَبکیهِ و قَد کفَّ بَصَرُها.
بر حسین علیه السلام پنج سال گریسته شد. امّ جعفر کلابی (امّ البنین)، برای حسین علیه السلام مرثیه می سرایید و می گریست تا این که چشمانش نابینا شد.
الأمالی للشجری: ج ۱، ص ۱۷۵.
دیشب یکمنبر درمورد تحجر حرف زدم که صوتش آماده شد میذاریم. حقیقتا تحجر عامل اصلی مشکلات است. ربطی به مذهبی ها هم ندارد، همه دچار تحجرند.
آن سخنران و مداحی که در ده روز محرم به بهانه ی اینکه دین و سیاست از هم جدا هستند از قتل عام چندهزار کودک بی گناه توسط رژیم حرامزاده صهیونیستی حرفی نزدند ، اگر در کربلا هم بودند قطعا نمیتوانستند حق و باطل را تشخیص دهند.
✔️ #شیخ_فرهاد | عضو شوید👇
https://eitaa.com/joinchat/1246560365Ca5e65155c1
✅ در کربلا چه گذشت ؟!
امام(عليه السلام) به هر سو يورش می برد و گروه عظيمى را به خاك می افكند.
عمر سعد فرياد برآورد: «آيا مى دانيد با چه كس مى جنگيد؟ او فرزند همان دلاور ميدان ها و قهرمانان عرب است، از هر سو به وى هجوم آوريد».
بعد از اين فرمان چهار هزار تيرانداز از هر سو امام(عليه السلام) را هدف قرار دادند و از سوى ديگر به جانب خيمه ها حمله ور شدند وميان آن حضرت و خيامش فاصله انداختند.
امام(عليه السلام) فرياد برآورد:
«وَيْحَكُمْ يا شيعَةَ آلِ أَبي سُفْيانَ! إِنْ لَمْ يَكُنْ لَكُمْ دينٌ، وَ كُنْتُمْ لا تَخافُونَ الْمَعادَ، فَكُونُوا أَحْراراً في دُنْياكُمْ هذِهِ، وَارْجِعُوا إِلى أَحْسابِكُمْ إِنْ كُنْتُمْ عَرَبَاً كَما تَزْعُمُونَ»؛ (واى بر شما! اى پيروان آل ابى سفيان! اگر دين نداريد و از حسابرسى روز قيامت نمى ترسيد لااقل در دنياى خود آزاده باشيد، و اگر خود را عرب مى دانيد به خلق و خوى عربى خويش پايبند باشيد).
شمر صدا زد: اى پسر فاطمه! چه مى گويى؟ امام(عليه السلام) فرمود: «أَنَا الَّذي أُقاتِلُكُمْ، وَ تُقاتِلُوني، وَ النِّساءُ لَيْسَ عَلَيْهِنَّ جُناحٌ، فَامْنَعُوا عُتاتَكُمْ وَ طُغاتَكُمْ وَ جُهّالَكُمْ عَنِ التَّعَرُّضِ لِحَرَمي ما دُمْتُ حَيّاً»؛ (من با شما جنگ دارم و شما با من، ولى زنان كه گناهى ندارند، پس تا زمانى كه زنده هستم، سپاهيان طغيانگر و نادان خود را از تعرّض به حرم من باز داريد).
شمر گفت: راست مى گويد. آنگاه به لشكريان خويش رو كرد و گفت: «از حرم او دست برداريد و به خودش حمله كنيد كه به جانم سوگند هماوردى است بزرگوار!».
سپاه دشمن از هر طرف به سوى امام(عليه السلام) حمله ور شدند و امام در جستجوى آب به سوى فرات رفت ولى سپاهيان همگى هجوم آوردند و مانع شدند.(1)
امام(عليه السلام) با اين شعار خود، دشمن را شرمنده كرده، فرمود: «اگر دين نداريد و از خدا و قيامت نمى ترسيد لا اقل آزاد مرد باشيد و راه و رسم آزادگى را فراموش نكنيد».
در ميدان نبرد، نظاميان در برابر هم قرار دارند و غير نظاميان مخصوصاً زنان و كودكان طرف نيستند، حمله به آنها نهايت ناجوانمردى و نشانه پستى حمله كننده است.
ولى اين شعار پيامى فراتر از اينها دارد، اين شعار همه جهانيان را مخاطب مى سازد و به آنها مى گويد حتّى اگر تابع دين و مذهبى نيستيد، اصول انسانيّت و شرافت انسانى و اخلاق بشرى را فراموش نكنيد، در واقع اين همان شعار رعايت «حقوق بشر» است كه امروز سخن از آن بسيار مى گويند و كمتر عمل مى كنند.(2)
✅ امام حسین (ع) ، لشکر مقابل را شیعه آل ابوسفیان معرفی میکند نه شیعه ی حضرت علی. دقت شود.
(1). مقتل الحسين خوارزمى، ج 2، ص 33 و بحارالانوار، ج 45، ص 50 - 51.
(2). گردآوری از کتاب: عاشورا ریشه ها، انگیزه ها، رویدادها، پیامدها، زیر نظر آیت الله مکارم شیرازی، ص 521.
✔️ #شیخ_فرهاد | عضو شوید👇
https://eitaa.com/joinchat/1246560365Ca5e65155c1